Hirdetés

Aktív témák

• burgatshow

veterán

Egy érdekes esetről szeretnék nektek beszámolni, ugyanakkor részben tanácsot kérni:

A szitu a következő: a bnőmmel remekül elvagyunk. elbulizunk, szemezünk, beszélgetünk, fogjuk 1más kezét. Szóval minden simán gördül előre a mélyebb kapcsolat felé. De, tegnap volt 1 olyan pillanatom, amikor úgy éreztem, hogy meg kell csókolnom :B (sztem ismeritek ezt az érzést). De nem tettem, mert 2 dolog is fúrja az oldalam.

Az 1ik, hogy mivan, ha ezzel elvágom az egészet, és pofára esek? Nem akarok lehengerlő és bunkó lenni a szemében, ugyanakkor mondom: éreztem, hogy az volt az a pillanat.

A 2.ik, hogy télleg nem tudom, hogy hoz6nám össze azt a bizonyos csókot (persze ha hosszas lelki rákészülés után rászánom magam - sajnos én ilyen vagyok :(), mert a szitu az, hogy a kedvesem barátnői állandóan körülöttünk tengenek, ami nem is lenne baj, csak én meg tudom, hogyha szemük láttára csókolnám meg, akkor abból nem nekem születne károm, hanem félek, hogy a kedvesemnek. Sajnos a bnők nem egészen értelmes lények, főleg ha ilyen fecsegni való témákról van szó.

MIT TEGYEK? :F :O

Aktív témák

Hirdetés