Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
COUSIN
csendes tag
Asus a 600 be borítottam bele egy deci almalét.Tavaly december környékén vittem véghez ezt.Azóta eltűnt a bal Shift,FN és a Control gomb.Nem baj, mert a jobb oldalon megúszta.A P betűm is szarakodott(bár ez teljesen a másik oldalon van, így nem is értettem miért pont azt vágta taccsra), de amint kiszárat(kb 1 hét)egyből jó volt.A többi említett betűt azóta sem használom.A dvd megúszta, de mikor használtam pár lemezt taccsra tett.Kívülről semmi nem látszott rajta!Azt hittem semmi baja.Kinyitottam, száraz volt, minden okénak tűnt.Mégsem.
Nekem akkor ilyen 100-120 eu-t mondtak billyntyűcserére,a DVD-re meg 80 at, és javasolták vegyek egy külsőt.De akkor sem ért sokkal többet a gépem mint most, így marad a gombok nélküli használat.Bár esetedben ez a betűk hiánya miatt problémásabb a dolog.De ha utánajársz kb ennyiben úszod meg a cserét.Ha olcsóbban, akkor szerencsés vagy.Nekem enyit nem ért meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- Milyen notebookot vegyek?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 5. nap: Paradise Killer
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- E-book olvasók
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Macbook Pro M3 Max 14CPU/30GPU 36GB RAM 1TB SSD Magyar bill. - 2027. májusig AppleCare+ garancia
- ASUS TUF Gaming F17 - 17.3" FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év garancia
- ASUS X571G (Core i5-9300H / Nvidia GTX1650 4GB / 16Gb / 256GB / 15,6" IPS / Win11) Garancia
- Lenovo L570 i7-7500u / 12gb ddr4/ 500gb Hdd / töltő
- HP Elitebook 840 G11 Ultra5 135U 16/512GB Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Nintento Switch Oled konzol / Forgalmazói garancia 2027.11.03-ig
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx