Hirdetés
- Trump vagy Harris
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Newton harmadik törvénye
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Ticsi.
csendes tag
Egyéként a férfiak mikor tartanak egy nőt k-nak? Hülye kérdés, de érdekel.
[ Szerkesztve ]
:) " A nevemet tudhatod, de az életem nem ismered! Hallhattál arról, hogy miket tettem, de fogalmad sincs róla, mit és miért csináltam. " :)
-
Ticsi.
csendes tag
válasz elmoraan (r) #12647 üzenetére
De most ha én nem fekszek le egy pasival, aki szeretné, akkor már én k vagyok?
Vagy itt arra gondolsz, hogy ez a három együttesen.:) " A nevemet tudhatod, de az életem nem ismered! Hallhattál arról, hogy miket tettem, de fogalmad sincs róla, mit és miért csináltam. " :)
-
Ticsi.
csendes tag
válasz Thusor #24898 üzenetére
Szerintem az lenne a legjobb, ha leülnétek és megbeszélnétek a dolgokat. Nem hinném, hogy jó dolog, ha mindig te engedsz, azért a nő is erőltesse már meg magát egy kapcsolatban.
Én a párommal sajnos csak hétvégenként találkozom, de alig várom, hogy együtt legyünk. Én is mondok le találkozókat, de akkor nyomós okom van rá. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de valószínű, hogy csak a kifogásokat keresi, hogy ne találkozzatok. Ha pedig tényleg így van, akkor semmi értelme az egésznek, mert nem hiszem, hogy ez így jó neked.Egyébként amit az ember meg akar csinálni arra szakít időt!
:) " A nevemet tudhatod, de az életem nem ismered! Hallhattál arról, hogy miket tettem, de fogalmad sincs róla, mit és miért csináltam. " :)
-
Ticsi.
csendes tag
válasz Thusor #24903 üzenetére
Az az ő baja, ha kiforgatja a szavaidat. Tény, hogy a nők közül sokan, azonnal elkezdenek kombinálni.
Persze, szeretné ha bocsánatot kérnél tőle és érezhetné, hogy neki van igaza. Makacs egy nő lehet. De akkor is le kellene ülni beszélgetni. Lehet, hogy tényleg szeret, de meg kellene tudni, hogy miért nem akar veled gyakrabban találkozni. Lehetséges, hogy gyors számára a tempó, vagy csak azt akarja megtudni, hogy tényleg odáig vagy-e érte, vagy esetleg csak élvezi, hogy irányíthat valakit.:) " A nevemet tudhatod, de az életem nem ismered! Hallhattál arról, hogy miket tettem, de fogalmad sincs róla, mit és miért csináltam. " :)
-
Ticsi.
csendes tag
válasz Thusor #24932 üzenetére
De mondd meg neki, hogy szeretnél vele komolyan elbeszélgetni. Nagyon fontos lenne, hogy találkozzatok, s akkor meg tudnátok beszélni, hogy mi az oka ezeknek a dolgoknak. Ne félj megkérdezni, ha megint hisztizik, vagy durcás lesz, akkor meg mi értelme az egésznek? Nem lehet úgy élni valakivel, hogy semmi komoly dolgot nem beszéltek meg.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest