Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok!
Tudom, hogy ez így lutri kérdés lesz. De hátha.
Adott egy HP 250 G7-es laptop.
Egy kisgyermek áldott hatásaként a billentyűzetet megöntötte egy korty öblítővel.
Rám hárult a feladat, hogy próbáljam megjavítani. Nos én a szétszedésig jutottam, megnéztem, megtakarítottam. Volt egy áramköri elem, ami picit megpattant, de ez nem befolyásol semmit, mert az SSD felől van. ( ez javítva lett megfelelő helyen )
A lényeg, előtte is utána is maradt az az állapot, hogy a laptop rádugott saját klaviatúrájával nem indul ,töltést se veszi ( gondolom zárlat miatt )
Ha lehúzom a csatlakozóját az alaplapról, akkor töltést veszi, a gép bekapcsolóra annyit reagál, hogy villan egyet a kijelző, de képet már nem ad. Venti pörög, hibajelzést nem ad a LED-ekkel
SSD tartalma olvasható, ez rendben, viszont próbálnék egy külső billentyűzettel még működő gépet összehozni.
Kérdés mit nézzek még át, kihez forduljak ilyen géppel, aki esetleg ki tudja mérni mi merre?
Előre is köszi, tudom komplex a probléma, mert bármi lehet... De vesztenivaló már nincs.

Mire ezt leírtam, elindult a gép
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby elektronika
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen alaplapot vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Horgász topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- 2027ig GYÁRI garancia Lenovo V14 / Ryzen3-7320 / 8gb DDR4 ram / 500gb NvMe SSD / WIN11
- Lenovo IdeaPad Gaming 3-15ACH6 gamer laptop
- HP Victus 16" FHD IPS Ryzen 5 7640HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx