Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Ez van, srácok...
Új hozzászólás Aktív témák
-
geza844
aktív tag
Sziasztok!
Vagy egy Dell Latitude E5440 laptopom. Egyszercsak nem akart elindulni. Jó sokáig csesztettem mire elindult, és még jó sokáig tartott rájönni, hogy milyen körülmények között indul el.
Arra jutottam, hogy csak akkor indul el, ha
- csak az alsó memóriafoglalatba teszek memóriát (mert amúgy 2x4GB volt benne)
- az előző indításkor egyáltalán nem volt benne memória, egyik foglalatban seTehát ha kiveszem mindkét memóriát, elindítom a gépet, nem csinál semmit se, sötét marad a képernyő, és úgy 5-10 másodperccel a bekapcsolás után magától ki is kapcsol. Nem csipog, semmi. Ezután ha beteszek 1 db memóriát az alsó foglalatba, és elindítom, akkor bekapcsol a monitor, bejön a DELL logó, majd kiírja, hogy az előző indításkor nem érzékelt memóriát, és felajánl valami opciókat, hogy F1-el folytatom, meg még pár másikat. F1-re így elindul a gép, rendesen működik, de újraindítani nem tudom.
Ahhoz, hogy megint elindítsam, megint ki kell vennem a bent lévő 1 db memóriát, elindítanom, majd miután így magától leállt, visszateni (csak az alsóba, a felső foglalatba szintén nem jó), és akkor ismét hibaüzenettel (hogy az előző indításkor nem volt bent memória) elindul. Sehogy máshogy nem indul el. Vagyis én másra nem jöttem rá.
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Reklámblokkolók topikja
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Nagyon jó állapotú ASUS ROG Zephyrus G14 (2024) GA403UV-QS020W 1TB SSD, RTX 4060, 16GB RAM
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest