- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
Olvastam, hogy az MSI híres az ilyesmiről, de azt nem gondoltam volna, hogy ennyire rossz a helyzet.
Én azt javasoltam a srácnak, hogy ki kéne pucolni az egészet, és megválni a laptoptól, amíg újra rá nem kezd, ezekszerint ez egy jó gondolat.
Első alkalommal, mikor hűtési gondokkal küszködött, garanciálisan javították a problémát, de fél éve lejárt a jótállás, így nem maradt túl sok választás.
Én naivan azt hittem, lehet venni külön hűtőventilátort, vagy ha ezt nem is, de hűtőbordástul az egészet lehet cserélni.A tisztítás és az olajozás milyen módon történjen, illetve mire kell fokozottan odafigyelni?
Én tavaly májusban vettem egy több, mint 2 éves Acer Aspire 5520G-t, de zaj terén abszolút meg vagyok vele elégedve, üresjáratban, vagy egy divx film alatt szinte hangja sincs. Mostanában kezdett el fura hangokat kiadni a venti, de csak bekapcsolás után egy 20-30mp-ig hallani.
-
Azért van ez, mert nem cseréli nekik az MSI sem. Fix százalékot kapnak az értékesített gépek után, és a végén, ha sok a garis ügy, ráfizet a szerviz. Ezért - mivel sz*rok a gépek és sűrűn elromlanak - nem éri meg a ventiket cserélni, hanem csak tákolják, mint Mekk Mester. Ezért kell rendes márkát venni gyártói támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - 1 év garancia
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged