Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok!
Tudom, hogy ez így lutri kérdés lesz. De hátha.
Adott egy HP 250 G7-es laptop.
Egy kisgyermek áldott hatásaként a billentyűzetet megöntötte egy korty öblítővel.
Rám hárult a feladat, hogy próbáljam megjavítani. Nos én a szétszedésig jutottam, megnéztem, megtakarítottam. Volt egy áramköri elem, ami picit megpattant, de ez nem befolyásol semmit, mert az SSD felől van. ( ez javítva lett megfelelő helyen )
A lényeg, előtte is utána is maradt az az állapot, hogy a laptop rádugott saját klaviatúrájával nem indul ,töltést se veszi ( gondolom zárlat miatt )
Ha lehúzom a csatlakozóját az alaplapról, akkor töltést veszi, a gép bekapcsolóra annyit reagál, hogy villan egyet a kijelző, de képet már nem ad. Venti pörög, hibajelzést nem ad a LED-ekkel
SSD tartalma olvasható, ez rendben, viszont próbálnék egy külső billentyűzettel még működő gépet összehozni.
Kérdés mit nézzek még át, kihez forduljak ilyen géppel, aki esetleg ki tudja mérni mi merre?
Előre is köszi, tudom komplex a probléma, mert bármi lehet... De vesztenivaló már nincs.

Mire ezt leírtam, elindult a gép
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen videókártyát?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Synology NAS
- Mi a labubu? – és pár fontos dolog, amire idén rágugliztál
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 500GB NVMe gar
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-6GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Asus X555LA - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i3-2350/i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128 GB SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx