- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Evil Snowman: Cumizás igen nagy Elan-nal
- esdR *: Van akinek még ismerős ez a PC játék? :D
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Thusor
őstag
Hát ciklikusnak nem lehet mondani...minden héten megbántódik valami, jó valamikor van rá oka, de sokszor nincs..vagy kicsi ügyeken sértődik meg. Egyszer beszélgettem vele erről a ragaszkodás és hiányzás dologról vele, akkor azt mondta, hogy régebbi kapcsolataiból adódik, hogy kételkedő, és nem tud annyira ragaszkodni mint én, hogy már egy hét alatt is megérzem ha nincs mellettem a párom. Azt mondta, hogy már sokat csalódott...ezt én megértem de akkor is nagyon bosszantó, hogy ennyire durcizik velem..és hogy nem bízik bennem. A problémáit sem osztja meg velem, ha segítségem felajánlom elutasítja...arra hivatkozik mindig hogy egyedül is meg tudja oldani.
Hát nehéz ügy...de én kitartó vagyok, nem szeretném elveszíteni, mert ennek ellenére is nagyon szeretem...amit már nagyon sokszor megemlített Ő is, hogy mennyire kitartó vagyok pedig mellette nehéz egy párkapcsolat...hát most már tudom mire gondolt
. Meg ami tényleg nagyon fájt, hogy azt mondta, hogy 1 évig is kibírná úgy hogy nem hinyoznék neki, na meg ami tényleg nagyon kiverte nálam a biztosítékot annó, beszélgettem vele a nagy Ő-ről, hogy hogyan képzeli is el...és én őszintén bevallottam neki hogy ki tudja lehet hogy neke Ő a nagy Ő, erre határozottan azt felelte hogy nem hinné..és szerintem ez is baj lehet hogy Ő nem veszi annyira komolyan a kapcsolatunkat, egyáltalán nem tervez előre mint ahogy Én szoktam...határozottan mindig fel is melegeti hogy álandóan előre tervezgetek.
Aktív témák
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Fujitsu AKCIÓ ,vil.bill,15,6"FullHd IPS,8.gen.i5, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- ASUS ROG Strix G512LI I5 144Hz/10300H/1650TI/24 GB ram/512 M2 SSD
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest