- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
Jojo5
őstag
Legalább valami jó hír is történik a topikban
Boldogságot
Vigneau: Szerintem ez nagyon sok mindentől függ, hogy így elkalandozik-e egyáltalán és, hogy van-e mersz benne szakítani és marad-e a biztos mellett, vagy beáldozza magát az új ismeretlennek... csak sajnos általában ahogy írtad is a biztos mellett döntenek...
Stalker-2572: néha még az se elég ha látja, hogy te eltökélt vagy és tuti nem változtatod meg a véleményedet róla... egyszerűen némelyik hölgy láthatóan csak a megszokás rabja és már nem az, hogy szereti stb.. csak van
más: Ha már úgyis írok... megmondom az őszintét, hogy nem tudom miért, de az elmúlt 3 napban az osztálytárs csaj akivel ment a szívás sokáig és ugye visszament a régi sráchoz pár hete és sírt sokszor még azóta, de már leszartam meg azt is, hogy a szülinapi buliján összekapott valamin a régiújbarátjával rajtam.... de már több mint 3 hete nem kommunikálunk semmit és nem tudom miért... DE
NAGYON elkezdett hiányozni minden faxságával együtt az egész társasága... és nem tudom miért... illetve azt sem tudom, hogy mitévő legyek...
Aktív témák
Hirdetés
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest