Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Szerintem komolyodj még pár évet barátom.
Az egy dolog, hogy megpróbálsz viccesen beszólni és nem megy , de hogy ekkora sületlenséget is összehordasz az már túltesz mindenen.
Ha szerelmes az ember akkor nem önmaga? Akkor igazán önmaga és végre önmaga lehet, pont ezért esik szerelembe, mert olyan partnerre talál aki azt értékeli ami a másik fél igazán.
Egy valamiért élsz-halsz? Ezt kifejtenéd bővebben és mélyenszántóbban, szivesen mosolyognék még picit, tehát ne tartsd vissza magad.Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Calibos
addikt
-
csongi
veterán
Lám lám,szép kis vita alakúlt ki.És jó tanuság, az élet tükőrképe. Ilyenek egy párkapcsolatban is előfordúlnak,és ezt kell megtanulni kezelni.
Kolombusz: menny el a nővel randizni. Beszélgess vele, kérdezd meg hogy ő ez az egészet hogy gondolja.Legyen egy egyszerű teázás, ne legyen túl hosszú.Inormálódj,és maj meglátod mi lenne a helyes döntés.A te korodban nem követsz el bűnt ha elszeded a csávó nőjét.Most kell ezt is kipróbálni mive jár ez a dolog. szvsz tapasztalatra fel. -
Bibby
addikt
Akkora szánalmas hozzászólásokat írsz hogy már-már csak derültséget okozol bennem.Igen, pontosan, így jött ide a gyerek, hogy ő most villantani akar, fel akar szedni egy jó csajt hogy vele mehessen plázába meg moziba...vagy mégsem, és ezeket te költöd hozzá? Azt is írta hogy ő tökéletes, vagy ezt is csak te mondod? Namindegy.
16 éves, a lány 15 és egy hónapja van a fiúval.képzelem azt a nagyon erős érzelmi kötést ami kialakult, és amit bűn lenne szétszakítani.Ha a lány elmegy randizni vele, akkor gondolom ez mindent elmond.Ha nem vele menne akkor menne következő hónapban valaki mással.
Faster mellett állok, nem kéne őt sem piszkálni, szerintem több értelem van az ő hsz-eiben, csak ugye nem azt kellene keresni hogy ő is biztos kötözködik.Ελευθερια η θανατος
-
mefistofeles
addikt
Látom ismét érdekes kérdést boncolgattok.
Egy lányt ''elvenni'' a barátjától...hmmmm
Ez megint csak két szereplős játék. Ha a csajszi ugrik az új pasira, akkor talán jobb is az előző fiúnak, hogy hamar kiderült, a lány nem táplál irányában sok érzelmet. Ha nem akkor meg hiába kepeszt a srác.
A hódító szemszögéből viszont, ha beleesett, szerelmes, stb. akkor természetes (szerintem) hogy megpróbálja megszerezni a vágy tárgyát. Ám ha csak ''strigulahúzáshoz'' kell a lány, akkor nem szép dolog........Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Gambit
őstag
válasz (Kolombusz) #686 üzenetére
Te tényleg nem fogod fel, milyen egy csúszómászó vagy? A csaj nyilván nem véletlenül van azzal a sráccal. Esetleg azért, mert vele akar lenni. Te persze máshogy akarod, és ezért leszarod, hogy belemászol 2 ember életébe. Gerinctelen kis pondrónak tartalak.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Esmein
nagyúr
Hogy egyeseknek mennyi problémája van a nőkkel
Én meg csak élek és virulok, kikerülöm őket 20 méterre és volt probléma nincs probléma
Kolombusz, gondol-gondol-gondol ! A mozit már eleink is ismerték, mint olyan helyet ahova lányokat lehet csábítani. Lehet hogy snassz, de nem csak 1 lehetőséged van, ha minden igaz. Próbáld meg."I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Gambit
őstag
Tudod, hogy értettem. Nyilván az érzelemnek és az értelemnek nem sok köze van egymáshoz. Ez kortól független. A szerelmes ember nem az eszével gondolkodik. A csaj valamiért azzal a sráccal van. Hogy jön ő ahhoz, hogy helyettük megítélje, hogy nem kéne együtt lenniük? Csak azért, mert így akarja?
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Esmein
nagyúr
ítélkezni csak saját magán rendeltetett az ember, véleménye pedig lehet akárkinek. Nekem például az a véleményem, hogy más kapcsolatába belemászni aljas dolog.
Egyébként lehet kb egy millió oka, amiért a kisasszony a bulizós úriemberrel van. Példának okáért fél, hogy nem talál másik úriembert. Vagy egyszerűen belekényelmesedett."I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Gambit
őstag
Nem bűn addig, ha szabad akaratából teszi. Csakhogy a legtöbb csajt szépen be lehet hülyíteni, hogy nem is annyira jó neki a barátjával. Úgymond ''fel lehet nyitni a szemét''. Persze a kis nyomi gyökér olyankor a legjobb formáját adja, a csaj pedig már ismeri a barátjának a hibáit is. Naná, hogy az új kis köcsög izgalmasabbnak fog tűnni. Egyébként semmilyen jelző nem elég erős az ilyenekre szerintem.
-
faster
nagyúr
Mondjuk úgy, hogy olvasni tudok:
Hát nem úgy tűnik, mivel az a hszt meg átugrottad, amiben azt írja kolombusz, hogy a csaj szarul érzi magát. Akár igaz, akár nem, ennyiből nem tudhatod, mi a helyzet a nővel, meg kettejükkel, meg ezzel a ''gáborral''. Ennek fényében óvodás dühöngésnek tűnik ez a pondrózás, meg az egyéb jelzők. -
Gambit
őstag
Ja, és olyanról még nem hallott a világ, hogy egy kapcsolatot rendbe lehet hozni. Esetleg meg lehet beszélni a problémákat. Dehogy, ahogy észreveszünk egy kapcsolatot, ami éppen hullámvölgyben van, kezdjünk nyomulni gyorsan, hogy legyen egy kis hasznunk más kárára. Ez igen, ez nem óvodás, hanem felnőtt, komoly hozzáállás. Egy szánalmas tettet védeni is szánalmas.
-
Joco
aktív tag
Látom Te leszel a becsület lovagja, ami szép dolog, csak kicsit álomvilágot feltételez. Itt pedig egyik szereplő sem közelít a tökélyhez a hallotak alapján. A másik srác sem, a kislány sem, a hódítóról nem is beszélve. Lehetne a mostani partner hibátlan, lehetne a lányban tartás, lehetne a fórumtársban tisztelet, bármelyik elég lenne, hogy ne lehessen lecsapni a másik kezéről a nőt. De...
Welcome to the desert of real. A barátja kifogásolható, a lány hülyíthető, a kollega meg meg is teszi. Ez egy ilyen aljas világ, aljas szabályokkal. Vagy aszerint játszol vagy úszhatsz az árral szemben. Van akinek az a fontos, hogy reggel beletudjon nézni a tükörbe, van akinek nem.''Ugyanakkor még mindig jobb, ha ilyennel foglalkozik a gyerek, mintha a szabad levegőn rohangászik, vagy gyümölcsöt eszik.'' - a kétezer forintos Cyber laptopról ''PokolGéP-es vagy? koncijukon voltál?''
-
Joco
aktív tag
Jelezném, hogy 15 azaz 15 évesek. Ha így belelovalod Magad, Te sem tünsz többnek...
''Ugyanakkor még mindig jobb, ha ilyennel foglalkozik a gyerek, mintha a szabad levegőn rohangászik, vagy gyümölcsöt eszik.'' - a kétezer forintos Cyber laptopról ''PokolGéP-es vagy? koncijukon voltál?''
-
Gambit
őstag
Igen, mert még nyilván nem csiszolódtak össze. Mindkettő változni fog, ez világos. Na persze esélyük se lesz, ha mindig benyomul valami kis nyomi igazságosztó, aki persze egészen biztos benne, hogy az a kapcsolat egy szar, és vele sokkal jobban járna a csaj. Na persze, hiszen minden csaj ilyen kis gerinctelen gyökerekkel akar nyomulni. Aztán majd nagyon meglepődik , ha a csaj 1 hónap múlva tőle is megpattan, mert jött egy még gerinctelenebb patkány, aki jobban nyomult.
Joco: Mondjuk azt, hogy személyes tapasztalat miatt vagyok ''enyhén'' elfogult az ilyen férgekkel szemben. És igazad lehet, hogy talán nem vagyok ebbe a világba való, de ha egyetlen becsületes ember marad is a világon, az én leszek!
[Szerkesztve]''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Joco
aktív tag
Tisztázzunk valamit. Van a becsületesség és a ló tulsó oldala. Egy nő tipikusan nem tárgy. Pl. nem azé, aki elöbb teszi rá a kezét. Ha valaki tisztességes versengésben lecsapja a kezedről, abban semmi rosszat nem látok. Ha Te lettél volna az ideális, akkor Veled marad, ha nem és tényleg szereted elengeded. Ha egy nőnek a nyomulás számít, lehet nem is Hozzád való, hanem a legnyomulósabb archoz, nem? Tudod, zsák a foltját.
Minden két emberen múlik, ha ő féreg módon csinálja, akkor a nőben is kell hozzá lennie affinitásnak. Tudom ez most bántó Neked, de ha próbálsz kicsit objektíven hozzáállni, azért akad benne igazság. Persze lehet védeni a nőt, hogy naív és azt hiszi, ami csillog érték, de ha ezért eldob magától, akkor mohó is.''Ugyanakkor még mindig jobb, ha ilyennel foglalkozik a gyerek, mintha a szabad levegőn rohangászik, vagy gyümölcsöt eszik.'' - a kétezer forintos Cyber laptopról ''PokolGéP-es vagy? koncijukon voltál?''
-
I_Am
veterán
Jajj hagyjuk már ezt.
Emberek 16 évesen nincs az az ember aki meg tudja ítélni ebben az esetben mi a helyes döntés.
De ez igy van rendjén. Ilyenkor tanulja meg és tapasztalja ki, hogy mi a helyes és helytelen. (jobb esetben, rosszabb esetben pedig egy szánalmas emberré válik aki csak tapos másokon)
De ezen miért megy vita? Nincsenek jelen helyzetben tökéletes konkrétumokra épülő tények, ezért belemagyarázva mindenki mindent megy a vita.
Szerintem ezt fejezzétek be.
szerk: még annyit, hogy 1 hónap az nem kapcsolat csak imserettség, ha egy hónap után megy valaki akkor még nincsenek maradandó érzelmi sérülések. (hacsak nem érzelmileg sérülten kezdte valamelyik fél a kapcsolatot)Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
faster
nagyúr
Igen, mert még nyilván nem csiszolódtak össze. Mindkettő változni fog, ez világos.
Hát lehet, hogy neked ez jött, nekem úgy tűnt, akár egy sima együttjárásról is lehet szó, ami aztán ahogy jött úgy megy, az iskola bikája rányomult egy csajra, ''felszedte'', de 1 hónap után már unja. Persze ki tudja, nem lehet ezt így megítélni, nyilván kolombusz úgy adja elő, hogy ez a kapcsolat eleve rossz, aztán hogy tényleg így van-e vagy csak próbálja ezt bemagyarázni azt már nem fogjuk megtudni. Emiatt érzem erőssen túlzónak azokat a jelzőket, amiket használtál.
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
Ismered nagyjából a történetem. Vegyél rólam példát. 20-on évesen és 10-en évesen másképp mennek a dolgok. Főleg manapság, mikor a média is azt nyomja, hogy a határtalan szabadság és buli az élet a legjobb ami csak történhet a fiatalokkal. De ezt egy 20-on éves ember is másképpen értelmezi mint egy 10-en éves. És itt a lényeg.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Jégkokó
veterán
Egyébbként az miért van, hogy a volt barátnőmnek mutattam egy képet arről a lányról akivel találkoztam , és azt mondta rá hogy semmi szép nincsen benne.Meg amíg együtt voltunk addig egy anorexiás csajt is bombázónak képzelt, akihez képest ő csak egy senki
[Szerkesztve]A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Jégkokó
veterán
De ez pont sztem nem igazán féltékenység, mert nem azt mondta hogy ez a csaj mennyivel szebb nála, de viszont amíg együtt voltunk folyton azzal jött , hogy én nála mindenki csak jobb lehet.De az biztos, hogy ő már a betegesen féltékenységi csoportba tartozott.Mivel szinte minden nőre féltékeny volt, jóhogy nem még az anyámra is meg ilyenek.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
jeges
senior tag
az a jó ebbe' a gondolatba', h nem tőlem, hanem egy ex-től származik
mindentől függetlenül a második mondatod nem értem - hja, közbe' felfogtam asszem.
szerk: szörnyű az ilyen helyzet... de hál'stennek sok nő el tudja nyomni magában az ilyesmit. azér' legyünk őszinték: a pasik meg általába' azt nem szokták szeretni, ha egy másik fickó stíröli az asszonyt.
[Szerkesztve] -
agrarfiatal
senior tag
''Ha valaki tisztességes versengésben lecsapja a kezedről'' - mi a tisztességes verseny???? Ha talán odaálna a barátja elé és elmondaná h akar valamit a barátnőjétől.
kiváncsian várom a srác beszámolóját, volt-e mersze a leányzót elhivni találkára.tévedni emberi dolog, na de ennnyit......
-
Esmein
nagyúr
Ha a szemedre merőlegesen állított egyenes(ahová nézel) véletlenül metszi egy más nőnemű egyed bármely görbét alkotó testtáját, az probléma. Elég ha elbambulsz.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
(Kolombusz)
veterán
válasz agrarfiatal #740 üzenetére
Beteg.
Nem volt suliban... -
agrarfiatal
senior tag
válasz (Kolombusz) #743 üzenetére
és legalább beszéltél vele? elhiívtad valahová?
tévedni emberi dolog, na de ennnyit......
-
Moddingfan
senior tag
válasz (Kolombusz) #686 üzenetére
''Már bocs, de legtöbb jó csaj (illetve, hogy nehogy valaki szépérzéket megsértsem) széplány jár valakivel.'' és Te persze csak ''jó csajokkal'' akarsz kezdeni, mert Te is jó ''csávó'' vagy, ugye? Korodat Te sem hazudtolod meg, már megbocsáss. Az, hogy értelmes, netán okos, kedves az smafu? Legyen dögös, rányomulok, érdekel is engem, van-e barátja, mert nekem úgysem tud ellenálni, hisz olyan ''jó csávó'' vagyok, nem várok én rá - na az ilyen hozzáállásra no comment És ha a lány nem is akara semmit, csak te értelmezted félre, vagy ez kizárt? Mivel fiatal, még nincs egészen tiszátban az érzelmeivel, de soha nem is lesz, ha mindig jön egy magadfajta, aki majd megmondja, hogy látom rajtuk, hogy nem illenek össze, na majd én beugrok a srác helyére. És tegyünk fel, hogy szakítanak és Veled kezd járni, Te mit szólnál, ha jönne egy olyasféle ''harmadik személy'', mint Te? Akkor is így vélekednél? Kötve hiszem.
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
(Kolombusz)
veterán
válasz agrarfiatal #745 üzenetére
Ha nincs suliban elég nehezen tudom elhivni.
Most is klánháborún vagyok, csak két map között irok.
Nah, engem le lehet zárni, jöhetnek más nőügyei.
Bocs, hogy ilyen felfordulást okoztam.
Lehet, hogy éretlen vagyok, lehet, hogy hülye vagyok, de nekem igy jó.
ÉS ezt az egészet nem 25-30 évesen csinálom, hanem 16 évesen.
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
válasz (Kolombusz) #747 üzenetére
Nyilván azt csinálsz, amit akarsz, de azért nem szép dolog átgondolás/belegondolás helyett a koroddal takarózni.
Assuming Control
-
(Kolombusz)
veterán
De figyi, egy 3 hetes kapcsolat az semmi.
Én is megmondtam feljebb, hogyha tartana fél éve, akkor nem szólnék bele.
Nah jó, mondom hagyjuk az egészet, úgy látom sikeresen elkönyveltetek köcsög féregnek, kivéve fastert, aki mellettem állt.
Mostantól bármilyen hsz is érkezik ebben a témában hozzám , nem fogok válaszolni rá.
Ha valami komolyat akartok , akkor irjatok pm-t.
Kösz mindent.
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- Interactive Brokers társalgó
- Okos Otthon / Smart Home
- Half-Life 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple notebookok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest