Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• elbandi2

tag

Sziasztok!
    Gondom lenne egy Asus GL503g laptoppal. Ez lányom gépe, nemrég itthon volt vele, és mondta hogy ismét elég melegen-hangosan megy a laptop. Mint már korábban 2 alkalommal, szétszedtem, kitakarítottam, újrapasztáztam, és összerakás után a gép elindult, de a képernyő sötét maradt. Lámpával néztem, hogy a tartalom megjelenik a kijelzőn, de a háttér világítás nem megy. A tisztítás során az alaplapról a display kábelt lehúztam, mert mellette van az egyik ventilátor, és kicsit szűknek láttam a helyet. Ezt a korábbi pasztázás alkalmával is így csináltam.
    Az volt az elméletem, hogy valószínűleg megsérült a csatlakozó-eltört az átvezetőkábel, ezért rendeltem bele egy új kábelt. Tegnap beszereltem, és sajnos nem oldotta meg, a hiba változatlan :O
    Van esetleg valami ötlet, hogy mit ronthattam el, mi kerüli el a figyelmemet?
    Nem vagyok hivatásos szervizes, de én és a családom min. 15 éve használunk laptopokat, amiket mindig én szoktam rendben tartani, soha nem csináltam kárt egyikben sem (még)
    Ha valakinek lenne tippje, azt megköszönném! :R

Új hozzászólás Aktív témák