- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
válasz
The DJ #45642 üzenetére
Nem volt ennek semmi előjele? Hogy viselkedett? Nem válatozott meg lassan a másfél év alatt?
(#45677) joamilestoné: Röviden leírnád mire milyen tanácsokat adtatok neki, mert nagyon sokat visszaolvastam, de elég nehéz követni és elvesztettem a fonalat...
Más: olvasgattam itt a hsz-eket, és az jött le hogy a női gondolkodás alapján akkor is hajlamos a megcsalásra ha túl laza pórázon van a leányzó és nem ellenőrizgetik. Én egyáltálán nem vagyok féltékeny típus és nem tudom hogy mutassam ki azt hogy börtönbe mennék ha rajtakapnám valaki mással, értitek mire célzok...
-
Lirion
addikt
válasz
The DJ #45731 üzenetére
A legnagyobb probléma az volt, hogy nincs semmi önbizalmad és önértékelésed. Semmibe nézed saját magadat és ezért féltékeny vagy és kombinálsz. Ez pedig nem fog megváltozni a kommunikáció javulásával.
Mindenesetre te (is) jó példa vagy arra, hogy az esetek nagy részében a férfi a leginkább hibás. -
Goose-T
veterán
válasz
The DJ #45734 üzenetére
Tehát aki hülyeségeket terjeszt vagy gondol az kérem fejezze be, mert nem történt olyan, ami miatt megérdemelné.
Na álljon meg a menet, te kezdted az egészet, ne akard a közösségre kenni. Ez így működik, te indítottad el, te tehetsz arról, hogy hülyeségeket terjesztettek rólatok.
-
Ijk
nagyúr
válasz
The DJ #45734 üzenetére
Úgygondolom akkor levontad a következtetést, hogyan és mit lehet megosztani a fórumon.
Elég sok embert megvezettél itt, pedig már az elején leírtam hogy mit csinálj, mielőtt lavinát indítasz. Nem hallgattál ránk, de általában az emberek többsége a saját hibájából tanul.
LadyLorien-től pedig nyilvánosan kérek elnézést a jelző miatt, habár fals infók alapján tettem a kijelentést. Azt mondjuk nem ígérem meg hogy ha valakivel gerinctelenül elbánnak akkor nem használok ilyen jelzőket. -
Apollyon
Korrektor
válasz
The DJ #45674 üzenetére
Hát, ha velem történt volna ilyen, akkor a csajjal szakítok ott helyben, a havert meg megkérem hogy beszéljük át kint, ami mellett még laposra is ütném...
De haverodban sem volt ám sok tökösség ha képes volt ezt végignézni...Persze nem ő a hibás, csak ez is egy pont, amiből meg fogja tanulni hogy néha (vagy manapság egyre többször) csak a saját érdekeid kell nézni... :\
-
Vladi
nagyúr
válasz
The DJ #45642 üzenetére
Most mit mondjak erre? Picsába.
Ordíts nyugodtan, akár le is kaphatod a 10 körméről a kiscsajt.
azt meg ne tűrd, hogy hülyére vegyen és kész.Egyébként annyira azért nem kőszikla ő sem. Szerintem ő is fog bánkódni miattad később, de akkor már késő.
Nekem is így volt exel. Dobott msenen. Mondom: wtf? Ezt hogy gondoltad csillagom?
Nem vallja be, de szerintem volt már akkor valami fickó, akire kacsingatott. Persze nem volt sok időm rá, és erre fogta.Nemrég meg felbukkant, kicsit kiborult, hogy le se szarom annyi idő után. Hát babám te pattintottál le, mint valami piszkot a körmödről. Mindegy. Néha meg jön az msn üzenet, hogy veled álmodtam.
Nézek, hogy mivan? Előbb kellett volna okosnak lenni.
Szóval lehet később lesz még ennek epilógusa, csak most valahogy rendezd a dolgot. Dühöngsz egy sort, majd befordulsz, de szép lassan elmúlik.
Aztán jöhet a következő csaj.
De a tapasztalatokat azért jegyezd meg.
(#45648) MmDorian:
De teljesen normális. Amikor szerelmes vagy belé.
-
Tim82
félisten
válasz
The DJ #45642 üzenetére
Csak én gondolom úgy, hogy ha a barátnőd/exed megcsalt volna, akkor lapult volna, mint barnabüdösnemegészenszilárd a fűben és nem lájkolgatja nyilvánosan Facebook-on a "vetélytárs" üzenőfali bejegyzéseit? Ez ugyanis elég nagy butaságra vall (főleg úgy, hogy ha jól értem, ráadásul tagadta azt is, hogy bármi is történt volna köztük).
Persze vannak nők, akiket nem az eszükért szeretünk, de nem tudom, hogy a barátnőd/exed ezek közé tartozik-e...
A tévedés jogát természetesen fenntartom és rákenem az információhiányra.
-
Ijk
nagyúr
válasz
The DJ #45642 üzenetére
Állj bosszút a női nemen. Dugj meg minél többet!
A hülyepicsát meg felejtsd el, had legyen boldog a gyerekkel, másfél hónapig.
MmDorian: Teljesen normális. Én időnként az exemmel álmodom, ráadásul úgy hogy olyan tökéletesnek tűnik minden, de már a f*sz kivan vele. Amikor ébren vagyok meg abszolút nem hiányzik, nem is szokott eszembe jutni. Ki érti ezt?
-
Apollyon
Korrektor
válasz
The DJ #45642 üzenetére
Nah, Te legalább gyorsan elintézted a dolgot. Én is hozzád hasonlóképp jártam, csak én majdnem 3 hónapig itt rinyáltam a topikban.
Nekem is azt volt a legnehezebb feldolgozni, hogy tök mindegy mennyi ideje vagytok együtt (nálam egy év volt ami neked másfél) nem számít, egyik pill-ről a másikra véget tud érni úgy az egész, mintha soha meg sem történt volna.. :/Ez van, ezt el kell fogadni és azt is, hogy valószínűleg lesz még ilyen, és lehet olyan is hogy Te leszel az, aki egy következő kapcsolatban X év együttélés után egyszer reggel csak felébred és rájön hogy neked ez nem kell és eltűnsz. Vagy összejössz egy másik csajjal, és az épp meglévőre nem igazán tudsz gondolni stb stb ez mind benne van a pakliban.
Egy ilyen facebookos sztorit én is átéltem, és a végén eljutottam odáig, hogy kitöröltem onnan is, msn-ről is, és a telefonból is, amit szintén kigyomláltam. El van pakolva minden, vayg ki van dobva, nyoma sincs már, hogy valaha együtt voltunk. Ha keresne, nem tudom ki az és nem érdekel, ha véletlenül találkozunk elmegyünk egymás mellett. Eleinte nem így volt, de megtapasztaltam a bőrömön hogy ez így a legjobb, hogy tök mindegy mit mond, nem szabad már kommunikálni vele mert felesleges, és csak magadat sanyargatod vele mert már úgy is vége.
Hja és én is ezt gondoltam amit Te, hogy nem kell más nő stb, ez 3 napig tartott és elkezdtem az egyéjszakás sztorikat, sajna azóta is csak az van, mert tovább nem tudok menni.
De ha így gondolod ez tök normális csalódtál meg minden, de ezeken totál át kell esni, ez van, a lényeg nem szabad otthonülni, haverokkal el kell tépni bulizni, menni ezerrel de fontos hogy ne agyaljál túl sokat a dolgokon, told arrébb a bringát, menj tovább, már totál jó idő van, ez az egyik legjobb időszak a csajozásra, hajrá!
-
Bencus88
nagyúr
válasz
The DJ #45642 üzenetére
Ha ezeket mind megcsinálta veled hidd el, hogy sokkal jobban jársz, hogy vége.Rövid távon szar lesz persze másfél év az azért már valami, de hosszú távon találsz egy sokkal szebbet jobbat ő neki meg marad a boldogtalanság.Vagy kitudja pasiról pasira ugrál majd és élvezi.De te ezzel már ne foglalkozz éld az életed és csajozz amennyit csak tudsz
-
Goose-T
veterán
válasz
The DJ #45571 üzenetére
Mi lenne, ha te hívnád fel telefonon? Ennyire ne legyél már spúr. Persze nem kell rögtön letolni, csak simán érdeklődni, hogy telt a napja, ilyesmi. Ha nagyon nem akar telefonon beszélni, az már gyanús, de azért megkérdezheted, hogy mikor tudnád felhívni úgy, hogy rendesen tudjatok beszélni. Ennyi együtt töltött idő után az a minimum, hogy akkor hívod fel a csajodat, amikor akarod, nem?
-
Ijk
nagyúr
válasz
The DJ #45571 üzenetére
Ha nem tudsz személyesen beszélgetni vele, jobb ha bele sem kezdesz. Remélem nem kell elmagyaráznom, mennyivel szűkebb kommunikácós csatorna az internet, mint a személyes beszélgetés. Kár volt egyáltalán rá írnod, mert már ismeri a reakciód, így fel tud készülni egy kis színészkedéssel fűszerezve. Mostmár mindegy, hagyd a fenébe amíg haza nem ér.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
The DJ #45560 üzenetére
Szerintem ne idegeskedj.
Nem biztos, hogy jó ötlet feltételezni a legrosszabbat, de azért legyél észnél, féltékenykedni felesleges, mert nem érsz el vele semmit, sőt inkább csak rosszat.Ez a "megkötés" hogy írjon vagy csináljon valamit kissé póráz szagú, de ha nem is az, akkor valószínűleg nem bízol benne. De sajna ez így elég kevés infó, nem tudom milyen kapcsolatban vagytok, mindig jó e, vagy rossz vagy hogy mennyire megbízható. Az biztos, hogy 100%-ig nem (mert ugye egy nő sem), de nem feltétlenül van baj.
"Mondtam neki, hogy találkozzon a régi ismerősökkel, barátokkal..."
Minek
Ha akar, majd úgyis találkozik, ne Te mondd már meg neki. Ha nekem ezt mondaná a csajom, akkor azon is elgondolkoznék, vajon miért akarja annyira hogy jól szórakozzak nélküle is... (Az ismerősökkel való találkozás általában ugye ezt jelenti) Valszeg biztos nem akarná az ellenkezőjét, de erre miért kell külön felhívni a figyelmem? Annyira nem érdekelné ha mással is olyan jól érezném magam, akár akkor is ha az a másik egy nő? Itt se feltétlenül, de ez is beugorhat az ember eszébe.. Szóval ez egy rossz tipp volt tőled, ilyet többet ne, semmilyen nőnél.
"az előző kapcsolataimban és sokszor voltam hülyének nézve és letojva"
Én ezt 100 év együttélés után sem mondtam volna el a nőmnek. Bakker minek mondasz el ilyet? Nem lehetett volna másképp leírni neki mire alapszik a "gyanúd"?
Ha ilyen van, én megfordítanám a helyzetet. Ő mire gondolna akkor, ha én találkoznék egy nő ismerősömmel, és valszeg nála aludnék, az ország másik felén, ráadásul no response a telefonomra, holott együtt élünk egy ideje és mindennap beszélünk. (?)
Valszeg beszarna. Ú, de most esik le hoyg még csak neten beszéltetek... hát azér én ezt a számonkérést megvártam volna amíg személyesen találkozunk.Én azt mondom no para, de ha valami változás van a viselkedésében, annak azért járjál utána.
Hja és ezt így zárójelben megjegyezném én mit tennék. Én ha egy nőnél aludnék aki akár csak egy havernő is, el nem mondtam volna a barátnőmnek, inkább azt mondom hogy az egy régi haversrác. Továbbá ha ő elmondja hogy ottalszik egy srácnál akkor én meg elmondanám hogy ezt nem kéne, vagy akkor ő számíthat a jövőbeni bizalmatlanságomra.
-
Goose-T
veterán
válasz
The DJ #45564 üzenetére
Ha visszamegy hozzád a kiruccanása után, úgyis ki fog derülni minden, addig feleslegesen rugózol rajta. Ha utána hosszabb időre (pár nap) megváltozik valami a viselkedésében ("fáj a feje" pl.), akkor kérdőre lehet vonni. Addig lazulj te is! Azért beszéltek naponta, nem?
-
Ijk
nagyúr
válasz
The DJ #45564 üzenetére
Féltékenykedéssel nem lehet semmit elérni, ezért kell kizárni magadból. Ezekkel a fantáziálásokkal, beleképzelésekkel csakis magadat szopatod.
Az hogy miért esik rosszul hogy le voltál szarva, azt pedig beszéld meg az asszonykáddal. Szépen nyugodtan leülsz vele és elmondod neki miért esett rosszul neked. Azt is elmondhatod, hogy kissé féltékeny típus vagy és ezért is nehezen tudod kezelni. Nekitámadni, kérdőre vonni, ellenőrizni, kémkedni, összeesküvés-elméleteket gyártani nem szabad.
Le kell ülni megbeszélni, ez a módja. És ez igaz az összes párkapcsolati problémára. A lelki békédet nem itt fogod megtalálni. -
Bencus88
nagyúr
válasz
The DJ #45560 üzenetére
Engem is megköveztek kicsit itt, amit meg is értek, mert én az alakulóban lévő kapcsolatomnak nem hagyok időt rendesen kibontakozni és türelmesen kivárni.
A te esetedben mivel már régebb óta együtt vagytok ez a minimum, főleg ha beszéltétek, hogy írni fog.De én úgy gondolom, hogy ha nem is beszéltétek volna meg akkor is írnia kellett volna, mert fordított esetben hasonlóan rágódott volna ő is.Akár ki akármennyire keménynek mutatja magát, meg így megbízok benned, ha az illető találkozik egy másik nemmel aki ráadásul szerelmet is vallott neki benne van a kis bogár, hogy hogy érezhetik magukat hol vannak mit csinálhatnak.Maximálisan együtt érzek veled, hogy nem tetszett ez a dolog és szerintem teljesen jól kezelted és a csaj nem vette észre magát.Természetesen lehet az volt, hogy a lány jól érezte magát és olyan higgadtságot tükröztél felé nézve, hogy eszébe sem jutott, hogy aggódsz.Mindenesetre szerintem egy sms elfért volna tőle.
-
tibi666
senior tag
válasz
The DJ #26620 üzenetére
nálam már legalább az önbizalommal nincs baj.
viszont nagyon, de nagyon unatkozom. alig van most meló, pénteken be sem megyek. a nagy hajtás pár hónappal ezelőtt meghozta a hasznát.
itthon ülök. már kitakarítottam, tanultam a franciára, filmet néztem, súlyzóztam, újságot olvastam, de mostanra kifújt.nincs mit csinálnom. a barátaim dolgoznak, a csaj szintén.
ezen se lehet elmenni, naponta hív, keres, de talizni csak munkaügyben. értem én, hogy most sok a munka, mert a költözés miatt elmaradt vele, de akkor is. ma délelőtt találkoztunk, hogy adjak neki át valami számlákat, eldumálgattunk, jó volt. szóba került a szlovákiai kirándulás, persze most hétvégén nem, de jövő szombaton igen. kár, hogy ezt hallgatom már 2 hete. mondta, hogy csak egyszer érje utol magát, akkor elmegyünk háromszor is. velem van a baj, hogy én ezt már nem hiszem el?csak közben meg mindenféle mondvacsinált indokkal felhív, keresi a társaságom. ma is délután alszok, csörög a telefon: csak azért keres, mert az egyik fiókvezető telefonszáma kéne neki. mondanom sem kell, hogy a belső hálózatunkon mindenkinek fent vannak az elérhetőségei, céges telszám, céges mail, stb.
kérdem, hogy tud erről? mondja, hogy persze, hogy tud, látja is, de, biztos hogy ez az? bazzeg, hát hívd fel, aztán megtudod. megkerestem a telefonkönyvemben, tényleg az volt, megnyugodott.aztán még megkérdezte, hogy mizujs. mondom, semmi, két órája találkoztunk, azóta nem történt sok minden. na, jól van akkor, majd holnap találkozunk, köszi, szia.
fél hét körül nagyon unom már magam, írok neki egy sms-t, hogy nincs-e kedve este beülni valahova. "van kedvem de dolgoznom kell. de télleg, nagyon el vagyok maradva. :s jóéjt, holnap tali!"
de a legrosszabb az egészben az, hogy annyira unom most magam, hogy van időm ilyeneket irkálni a fórumra.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
The DJ #26620 üzenetére
Én a helyedben simán írnék neki. Persze leírnám hogy hogy találtam meg, hogy ne jöjjön rá a frász. Ismerősnek jelölni nem ajánlom, max egy üzenet.
Mivel már van egy "közös élményetek" így van kiindulópont amiről lehet beszélni, ahonnan el lehet indulni.
Azzal hogy van e pasija vagy nincs ugyanúgy nem kell foglalkozni mint amikor máskor élőben csajozol. Ha van az még nem azt jelenti hogy nem lehet vele ismerkedni
Szóval gyerünk vágj bele, kb ugyanannyi esélyed van mint amikor élőben ott voltál. Mi bajod lehet?
-
Apollyon
Korrektor
válasz
The DJ #25523 üzenetére
Igen akár ez is lehetne, de már annyira besokalltam ettől a témától hogy inkább röhögök az egészen mivel szánalmasan nevetséges... Ezen nem lehet szomorkodni már, inkább legyinteni rá.
De most kicsit le kéne állnom mert már teleírtam a topikot a dolgaimmal, úgyhogy pihenőre megyek kicsit -
Apollyon
Korrektor
válasz
The DJ #25519 üzenetére
Hozzátenném, nekem ez nem fog hiányozni. Semmi nem fog belőle. Tényleg nagyon szerelmes voltam belé, talán sosem leszek már annyira mint ő belé voltam háromszor is(!) most viszont elmúlt, de olyan szinten hogy még soha nem ábrándultam ki senkiből ennyire.
Kidurrant a lufi, és nem maradt hátra semmi, a foszlányok meg maradjanak csak a kellemes emlékek. Lesz majd mással is, már meg is van a kiszemelt, sőt már két napja megvan hogy nekem ő kell.
Szenvedni meg nem is szenvedek, inkább jobban érzem magam hogy megszabadultam tőle.
Szóval simán menne az új kapcs. -
Apollyon
Korrektor
válasz
The DJ #25506 üzenetére
Hát bizony én is
Lehet kicsit gáz téma, de had (vagy hagy, melyik a helyes, amúgy jó vagyok nyelvtanból) dobjam fel.
Szóval most a nyáron voltak összejövések meg szakítgatások a társaságban, és kissé átrendeződtek a dolgok. Konkrétan nem tudom már merre tudnék ismerkedni. Társaság kilőve, van akikkel már nem beszélünk, kipróbáltuk és túl vagyunk egymáson, ilyenek. Szóval kifogytunk a lehetőségekből.
Mármint a közvetlenekből. Utcán legyen arcom ismerkedni? (Mondjuk parkra gondoltam vagy ilyesmi) Hozzátenném, mindig csapódtunk valakikhez, meg bemutattunk meg ilyenek, így szóródva már nehezebb csapódni. Nagy számok törvénye jó mint egyik alap? Vagy mi? Kicsit be vagyok gyulladva, bár így szakítás után néha egyedül érzi magát az ember.
-
Tom5
addikt
válasz
The DJ #25047 üzenetére
Nagyon jól megfogalmaztad a dolgot.
Sajnos én nemtudok őstulok és bunkó lenni. Ha szeretek valakit akkor meg pláne nem.
Így sajnos mindig én húzom a rövidebbet és nekem kell erősnek lennem, míg más learatja a babért. Kezd nagyon elegemlenni. Mindig csak nyelni és tűrni. Az nem férfias egy nőnek, hogy van munkája, lakása, odafigyel rá, törődik vele, neadj isten a tenyerén hordozza?! Azkell, hogy leszarják (már elnézést a kifejezésért) semmibevegyék? Napról napra éljen az illető célok nélkül?! Komolyan mondom nemértem én ezt. -
orbano
félisten
válasz
The DJ #23996 üzenetére
"Kos csillagjegyű vagyok, és az alap kos tulajdonságok igazak rám. Türelmetlen vagyok, mindent azonnal akarok, nem szeretek várni. Nagy erővel ugrok neki a dolgoknak, de aztán van hogy a lelkesedésem gyorsan alábbhagy. Szenvedélyesen tudok szeretni és szükségem van rá, hogy legyen valaki mellettem."
Ezek rám is, és még nagyon sok emberre is igazak"Az is a gond, hogy sajnos olyan vagyok, hogy igénylem"
minden ember ilyen. azért élünk, hogy ezeken a dolgokon változtassunk és boldogok legyünk. az emberi elme roppant képlékeny valami, nincsen olyan, hogy ez vagyok én. persze, valami, valahol legbelül meghatároz, de ami körülötte van, minden tanítható, fejleszthető. Csak ne győzd meg magad az ellenkezőjéről, mert annál inkább olyan leszel... -
Poszy
csendes tag
válasz
The DJ #23974 üzenetére
Senki sem tökéletes. Gondolod, hogy az itt tartózkodó kedves fórumtársak közül mindenki tökéletes? Ezt felejtsd el sürgősen!
Olyan nincs, hogy tökéletes ember, sem külsőre, sem pedig belsőre. De tény és való, hogy elsősorban önmagaddal kell megbékélned, mert különben nagyon nehezen fogsz boldogulni a további életedben. Az érzelmi túlcsordulásokat pedig meg kell próbálnod kordában tartani egy picit, még akkor is ha sokszor úgy érzed, hogy szétfeszít ez az érzés belülről. Tudom, hogy miről beszélsz, mert én is hasonló dolgokkal küzdök. Sajnos...
Nagyon érzelmes vagyok. Olvastam pár versikédet, csak gratulálni tudok hozzá!
Ha ezektől a dolgoktól jobban érzed magadat, akkor írj sokat és hallgass sok zenét, amivel ezeket az energiákat le tudod vezetni. Lehet, hogy ez picit szentimentálisan hangzik, de tényleg így van. Ne lelkizz ennyit, mert nem visz előre. Bár nem nagyon hiszek az asztrológiában, de talán azért egy picit mégis, ezért szeretném megkérdezni azt, hogy milyen csillagjegyben születtél? Én a Rák jegyében, talán ezért is vagyok ennyire érzelgős..
Fel a fejjel!
-
orbano
félisten
válasz
The DJ #23968 üzenetére
"Nálam az a problémák 90 százalékának az okozója az, hogy nem vagyok megbékélve önmagammal, a külsőmmel, nem szeretem magam. És amíg ezen nem tudok változtatni, addig nem is kérhetem, hogy bárki más is szeressen."
Én emelném a tétet 100%-ra és le is zárnám a kérdéskört! Próbálj meg ezen változtatni. Gondold át az eddigi kapcsolataidat úgy, hogy mindennek ez az okozója: egy hibás önértékelésű, félős, csalódott, nyavajgó kisfiú mellett nem maradnak meg a lányok. Innentől csak nőtipusa válogatja, hogy simán otthagy, össze sem jön veled, vagy idővel megun és megcsal. Ha tudatosítod, hogy ez nem a személyiséged, csak a hozzáállásod hibája, már nem is olyan nehéz túltenned magad rajta. Csak szeresd egy kicsit magad!
-
zoltanz
nagyúr
válasz
The DJ #23965 üzenetére
Nem jó régi kapcsolatokon rágodni, próbáld túltenni magad rajta, lehet még nem sikerűlt rendesen. Elfelejteni nem kell semmit, nem is lehet, ami volt elmúlt, de pontot kell tudni tenni néha.
"Ezer dolog van a fejemben és csak kattog az agyam múlt és jelen között, de a jövő valahogy most se látszik."
Gondolkozz csak, ha ismernéd is valamennyire a jövőt mit szertnél tenni amit te érzel vagy a sorsodat beteljesíteni?
-
proof88
addikt
válasz
The DJ #23968 üzenetére
Pedig van az a bölcs mondás, hogy először saját magunkat kell elfogadnunk ahhoz, hogy más is elfogadjon bennünket, vagy valami ilyesmi.
Én is szoktam ilyet érezni néha, hogy a külsőmmel nem vagyok elégedett, de alapvetően jó lennék, csak kicsit vékony vagyok, ezen mostanság próbálok változtatni... De ezen nem szabad sokat gondolkodni. Én is csak addig, hogy próbálok edzéssel erődösödni, aztán majd jobb lesz. Egyébként szeretem magam, tudom hogy mekkora király vagyok és az emberek megőrülnek értem.
De komolyra fordítva a szót, mostanság kicsit szétszórtabb vagyok lelkileg, és sokkal fontosabb, hogy lelkileg fogadd el magad: mit szeretnél csinálni, jó irányba haladsz-e... ha az úton vagy, eléred a céljaidat, pl. szakmailag, akkor az nem számít, hogy elégedett vagy-e a külsőddel, mert arról megfeledkezhetsz. Amikor jól érzed magad a barátokkal, barátnőkkel, nem gondolkodsz a külsődön, mert te belül vagy.
Miért nem szereted magad? Ha ennyire problémázol, biztos nem a külsőd a legnagyobb gond. -
orbano
félisten
válasz
The DJ #23965 üzenetére
szerintem túlzottan akarsz, vágysz, agyalsz, ahelyett, hogy élveznéd, ami van, és elhinnéd, hogy úgy jó, ahogy van. egy normális kapcsolatban szerintem egyensúlyban vagytok. de ennek nem az a mércéje, hogy ki mennyire szeret, mert ezt nem lehet mérni, hanem az, ki mennyire elégedett önmagával, a kapcsolatával, és hogyan viszonyul a saját magával, és a partnerével szembeni elvárásaihoz.
ha ez érthetetlen, akkor a vörösbor a ludas. joéjt -
Csakénvagyok
őstag
válasz
The DJ #18545 üzenetére
Még mielőtt jön Orbano, egy jó tanács. Bocs
-
Kokkantas
senior tag
válasz
The DJ #11030 üzenetére
Szard le. Fognak még sokkal rosszabb dolgok jönni az életben, olyanok amiket szintén túlélsz majd. Ez az élet rendje. Szívni kell, és majd utána jön jobb. Én is azt kérdem magamtól a sok szar után amiben vagyok/voltam, hogy miért pont én? Elfogadom, leporolom magam és az élet megy tovább. Ezt mondom most is, amikor úgy nézett ki, hogy lesz valami, de semmi sem lett. Ki kell írnod magadból, mert úgy jobb. Könnyíteni kell az ember lelkén, mert ha felgyülemlik a sok sz@r akkor bekattansz.
-
törölt tag
válasz
The DJ #11030 üzenetére
"Tudom, hogy önsajnáltatás, de most ez kell..."
pont nem ez kell most neked már bocsiannak soha nincs vége, azon az idő sem tud segíteni, mert nem hagyod neki, hanem keseregsz. ennyi. mindenkivel megtörténhet ahogy meg is történik, a maradék 1% meg mákos... de ettől még nem áll meg az élet, nem halunk meg, és nem kell sokat pityeregni rajta...
mert az előző mod már lejárt... -
törölt tag
válasz
The DJ #11030 üzenetére
hali
hát nem tudom erre mit lehet mondani. szerintem ott rontottad el hogy nem személyesen mentél le hozzá. pl hétvégén, vagy amikor időd van. az embernek ha ennyi ideje nincs akkor azt nem is akarja igazán. akkor is lett volna esélyed hogy ez lesz a vége, de ott legalább kaptál volna talán választ és nem tudja lecsapni a telefont. akkor sem hiszem ezek után hogy a nyakadba borul és boldogan éltek amíg meg nem, de valamit mondania kellett volna...te döntöttél és ahogy orsi mondta akkor most ne haldokolj, tényleg állj talpra, semmi dráma nem történt, csak megint előfordult az amin sokan sokszor átmennek, én is más is, tessék emberek közé menni, felállni a székből. ha érdekel az a sör még mindig áll
Ne légy dühös. ha ő így akarja és nem kell neki ez a kedvesség gondoskodás, odafogyelés akkor ez van, majd más értékelni fogja benned, és imádni fog érte, az érzelgős pasikat azért szokták szeretni, bát tény hogy az én exemnek is olyan kellett volna akinek nem számít, mellette megnézi a csajokat, és "macsó" ként él, ennek minden negatívumával. mert így nem kellett küzdenie, vagy nem volt miért drámáznia, vagy bármi más. ki érti őket?
szerintem ne görcsölj, hagyd hogy vigyen az élet arra amerre akar, de tégy is a cél érdekében. mozogj emberek között hogy ne gubózz be, ha nem adsz esélyt senkinek akkor csak azt éred el hogy beállj itt a dorba és sírdogálj 2000hsz-en keresztül hogy az élet miért igazságtalan? én mindennel úgy vagyok hogy az enyém valahol vár. igaz volt ez a házzal is, igaz ez a kocsival is, és igaz a nőkkel is. nem igazságtalan hanem nem ő volt az igazi. majd jön valaki aki megért és akarni is fog... de ha nem mozogsz sehova akkor soha nem találod meg. ne akarj nőt megérteni, se a döntésükben keresni indokot. ezt döntötte, elveszített, majd eszébe jut ez amikor egyedül lesz, vagy olyat fog ki akiben ez nincs meg... te pedig így döntöttél, vegyél nagy levegőt, és kezdj el csinálni valamit amit élvezel, és nem a gépen zajlik
bár az ilyen zenéket nem szoktam szeretni de a groovehouse szívvel lélekkel c száma pl pont erre klappol, tessék meghallgatni a youtube-on, csavard fel a hangot aztán nyugizz kicsit -
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
The DJ #10785 üzenetére
Én most szívesen gyomron vágnálak. Pokol? Hagyjál már! Szereted, szeret.
Messzi van? És? Menj oda, ha arra vágysz.
Ellenállsz az érzéseidnek? Hogy csinálod?!
Ezen a bolygón még egy lény sem tudott ellenállni az érzéseinek. Csak szarabbul lett az egésztől, és az érzései felerősödtek. Kérdezheted a megvilágosodott mestereket is erről.Poklot élsz át?
Mert hiányzik?Tudod mi a pokol?
Amikor 20 évesen ott maradsz a testvéreddel magadra, az anyád a kórházban, és nem tudják megmondani, felépül-e vagy sem. Te szakma nélkül, érettségivel, egy évnyi egyetemmel a hátad mögött. Otthon a beteg nagyid, aki nálad is kétségbeesettebb. Ott állsz, hogy melót kell találnod, segítened kell az öcsédnek, hogy legalább az érettségig elvigye, közben folytatni kellene az egyetemet, gondoskodni a családodról, a háztartásról, a pénzügyekről, ápolni anyádat, és a többi.
Tudod mi a pokol? Hogy ott állsz egyik pillanatról a másikra, és nem csak hogy felnőtt vagy hirtelen, hanem gondoskodnod kell most már véglegesen másokról is, és nincs aki segítsen ebben. Magadra maradtál. És teszed a dolgodat. Nem nyavajogsz, nem kérdezel, nem érzel, csak mész, és csinálod. Csinálod éveken át, és közben egyre rosszabb minden. Ez pokollá válhat.Amit te csinálsz, az unalom. Unalmadban nem tudsz jobbat, mint hisztizel, hogy így nagy szerelem, úgy nagy szerelem, csodálatos, Istennő, meg a tököm tudja micsoda. És "nem tudsz nélküle élni".
Hagyjál ezzel... Legszívesebben bepancsolnék, hogy ébredj fel. De úgysem használna. Nincs komoly bajod, nincsenek komoly gondjaid, ezért halálra unod magadat, hát kreálsz egy drámát, hogy legyen min hisztizni. A távolság nem hiszti ok. Megoldható. Hogy rákos a lány apukája? Az dráma. Te hisztizel, mert hiányzik a dráma, az igazi, mély, valamit jelentő Élet.Szabad ember vagy? Igen? Akkor miért nem érdekel, hogy ő mit akar? Lemész hozzá, vele vagy, és ő belátja, hogy mégis jobb így neki, és megéli, hogy az ő gondja nem teher neked. Vagy rinyálsz és győzködöd. Szavakkal még soha az életben nem mentünk semmire. Tettekkel igen. Eldöntheted, cselekszel-e, vagy sem.
Ha tiszteletben akarod tartani a kérését, és ezt akarod megcselekedni, akkor pedig legyél végre férfi, állj ki a döntésed mellett, és ne rinyálj, hogy belehalsz! Bazzzzzzzzzzzzz...
Szedd össze magad, állj a sarkadra, és cselekedj. Tök mindegy, mit döntesz, de aztán ne rinyálj, hogy nehéz. Mert ez pofonegyszerű helyzet valójában...
Túl jó a dolgod, ez az igazság. Túl kényelmes, és unalmas az életed. Ezért csinálsz ilyen műdrámázást ebből. Ülj le, és gondolkozz el azon, miért utálod az életedet, miért unod, mi bajod van az egyedülléttel. ha valaki szereti az életét, szeret egyedül lenni. ha valakinek gazdag az élete, akkor van mit megosztania a másikkal, de attól még szeret egyedül is lenni. Szóval, ne gyere nekem azzal, hogy belehalsz. De ha mégis, akkor meg itt és most halj bele, mutasd, hogyan lehet ebbe belehalni! Mert legalább addig is csinálsz valamit a hiszti helyett....!
UFF. Befogtam.
U.i.: Ha zavar, hogy a többiek előtt osztottalak ki, akkor megírom ugyanezt priviben, ezt meg töröltetem.
-
orbano
félisten
válasz
The DJ #10776 üzenetére
Ő is mondta... te minden hülyeséget elhiszel egy nőnek? Az első és legfontosabb ismrévük, hogy ha szerelmesek valakibe, akkor az tökmindegy, hol lakik, akár a Holdon is, nem fognak vele ezért szakítani. Ez csak ilyen kamu maszlag. Hagyd a francba a csajt.
Magadat meg ne temesd már ennyire -
törölt tag
válasz
The DJ #10780 üzenetére
ezt még ma így érzed. hogy mindennek vége és nincs értelme semminek. nálam is ezt tombolt nem is olyan rég, és még mindig benne van pedig már vagy három hónapja... aztán ez szép lassan múlni fog, az idő megold mindent de csak lassan, és addig úgyis fájni fog.
annyit tényleg megér a sztori hogy megeressz egy mailt, hogy te tényleg komolyan gondoltad, és akármi legyen te akkor is mellette akarsz állni, ha nem tudtok találkozni akkor is, de ha bármi van akkor tudja hogy számíthat rád, stb gondolom menni fogfelhívni nem érdemes ezzel mert úgysem fog értelmes választ adni rá akkor és ott.
ha ezt tudja de még filózik akkor már fölösleges vergődni, keresni fog ha rájött hogy mit adsz neki, és mit veszített veled. ha ez neki nem elég és a problémákba feledkezik, akkor semmit nem fogsz tudni csinálni sanjnos -
ForRedGlory
félisten
válasz
The DJ #10776 üzenetére
Igazság szerint nőnek kell lenni, hogy megértsük a nőket... ez pedig lehetetlen.
Úgy gondolom azért akar szakítani veled, mert érzi, hogy mivel (mondtad is) sok a problémája, nem tudná a részét beleadni per pill ebbe a kapcsolatba. Talán ezért gondolja azt, hogy ez az út a könnyebb. Nem tudom mikor szakított veled, de adj neki pár napot had gondolja át a dolgot, szerintem sok tisztázni valója van magával szemben is."...Egyik társaság azt mondja, hogy hagyjam, ne keressem, ne jelentkezzek, ne írjak, ne hívjam, majd ha kellek neki ő keres. A másik oldal pedig azt tanácsolja, hogy attól ugyanúgy legyek mellette, beszélgessek vele és támogassam ha szüksége van rá..."
Hát ez az, erre nincs megoldó kulcs, minden ember más. Én ezt vallom, más azt. Úgy gondolom a saját példámból kiindulva, nem szabad elengedni a "kezét".
Hála Istennek az ilyen szakítós témákban nem nagyon vagyok jártas, de az biztos, hogy én hónapokkal a pár napig tartó szakításunk után sem tudtam dűlőre jutni a dologgal, tele voltam kételyekkel. Nem tudtam "ellazulni" a kapcsolatban. Szerencsére ez már elmúlt.
-
Bibby
addikt
válasz
The DJ #10773 üzenetére
"kibírtam volna és azt is, hogy mindent képes lettem volna feladni érte, csak hogy vele lehessek."
Ő meg ezek szerint nem. Erről kár lenne vitát nyitni, de azért még 20x megforgatta benned a kést, hogy mennyire szeret. Hát gondold végig hogy mit jelentett ez a pár hónap (jelzem szerintem nem sokat, még ha pár év lett volna...), aztán egyél igyál és állj fel. Miért kellene neked minden szakításba belehalni? Múltkori után jött ő, még jobb is volt. Ezután is lesz másik.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
The DJ #10773 üzenetére
Hát hallod, mintha magam olvastam volna. Igaz nekem végül nem ez lett a vége, de a történet ugyanaz, mint a tied, a végét leszámítva.
Én is egy időben alig tudtam találkozni a barátnőmmel, mert nagy volt a távolság, és akkoriban munkám sem volt, és hát úgy nehéz.
Egyszer szakított is velem, mondta hogy nem szeret, stb. De gyakorlatilag össze-vissza beszélt, mert olyanokat mondott, ami nem "váló ok", hanem inkább pozitív egy kapcsolatban. A nem szeretes dologgal cis inkább csak magát győzköde, mert nem ez látszott rajta. Aztán rájött hogy mégis hiányzom neki (kellett neki vagy 5-6 nap), és azóta egyenesbe álltak a dolgok. Direkt miatta jöttem fel anno Pestre dolgozni, ő is itt kapott munkát, és boldogok vagyunk.
Ezt azért mondtam el, mert szerintem a (volt) barátnőd nagyon össze van zavarodva érzelmileg, és lehet úgy látja jónak, ha téged nem rángat bele a problémáiba. Szerintem nincs itt minden veszve, beszélgess vele, de ne szóban, hanem emailben. Ott jobban ki tudja az ember fejezni magát és van ideje gondolkozni mit is ír. Sokszor olyan dolgot is le merünk írni, amit kimondani már nem biztos, vagy csak nehezen Legalábbis én így gondolom.
Ne add fel, főleg ha tényleg azt monda, hogy szeret. -
orbano
félisten
-
The DJ
addikt
Egy hónapja írtam ide utoljára (#9939. hsz) amiben kifejtettem, hogy úgy érzem szerelmes vagyok egy olyan lányba, akit neten ismertem meg és aki teljesen elvarázsolt pár nap alatt anélkül, hogy találkoztunk volna. Na hát a kis sztori folytatódik
Most ment el tőlem. Csütörtök óta volt itt velem. Most úgy érzem mintha kiszakadt volna egy darab a szívemből annyira hiányzik. Mindenki hülyének nézett, hogy ilyenbe belemegyek, amiatt pedig főleg, hogy még nem is találkoztunk és már mindjárt az első alkalommal egyből három napra jön hozzám az ország másik feléből. De ő tudta mit érez és én is. Amint megláttam dobbant a szívem és tudtam, hogy itt nem lehet baj. Nem is lett. Életem eddigi talán legboldogabb napjai voltak, egy percre sem engedtem el magam mellől és még aludni is képtelen voltam, mert csak néztem és néztem mennyire gyönyörű. Nem tudtam levenni a szemem róla, nem bírtam betelni vele. Sosem tudnék. El is felejtettem már milyen jó érzés is az, mikor szerethetek valakit. Lassan 2 éve volt utoljára, hogy valakinek azt mondtam: Szeretlek. De most újra megtettem és nem bántam meg. Ráadásul végre én is érzem, hogy milyen az, amikor valaki tényleg szeret. Csodálatos érzés
Mintha repülnék. Amikor felszállt a vonatra már éreztem, hogy nehéz lesz, amikor pedig eltűnt a távolban egyből belém nyilallt valami leírhatatlan üresség, mintha egy részem tűnt volna el. És persze tudom, hogy ez nem végleges búcsú mégis olyan könnyes lett a szemem, hogy hirtelen nem is tudtam mi történik
Persze nem is én lennék, ha nem kezdenék el butaságokon gondolkozni. Amíg itt volt mellettem nem jutott idő arra, hogy agyaljak és gondolkozzam, de abban a pillanatban, ahogy elment és én hazaértem az üres lakásba egyből jöttek a félelmek, és mint ezer kis tű szurkálták az agyamat. Félek, hogy elveszítem. Ez a félelmem pedig abból fakad, hogy semmi önbizalmam nincs. Ha pedig magam sem szeretem, akkor nem várhatom el, hogy más majd kitart mellettem. Félek, hogy rájön én se vagyok tökéletes és hogy nekem is millió hibám van. Attól is félek, hogy talál majd ott közel valakit, aki nálam ezerszer jobb minden téren, és attól is félek, hogy ez a távolság, ami kettőnk közt van majd akadályt okoz neki. Bárcsak tudnám hogy lehetne ezt a sok hülyeséget kitörölni a fejemből. Miért kell nekem mindig agyalni és a lehető legrosszabb lehetőségeket keresni, amikor végre boldog vagyok? Talán már nem merem beleélni magam a boldogságba, mert félek, hogy hirtelen véget ér és megint fájni fog. Pedig milyen szép is most minden. Ha tehetném megállítottam volna az időt, amikor a karjaimban aludt el. Az a pár óra szebb volt mint a menyország. Minden csoda három napig tart? Most az egyszer remélem, hogy ez nem így lesz...
Kicsit hosszú lett, igazából blogomba is mehetett volna, de üsse kő, most már itt marad
-
norbiphu
őstag
úgy tűnik, Te szerencsés nevekkel mész fel chatre, már ha ismét chaten sikerült ismerkedned mint a leírt történedben, mint twollah
egyébként ez a neten keresztüli "belezúgás" nem akkor hülyeség mint ahogy hangzik, jofiu
. én nyáron voltam így egy lánnyal, aki amikor találkoztunk elmondta, hogy neten keresztül zúgott belém.
mondjuk kapcsolat nem lett belőle, mert nekem nem jött be annyira.
-
joufiu
csendes tag
Neten keresztül azt monda hogy beléd esett
. Ilyen nincs, nem gondoja komoyan, vagy ha igen én nem venném komolyan. Szvsz nagy marhaság volana belézúgni, de egy találkát megér a dolog. 3 óra nem messze, én kocsival hazulról 2 órára dolgozom, semmi az egész, igaz 7végenként megyek csak haza. Igy is úgy is egy randit megér a dolog, de Istenmencs hogy előre álmodozz.
Szerk: engem egy volt barátnőm nem birt rávenni egy randira, újra felmelegiteni a dolgot, stb., pedig csak egy órára van tőlem, kocsi is a se..em alatt. Nem elég a telefon vagy msm ahoz hogy valakit kiismerj, én a személyes kontaktus hive vagyok, szeretem látni hogyan reagál arra amit mondok, teszek,..., Szeretek a szemébe nézni ha vele beszélek, szertetem kitalálni a gondolatait ha rá nézek, a gesztusaiból, tetteiből itélni, s nem abból amit álit magáról, vagy arról amit érez.
-
Kkocos
tag
Igy már más a helyzet, viszont most azért vagy, idézem balfasz, mert nem ajánlottad fel hogy elviszed. Napi 200, ezek szerint cégautó, de még ha saját is, belefért volna még egy pici, hogy hazavidd. Csatlakozva prof88hoz, várd meg a következő alkalmat. de nem ártana hogy most te hivd fel.
-
Kkocos
tag
Aha, eggyet értek, de nem lehetett volna több is, azután hogy találkoztok. Ha csak azért rángatott le hogy 15 percet beszéljetek, mert ha időben is érkezel, az előadáson ugyse tudhatattok volna dumálni, és látva hogy megvártad, nem maradhatott volna? Elejétől tudtad hogy a különbuszos story miatt csak pár perce van, akkor miért mentél? Hogy lásd? Mennyit mentél le ennyiért? 10-15 kilómétert vagy 100 körül, mert nem mindegy! És nem estél bele? Evvel magadat ámitod? Vagy tényteg nem? Akkor mi van?
Nekem is volt hasonló storym az exemmel, igaz hogy csak másfél hónapig jártam vele, ha ezt járásnak lehet nevezni, de mindennap találkoztunk. Csak én egy neki hirtelen jött ötletére nem mentem 80 km-t, mint utóbb kiderült akkor szakitott a volt barátjával, és már nem is tudja miéert engem hivott találkára
-
orbano
félisten
szerintem nem olyan vészes a dolog, mint ahogy kokós elvtárs mondja. de tényleg csak óvatosan. lehet tényleg imponált neki ez a dolog. a különbuszos sztori kétélű dolog. majd a köv találkán meglátjátok. arról viszont gyanúsan hallgattál, hogy az alatt a 15 perc alatt mi történt? mennyi jelet kaptál?
ennyi idő alatt pedig nincs szerelem. ez vágy. erős vágy. ennyi. szerelmes majd akkor lehetsz ha megismered és beválikkívül belül
-
Kkocos
tag
Hát,... , ezek szerint el tudott kábitani eggyetlen egy telefonhivassal, nem tudom hogy jön a csajoknak ez be, de valahogy le kéne koppintani az ideát.
fiatalabb lennék pár évvel most azt mondanám, hogy szerelmes vagyok De mai fejjel már nem merném kijelenteni
Vagyis magadnak nem vallod be, de mégis, vagy hogy is van ez?... Utoljára amikor én magamnak bevallottam hogy szerelmes vagyok, az kb 2 éve volt most remélm hogy ezt nem olvassa mert vele még nem közöltem
, nagyjából már hasonló mentalitással birtam. Veled is ez van, haver, belezúgtál a semmibe, csak azért mert felhivott, és adott egytalálkát. Nem tudom mien a csaj, ás hány éves, de ha mindeáron akart volna maradni, maradt volna, ide vagy oda különjárat, hiszen kocsival voltál. A szitu nem inkább az hogy madzagot rágat az orrod előtt, biztos ami biztos, mindig jó ha van egy tartalék, aki egy találkára lerohan kocsival, és még bünbánattól vezérelve, ott marad, ha esik, ha fúj. Beugrottál, de rendesen
-
The DJ
addikt
Hehe...hát nem is én lennék, ha nem történne valami, ami már az elején felrúgja az eltervezett forgatókönyvet
Fél 7-re kellett volna odaérnem a színház elé. Hát nekem sikerül 7:05-re megérkezni. Végül is nem az én hibám, hanem történt közben pár váratlan dolog, amit nem tudtam elkerülni sajnos, lényeg a lényeg, hogy elkéstem (pedig nyomtam neki rendesen 120-al az esőben
) és utána hiába próbáltam az ajtót védő két idős nénikét meggyőzni, há' csak nem engedtek már be
Így az előadás végéig kénytelen voltam kóborolni a városban...
Fél órával a vége előtt odaálltam a színház elé a reflektorfénybe és vártam a kijövő tömeget
Csak, hogy fokozódjon a bakik száma, az eső rákezdett még jobban szakadni, belőlem meg folyt a víz, mire elindultak kifelé az emberek és megláttam őket. Ázott verébként odaléptem hozzájuk. Meglepődött, hogy mégis eljöttem, de szemlátomást örült nekem, még el is pirult, hogy megvártam és miatta áztattam itt magam ennyi ideje (csak megérte
) Bemutatott a barátnőinek (akik kiderült hogy már hallottak rólam
) utána pedig beszélgettünk egy 10-15 percet. Sajnos nem sokkal később menniük kellett, mert különjáratos busszal voltak és indult haza. No meg az eső is esett rendesen. Nem történt semmi olyan hű, de izgi dolog, de a szemem képtelen voltam levenni róla egész végig. Kívül-belül csodaszép. Ha fiatalabb lennék pár évvel most azt mondanám, hogy szerelmes vagyok
De mai fejjel már nem merném kijelenteni ezt még ha lenne rá konkrét okom akkor sem.
-
proof88
addikt
Szia!
Szerintem ha normális a csaj, akkor minden jön magától, és ő is "segít".
Légy önmagad, persze nehéz lehet, miközben hevesen ver a szíved, de azért csak magadat add! Állítólag a nők az első 5 mp-ben felmérnek és eltervezik, hogy lesz-e jövője a kapcsolatotoknak, ezért ahogy találkoztok, törekedj a határozottságra.Sokat segítettem.
-
orbano
félisten
"A külső egyre inkább nem minden mostanában" - Ez szemet szúrt: úgy mondod, mint ha bármikor is lett volna összefüggés egy nő szépsége és esze között... max. beleképzelted eddig és most kezdesz rájönni, hogy nem így van. Ez az alacsony ingerküszöbnek köszönhető: minél több szép lánnyal ismerkedsz meg, egyre inkább kell majd a normális belső, hogy vonzalmat váltson ki. És akkor majd senkit sem fognak ilyen meglepetések érni, mert előbb spontán ismerkedéssel kezd...
(igazából ez nem neked szólt, csak így sikerült megfogalmazni)
fain már megint tripla post... na mind1
-
orbano
félisten
Ezek szép gesztusok és imádják a csajok. Minden csaj szereti a romantikát. Csak nem mindegy mikor. Ha nem jársz valakivel, még csak nem is alakulgat egy kapcsolat, akkor virágot vinni neki Valentin napra tolakodó, és tényleg szánalmas. Én is gondolkodtam úgy, mint ti, sőt, kifejezetten romantikus alkat vagyok, de be kell látni: ez nem így megy.
Az el kő vinni moziba és meddugni, meg nagyon a másik fele...
Ettől függetlenül nagy paraszt a csaj, tényleg alaposan el kellett volna küldeni a pitsába.... mielőtt rámtámadtok hogy védem...
-
Pala
veterán
Én is így látom. Főleg az érzelem részére vonatkozóan. De aki ezt nem igényli, az előtt sajnos hiába mutogatjuk leggyengédebb oldalunkat. Ezzel már befürödtem én is. Igaz, az nem volt ilyen durva.
fokukac: lehet, hogy a csaj arra várt, mikor hívja el a gyerek moziba, ahol majd jól megdugja a hátsó sorban, aminek örömére majd ünnepélyesen egybekelnek, nem tudom... -
Pala
veterán
Pont rátapintottál a lényegre. Kezdem úgy érezni, hogy ez valami tendencia, mert sajnos egyre több hasonlóan "érdekes" történetet hallok, ami után egy kicsit elmegy az ember kedve a párkereséstől.
Szegény srác azt sem tudta hirtelen, hogy mit csináljon, végül egyetlen szó nélkül otthagyta. Talán ez volt a legjobb, így még emelt fővel távozhatott a szituációból. Ez a csaj szabályosan lenézte őt, merthogy "divatjamúlt" formában udvarolt neki. -
Pala
veterán
Nincs senki a láthatáron (sajnos
). Szinte már-már remete életmódot élek, ami nagy baj, de nem tudok mit tenni mert nem érdekel a nagyvilági élet, ami oly sok velem egykorú városi fiatalt vonzz (bulizás, iszogatás, koleszek világa, miegymás).
Ami nemrég egyik haverommal történt, az viszont sokkoló! A srác most 19 és idén érettségizik. Megismert egy angyalarcú leányzót (Szó szerint!)!) a főiskolai felvételi előkészítőjén. Úgy döntött, hogy meglepi egy szál virággal Valentin-napon, az aznapi óra után. Sikerült is neki kettesben maradnia vele, majd mikor át akarta adni a virágot, azt kapta a szemébe, hogy egy ódivatú parasztgyerek, és vegye tudomásul, hogy ő bizony nem egy vidéki parasztlány, akinek kiszúrhatja a szemét valami "szarral". Na most, ti mit reagáltatok volna hasonló helyzetben? Mert ez "enyhén" illúzióromboló, pedig a leányzó tényleg egy gyönyörű, ártatlan(nak kinéző) teremtés. De hát a külső nem minden ugyebár.
-
Tim82
félisten
"Ha rossz vagyok, akkor az a baj, ha jó, akkor meg az, hogy nem vagyok elég rossz."
Mert mindegyik verziót félszívvel csinálod - a rossztól kényelmetlenül érzed magad, mert alapvetően jófiú vagy - a jótól meg azért, mert tudod, hogy a rossz lenne a sokkal célravezetőbb...
-
Tim82
félisten
-
orbano
félisten
Te hülye vagy
nem akarod zavarni... könyörgöm oda van érted, és amikor a leginkább szüksége lenne egy pasira, betegen, magányosan, te leszarod... hát gratulálok
Szedd össze magad, és produkálj neki valami nagyot és minden rendben lesz. Hívd fel, vagy találkozzatok gyorsan. agtarfiatal jol mondja. vallj színt! egyszer, nyíltan, egyenesen. mondd meg, hogy nagyon kedveled, találkozni akarsz vele, hiányzik, mittomén, legyél érzelgős, ami jön. a döntést pedig hagyd rá, és tartsd tiszteletben. ennyi.
Aktív témák
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!