- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
Aktív témák
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
frame>24 #25210 üzenetére
A "hogyan-okra" elképesztően sok módszert ad a kezedbe a Zen. Csak egy részről érteni kell, azt, amit tanít, más részről meg csinálni.
Az a baj, hogy itt mindent kiventilláltolt, kaptok csomó okos ötletet, de csak minimálisan csináljátok is. Ráadásul akkor is szennyezitek a tiszta módszereket a saját szájatok íze szerint, amitől pont ugyanazzá válik a módszer, amivé a korábbi kútfőből megcselekedett. Ergo, mindig ugyanabba a csapdába másztok bele, és ez nem módszer hibája. A "hogyan-okat" még mindig sokszor keveritek a "mit-ekkel.
-
I_Am
veterán
válasz
frame>24 #25210 üzenetére
Jelen esetben épp egy szakításon vagyok túl azzal a 29 éves leányzóval, akinek pár hónapja linkeltem ide a képét a topicba. Nálunk a kommunikáció hiánya és a tanult viselkedésformák helytelen alkalmazása, valamint a hozott rossz tapasztalatok által generált félelmek vezettek ahoz, hogy ez legyen. Végignéztem, végig pozitivan próbáltam támogatni a megoldás keresése közben, de nem sikerült eljutnia a megoldáshoz. Tudod milyen szar végignézni, hogy az általad szeretett ember küzd saját magával, mert valamiért bűntudat gyötri, de képtelen rájönni hogyan ossza meg Veled a dolgokat? És ez a bűntudat ütközik össze a szeretetével belül? És még segíteni sem tudsz, mert nem tudod miért a bűntudat, de látod, hogy szó szerint vergődik? És türelmesen végig kell nézned az egészet, amig egy kis időre magadra nem maradsz (akár tudatosan, akár éppen úgy hozza az élet) és az addig kapott kis apró morzsákból össze nem rakod a puzzle-t. És mikor elötted a kép, akármilyen negatív dolog miatt is van a másiknak bűntudata, mégis boldog vagy.
Nem érzek mást csak boldogságot, azért mert megoldódott a probléma, még ha egyedül is kellett megoldanom és levehetem a terhet a válláról és végre Ő is boldog lehet. És mindez független attól, hogy mi lesz. Győz-e a szeretet és együtt leszünk vagy külön folytatjuk tovább az életünk. Egyszerűen soha nem éreztem azt, hogy igy is lehet a világ felé nézni. És ennek a megtapasztalása valami hihetetlen érzés. Mintha saját magad szemében lépnél egyet a ranglétrán.
És még a plusz, hogy jelenleg a kedves lent van barátnőivel Siófokon bulizni, lazítani. Tehát az egész megoldása még várat magára jövő hét kedd-szerda magasságáig. És hiába a bennem fickándozó lelkesedés és hogy minél elöbb szeretném megoldani a dolgokat, már most tudom, hogy ez is csak jót eredményez. Hiszen a jelen helyzetben mutatott viselkedése, hogy miket csinál lent a bulik túlhevültsége alatt adja majd az alapot ahoz, hogy a beszélgetés milyen formában záruljon. Ahoz, hogy már a kezdéskor tudjam, hogy szeretnék-e még bármit is a hölgyeménytől vagy sem. Ez is furcsa, hogy én szeretnék-e Tőle, mert nem igy helyes a megfogalmazás, hanem, hogy érzek-e majd magamban és benne olyan pozitív lehetőségeket, amikről tudom, hogy előrébb visznek engem és Őt is. Hogy a szeretet felé és viszont csak a búcsúzáshoz elég vagy több is van még...És mosolygok, mert a legönzetlenebb dolgot teszem most az életemben amit eddig tettem és tisztán szeretetből. Hidd el leírhatatlan jó érzés.
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- No Voice in the Galaxy
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Commandos: Origins teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- HP Laserjet CF226A Lézertoner 26A fekete tonerkazetta
- Assassins creed shadows ps5
- Raspberry Pi 3B+, PiFi Digi+ (HiFiBerry Digi+ Pro), gyári tápegység, 16 GB SD
- HP OMEN 32C Ívelt Gamer Monitor!32"/2560x1440/VA/165HZ/1ms/Freesync Premium-Gsync/400nit
- iPhone 15 Pro 128GB, Apple Watch S 7 Midnight Alu 45MM, MacBook Pro 13-inch, 2017, 2 mag i5, 8/128GB
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest