Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyipower
csendes tag
Sziasztok,
DELL XPS 13 9310 laptopom lett LCD panelhibás. A képernyőnek látszólag semmi fizikai baja nincs, bekapcsoláskor még a DELL logo is megjelenik rajta, de aztán a kép elsőtétül, a gép pedig csak külső monitorról működik. Ezalatt az indikátor fény folyamatosan 2 piros és 7 fehér villogással jelzi a DELL LCD failure hibakódját.Voltam vele szervízben, ahol windows frissítést, BIOS frissítést és egy sor más driver frissítést is elvégeztek rajta, de egyik sem oldotta meg a problémát. Bele szerintem nem is néztek, és a gépet ezek után totálkárosnak minősítették, mondván, hogy csak teljes, gyári DELL panel cserével tudnának próbálkozni, de az több lenne, mint a laptop jelenlegi értéke, és az sem biztos, hogy megoldaná a problémát.
Százezreket erre a laptopra természetesen már nem szeretnék áldozni, de ha valaki tudna egy biztos javítási lehetőséget, megfontolnám. A fórumokon úgy olvastam, hogy utángyártott display kábel cserével meg lehet oldani a problémát, de ehhez forrasztani kell, ami az én képességeimet sajnos meghaladja.
Ha bárkinek van bármi javaslata, akár otthoni sufni tuningra, akár olyan budapesti szervízre, aki biztos kézzel old meg ilyen és ehhez hasonló problémákat, azt előre is nagyon szépen megköszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- BestBuy topik
- Androidos fejegységek
- Milyen házat vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPhone topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,8-16GBDDR5 RAM,512SSD
- Újszerű állapotú ACER 15,6"FullHD IPS,10.gen.i3,MX330 2/4GB VGA,12-20GB RAM,256SSD+HDD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H (Ryzen 5 5600H, RTX 3060 130W TGP, 32GB DDR4, 512+250GB SSD, új akksi)
- Dell Gamer,15,6"FullHD IPS,i7 10750H(12X5,Ghz)GTX 1650 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ töltő,jó ak
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14s G4 Tartós Érintős Laptop 14" -45% Ryzen 5 7530 16/256 FHD+
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx