Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rowon

támogató

Sziasztok,

Van egy 10+ éves Asus laptop (K52J), amivel kb. 2 hónapja küzdök. Hol elmúlik a baja, hol előjön. Én a billentyűzetre gyanakodom, az már volt cserélve 5 éve és egy kinai, utángyártott került bele.

A probléma: a laptop elinditásakor automatikusan belép a laptop a bios flash menübe... Cseréltem benne gombelemet, illetve a legfrissebb biost is felraktam, de a probléma nem szűnt meg.

Másik tünet, hogy néha gondol egyet és elkezd magától karaktereket bevinni, pl. Windows alatt a beragadó gombok funkció folyamatosan felugrik, használhatatlanná válik a laptop, mert ide-oda ugrál a kurzor. Olyan, mintha be lenne szorulva egy gomb, pedig nincs.

Harmadikként ma már egy olyan hiba is előjött, hogy bekapcsoltam a laptopot és egyből egy olyan menübe dobott, ahol választhatok, hogy milyen driveról bootoljak... DE a billentyűzet nem működött, nem tudtam a nyilakkal meghajtót választani.

Amit csináltam. Kivettem a billentyűzetet és a szalagkábelt megtörölgettem, majd visszatettem. A gép indult, szokás szerint beugrott a bios flash menü, de engedett továbblépni és most erről a gépről irok. Egyelőre nincs probléma, csak nem tudom, hogy meddig tart ez igy.

Van ötletetek, hogy milyen irányban indulhatnék el?

Új hozzászólás Aktív témák