Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Joco
aktív tag
Vigyázz, mert a nagy szájával tépdesi majd meg a szárnyaid! A körmére is figyelj, az még gyilkos tud lenni a hölgyeknél!
Hölgyem engedje meg, hogy további jó imitációt kívánjak!
u.i.: még jó, hogy csak ilyen csökött kis szárnyam van és az is kénszagú''Ugyanakkor még mindig jobb, ha ilyennel foglalkozik a gyerek, mintha a szabad levegőn rohangászik, vagy gyümölcsöt eszik.'' - a kétezer forintos Cyber laptopról ''PokolGéP-es vagy? koncijukon voltál?''
-
-
Joco
aktív tag
válasz Shadowfax #54 üzenetére
Itt arról lesz szó, hogy mi szokott a szájba kerülni és hogy az mekkora? Mert akkor elötte egy GoTo-t beszúrhatnátok Bár lehet, hogy vlki beszállna az ''erőfitogtatásba'', de úgy a többség kedvéért
''Ugyanakkor még mindig jobb, ha ilyennel foglalkozik a gyerek, mintha a szabad levegőn rohangászik, vagy gyümölcsöt eszik.'' - a kétezer forintos Cyber laptopról ''PokolGéP-es vagy? koncijukon voltál?''
-
ALI_G
veterán
''Ahhh, de nehéz is leírni ezeket a dolgokat, amikor már az is jó érzéssel tölti el az embert ha megölelheti a párját egy csók közben és utána kézenfogva sétálhatnak. Na ennyire egyszerű dolgokról van szó.''
ugye-ugye, nekem is hiányoznak ezek a dolgok. Sejtem mi is van (persze tudni nem tudhatom), de szerintem a, vagy azt akarja, hogy udvarolj neki b, húzza a fejed c, nemtudom
De ha engem kérdezel, meglesz, csak kis idő kérdése. (ezt tudod te is) -
vicces
addikt
mi ez a meglesz??
le lesz döffve és csá?
vagy mia manó?
az normális, vajon, ha én a végleges páromat keresem??
néha furán érzem emiatt magam, de asszem kezdek hozzászokni. viszont olykor elfognak olyan kételyek is, hogy ilyen csak a kitalált történetekben lehetséges.
ugyis valaki félre fog lépni, vagy esetleg le. és ez igy megy majd a végtelenségig...:)
-
agrarfiatal
senior tag
-
Grafiqs
őstag
Nagyon egyet tudok érteni Veled. Én spec bő két hónapja léptem ki (fejeztem be) egy 5 éves kapcsolatot. Már tervezve volt mindenféle. Csak ugye a sors meg gyarló ez ember...
Szal én is hatalmas szeretet és szeretni vágyás hiányában bírok most leledzeni. Tudod Te is vagy legalábbis érzed, hogy nincs jobb dolog a világon mint szeretni és szeretgetni valakit.És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
adalbert1
veterán
Én is csak megerősíteni tudom a véleményetek, nagyon kegyetlen érzés kilépni egy hoszabb kapcsolatból, és néha sok időnek kell eltelni, hogy minden visszatérjen a normális kerékvágásba, vagy egy új kapcsolat keretében, vagy azon kívül.
-
Grafiqs
őstag
Legalább annyira fontos mint a már működő kapcsolat egésze. IMHO a kezdet nagyon nagy mértékben tudja befolyásolni a kialakult kapcsolat működését. Tulajdonképpen ez alapozza meg a jövőt. És nemcsak pejoratikus szempontból.
És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
ALI_G
veterán
válasz adalbert1 #64 üzenetére
hát, van kivétel (tuti nem sok, de van)
én 2 hónapig voltam együtt egy lánnyal, és a szívünk szakad meg, mikor rágondolunk, hogy hogy elbasztuk a dolgot. mind2en hibásak voltunk, és mai napig bánjuk.!!!
uf, visszaolvastam, igen 2 hónap volt csak. Ilyen hamar még nem lettem szerelmes mint akkor, sőt Ő sem, minden jól ment 1 hónapig. Tovább nem írnám, ez már nem PH téma, bocs skaccok.
Grafiqs: igazad van, bár jeleneg unom a kapcsolatok elejét. (volt bnőm óta)
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Kész, végleg feladom. A nőkhöz olyan kulcs kell, ami nekem nincs meg, vagy valahol földvár felé félúton elhagytam...
Hagyom a 'csába az egészet....
Felcsapok ego buzinak, így tuti nem ér csalódás a párkapcsolatok terén! -
pussy_cat
tag
Szija!
Nagyon ritkán írok ide, de most úgy érzem meg kell osszam Veled az én élettapasztalatomat!
Nem vagyok már mai csibe! Megismerkedtem egy nálam 5 évvel fiatalabb fiúval, nagyon jól éreztem Vele magam, de be kellett látnom, hogy túl fiatal a gondolkodásmódja hozzám, gyermek még. Szegény nagyon összetört és nem tud kimászni a kátyuból, pedig nem adtam alá a lovat sosem, nem áltattam, egyszerűen csak barátként kezeltem, sajnos ma már nem beszélünk, de ez hosszú történet...
Aztán pár hónapra rá korcsolyázás alkalmával megismerkedtem egy ''fiúval'', nem érdekelt a kora, nem érdekelt semmi, hihetetlen mód egy hullámhosszon voltunk/vagyunk és remélem leszünk is, úgy érzem benne megtaláltam azt amit eddig kerestem. Amióta megismertük egymást hisszünk a meglátni és megszeretniben.
Hidd el, ha szeret a Hölgy, akkor nem számít a kor, csak érezzétek egymást. Igen, azt még nem mondtam, hogy Kedvesem 7 évvel fiatalabb mint én... De nála csodálatosabb emberrel még nem találkoztam, az a leg gyönyörűbb a kapcsolatunkban, hogy mindketten féltjük a szerelmünket, féltjük a másikat. Szeretem, hogy érettebben gondolkodik bizonyos helyzetekben mint én, az meg kifejezetten hízelgő, ha engem néznek fiatalabbnak...
S hogy mit tegyél? Add magad, mindig csak magad!!!!!!!
Légy Boldog azt kívánom!Nem vagyok öreg, csak rutinos!
-
pussy_cat
tag
Nem vagyunk túl idősek sem és túl fiatalok sem
Nem vagyok öreg, csak rutinos!
-
ALI_G
veterán
pussy_cat: vettem az adást
Most hívtam a biccset (lásd előző topic), de ahogy sejtettem, nem vette fel. Nosza küldtem neki 1 SMS-t. Kíváncsi vagyok fog-e válasz jönni. Szerintem nem. it's over. go to next project. -
rlazol
veterán
válasz Shadowfax #42 üzenetére
mennyire legyen az ember türelmes? mi az a pont, amikor még várjon egy kicsit és mikor túl papucs már? Honnan tudjam, hogy egy XY csak félénk/nem akar fejest ugrani/stb vagy egyszerűen nem vagyok az esete?
Hölgyek? 5let?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
I_Am
veterán
Jajj de egyszerű. Ha nem tudod akkor bukta van és visznek a csőbe.
Ma este meg másik komoly dolog. Most megint olyan nőbe futottam bele, aki a társaságban adja, hogy Téged utál a legjobban és a végén mégis Neked adja meg a számát.
Történt, hogy mint minde héten, baráti társaságommal lementünk sörözni meg datrs-ozni egyik újabban felfedezett helyünkre. Na ott van egy lány, aki néha bárpultos, néha meg csak úgy ott van és nem gyengén jól néz ki. Odajött hozzánk, hogy beszállhat-e a drats-ba, mi természetesen igent mondtunk miért is ne. Egész este oltottuk a csajszit, de csak Én voltam aki nem kedvesen, már félidőben mondogatta, hogy a keresztnevem az amelyiket a legjobban utlja. Na mondom, ha igy van akkor még lazábbra vesszük a figurát és végig oltottam. Közben egyik idegen vagány srác (aki ismerte valahonnan a lányt) még odajött közénk és játszotta a nagymenőt, hogy majd Ő megmutatja... Fogadni akart, hogy simán dob 3 darab 20-ast és mindezt egy üveg Johnny Walker-be. Én meg tök lazán ültem a székben (mint miközben oltotgattam a lányt) és mondtam rendben. Nyertem 2 üveg Johnny-t. Mikor most 20 perce eljöttünk kérdezte mikor jövünk legközelebb, mondtuk vmikor jövő héten. Többiek már ajtónál vártak, mikor fogtam, elővettem telefonomat és a kezébe nyomtam, hogy tudod mit? Nem érdekes mikor jövünk megbeszélhetünk mást is. Erre fogta és megadta a számát. Nem hiába ennyi sör után (mikor már minden második betűt javítanom kell miközben ezeket a sorokat írom ) könnyen veszi a lazára az ember a figurát.... és bejön.
Szóval holnapi project még él, de már újra önmagam vagyok. (ha holnap is hazahozom a leányzót és a buli alatt nem csattan csók, hát az tuti vége lesz itthon. )Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Shadowfax
addikt
Erre konkrét receptet nem lehet adni, mivel erősen személyiségfüggő a dolog. Én pl. nem játszok senkinek az érzelmeivel, de azért ez nem mondható el minden nőtársamról (sajna). ''When love becomes a game - everyone loses.''
Szerintem megfelelő ön- és emberismerettel leszűrhetőek azok a ''jelek'', hogy mikor félénk a csaj és mikor érdemes inkább továbbállni. -
Zoty@
aktív tag
válasz pussy_cat #70 üzenetére
Szia!
Nagyon köszönöm, hogy leírtad a véleményed!
Örülök neki, hogy BOLDOG VAGY/VAGYTOK! Gratulálok!
Remélem nekem is sikerül minden amit szeretnék!
Tulajdonképpen tegnap is nála voltam 21:00-01:30-ig és csak beszélgettünk!
Pedig terveztük, hogy nézünk valami filmet, de nekünk ez is bőven elég volt!
Hát tulajdonképpen foggalmam sincs, hogy hogy fog alakulni ez a ''dolog'' kettőnk között!
Nagyon kis fiatalos, aranyos, bohókás ''kis csaj''!
A beszélgetés során rá is terelődött a szó többször is, a korkülönbbségre és meg is kérdezte, hogy ezt, hogy gondoltam!
Mondtam, én még nem gondoltam semmit, találkozunk párszor és ha ''NEM'' akkor max. barátok leszünk! De kell neked ilyen fiatalosnak lenni!
Erre Ő azt mondta, hogy lehet más dolgok érdekelnek minket, hogy neki már más céljai lehetnek, mint nekem!
Aztán továbbra is beszélgettünk, a beszélgetés végén hozzá tette, hogy ahoz képest nagyon komoly gondolkodású vagyok, és, hogy Ő néha meglepődött rajtam! + a mai világban már semmi sem úgy müködik, mint régen! De szerintem ez igaz! Hát nemtudom, a tegnapi nap után lehet ma nem kellene keresnem, gondolkodjon egy kicsit! Remélem jól alakulnak a dolgaink!Texas HoldEm for ever!
-
lorcsi
veterán
Eléggé érdekes vagy
Talán 2 vagy 3 hete sincs h azt mondtad h yo egyedül & élvezed az egyedüllétet stb....
Most meg sorra a keletkező kapcsolatatidról írsz
Akkor csak nem olyan yo egyedül lenni, nem?
Az persze oks h használja ki az ember a lehetőségeit,legyen laza & építse a kapcsolatait (miért is ne), csak akkor vmiitt ütközik...eladó: vadi új soundcore motion+
-
pussy_cat
tag
Szija!
Keresd csak nyugodtan, de ne vidd magad túlzásba... Bár én imádtam amikor Kedvesem annak idején folyamatosan keresett (msn, sms, telefon, e-mail, és minden kommunikációs eszköz, na jó füstjeleket nem adott, pedig ha most így belegondolok... )
Nálunk is téma a korkülönbség, de annyira nem központi jellegű, inkább a szülők miatt aggódtunk, de szerencsére az én szüleim elfogadják úgy ahogy vagyunk, nekik az számít, hogy mosolyogjon a szemünk Apám még most is húsz éves gondolkodású, bár 60 év felé jár... Anyám pedig úgy is néz ki, sok húszéves megirígyelhetné... (pedig ő is 60 felé jár)... Jajj honvágyam lett, nagyon szeretem Őket
Minden jót nektek!
[Szerkesztve]Nem vagyok öreg, csak rutinos!
-
agrarfiatal
senior tag
szvsz I_Am nem hagyja ki a ziccert - erről van itt szó. Na nem jön össze neki nem fog kétségbe esni, folytatja eddigi ''magányos'' életét
Pussy_cat: haverom egyik ügyfele mondta a lánya udvarlójáról, hogy az a lényeg: pupos ne legyen meg szeressék egymást - a leányzónak a mostani udvarlója nem az a dalia termet mint amilyenek előtte voltak, haverom meg ezt jegyezte meg az apjának, apja meg nevetve a fent leírt mondatot mondta.tévedni emberi dolog, na de ennnyit......
-
burgatshow
veterán
Az előbb voltam zuhanyozni. Álltam a zuhany alatt, és istenigazából most jött ki rajtam a legjobban, hogy Ő már nincs. Szombat óta nincs. Jól felcsavartam a melegvizet, hogy ébredjek fel, szedjem össze magam, de nem sikerült...
Nincs, nincs és nincs, mondogatom magamban, de nem tudom elhinni. Könnyeztem nagyon, és gondolkodtam. Megint rájöttem hogy nincs. Nincs Ő, nincs szeretet és szerelem, nincs semmi.
Xar.... -
lorcsi
veterán
válasz burgatshow #91 üzenetére
A hideg vizet kellett volna tekerni felfelé nem a meleget, akkor felébredtél volna
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Grafiqs
őstag
válasz burgatshow #91 üzenetére
Ezen én is végigmentem. Xar dolog tény. Hülyeség mikor azt mondják el kell felejteni. Úgysem lehet, főleg nem akarva. Magamból kiindúlva 1 dolgot tehetsz. Járj minél többet társaságba. Én is ezt tettem. Heti 2-3-4 összeröffenés a haverokkal. Nekem segített át''lendülni'' a krízisen. Így 2 hónap távlatából főleg, hogy már a beszélő viszony sincs meg. Jól megbántott úgy 3 hete. Pedig a szakítás után 2 héttel még összegabajodtunk 1 éjszaka erejéig. Nem, nem lett könnyebb sőt. Szal kitartás. Az idő segít. És társaság, társaság és társaság. Ez segít(het). Elvonja a figyelmed és leköt. Addig sem gondolsz rá.
És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
burgatshow
veterán
Igen, ezen már én is gondolkodtam, csak hogy beteg is vagyok most így még elmenni sem tudok/akarok sehova, főleg nem lázasan legurítani egy (pár) sört...
Perpill a programozással próbálom magam lekötni, este meg benézek edzésre, hogy mi a szitu... Amúgy, köszi...
[Szerkesztve] -
csongi
veterán
Ez ember tipustól függ. Én inkább begubozóm egy pár hétre, míg renberakom az agyamban a dolgokat. nem megyek mélabúsan a társaságba. A piát sem javaslom, mert akkor aztán lehet csudadolgokat csinálni.És másnap lehet azt is sajnálni. Inkább le kell fárasztani az embernek magát. edzés vagy csak símán elmegy futni. Játszon a neten, csak kösse le a figyelmét. És még ami fontos kajálni,kajálni. róllam 3 hét alatt 11kiló tünt el a szerelmi bánatba. Kávé+cigi. ez volt a napi táplálkozás fő része.És a bánatos ember elfelejt rendesen enni. Szvsz ez is egy megoldás
-
ALI_G
veterán
huh, jó sok dolgot írtatok, én ált. ezt mind összegyúrom, és akkor megy minden. Ha sok mindent csinálsz, akkor tuti nem jut eszedbe, csak ritkán.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple notebookok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Villanyszerelés
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest