Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
Hello mindenkinek!
Egy olyan problémám akadt, hogy sikeresen beleborítottam némi cukros üdítőt a notim klavijába (asus a6rp). Minimális mennyiség folyt bele (fél deci max), gyorsan felitattam a löttyöt, amennyire tudtam, oldalára fordítottam a notit, hogy tudjon folyni, amennyi csak tud, stb. Az elején még volt, hogy lenyomtam egy s-t és írt mellé még egy e-t, stb., de most már kiszáradt az anyag, minden működik flottul, de az f és a g egyáltalán nem. Érzésre jónak tűnik (nem akad, nem ragad, olyan mint rendesen), de semmi nem történik, akárhogy nyomkodom őket

Van rá esély, hogy megúszom billentyűzetcsere nélkül? Ha nem, akkor ez kb. mekkora tétel? Valamint hol érdemes cserét végeztetni? Lehet-e egyáltalán normál földi halandóként billentyűzetet kapni? Nem sokat ér már a noti, nem akarok sok pénzt beleborítani, mégis jó lenne, ha külső klavi nélkül is le tudnám írni, pl. hogy fügefa
Remélem mindent elmondtam, ami érdekes lehet, minden ötletet szívesen fogadok
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Házimozi belépő szinten
- Digitális jegyzetfüzettel készül a TCL
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- ASUS X571G (Core i5-9300H / Nvidia GTX1650 4GB / 16Gb / 256GB / 15,6" IPS / Win11) Garancia
- Lenovo L570 i7-7500u / 12gb ddr4/ 500gb Hdd / töltő
- HP Elitebook 840 G11 Ultra5 135U 16/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Asus ROG Strix Scar 16 / 16" MiniLED / i9-14900HX / RTX 4090 16GB 175W / 32GB / 2TB + ROG extrák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx