- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #40193 üzenetére
Nem, ez olyan, mintha a házat a kéménytől lefelé kezdenéd építeni. Legalábbis puszta szex nem elég.
-
Stalker-2572
veterán
válasz
művésznő4 #40194 üzenetére
Nem kell, hogy hiteles legyen
Egyébként ha ilyen kötött a sorrend, akkor mi van ha megszereted, de tök sz*r vele az ágyban?!am valamivel több mint fél éve volt egy ilyen felajálásom és nem fogadtam el, én is azt mondtam h nekem teljes kapcsolat kell, de azt látom ez sem egy rossz megoldás, nem kell a másik vagonnyi bajával foglalkozni ... :/
-
művésznő4
senior tag
válasz
Stalker-2572 #40193 üzenetére
Egyáltalán hogy lehet valakivel érzelem nélkül szexelni?
és csak "összejárni"...de szépen van ez így mondva...
Először érzelem --> aztán szex
Vagy csak én vagyok ennyire régimódi???
Nekem csak ilyen sorrendben hiteles a dolog... :S -
Stalker-2572
veterán
Szerintetek törvényszerű, hogy ha egy nővel jó a szex, akkor belészeretsz? Ezt pl hogy lehet elkerülni ha csak összejársz valakivel?!
-
dragonfx
veterán
na mégse lesz randi, mert lebetegedett a nő.mind1 majd máskor megyünk tovább.
-
Ijk
nagyúr
válasz
művésznő4 #40172 üzenetére
Miért lennének cicababa jellemzők? Mindenkinek vannak bizonyos testi adottságai, ezeken tud formálni sportolással, a többi pedig a viselkedésén múlik. Nekem speciel pont nem az ún. cicababák tetszenek.
A legfőbb kritérium az arc, elég jól elárulja valaki személyiségét. A szemek ezen belül nagyon fontosak, és szeretem ha egy lány mosolygós (nem vigyorgós). Ezen kívül a szolid megjelenést szeretem, utálom a túlékszerezett, agyonfestett nőket. Az agyonszolizott, agyonszőkített "pirított ribancok" egyenesen taszítják a tekintetet.
Az öltözködés is sokat számít, igazából csak azt nem kedvelem ha sokminden kint van, egy nő igenis öltözzön fel rendesen, persze a kivágott dekoltázs nincs ellenemre (viszont ne csodálkozzanak ha sok férfi pillant oda)
Ami még meg tud bolondítani a szolid parfüm, néha egy-egy lány olyat használ, ami a kisugárzásával együtt, már megdolgozza kegyetlenül a férfias ösztönöket, aztán csak habogokIgazából a testalkatot szándékosan nem írtam. Ha rendszeresen sportol valamit az már bőven elég, igazából a vézna csajokat nem bírom, szerintem a nőiességhez kell némi izomzat és mellette némi bőr alatti zsír.. Illetve mivel 190 vagyok így nyilván számomra nem a 150 magas nők lesznek az ideálok.
-
művésznő4
senior tag
De kihalt itt ez a részleg....
Pénteken nincs senkinek nőproblémája?Vagy mindenki most próbálkozik valahol?
-
művésznő4
senior tag
válasz
runner 125 #40178 üzenetére
Te is szent vagy?
Dilis!
-
művésznő4
senior tag
válasz
#56474624 #40145 üzenetére
Nem azért mondtam, mert ezek rossz tulajdonságok, sőt...lehet egy lány nagyon szép is így, anélkül, hogy k****-san nézzen ki, csak ezek a tipikus cicababa jellemzők.
És én speciel egyáltalán nem sértődtem meg ezen!
(#40168) qantum : Teljesen egyet tudok érteni veled..
Lassan semmi értéke nem lesz egy férfi-nő kapcsolatnak..Egyik jön a másik után.
Ha ez nem jött be, majd holnap lesz másik, ha ettől elválok, majd újraházasodom... Pfffff....
A házasság egy életre szóló kötelék!Jóban-rosszban, egészségben-betegségben-gazdagságban-szegénységben, amíg a halál el nem választ!!! Pont.
-
törölt tag
válasz
Stalker-2572 #40151 üzenetére
Én is azt szoktam...
Mégis nádszál vagyok. Sőt, tudok ilyen lányról is.
-
dragonfx
veterán
válasz
Stalker-2572 #40148 üzenetére
-
Rica
senior tag
válasz
#56474624 #40140 üzenetére
Itt van jo par filippino csajszika. Mind pici, de mar vagy harommal dumaltam, akiknek gyonyoru kis pofija volt es egyszeruen elbuvoloek, de 23-25 letukre inkabb kislanynak neztek ki, szal a ferromon nem kezdett el dolni belolem (bar abbol most ki vagyok szaradva amugy is). De a lenyeg, hogy dumaltunk mas filippinokkal, naluk az asszony egy eltre szoloan imadja az urat, akkor se hagyja ott, ha csoro vagy beteg. A baj az, hogy valoszinuleg templomba kene jarni veluk, ott meg mar voltam egyszer.
-
törölt tag
válasz
Stalker-2572 #40153 üzenetére
Hát szerintem te sem a kaják miatt mész oda, hanem az esetlegesen ott előforduló cicababákért.
-
macikos
addikt
válasz
Stalker-2572 #40160 üzenetére
Na szép... elment az egy szem nőstény, erre most átváltozott a topik "fiúk a klubból" találkozóvá
-
R
senior tag
válasz
runner 125 #40159 üzenetére
-
Stalker-2572
veterán
válasz
runner 125 #40159 üzenetére
nincs szégyellnivalóm
de akkor én is kérek... ide
-
runner 125
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #40158 üzenetére
Vigyázz, mert mindjárt képet fog kérni.
-
macikos
addikt
válasz
Stalker-2572 #40156 üzenetére
Tehát vékony
-
runner 125
nagyúr
válasz
Lófszt!
..ez részedről önigazolás, mert Te éppen nem hízol el tőle, krva nagy mákod van. Amúgy meg konkrétan szemetet eszel.Nah ez már tényleg nagyon off.
ui. nézd megSuper Size Me-t
mod. exem sem értette meg, kell a száma?
-
macikos
addikt
válasz
"én is mindig a mekiben kajálok, mégis szálkás vagyok"
Tehát vékony?
-
Stalker-2572
veterán
válasz
runner 125 #40152 üzenetére
én is mindig a mekiben kajálok, mégis szálkás vagyok
nem a meki hízlal, hanem a renszertelen zabálás, a cukros kaják, meg az élvezetből habzsolás
-
runner 125
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #40151 üzenetére
Előző exemmel folyton mekibe kellett járnom. Bár mindig balhé volt belőle, mert nagyrészt én elővettem a reggeli szenyáimat.
ui. de nem volt elhízva! Szerencsés alkalt, h .. áh, inkább semmi.
-
Stalker-2572
veterán
válasz
runner 125 #40150 üzenetére
engem csak az bosszant ha valaki zabálja a chipset meg issza rá a kólát, mert "szereti"
és úgy néz ki ahogy
-
törölt tag
válasz
művésznő4 #40143 üzenetére
Pedig létezik egyetemes szépség.
De most miért pont ezeket kellett felhozni, nálad ezek a felsoroltak nem klappolnak?
A nagy mell nem feltétel nálam, inkább az arcot nézem meg, meg az alakot. Harmonizáljon.
Amúgy soha nem értem, mikor a kevésbé szép nők ezen sértődnek. Persze bele tudnék menni egy olyan lánnyal is kapcsolatba aki nem tetszik, nem szép, csak túl sok őszinteség nem lenne benne. Egyesek azt gondolják, hogy tudatosan ilyen "aljas" az ember, pedig tudatossághoz semmi köze ennek az egésznek. Egyszerűen jó tudomásul venni, hogy ez van, így működöm, és nem futni felesleges köröket.
-
törölt tag
válasz
művésznő4 #40141 üzenetére
És még emellett nagyon szépek, bombázók is? Na azt már nem hiszem.
Mert nálam eleve csak valóban szép jöhet szóba, ezen nem tudok túllépni. Illetve próbáltam már becsapni magam tudatosan ezzel kapcsolatban, hogy átlagos és szép közti is jó lesz, és hogy belsőleg mennyire rendben van, hát nem jártam sikerrel, semmiféle felkavaró érzést nem váltanak ki bennem, kell a szépség, sajnos. -
törölt tag
A lényeg azon van, hogy ez mennyire nem szokványos manapság. Szerinted mekkora az esély rá, hogy egy lány ilyen áldozatokat hoz érted, feladja a karrierjét (pedig nem egy elveszett lány, aki nem ért semmihez), és beáll háziasszonynak? Mert persze, itthon működhet is akár egy kapcsolat, mindketten karriert csináltok, ahogy azt manapság illik, de ez... Szerintem ez k...-ra ritka, és nagyon ritkán ilyen erős egy kapcsolat, legalábbis egyik fél részéről mindenképp.
-
runner 125
nagyúr
-
törölt tag
válasz
runner 125 #40127 üzenetére
23-24 évesek. Az még bőven az a kor, amikor lehet csajozni/pasizni.
-
gabor85
őstag
válasz
runner 125 #40046 üzenetére
18 éves, de nem tudod hogy áfával vagy áfa nélkül?
-
törölt tag
válasz
runner 125 #40119 üzenetére
Te még csak szerkesztetted a hsz-ed, mikor én már súgtam neked...
Egyébként én inkább precíz szeretek lenni, a gyorsaság másodlagos.
-
törölt tag
Azért erre még mindig kíváncsi lennék, hogy lehet úgy magamba bolondítani egy nőt, hogy
-már sok-sok éve együtt vannak, de még fiatalok (húszas éveik közepe)
-a lány követte kínába (tanulás miatt), egy évig ott voltak, a tanulmányait félbeszakította a srác miatt, aztán hazajöttek egy évre
-most szingapúrba követte (szintén a srác tanulmányai miatt, nem volt betervezve, így alakult) több évre, a suliját (egyetem) a csaj még mindig nem fejezte be, és ott sem folytatja, jelenleg háziasszony szó szerintHozzáteszem, hogy a srác majdhogynem egy zseni, és amúgy jófej is, de ez akkor is elképesztő, én nem nagyon látok manapság lányok részéről ilyen szinten elköteleződést. Pedig ez lenne a normális.
-
művésznő4
senior tag
válasz
Stalker-2572 #40113 üzenetére
Miért is?
Abból letudod szűrni, hogy "rendes" vagy hogy "nem rendes" vagyok?Köszi, Wic! <3
Kapok egy kérdést, erre - engem beelőzve - 2 férfi válaszol helyettem..
Nézzenek oda!Amúgy nem vágom ezt a logikát..
Amelyik lánynem foglalt, az már nem is lehet rendes, vagy mi? -
törölt tag
válasz
Stalker-2572 #40113 üzenetére
Még mindig 18, de a sok udvarlástól gyorsan öregszik, úgyhogy...
-
törölt tag
válasz
Stalker-2572 #40109 üzenetére
Ezt lehet, hogy nem kellett volna... Sőt, biztos...
Művésznő rendes, aranyos, kedves, segítőkész és lelkiismeretes.
-
művésznő4
senior tag
válasz
Stalker-2572 #40109 üzenetére
Akkor én rendetlen vagyok?
Kössz...
-
művésznő4
senior tag
válasz
runner 125 #40103 üzenetére
Ti amúgy is ismeritek egymást?
Csak mert mintha jó barátok lennétek...Wic:
-
művésznő4
senior tag
válasz
runner 125 #40094 üzenetére
Oohh, és még a napszemüvege is csillog.
macikos: Nem vagyok piaci portéka..
Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron