Új hozzászólás Aktív témák

• Asusx200M

újonc

Sziasztok,

első poszt itt és távolról sem vagyok szakmabeli, de azért megpróbálom a lehető legjobban leírni a tapasztalt jelenséget és bízom benne, hogy hátha tud valaki segíteni.

A szóban forgó modell: Asus x200m. Néhány éve vásárolt modell.

Előzmény: kb 7 hónapja ismerem a kedves (hölgy)tulajdonost, legalább azóta a következőképp lehetett használni a kis notit:

1. Akksiról nem működött, be se kapcsolt egyáltalán.
    2. Csak és kizárólag hálózatról lehetett üzemeltetni
    3. Helyváltoztatás esetén ki kellett mindig kapcsolni, különben a hálózatból kihúzva magától is kikapcsolt volna

Tegnap sajnos a kedves elfelejtette kikapcsolni a gépet, mielőtt átvitte volna A-ból B-be és ki is kapcsolt.

És itt jön a probléma: azóta sem kapcsolt vissza. A következő történt:

1. Áramforrásba bedug,
    2. Battery charge indikátor kigyúl (piros)
    3. Bekapcsgomb megnyom
    4. Power indicator -> zöld, drive activity indicator -> semmi, Wireless -> zöld, Capital lock -> semmi. Egyik sem villog, állandó fényt adnak ki. Mindezekkel együtt ha közel hajolok a géphez, akkor a következőket hallom:
    5. Halk, állandó frekvenciájú, mély hang, ill.
    6. Szabályosan ismétlődő mintázatú, egymást gyorsan követő, óraütésszerű hang.
    7. És ennyi, ez a max, ameddig eljut a gép. Monitoron nem jelenik meg semmi.

Troubleshooting:

1. Kikapcs, bekapcs.

Sajnos az akksit max. szétszereléssel tudom eltávolítani, így hard reset nem történt eddig. Mást nem próbáltam.

Szerintetek mi lehet a baja? Van bárkinek bármi ötlete, hogy mit lehetne kezdeni vele? Van bármi egyéb infó, ami fontos lehet?

Ezer hála előre is :) :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés