Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Az egész dolog ''igazisága'' a meglepetésen hangsúlyozódik ki. A másik pedig, hogy nem csak Ő hiányzik nekem, hanem viszont is és ezáltal Ő mégjobban nekem. (szóval érted)
Harmadsoron meg már beszéltük, hogy egyszer majd leugrok Sopronba pár napra és majd jól körülnézünk és megmutogat mindent. És mivel még Sopronban nem jártam (talán ezen kivül még 1-2 nagyváros van amiben nem hazánkban) ezért összekötjük a kellemeset a kellemessel.
A kérdés már csak az, hogy meddig bírom ki? Az tuti, hogy szerda vagy csütörtökig még Pesten kell lennem, mert megyek befejeztetni a tetoválásom. De ha nagyon elhatározom magam, akkor lehet már tetko után haza sem jövök, hanem irány hozzá.Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
-
Joco
aktív tag
Első
Sopron szép város és ott igaz, hogy ha eltévedsz, akkor toronyiránt!''Ugyanakkor még mindig jobb, ha ilyennel foglalkozik a gyerek, mintha a szabad levegőn rohangászik, vagy gyümölcsöt eszik.'' - a kétezer forintos Cyber laptopról ''PokolGéP-es vagy? koncijukon voltál?''
-
I_Am
veterán
[link] hátam (ebből teli hát lesz nyárra)
[link] (teli has)
[link] (jobb vádli)
[link] (jobb kar teljes)
[link] (jobb könyököm)
[link] (bal vádli)
[link] (bal vádli) ez lesz most befejezve, mert szombaton nem lett kész.
[link] (ez pedig a kézélem. )
Egyelőre csak ennyi van, de nyárra remélem kész lesz az összes többi leképzelésem is.Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
I_Am
veterán
válasz Shadowfax #965 üzenetére
Persze az oks, hogy látszik. Amugy meg megmondom az őszintét manapság már annyira elfogadott a tetoválás, hogy nem foglalkozom a dologgal ki mit gondol róla.
Mivel az összes tetoválásomnak jelentősége van, meghatározó pontok emlékei az életemben valamint a gondolataim amolyan önkifejezési formája ezért nem szégyellem soha őket.Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
ladybug
őstag
A leányzó tapasztalt férfit keresett. Vagy lehet, hogy csak kis flört voltál neki, amolyan tesztelgetés - ahogy azt hiszem Te is írtad - , hogy el tudja e csavarni egy ennyi idős férfi fejét.
Mod: Sajnálom, hogy egyre több lány van, aki ezt jó mókának tartja. Utána sem gondolnak tettüknek.
[Szerkesztve]Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Boxer001
veterán
Egy kérdés:
Olyankor mi van, ha egy nő smsben eddig szexet írt, de mos átváltott erőteljesen szeretkezés kifejezésre? Ugye nem az van, amit gondolok... Hmm, mondjuk a nők általában érzelmesebben állnak az ilyen témához is.
Ne értsetek félre, nem vagyok egy érzéketlen állat, sőt épp ellenkezőleg, csak jelenleg vagyok ilyen...
[Szerkesztve] -
Joco
aktív tag
válasz Boxer001 #968 üzenetére
Szerintem minél tovább húzodik a dolog, annál többet rak hozzá a fantáziájából és annál jobban beleéli magát, ami sokkal több érzelmi töltést ad a dolognak és már korántsem csak segíteni akar magatokon. Szerintem
''Ugyanakkor még mindig jobb, ha ilyennel foglalkozik a gyerek, mintha a szabad levegőn rohangászik, vagy gyümölcsöt eszik.'' - a kétezer forintos Cyber laptopról ''PokolGéP-es vagy? koncijukon voltál?''
-
Boxer001
veterán
válasz agrarfiatal #969 üzenetére
Elég nyilvánvalónak tűnik már a részéről. De lehet csak a szeretethiány beszél belőle. Én is érzek iránta, de nem akarok többet, és őt se akarom bántani.
Joco
Igen, tényleg egyre jobban beleéli magát, aztán most már tényleg átváltott gyengédebb stílusra. Pedig ez a magunkon való segítésből indult és én még most is ott tartok.
[Szerkesztve] -
Joco
aktív tag
válasz Boxer001 #971 üzenetére
Majd jön I_Am és mond okosabbat, de ha kedves vagy, akkor teljesen elveszik a hölgyemény, ha nem akkor meg lehet, hogy abba lovalja bele magát, hogy Te csak kihasználod(amiről eredetileg is szó volt). Szóval megoldás talán az lehet, ha a technikai megvalósítás irányába viszed el az üzenet váltások témáját, hogy az érzelmek helyett az izgalmát fokozd.
''Ugyanakkor még mindig jobb, ha ilyennel foglalkozik a gyerek, mintha a szabad levegőn rohangászik, vagy gyümölcsöt eszik.'' - a kétezer forintos Cyber laptopról ''PokolGéP-es vagy? koncijukon voltál?''
-
Boxer001
veterán
A technikai megvalósításokat már 6000x kiveséztük. Figy, konkrétan erről volt szó már az elején, hogy kihasználjuk egymást, a szükségleteinket kielégítjük, aztán ennyi ''csak''. Persze mindketten többet érzünk egymás iránt azért, mint ha bárkivel összefeküdnénk, de ez így nekem pl pont jó, hogy van benne érzelem, csak nem kell nekem több. Szóval ezért elvileg ő nem sértődhet meg.
[Szerkesztve] -
Joco
aktív tag
válasz Boxer001 #973 üzenetére
Elvileg. Világos, hogy erről volt szó, de ha közben többet akar, mindjárt máshogy áll a dologhoz
De ne ezen parázz, mert érzi Rajtad. Szóval csak lazán és Te vagy a férfi, irányíts is és ha nem akarod, ne hagyd, hogy belevigyen...''Ugyanakkor még mindig jobb, ha ilyennel foglalkozik a gyerek, mintha a szabad levegőn rohangászik, vagy gyümölcsöt eszik.'' - a kétezer forintos Cyber laptopról ''PokolGéP-es vagy? koncijukon voltál?''
-
I_Am
veterán
válasz Boxer001 #973 üzenetére
Egy igazi nő csak akkor adja oda magát valakinek, ha a külsön kivül valami a belsőből is megfogja a másik félben. A nők többsége nem ugy tekint a sex-re mint mi férfiak, nekik ez már alapból érzelmi töltést is hordoz. Nekik nehezebb levetkőzni a gátlásaikat és megnyilni, teljesen. Én a helyedben (mivel tudom, hogy most nem akarsz tartós kapcsolatba belemenni) már most hagynám a dolgot, mert vagy beletaposol a hölgybe, vagy megégeted magad ugyanis addig sikerült húznod halasztanod a dolgot amig a fantáziája már beindult nem kicsit és megalapoztad az erösebb érzelmi töltést vele.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Boxer001
veterán
Egyet értek.
De nem én húzom, halasztom a dolgot, hanem az élet. Mivel hogy most külföldön van, és kb 2 hét múlva jön haza.
Én úgy érzem, hogy magam most nem égetném meg, tényleg nem vagyok mostanság érzelgős formában igazán, azt nem tudom, hogy őt megégetném-e, tudja, hogy mi a helyzet, én abban bízom, hogy a mostani állapota miatt (vége lett most a 10 éves kapcsolatának, egyedül érzi magát) írkál nekem ilyesmiket, érez többet, mert valamilyen támaszt lát bennem. Sztem nem alapoz arra, hogy mi majd összejövünk, sztem. De ezt vele kell megtárgyalnom. -
-
Boxer001
veterán
Dehogy haragszom!!
Majd ki fog ez derülni hamarosan, én tényleg tudom, hogy mit akarok, sőt jövő héten az is kiderül, hogy ebben az évben mi lesz a sorsom, mert lehet, hogy az, hogy nem leszek az országban, és ő ezt is nagyon jól tudja. Sztem támasz vagyok neki, többet érez valóban, de én úgy érzem, hogy nem lesz gond, majd meglátjuk. -
ladybug
őstag
[link]
Íme, ők tudják a választ.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Zoty@
aktív tag
Valószinüleg nálunk (b.nőm és én) az a helyzet, hogy egy az érdeklődési kör (sport, zene, film), valamint márt utalt rá, hogy viselkedésben hasonlítok a szüleire (pontosan nem tudom kire). Akkor valószinüleg nálunk ez a nyomos érv! B.-nőm 29 és 22! Vagy más?
Texas HoldEm for ever!
-
rlazol
veterán
válasz csirkemano #992 üzenetére
a statisztikai átlag az a szám, ami egyedileg senkire se igaz. Ahogy Churchill mondta: csak annak a statisztikának hiszek, amit magam hamisítottam.
[Szerkesztve]Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
ladybug
őstag
válasz csirkemano #992 üzenetére
De jó ám. Nagyon ritkán, vagy szinte sosem tudom magam besorolni egy-egy ilyen skatulyába. Vhol mindig kilógok.Ezért nem is értem, hogy ezek a cikkek kinek készülnek. Illetve, akik elolvassák, azoknak ez iránymutató?
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Sipi
addikt
Az ilyen cikkek kiváló alkalmat teremtenek arra, hogy az egyébként éntudat nélkül lézengő massza is megtalálhassa magát. Ezekből szépen fel tudja tölteni a belsejét, kialakítani a gondolkodását, majd örömmel állapíthatja meg, hogy jééé, hát rám is hóttigaz minden, amit leírnak.
SipiMont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
agrarfiatal
senior tag
az a baj, hogy sok fiatal lány/nő a férfiakkal kapcsolatos sztereotipiákat el is hiszi és az ilyen újságok tele vannak ezekkel. A felületes horoszkópokról meg már ne is beszéljek.
A cikk végén lévő ismerkedési helyek/módok eléggé érdekesek, de szerintem nagyon nem jellemzőek.tévedni emberi dolog, na de ennnyit......
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Dell notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Samsung LCD és LED TV-k
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Horgász topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Dell OptiPlex 7010 Micro / 12500T / 16GB / 256GB / Wi-Fi, Bluetooth
- Hibátlan Be quiet! Dark Rock Pro 4 (Intel 1700 / 1200 / 2066 / 1150 / 1151 / 1155-ra)
- Surfshark Starter VPN - 2 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- G.SKILL Ripjaws 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz F3-1600C9D-16GRSL
- SAMSUNG ODYSSEY 25" 1080P ADAPTIVE SYNC 1MS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest