Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
tibi666 #31310 üzenetére
amíg erre nem jössz rá magad és nem változtatsz, nem lépsz ki ebből az önsajnálatból és önigazolásból, addig semmi jóra ne számíts.
ez pont valami amit senki más nem fog tudni megértetni veled, mert te vagy magad, akinek ezt éreznie és tudnia kell.az viszont azért nagyon gáz, hogy van egy jó nőd, hatalmas szép műtött cickók, jó lábak, ordas segg, de ha megszólal és beszél... akkor a világból is kimenekülsz.. na az ilyen nőket biztos nem mutogatnám. ok, dugni király, de nem vinném őket baráti társaságba soha, mert nekem ciki..
-
Lengyi
aktív tag
válasz
tibi666 #31310 üzenetére
Neked még nem volt barátnőd ! ! ! Egy barátnő miatt soha nem fogod kellemetlenül érezni magad ilyen szinten, amiről most beszélsz. Ismerkedési fázisban engem is talált már be olyasfajta gondolat, amitől azt éreztem, hogy esetleg nem felel meg a baráti körömnek, nem vállalnám fel. Nem tudom ez minek a számlájára írható, de ha megvan a leányzóban egy plusz, ami köt hozzá, nincs kérdés, le kell sz*rni, ki mit gondol (te esetedben talán a megmakacsolni szó helytállóbb) és hagyni, hogy alakuljanak a dolgok, nem hülyeségeken filozofálni. Abban a pillanatban csak te számíts és az esetleges barátnő jelölt. Ha ez megvan később már nem lesz gond!
-
Aktív témák
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Tudományos Pandémia Klub
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Linux kezdőknek
- Napelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest