- Argos: Az vagy, amit megeszel
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Van egy Asus Gl502VS laptopom.
A problémám az lenne, hogy a laptopnak a jobb oldali ventillátora mindenféle ok nélkül elindul és magas fordulatszámon pörög. Ahogy a beillesztett képen is látható semmi megeröltető nem fut a gépen de mégis úgy pörög minta játszanék DOOM-al vagy Battlefield 1-el full grafon.
Próbáltam a notebook fan controllal (itt látszódott hogy ténylegesn a GPU-nak a ventije pörög ilyenkor) szabályozni de amikor 0%-ra raktam a GPU- venti sebességét olyat csinált hogy elindult majd megált.. És ezt addig csinálta amíg ki nem kapcsoltam az alkalmazást.A kérdésem az lenne hogy ez szoftveres vagy hardveres probléma lehet?
Ha szoftveres akkor van rá valami mód amivel ezt meg lehet oldani? Mert elég idegesítő amikor próbál tanulni az ember...
Gúúglin már kerestem megoldásokat de sajnos nem találtam olyat amivel megoldhatom a problémát.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
U.i.:
A config.:
A gép idén februárban lesz 1 éves
CPU: Intel Core I7-6700HQ
RAM: 16 Gb
GPU: Nvidia Geforce 1070
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elektromos autók - motorok
- Milyen videókártyát?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ Érintőkijelző 159.990 Ft
- Újszerű ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I9 10885H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Intel Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 G2 (Core I9 32Gb 1 Tb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- HP EliteBook 640 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD FHD 1 év gyári helyszíni garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest