- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBMC
addikt
tovabbi segitsegetekre lenne szuksegem.. tegnap vasaroltam a korabban mar emlitett sony vaio SVS1511C5E gepet... rajottem vegre, hogy mitol lassu szegeny:
(pedig i5 3210m, 8gb 1600 ddr3 ram)
most hagytam a gepet picit 5percre s csak hallom hogy daral a vinyo.. a lemez kihasznaltsag folyton 98-99% : windows modules installer worker, system, és szolgáltatásgazda: helyi rendszer, es egyéb szolgáltatásgazda folyamatok használják ki mint állat..
a processzort átlagosan 20%ban, a memóriát 26%ban, a vinyót pedig 99%ban folyton.. aztán ugrálgat 80és 99% között... mi a fene lehet a gond?láttam más is szívózik ilyennel:
"Sziasztok!
A vaio-s topikba is beírtam már ezt a kérdést de lehet ez a megfelelő hely neki:
Sony Vaio SVS1512S1ES laptop-ot vettem (2,5 ghz processzor, 4 giga memória, 750 GB HDD). Amióta nálam van, csak a gond van vele. Először alaplapot cseréltek benne garanciára, most pedig mióta visszakaptam és ráhúztam a Windows 8-at (amit gyárilag adtak hozzá) azt tapasztalom, hogy a gép indokolatlanul sokat tölt. A Feladatkezelő szerint rendszeresen 100%-on van a lemezkihasználtság, ez gyakorlatilag az egész gépet belassítja.
Lassú a böngészés, a feladatkezelő kb. fél perc!!! alatt indul el. Próbáltam már vírust irtani de nem volt semmi rajta, valamint a virtuális memória méretét kézzel fixre állíttani - ez sem segített.
Van valami tippetek, hogy mi lehet a gond? Vagy garanciára akarom visszaküldeni - megint... - vagy pedig azon gondolkozom, hogy rátúrok egy 7-est újabb 40000 forintért - azzal még nem voltak ilyen gondjaim (most pl. e hozzászólás gépelése közben - semmi más nem fut, csak az egy szem IE - megint 100%-on van a merevlemez, a "Szolgáltatásgazda: Helyi rendszer (14)" folyamat és a "Windows Modules Installer Worker" a "főkolomposok", bár most inkább előbbi.
Arról nem is beszélve, hogy bár most táp nélkül használom, a billentyűzetvilágítás random ki és bekapcsol a hozzászólás gépelése közben.Köszi a segítséget!"
semmi ötletem nincs már kifogytam.. tegnap este óta csak szívok vele, és melóra kellene közbe a gép...
(pedig a gép már nagyon a szívemhez nőtt, de használhatatlan :S )
folyton 99% ban van kiterhelve, ezért lassú most már meg van az ok.. :/ és ezt kb 10-15féle rendszerfolyamat okozza..
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 450 G10
- Szép! HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -70% i7-11850H 32/1TB RTX A3000 6GB (1,5 Millió)
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest