Hirdetés
Aktív témák
-
burgatshow
veterán
A képen látható hölgyeménnyel tök jól elvagyunk, úgyis mondhatni andalgunk. Nem mondom, hogy elsőlátásra húúúú bazz azonnal beleestem mikor megláttam (éljenek a disco fények), de igenis csinos, értelmes és van humora is. Nem tartom kizártnak hogy később akár lehet is valami, azonnal nem akarok belevágni ultramélyen hisz tudjátok, nem rég lett vége az előző kapcsolatomnak.
Jelenleg is have conversation van msn-en....
[link]
Ja amúgy ezen a képen nem látszik nagyon, de kb ilyen szeme van: [link] kékségre kell nézni..
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Kész, végleg feladom. A nőkhöz olyan kulcs kell, ami nekem nincs meg, vagy valahol földvár felé félúton elhagytam...
Hagyom a 'csába az egészet....
Felcsapok ego buzinak, így tuti nem ér csalódás a párkapcsolatok terén! -
burgatshow
veterán
Az előbb voltam zuhanyozni. Álltam a zuhany alatt, és istenigazából most jött ki rajtam a legjobban, hogy Ő már nincs. Szombat óta nincs. Jól felcsavartam a melegvizet, hogy ébredjek fel, szedjem össze magam, de nem sikerült...
Nincs, nincs és nincs, mondogatom magamban, de nem tudom elhinni. Könnyeztem nagyon, és gondolkodtam. Megint rájöttem hogy nincs. Nincs Ő, nincs szeretet és szerelem, nincs semmi.
Xar.... -
burgatshow
veterán
Igen, ezen már én is gondolkodtam, csak hogy beteg is vagyok most így még elmenni sem tudok/akarok sehova, főleg nem lázasan legurítani egy (pár) sört...
Perpill a programozással próbálom magam lekötni, este meg benézek edzésre, hogy mi a szitu... Amúgy, köszi...
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Egy érdekes esetről szeretnék nektek beszámolni, ugyanakkor részben tanácsot kérni:
A szitu a következő: a bnőmmel remekül elvagyunk. elbulizunk, szemezünk, beszélgetünk, fogjuk 1más kezét. Szóval minden simán gördül előre a mélyebb kapcsolat felé. De, tegnap volt 1 olyan pillanatom, amikor úgy éreztem, hogy meg kell csókolnom (sztem ismeritek ezt az érzést). De nem tettem, mert 2 dolog is fúrja az oldalam.
Az 1ik, hogy mivan, ha ezzel elvágom az egészet, és pofára esek? Nem akarok lehengerlő és bunkó lenni a szemében, ugyanakkor mondom: éreztem, hogy az volt az a pillanat.
A 2.ik, hogy télleg nem tudom, hogy hoz6nám össze azt a bizonyos csókot (persze ha hosszas lelki rákészülés után rászánom magam - sajnos én ilyen vagyok ), mert a szitu az, hogy a kedvesem barátnői állandóan körülöttünk tengenek, ami nem is lenne baj, csak én meg tudom, hogyha szemük láttára csókolnám meg, akkor abból nem nekem születne károm, hanem félek, hogy a kedvesemnek. Sajnos a bnők nem egészen értelmes lények, főleg ha ilyen fecsegni való témákról van szó.
MIT TEGYEK? -
burgatshow
veterán
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást, sokat segítettetek.
Nem is tudom ki kérdezte meg a leányzó korát. Nos, én úgy tudom, hogy egy hölgynek se korát, se súlyát nem illik megkérdezni, de erre mint úriember úgy válaszolok, hogy velem egykorú.
A többit ki lehet találni. Még1x, köszönöm mindenkinek... -
burgatshow
veterán
Szívás^3-ön! Én komolyan felakasztom magam! Vagy én vagyok ekkora lúúúúúúúzer, vagy valamit mindig elrontok, de nem tudok 1 normális leányzót felszedni!
Bruhhahahaaa!
Na mind1, bocsi ha ezzel másokat megsértettem, de ezt már muszáj volt leírnom! -
burgatshow
veterán
És mégis meddig várjak? Ez a 4. hónapom alone és kezdek becsavarodni!!!
-
burgatshow
veterán
#3361 itt: [link]
-
burgatshow
veterán
Pontosan tudom, hogy mit érzel, valahogy én is így érzem most, azonban én úgy gondolom, hogy talán a dacolás a habokkal c. fejezetben megvan azaz esély, hogy ki is juthatsz és nem kell szét cincálódnunk a habok közt. Nem tudom értesz-e, mert így ''késő'' este (warm upolok éppen) elég változatosan szoktam fogalmazni!
rlazol: †-et vetettem rád!
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
válasz Calogero #2549 üzenetére
Bazze', hogy nekem miért nem megy így...
Sok sikert, tényleg most irigyellek igazán. Mikor olvastam, hogy hogy találtatok egymásra, azt hittem csak blöffölsz, de bazze', akkor ezek szerint mégsem!
Tényleg csak gratulálni tudok. Én tengetem szingli napjaimat... Sebaj, legalább több időm marad edzésre, haverokra és edzésre, edzésre és edzésre.
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Az baj, hogy ha az exemet megcsókoltam? Ne kérdezzétek hogy: ennyi volt bennem:
MOST!
Buummmm, már ott találtam magam a karjában és viszont.
Agyhalál...
pi pip, pi pip, pi pip, piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....
--/\--/\--/\--/\--/\----------------------------------------
Valahogy így vagyok most... -
burgatshow
veterán
Agymenésem van és lelkiszerencsétlen vagyok!
Pénteken elmentünk két barátommal és az exemmel Gödöllőn egy szórakozóhelyre, ahol kicsit iszogattunk és beszélgettünk jó sokat. Ekkor még azt gondoltam, hogy tök jó lesz az az este, és nem történhet semmi. Hát történt.
Kezdődött azzal, hogy kajás lettem, és mivel volt nálam némi lóvé, mondtam, hogy leugrom az állomásra a gyrososhoz és bedobok egy pitát. Mondta az exem, hogy jön velem, mert kicsit elgémberedett a fapadon (tény. hogy nem valami kényelmes) mondom okés, legalább beszélgetünk, úgyis együtt megyünk az EB-re, nem rég volt egy szeminárium ahol csak én voltam, hát megbeszéljük, hogy mikről volt szó, meg egy-két apróság. Így is történt. Leértünk az állomásra (vasút ami mellesleg kb. 3 perc sétára van az adott helytől). Rendeltem egy gyrost magamnak és megkérdeztem, hogy nem kér-e. Nem kért, mindenesetre nekem nagyon kopogott a szemem, a pita 57 másodpercnél tovább nem húzta. Megkajáltam, elindultunk vissza mert még jócskán fiatal volt az idő (7-re járt nagyjából).
Sétállunk, sétállunk, az úton van 1 olyan szakasz, ahol a világítás konvergál az |0|-hoz, majd elkövettem életem 2. legnagyobb hibáját (az első szintén ezen a héten történt [link]) megcsókoltam megint. Ami viszont nagyon de nagyon meglepett, hogy viszonozta (nem tapasztaltam ellenkezést sem pedig bármi nemű taszítást és nem akarást). Vége lett, egyikünk sem szólt, visszaértünk a szórakozóhelyre.
Beszélgettünk tovább a srácokkal és vele, a sör csak fogyott, majd a két barátomat kihívták ismerősök egy csocsó meccsre, természetesen nem mondtak ellent (mert mindenünk a csocsó) így kettesben maradtunk az asztalnál. Beszélgetünk tovább, egyszer csak megfogja a fejem, magafelé fordítja és megcsókol. Azt hittem, ott fogok agyvérzést kapni, de sajnos még nem. Ezek után nem kell mondanom, hogy hogyan telt az est ill. az éjszaka hátralévő ideje.
Tegnap reggel felhív, hogy mi újság meg amit ilyenkor szokás kérdezni, itt is elszaladt 2 óra beszélgetés.
Ma találkoztunk is személyesen mert a fél énem nála maradt többek között lakáskulcs, iratok, discman és napszemüveg meg hasonló kis motyók. Ne mondjátok, hogy direkt hagytam ott, mert tényleg nem.
Per pillanat ott tartok, hogy felakasztom magam, és talán féligmeddig jogosan is. Lehet, hogyha először akkor nem csókolom meg, akkor megkíméltem volna magamat ezektől a szenvedésektől és kínos xar érzésektől de sajnos akárhogy nézem a dolgot, a mai napig szeretem őt és képtelen vagyok más lánnyal egy új kapcsolatot felépíteni, meg az az igasság, hogy nem is érdekel más lány. Elvagyok velük meg minden, de akkor sem. Esetleg barátság szinten, de ált. odáig nem szokott eljutni a dolog.
Amit viszont meg benne nem értek, hogy kidob, aztán újra. Aztán megint kidob, aztán megint újra. Tudom nevetségesen hangzik, de ha most megint összejönnénk, akkor ez lenne a 7-ik!?. Akkor Ő most valyon mi a túrót érez irántam. Kellek is meg nem is? Vagy mi a fene? Amikor velem van, akkor kevés vagyok, ugyanakkor amikor meg más pasival, akkor meg azok kevesek és inkább én vagy szóval nem értem!
Bocs: ''Anya, kérnék egy cipőfűzőt és 1 széket!''
Na szal velem ez van. Szétesek, meghalok. Valaki adjon má nekem jelet, hogy mégis mit kéne tennem.
Amúgy én úgy érzem, hogy Ő az. Tudom ezt merész dolog kijelenteni 17 évesen, de tényleg Ő az. Róla tudom elképzelni azt, hogy leélem vele az életem.
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
válasz burgatshow #2709 üzenetére
Link javítása: [link]
-
burgatshow
veterán
Igen, szeretem!
Igen, kell nekem!
De úgy látszik ez a másik irányba nem nagyon akaródzik összejönni.
Megpusztulok! Már könnyezek is (lexarom én felvállalom) és igenis xar érzés.
Újrakezdeném vele feltétel nélkül, de ahogy most beszélgetek vele, nem nagyon akarja feldobni ezt a lehetőséget pedig frankón örülnék neki.
Minden egyes kezdetben azt hittem, hogy ez most más lesz mint az előzőek. Eddig tévedtem. Csak így, a 7.ik tájékán már kezd bennem felmerülni, hogy megéri-e? Érdemes lenne ha...? Mi van ha megint megszívom....
Áhhh............... -
burgatshow
veterán
válasz #16741888 #2723 üzenetére
Azt hiszem mostantól próbálom meg lezártnak tekinteni az ügyet miután írta, hogy 1 másik srác!
Kész innentől felveszem a remete életmódot cölibátussal. Elvégzem a jogsit, megcisnálom a sulit és elmegyek a katonai főiskolára, kiküldetem magam desszantosnak és majd csak lelőnek valahol!
Ahelyett, hogy friss jogsival majd őt fuvarozom, maradnak a haverok.
Mod:
Idéztem tőle: ''de én nem vagyok beléd szerelmes''.
No comment bazmeg...
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
válasz #16741888 #2743 üzenetére
megtettem...
The DJ: Más nem nagyon lesz csak az edzés. Najó, azért az öngyilkos gondolataimat mostmár nem gondolom komolyan, de akkor eléggé padlón voltam. Valamivel javult a helyzet, remélem így is folytatja.
Valami leányzót meg megpróbálok keresni, aki úgy passzol is hozzám, neadj isten összejövünk, de egyenlőre 1 kis szünet.
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Úgy tűnik végre sikerült megfognom, a szerencse fonalát. Már lassan 1 hete ismerkedek egy leányzóval MSNen.
Úgynézki, hogy nagyon nagyon rokon lelkek vagyunk, tökre bejövünk egymásnak, megvolt a telefonszám csere, holnap felhívom, szóval eddig minden a legnagyobb OK!
Végre, már rámfért...
Majd még tudósítgatok... -
burgatshow
veterán
Pénteken randizok a lánnyal!
Bocsi, hogy szólok, de valahova le kellett írnom... -
burgatshow
veterán
Arról a lányról akiről írtam korábban: nos taliztunk és a szitu a következő:
Úgy látszik, hogy élőben valahogy mégsem jövünk ki egymással, mindketten a másiktól várjuk a megoldást és valahogy nem jó. Nem is rossz, de valahogy érezzük mind2en, hogy nem az igazi.
Ennek fényében megmaradtunk az MSN partner ''rangon'', én meg újra a kajtatás fázisba léptem... -
burgatshow
veterán
válasz ladybug #3026 üzenetére
Nem úgy értettem! Amúgy tényleg ráhibáztál, az osztályomban (34 fő) jelenleg ''csak'' nekem nincs párom, de nem ez a fő probléma. Ez izgaz a legkevésbé, csak azért nem fogok vkivel összejönni, h én is elmondhassam: Nekem is van párom!
A kajtatós fázist úgy értettem, hogy megint keresgélek és figyelek üzemmódba léptem... -
burgatshow
veterán
Bocsi a topicot elnéztem...
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
válasz Bad Boy1 #3074 üzenetére
Tudom, ez téged nem fog boldogítani és nem fog egyről a kettőre repíteni, de a leges legtöbbször én is ilyen vagyok. Mikor oda kerülök, lebénulok. Ez van...
Sajnos hiába mondom azt, hogy előtte (találkozó) menj el edzeni mert neked ez sztem nem fog segíteni, egyenlőre csak nálam vált be a módszer. Kiadós 2-3 órás edzés és go...
Aktív témák
Hirdetés
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest