Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Bika, 22 éves, Én 28.
Pénteken utazik el és csak 28-án jön újra Pestre, szóval nem is olyan sok ez az együtt töltött idő.
Ritkább együttlét, több együttlét. Most erre azt kell mondjam ezt meg érezni kell. Ha Neki jó velem lenni és nekem jó Vele lenni, akkor ennyi. Akkor nem számít az idő.
Ha meg pár hónap alatt elveszik az izgalom akkor elvonulok zárdába. Aki ismer az tudja, hogy mellettem nem nagyon lehet unatkozni.
Én már lehúztam 7 évet egyszer, ott is küzdeni kellett a kegyekért az elején, de valahogy ez most teljesen más. Talán azért is mert öregszem és sokat komolyodtam érzelmi téren, meg talán azért is mert másik emberről van szó. Nem tudom, de nem is érdekel, mert véleményem szerint aki állandóan a múltba néz az seggel megy előre.
Lényeg, hogy már alig várom a jó időt, aztán irány a világ. És ami nagyon tetszik még a leányzóban, hogy partner mindenben, széles érdeklődési körrel. Nem találkoztam még hozzá hasonló leányzóval azt hiszem, talán csak a legjobb ''barátnőm'' ilyen mint Ő.Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Dell OptiPlex 7010 Micro / 12500T / 16GB / 256GB / Wi-Fi, Bluetooth
- Hibátlan Be quiet! Dark Rock Pro 4 (Intel 1700 / 1200 / 2066 / 1150 / 1151 / 1155-ra)
- Surfshark Starter VPN - 2 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- G.SKILL Ripjaws 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz F3-1600C9D-16GRSL
- SAMSUNG ODYSSEY 25" 1080P ADAPTIVE SYNC 1MS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest