Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák

Hozzászólások

(#19961) x220i7


x220i7
tag

Sziasztok,
Van egy regi laptopom: [link]
Sokaig nem volt hasznalva, most eletet szeretnek bele lehelni. (haldoklott a HDD-je, ezert volt a polcon) Vettem egy SSD-t, beszereltem, de sajnos nem tudok boot-olhato USB stick-et gyartani hozza, hogy rarakjam a Windows-t. Termeszetesen jogtiszta, Windows hivatalos oldalrol szarmazo ISO-val probalkozom.
A nehezites a kovetkezo: egy M1-es MacBook-om van itthon csak. Megneztem - es kiprobaltam - kismillio tutorialt (regen ezek gond nelkul mentek), hogy hogyan tudok boot-olhato stick-et gyartani macOS alol, de egyszeruen nem mukodik semmi. Probaltam Windows 7-tel, 10-el is. Probaltam UEFI es CSM boot-ot, Secure Boot-al s anelkul is, a laptop osszes USB aljzatan keresztul, de nem jon ossze. Vagy azt irja ki a laptop, hogy nincs mirol bootolni, vagy azt, hogy tavolitsak el minden nem bootolhato kulso hardvert.
Egyszer sikerult hasznalhato Win10-et gyartanom mar, de az install kepernyon Windows cannot be installed to this disk. The selected disk is not of the GPT partition style uzenetet kaptam, vagy ha sikerult jol particionalni a disk-et, akkor meg telepites kozben, a fajlok felmasolasat kovetoen a masodik fazisban kaptam telepitesi hibat.
Tudna-e valaki barminemu otlettel szolgalni? 2.0-as az USB stick-em. Mukodik, rendesen irhato, olvashato.

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.