Hirdetés

Aktív témák

• I_Am

veterán

válasz csongi #621 üzenetére

Bika, 22 éves, Én 28. :)

Pénteken utazik el és csak 28-án jön újra Pestre, szóval nem is olyan sok ez az együtt töltött idő. :)

Ritkább együttlét, több együttlét. Most erre azt kell mondjam ezt meg érezni kell. Ha Neki jó velem lenni és nekem jó Vele lenni, akkor ennyi. :) Akkor nem számít az idő.
    Ha meg pár hónap alatt elveszik az izgalom akkor elvonulok zárdába. :D Aki ismer az tudja, hogy mellettem nem nagyon lehet unatkozni. :)

Én már lehúztam 7 évet egyszer, ott is küzdeni kellett a kegyekért az elején, de valahogy ez most teljesen más. Talán azért is mert öregszem és sokat komolyodtam érzelmi téren, meg talán azért is mert másik emberről van szó. :) Nem tudom, de nem is érdekel, mert véleményem szerint aki állandóan a múltba néz az seggel megy előre. :D

Lényeg, hogy már alig várom a jó időt, aztán irány a világ. És ami nagyon tetszik még a leányzóban, hogy partner mindenben, széles érdeklődési körrel. Nem találkoztam még hozzá hasonló leányzóval azt hiszem, talán csak a legjobb ''barátnőm'' ilyen mint Ő.

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

Aktív témák

Hirdetés