- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolosszus01
tag
válasz
Pyttawrx #17286 üzenetére
Bocs.
Félreértsük egymást.
Ha nincs megnyitva semmi,akkor 0% a ssd ezt a képet viszont az általad irt ssd teszt program futtatása közben csináltam.Igy ezért 100% a terheltség.Nos.
Ha megnyitom a böngészőt ugye felugrik 100%-ra a cpu aztán le pár másodpercre nyitás után 1-5%-ra.
Viszont ha megnyitok egy vagy több lapot akkor a proci ingadozik természetesen 70%-ig de nem megy fel 100% leterheltségre és mégis lassan nyilnak meg a lapok-videók.A memória is szépem megy 30-40% terheléssel((4gb egyben))
Az sem megy 100%-on,hogy arra lehetne a jelenséget mondani.A netem is tökéletes sebességet ad ez miatt sem lehet ez a probléma.
AIDA64 progival megnézve a terhelés és a hőmérséklet is rendben van mindenhol.(cpu-chip-vga)Film nézésnél sem mutatkozik lassulás.
Sajnos ilyen tünettel még nem találkoztam..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hálózati / IP kamera
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest