- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
akos3
addikt
Emberek értsük már az iróniát!
-
akos3
addikt
-
akos3
addikt
válasz
#56474624 #41319 üzenetére
Félreértettél attól tartok, de lehet, h csak én nem fejeztem ki magam jol. Nem azt mondtam, h neten kell ismerkedni és tökéletesen elegendő az azon keresztül történő megsimerése a másiknak. Nem! Sőt. Csak annyit mondtam, h volt már rá példa, h eddig vak idegenek neten akadtak egymásra, pár nap csevegés után annyira szimpinek tüntek egymásnak, h élőben is randiztak és onnantól már nyilván ment a dolog..
A nagyobb %-ban-t meg úgy értettem, h nyilván nem találkozol annyi emberrel előben, mint amennyivel "találkozhatsz" a neten. Így darabszámilag (csúnyán mondva) jobb arány jöhet ki, ha utólag kisül belőle vmi...
Félreértés ne essék, én sem neten keresek magamnak bnőt, csak leírtam, h nem tartom azort 100%osan lehetetlen küldetésnek.. -
qantum
senior tag
válasz
Stalker-2572 #41352 üzenetére
na nekem is van egy példám- egyik ismerősöm barátnője vitaközben qrva anyázott az ismerősömék házában , a srác anyja nem hitt a fülének, aztán rájött, hogy róla van szó - na szerintetek ő az ideális menyjelölt ?!
szerintem a gyereknek meg kell hallgatnia a szülők véleményét, de a döntés a gyerkőc dolga -
negyedes
addikt
szep delutanom volt egy kedves lany tarsasagaban(akit korabban linkeltem). egyszer-egyszer ugy tudodot nezni, hogy azt hittem elolvadok a szekben olyan aranyos volt
-
őszitomi
csendes tag
Az elmúlt két napban elég semmilyenül viselkedett velem, olyan munkatársiasan. Meg másra jobban figyelt. Lehet jobb lenne ha így telnének a napok, mert ennek ellenére most valahogy elviselhetőbben érzem magam. Az esélytelenség nyugalma.
-
SzalaiG
addikt
válasz
Stalker-2572 #41384 üzenetére
Randi előtt sör. Érdekes. Miért nem zsíros kenyér+hagyma?
-
Z0C!
őstag
válasz
Stalker-2572 #41380 üzenetére
voltam kaját venni a coopban. brutál szexi csaj(kerek popsi formás cici) a fornettis részlegnél.
megyek pénztár, haver anyukáját bombázom is a kérdéssel,csókolom a csaj új csaj vagy csak tanonc?új csaj. Ági.szemem ragyog mint a krómfelnin a napsugár..
másnap megyek és nevemen köszönt.rákérdezek mégis honnan..hát haver anyukája. cöhh égés.azóta ha megyek már ki van készítre az útravaló
de pl neten ismerkedtem meg párommal. holnap lesz 1,5éve
-
törölt tag
válasz
Lirion #41377 üzenetére
Ez csak egy példa volt. De miért, mi a baj a könyvtárral, marslakó csajok járnak oda, vagy mi?
(#41376) Stalker-2572:
Ha kifogást kell keresni, abban mindenki profi általában, de hogy megrázza magát, és tegyen valamit...
(#41381) Stalker-2572:
Nem is "kell" leszólítani vadidegen nőket, leginkább azért említettem meg, hogy még ez is egy sokkal kevésbé mellétrafálós módszer, mint a netes partnerkeresés. Az meg, hogy valaki leír valamit magáról, gyakorlatilag semmi. Félre is lehet érteni, bele is lehet magyarázni dolgokat, mert nincs előttem maga az ember. Majdhogynem tetszőlegesen pozitív képet alakíthatok ki magamnak róla, miközben a valóság teljesen más.
-
sagvary
aktív tag
Csak mindig mindent, elegánsan és görcs mentesen!
-
SzalaiG
addikt
válasz
Stalker-2572 #41381 üzenetére
Ez nagyon tanulságos.
-
Stalker-2572
veterán
Nem szeretek nőket leszólítani. Ez olyan mintha vaktába lövöldöznél. Nekem is 100 nőből 10 jön be mondjuk, akkor miért várnám el, hogy én ne essek sorozatban abba a 90-be?
Sokkal jobban szeretem, ha egy nő jön oda, vagy kezd el félreérthetetlenül szemezni.
Ezért próbálok mind külsőleg (sporttal, öltözködéssel, stílussal stb) mind belsőleg (emberileg magam felé, ill. a nők felé, ismervén, hogy mit szeretnek / nem szeretnek hallani), ill. egzisztenciálisan (nőknél fontos a pénz) maximálisan megfelelni.
Minezt megerőltetőnek sem érzem, mert egybeesik a saját "érdekeimmel" és az életemmel teljesen összegyeztethető, ill. örömöm lelem magam fejlesztésében. Ennyi -
Stalker-2572
veterán
válasz
Lirion #41375 üzenetére
Nem is olyan régen 1-2 hete: csaj leszólít szórakozóhelyen, beszélgetünk beszélgetünk, aztán mondja h cseréljük elérhetőséget. Odaadom a telefonom, mondom írd bele..... erre "nem adom meg a számom csakúgy, inkább csak email" ok mondom nem csinálok ügyet belőle, találkoztunk, elvittem ebédelni meg teázni, jöttek barátnők "úristen, együtt láttak minket, erről fognak majd beszélni" ..... -.-
24 évesen miért csinálja valaki ezt?
Aztán ejtettük a dolgot, mert am is furcsa volt, pedig elsőre élőben tök szimpi volt. -
Lirion
addikt
válasz
Stalker-2572 #41376 üzenetére
Pl. munkába menet-jövet, amikor elmegy vásárolni, haverokkal szórakozás közben is le lehet szólítani csajt. Megint ez a kishitűség.
-
Stalker-2572
veterán
válasz
#56474624 #41373 üzenetére
Csak, hogy a társkeresőklétjogosultságát védjem: hol ismerkedjen az az ember, aki egész nap dolgozik, munkája kapcsán nem lát új embereket; ha pedig kikapcsolódni megy, akkor a jó kialakult baráti társaságával teszi ezt. Nincs választéka gyakorlatilag
Most ha erre az a válasz, hogy "de járjon el egyedül" =az ilyen célirányos, "azért megyek ide v oda h találjak valakit" általában semmi értelme
Am szerintem az igenis sokmindent elmond egy emberről miket rak fel magáról netre. Nem fedi teljesen a valóságot, de sokat elmond! -
Lirion
addikt
válasz
Stalker-2572 #41363 üzenetére
Az emberek sehova sem azért járnak, hogy összejöjjenek vkivel. Az meg csak a saját előítéleted, hogy nem adják meg a számukat. Simán megadják, sőt, még akár instant randit is lehet rendezni, ha eléggé bejössz a lánynak. Ne legyél kishitű.
-
sagvary
aktív tag
válasz
#56474624 #41372 üzenetére
Neked jobbak az esélyeid, ha a párod is ilyen akkor pláne, de racionális szülőknek is néha olyan gyerekük lesz, aki valamelyik dédszülőre emlékeztet.
Az itt látott esetek egy részéből meg szinte teljesen hiányzik az objektív itélet alkotás képessége. A bepörgött, még be nem fejezett nevelés talajáról hírtelen felindulással házasságot, ne adj Isten gyereket akaró "felnőttek" éretlenek ahhoz, hogy annál messzebb gondoljanak, mint hogy a döntésükhöz senkinek semmi köze.Nem a nevelés 100 %-ánál lesznek az emberek szerelmesek, hanem jóval alacsonyabb szinten.
Ja és nem csak a teljes csőd partner lehet a gond, de a félcsőd is!
-
törölt tag
válasz
Stalker-2572 #41369 üzenetére
És miért ne lenne alkalmas ez a módszer, hogy ellása feladatát??!
Már leírtam, nem kezdem elölről az indoklást.
Időherdálás egyszerűen, amíg van jobb módszer. Ráadásul, ha megfigyelted, komoly, célokkal rendelkező ember ritkán megy ennyire direktbe rá a társkeresésre, egyszerűen adódnak helyzetek (akár a leghétköznapibb dolgok), és él vele. Persze lehet mondani, hogy mert ő beéri a "nem igazival" is, de amennyiben az neki megfelel, és működik, úgy az az igazi. A társkeresők törzstagjai meg szerintem nincsenek magukkal sem tisztában/békében/harmóniában, így ha tálcán kapnák meg az "igazit", hamar kiderülne, hogy az sem az. Ez ilyen.
-
törölt tag
válasz
sagvary #41368 üzenetére
Én magamon nem tapasztaltam ilyen fokú irracionalitást még szerelemben sem, nem hinném, hogy bármi bejöhet. Nem vagyunk tisztán ösztönlények. Sőt valaki abszolút racionálisan mérlegelve választ magának, és valódi szerelemre talál. Én inkább tartom magam racionálisnak, azt pedig valahogy elképzelhetetlennek tartom, hogy a saját fiam/lányom olyan fokon irracionális legyen ezek után (ha az én gyerekem
), hogy normál nevelés, törődés esetén végül fiatalon egy ilyen mellett tegye le a voksát...
-
sagvary
aktív tag
válasz
negyedes #41367 üzenetére
Az életben rengeteg alkalom van amikor megismerhetsz valakit, nem kell ahhoz leszólítani az utcán. A net meg erre a célra olyan guminős...
.
El mész kajálni, és csinos csajszi adja az ételt, többet dumálsz, mint ami feltétlenül szükséges, emberszámba véve a leányzót, ez tetszik neki.
Bemész a patikába, pl. szemcseppet akarsz venni, mondasz egy fajtát, és kifejezed, talán ez lenne-e a legjobb? Rögtön segít, kicsit belementek, örül hogy beszélhet/segíthet, rokonszenves leszel.
Bemész egy hivatalba, vagy szolgáltatóhoz ügyet intézni, valamire önkéntelenül mondod, hogy ez milyen egyszerűen megvan, jó érzést keltesz a csajban.
Időpontot kérsz pl orv. rendelésre, de csak sokára lenne, erre két sorral válaszolsz egy versből amiben hónap, évszak stb. van és azt mondod inkább írsz egy másik verset, de az időpont elöbb kellene, stb....érdekesnek látnak.
Csak duma és fellépés kérdése.
A könyvtár más, de ha a csaj éppen keresgél valamit, akkor már csak te kellesz oda.
Aktivitás, önbizalom, a csaj elfogadása, figyelmesség, ezek alapok.
-
Stalker-2572
veterán
válasz
#56474624 #41365 üzenetére
Társkereső rendezvényekhez / cégekhez már tényleg csak azok fordulnak, akiknek valahogy más úton sehogy nem találnak párt.
De netre csomóan felrakja magukat iwiw alkalmazásokba, mert kb 2 percbe telik és kiváncsi az ember, hány embernek tetszene, nem is feltétlen azért, mert társat keres.
És miért ne lenne alkalmas ez a módszer, hogy ellása feladatát??!
Nem azt mondom, én is jobban szeretek élőben választani (mert, ahogy írtam neten én sem ismerkedem, max randit szervezek minimális erőbefektetéssel) de ez is egy lehetőség. Miért ne élnék vele??! Mondtam már, hogy volt, hogy bejött.
-
sagvary
aktív tag
válasz
#56474624 #41361 üzenetére
"Ha összeállna a jövendőbeli lányom egy börtöntöltelék bűnözővel,"
A szerelem irracionális, bármi bejöhet. Ezért is jó, ha a szülő is, a komoly időszakban már mint jó kipróbált barát beszáll a vélemény alkotásba. Miárt ne lehetne velük is megbeszélni, megkérdezni mit gondolnak.A döntés a gyereknél marad, de a jövő eseményei előre jobban felismerhetőek így.
-
negyedes
addikt
Netes tarskereses(sajat tapasztalat): nem meno.
haverokat igy konnyu szerezni.
pl: elmentem bulizni, ott talalkoztam egy neten megismert lannyal, duma-duma mindjart be is mutatott az egyik single baratnojenek.
-
sagvary
aktív tag
válasz
#56474624 #41361 üzenetére
A nevelés mindig egy kicsit hiányos, mert szinte mindenki amatőr amikor belekezd.
A pedagósusok akik valamennyire profik, azok gyerekei meg alig kapnak nevelést, mert az iskolában a szülök kiégnek, estére meg már élni is szeretnének.
A haverok meghatározók, no meg a csajok, vagy a lányoknál a fiúk akikkel összejönnek randizni.Rengeteget számít az is, hogy mennyire erős valakinek az egyénisége, a lényeg látása, stb. Ezért a nevelés a hajszolt világban pláne nem tökéletes és nem lehet teljes, a gyerköcök részben nevelten keresnek maguknak párt, akár házasság céljára is.A nevelést folytatja a környezet, de ha a gyökerek rendben vannak akkor kevesebb lesz a landolt rossz hatás.
-
törölt tag
válasz
Stalker-2572 #41363 üzenetére
Régen szerinted hány olyan hely volt, ahová kimondottan csak ismerkedni, társkeresés céljából mentek az emberek? Szerintem nem ettől függ. Nehogymár csak a netes társkeresők legyenek erre alkalmasak, meg az egyéb társkereső nyomi rendezvények.
-
sagvary
aktív tag
válasz
Stalker-2572 #41357 üzenetére
Egyedi az! Csaja válogatja, hogy mit várnak el. Lehet, hogy meglepődnénk milyen variációk vannak!
-
törölt tag
válasz
$p@rr0w #41345 üzenetére
Szerintem azért írta, mert ő maga is szülő már. Lehet akkor én is így fogom gondolni. Ha összeállna a jövendőbeli lányom egy börtöntöltelék bűnözővel, finoman szólva nem örülnék neki, ugyanakkor látni kell ilyenkor azt is, hogy ez az én csődöm lesz szülőként/nevelőként, ha valami hasonlóra sor kerül. Normál nevelés esetén szerintem a szülőknek sem lesznek olyan heves ellenérzései a gyerek választásával kapcsolatban.
-
törölt tag
válasz
Stalker-2572 #41341 üzenetére
600-ból kiválasztottál egyet, amelyeknek a "paraméterei" megfeleltek, megfelelőnek tűntek (mert az is megeshet, hogy neten nem tetszik, élőben meg tetszene). Szerinted hány paraméterrel lehet leírni egy embert?
Egyébként könyvtárban is úgy, ahogy máshol. Én mondjuk még nem tettem, de látom, hogy járnak oda szép lányok, ha valaki nagyon akar, szerintem tud ott is ismerkedni.
-
sagvary
aktív tag
válasz
sagvary #41353 üzenetére
Ja a jókat zabálás, ez olyan csekély valami, hogy szóba se érdemes hozni.
Ha nem egy keszeg a csaj, akkor úgyis szereti a finom ételeket, ki nem? Tehát ez megvan alapban.
Az együtt evés amikor lehet jót tesz az összekerüléshez, és jót az együtt maradáshoz, jókat lehet akkor dumálni.Az evés mindazonáltal nem lehet cél, anélkül is mindenkire rakódik már kb 26 után. Ugye Pat, te nem vagy keszeg csaj? Mert csak azoknál kell ezt tisztázni.
-
sagvary
aktív tag
Már nem fért volna egy dumába a hiány, megér egy önálló hozzászólást.
Ami kimaradt, és ami legalább kellett volna szerintem. kb.:100 % - parner legyen, vagyis lehessen vele szinte mindent megbeszélni, ennek hiányában kimennék a mezőre és belekiabálnám a levegőbe, hogy milyen vak voltam! (tájékozottság, tudásszomj, inteligencia, stb)
100 % - megbízható legyen (az b*na be, ha félre b*na),
90 % - legyen lelke (ne felszinesen intézze az emberi kapcsolatokat),
80 % - legyen igényes magával, igényes a külsejére, igényes a környezetével,
70 % - legyen izlése,
70 % - legyen érzéke az eleganciához, de egy kicsit se legyen sznob,
80 % - legyen szókimondó, egyenes, rugalmas,
70 % - legyen kedves, és cicásan ragaszkodó (akkor is ha már elmúlt a szerelem, és a szeretet veszi át a helyét),
70 % - mutasson tiszteletet mindenkinek aki rászolgált. (azért nem japánosan)
Mindezt úgy, hogy nem régimódi, nem beképzelt, nem sznob, nem mesterkélt, mert akkor világgá megyek.Fú de sok minden jött ide, és ehhez jöhetnek a korábban leírtak. Ki ne maradjanak.
--------------
A haveros dolog, nekem nem kell, csak nagyon ritkán, és az tényleg sör melletti duma, vagy osztálytalálkozó. El tudom képzelni, hogy jó duma a félred*gáshoz.
Ha a szülőknek nem tetszik, akkor az mindig rosz lesz neki és nekem is. Megindul egy felesleges bomlás, súrlódás-, veszekedésalap. Persze inteligens, széleslátókörű a gyerekét szerető jó haver szülőre gondolok, fontos hogy tetszen nekik. Milliószor lesz találkozó, milliószor kell, hogy jól kijöjjenek. Nem kell eldobni egy okés szülőt, testvért egy a családba bekerülő csaj miatt. -
Stalker-2572
veterán
válasz
Lirion #41350 üzenetére
Haha
Képzeld el azt a szitut, hogy van egy gyereked, akibe minden energiád / időd / pénzed / szereteted(!!) beleölöd, aztán 18 éves kis fruskaként összeáll egy rasztahajú hajléktalannal
Próbáld meg elfogadni
A példa kisarkított, de nem kell azon csodálkozni, hogy szülők mindig a legjobbak akarják a gyereküknek, hiszen egy élet van benne. Bár az is igaz, hogy nem mindig tudják, hogy mi a jóde a tapasztalatukat nem kéne semmisnek venni
-
Lirion
addikt
Hitegesd magad nyugodtan, hogy csak szájhős a csaj (nem az, veled is netről jött össze...) és fogadd el, hogy irányít és érzelmileg zsarol téged. Nehogy hallgass azokra, akik szerint szakítanod kéne, mert azok mind hülyék és csak jót akarnak neked.
Egyéb tanácsom nincs számodra, de ha ezeket megfogadod, egy nagyon boldogtalan és megalázó kapcsolatban lesz részed a jövőben és még az is lehet, hogy párszor megcsal a csaj, mielőtt végleg dob. -
Lirion
addikt
válasz
Stalker-2572 #41346 üzenetére
A szülők fogadják szépen el a gyerekük választását és ne hőbörögjenek. Nem az ő életük..
-
Stalker-2572
veterán
Inkább komolytalannak mondanám, mint érdekesnek.
Magad mondtad, hogy Veled is így ismerkedett meg, ez nem elég indok?!
A baj ezekkel a flörtölésekkel, hogy nem nagy szám egy találkozót összehozni belőle, onnan meg 2 lépés az ágy.
De ha Te is csinálod ezt, akkor ne csodálkozz, hogy nem fogja abbahagyni.Én volt csajom "véreset hányt" meg "egész éjjel remegett az idegességtől" amikor kitettem, aztán mégis pár nap múlva mással kefélt. Erről ennyit.
-
adam_
senior tag
válasz
Stalker-2572 #41339 üzenetére
De mondjuk érdekes, hogy amikor ilyesmiről szó esett, vagy ha összekaptunk valamin, és szóba került, hogy na most én szakítok, egyből így szeret, úgy szeret, nem akar elveszíteni, majdnem elsírta magát. Nagyon érdekes egy csaj. Én igazából lesz@rom, vagyis megpróbálom, ezeket a netes hülyeségeket, mert tudom amúgy, hogy elég konzervatív csajszi, neten nagy csak a szája. Tényleg olyan extrát még nem láttam, hogy megcsalásra adna okot, hülyülni meg így én is szoktam más csajokkal is a megfelelő kereteken belül, ebbe sztem nincs semmi. Meg ha persze nekem ír egy olyat a csaj neten akárhova, ami picit "extrább", már nagyon nekem esik, hogy mit képzelek, holott tényleg semmi se volt, csak egy csaj akart "megszívatni".
-
Stalker-2572
veterán
válasz
#56474624 #41327 üzenetére
Eddig ha jól számolom 4 csajszival randiztam életemben, akiket csak a netről ismertem. 2 nem jött be, 1 a barátom lett, 1-et pedig "behúztam"
Szerintem nem időpazarlás
Egyébként érdekelne, hogy könyvtárban hogyan csajozol. A emberek általában ülnek a könyv előtt és olvassák és nem akarják h bárki zavarja őket.
Hangverseny nem érdekel
Sportolni szoktam
Mondjuk tény, hogy társkereső oldalakon nem a legjobbak teszik fel magukat, hogy finoman fogalmazzak. De azért akad. A mostanit is úgy 600-ból válaszottam ki(nem túlzás, rá is ment 1 órám)
-
-
Lirion
addikt
Ez a csaj nem tisztel téged, én a helyedben rég kirúgtam volna. Miféle viselkedés az, hogy az orrod előtt pasizik, még ha csak neten is? Ha valóban szeretne, akkor nem csinálna ilyet, eszébe se jutna, hogy más pasikkal ismerkedjen. Ilyet csak az csinál, aki tartalékot akar vagy aki csak azért tart, hogy legyen mellette vki, de közben keresi a jobbat. Csak magadat alázod meg, ha ezzel a csajjal maradsz és úgy végzed, mint az a srác, akit miattad dobott..
-
adam_
senior tag
Ha a barátnőtőkkel tényleg minden jól megy, élőben is amikor találkoztok minden olyan klassz, neten is, amikor nem látjátok egymást nagyon jól elbeszélgetünk, ott is érzékeltetjük egymással, hogy szeretjük egymást.. de mégis a csaj az a típus, hogy nagyon szeret ismerkedni pasikkal, ilyen vadidegenekkel is, hotdogon vagy mittudomén hol, és persze ez a pasija szeme előtt történik. Mármint úgy, hogy lehet látni, amikor felveszi egy pasival a kontaktot, msn címet cserélnek... ilyesmik. Persze ott az is van kiírva, hogy ninsc társa, így jó hogy ugranak a pasik rá, mert nagyon vonzó csaj. Ez nektek nem csípné a csőrőtök? Csak mert tudom, hogy velem is úgy jött össze, ugyan így, hogy még közbe volt barátja, és én erről semmit se tudtam. Csak később miattam dobta az akkori barátját, akit kb velem úgy 1-2 hónapon keresztül titokban csalt is. Én megpróbálok bízni benne, de sztem egészséges emberből is kijönne a féltékenység, ha látja, hogy nap mint nap újabb pasikkal veszi fel a kapcsolatot a "neten". Nem fogom ezzel vádolgatni, bízok is benne, de azért ott van az a mégis.. persze meg ha felhozom ezt neki, nekem esik egy picikét, hogy nem bízok benne ennyire?! meg hogy csak engem szeret, hát én hiszek neki, csak hát tényleg ott van az a de, meg hogy akkor ezeket miért csinálja, miért vágyik más vadidegen pasik társaságára, így neten is, hogy beszélgethessen velük, ha komolyabbá nem is válnak a dolgok belőle, engem mégis zavar.
-
pat86
tag
válasz
sagvary #41333 üzenetére
Ez oké, levetítetted magadra a listát.
De pont azokra lettem volna kíváncsi, ami szerinted kimaradt a felsorolásból és neked nagyon fontos szempont.
Amúgy nem mindennel értek egyet. Például a kajáláshoz miért azt írtad ugyan már
, na és a 10 perces elkészülés is lehetséges (na persze nem minden nőnél és függ attól hova megyünk
).
Nekem ami az egyik bajom ez a haveros dolog. Járjon el, de akkor nekem is ugyanúgy jár egy ilyen kikapcsolódás. Valamint ebben jobban zavar, hogy mindig utólag tudom meg ahelyett hogy mondaná beülünk sörözni a srácokkal. Esetlegesen az is megérné, ha a kanbuli nem azt jelentené hogy csajozni megyünk a szingli haverjaimmal.
A családhoz annyit fűznék hozzá, arra meg kell érni. Mind a férfinak, mind a nőnek.
Jöjjön be a haveroknak, szülőknek...igazából csak az fontos, hogy te akarod őt - ellenben ha nem kedvelik elég kellemetlen helyzetek lehetnek belőle. -
sagvary
aktív tag
Ezeket fűzném hozzá:
- szeresse a szexet - naná, és ne legyen inaktív.
- lehessen vele jóízűen jó nagyokat enni - ugyan már!
- ne töltsön túl sok időt szépítkezéssel, készüljön el 10 perc alatt - reménytelen feltétel, ejtve!
- ne igyon túl sok alkoholt - oké
- ne legyen elhízott - az ne is, de nem kell manöken alkat, nagyon szúrná az oldalam!
- ne zavarja, ha a férfi néha otthon hagyja, és a haverjaival megy el szórakozni - ez csak nagyon ritkán érdekes!
- ne sörözzön, inkább borozzon - tegyen ahogy szereti.
- vezessen jól - csak ha akar vezetni, nem fontos.
- szeresse az édességeket - 99 % szereti, akkor minek ez a feltétel.
- érdekelje a foci - engem hidegen hagy mások sportolásának bámulása.
- gyerekeket akarjon karrier helyett, hát ez ütős, legyen nagyon fontos neki a gyerek és a család. Utána ami marad mehet a karrierre.- szép, nem kell valami extra, - de legyen benne szépség.
- nem túl nagy melle és formás feneke legyen, - helyes.
- hosszú haja legyen, - arcformától, egyéniségtől függő mi lenne az ami jól áll neki.
- merjen kimenni az utcára smink nélkül is, - reménytelen szempont, de úgyis megéri megvárni!
- legyen alacsonyabb a férfinál, - nálam úgyse lenne magasabb!
- legyen diplomája, - hát, a diploma régen sokat jelentett, nekem is szempont volt, de ma már borzasztó gyenge csajoknak is van, ezért nem egyértelmű.
- illetve állása, - legyen.
- jöjjön be a haveroknak is és - nem érdekel, nekem és a szülőknek tetsszen.
- legyen humorérzéke. -nagyon, értse a kissé egyedi marhaságaimat is.De a felsorolásból rengeteg fontos szempont kimaradt.
-
sagvary
aktív tag
válasz
Stalker-2572 #41312 üzenetére
A net rendkívül személytelen, meg lehet pofára is esni, de rendesen.
Nem tudom, de valahogy mindenhol vannak érdekes csajok, csak nyitott szemmel kell járni, és a helyzet adja magát. Bárhova megy az ember mindig jó dumásnak kell lenni, ez edzésben tart, és könnyű összehozni valamit, ha ez a cél. Neked menne, de egy félénk fickónak ez borzasztóan nehéz lehet, de jobb ha belefognak, aztán javul nekik is. -
sagvary
aktív tag
válasz
#56474624 #41327 üzenetére
Erre írtam negyedesnek korábban, hogy: "Kelj fel és járj!"
Régen természetes volt, hogy (a telefon meg a levél erre való szinte teljes alkalmatlansága mellett) csak a személyes módszereket alkalmazzák. Jól ment az, csak önbizalom kellett hozzá, férfiasabb hozzáállás. -
sagvary
aktív tag
válasz
flash- #41323 üzenetére
A barátnőd, úgy mint minden ember valamivel többet ad/mutat, többet alkalmazkodik a kapcsolat elején, azért, hogy beinduljon, meg azért hogy többre tartsák, stb. Vajon te változtál-e? teszel-e annyit értetek mint az elején?
Van másik eset is, amikor a csaj a fiú egy-két tulajdonságát az elején még furcsának, érdekesnek, vagy könnyen megváltoztathatónak tartja de később már bosszantónak ítéli meg a srácban. Lehet, hogy inkább ez utóbbit gondold át, lehet benned ilyen? -
törölt tag
válasz
Stalker-2572 #41320 üzenetére
Azért felesleges esélyt adni neki egynél többször, mert időpazarlás. Helyette érdemes inkább elmenni könyvtárba (pl. a főkönyvtárba meglepően jó csajok járnak), hangversenyre, akármilyen kulturált helyre, vagy valami sporttevékenységet folytatni, ahol vannak lányok is. Azon kívül, hogy hasznosabbak is, mint a gép előtt csorgatni a nyálad, még nagyságrendekkel több is az esélyed egy normális barátnő összeszedésére. Neten nem jön át semmi, ráadásul valamivel iq-sabb (>130), meg rendesebb lányok eleve sokkal kisebb koncentrációban fordulnak elő társkereső oldalakon, mint a valóságban.
Utcán azért nem ismerkedek, mert hülyén jönne ki, mint úgy általában.
Mert neten kevésbé ciki? Lehet úgy érzed, de szerintem nem.
-
SzalaiG
addikt
a tökéletes barátnő [link]
-
SzalaiG
addikt
válasz
flash- #41321 üzenetére
Szia!
Nincs "normális". Nem létezik. Csak olyan ahol kevés a kompromisszum.
Elmúlt a lila köd és utána ilyen a való élet. Sajnos ez van.
Elég szélsőséges, de ahhoz, h jó legyen néha rossznak is lenni kell.
Bár nem minden fekete - fehér, de kell lennie köztes megoldásnak. (sok a szürke)
Nincs egyenrangúság. Követsz vagy követnek.
Légy Te az irányító! -
Stalker-2572
veterán
válasz
flash- #41323 üzenetére
ideig-óráig van.... hosszútávon mindig tenni kell érte, hogy működjön.
Próbálj meg másképp hozzállni a problémához. Ne csak a sértődöttségedet mond el, hogy bánt ha ilyen, hanem próbáld meg más hangnemben, más hozzállással, hogy próbálja beleképzelni magát. Hátha megérti -
flash-
veterán
válasz
Stalker-2572 #41322 üzenetére
az a baj hogy hiába beszélem meg vele ezeket,legközelebb ujra ilyen.
de olyan nehéz ez,mert azért olyan pillanatok is bőven akadnak amikor jól megvagyunk.
ha szakítanék vele biztos megbánnám,de így se tökéletesvan tökéletes párkapcsolat??
-
Stalker-2572
veterán
válasz
flash- #41321 üzenetére
Nem csodálom, hogy nem vagy úgy oda érte, ha csomót idegesít.
Ha akkor összeillettetek, akkor most se kéne h nagyon más legyen a helyzet. Lehet ő már úgy érzi h megteheti h ilyen apróságokat szóvátesz, ill. lehet neki is sok stressz van az életében, amit csak ki akar adni magából és sajnos ez rajtad csapódik le. Próbálj meg vele türelmes lenni, programokat szervezni, stb, tenni a kapcsolatért. A konkrét problémát, hogy mindet szóvátesz, pedig próbáld megbeszélni vele. Ha hajlik a kompormisszumra, akkor nyertél, ha meg nem akkor minek szopasd magad?!Szvsz
-
flash-
veterán
sziasztok
ameddig nem volt barátnőm azt hittem hogy egy barátnővel minden jó,ha gond is van az is sokkal jobb mint ha nem lenne senkink.
2 éve van egy párkapcsolatom
egy igazi szerelem volt.róla álmodtam,tényleg hevesebben kezdett verni a szivem ha rá gondoltam.nagyon reménykedtem hogy összejöjjünk.már más a helyzet.nem érzem azt amit akkor
nincs se heves szívdobogás,és nem is gondolok rá annyit.
Jó vele együtt lenni,de a csók és az ölelés is már más.Viszont sokat kötekszik.
állandoan elémdörgöli a hiányosságaimat.
azt ha valamit elfelejtek,azt ha elfelejtem bezárni az ajtót,vagy felhivni őt.
a véleményünk a dolgokról már inkább eltérő mint megegyező.
kezd sárkány lenni.
Minden nő ilyen 2 év után???
szeretem őt,és tudom hogy szeret.De nektek milyen(milyen volt)a párkapcsolatottok így 2 év után?
ugyanezeket tapasztaltátok?vagy még mindig dobogott hevesen a szív?mindig csak a párotokra gondoltatok?nem tudom mit tegyek
jó vele lenni,de nem tudom hogy ez elég e ez így 2 év után,vagy ez már rég rossz?Nem tudom elképzelni,hogy ha szakitanék vele,akkor mással jobb lenne.
most úgy érzem bennem a hiba és azt hogy nem tudok másmilyen lenni,függetlenül attól hogy ki a párom.nektek mi a véleményetek erről?
-
Stalker-2572
veterán
-
törölt tag
Az a baj, hogy neten senkit nem ismersz meg. Úgy látom, a mai fiatal generációnak felületes fogalmai vannak arról, mit jelent egy embert megismerni (szokásos szöveg: "ha meg akarsz ismerni: msn"
), lehet már élőben sem megy a dolog úgy a kevesebb valós emberi kapcsolat (ezáltal kevesebb tapasztalat) miatt?
Szóval számomra viccesen hangzik ez a neten megismerés, miközben tudnék mondani talán 5 embert a többszáz ismerősömből, aki élőben mondjuk nagyjából, mélyebben ismer. Szerinted neten mekkora az esély rá, hogy megismer? Még ha le is írok mindent: 1, az csak az, amit szavakba tudok önteni, iszonyat kevés, nálam gyakorlatilag még az ismert személyek esetén is nulla, ami átjön
2, szubjektív, ahogy én látom, vagy szeretném látni magam, ez sem mindig valós ám, másrészt az emberek nem így alkotnak véleményt egymásról.Tehát fogalmam sincs, hogy találhatsz így nagyobb %-ban hozzád illőt... Nyilván ha élőben csukott szemmel jársz, és nem beszélsz senkivel, hanem leülsz a sarokba, akkor még a net is többet ér, de különben nagyon nem.
Egyébként meg nem értem, miért a 21. században lett ekkora probléma ez a társkeresősdi dolog, hogy lassan már csak neten lehet rátalálni a nagyon nagy Ő-re, miközben annyi a válás, meg a nem jól működő kapcsolat, mint égen a csillag.
(#41317) Stalker-2572:
Vajon miért nem?
-
-
törölt tag
válasz
Stalker-2572 #41312 üzenetére
Gondolom, utcán is meglátsz egy jól kinéző csajt, odamész, beszélgettek egy picit, és már hívod is el randizni. Ugye ezt nem annyira szokás csinálni, de ennek még mindig nagyságrendekkel több értelme van, mint neten vaktában kiválasztani valakit pusztán fénykép meg leírás alapján. Ha szexpartnert keresel, arra tökéletesen alkalmas lehet, de komolyra nagyon kicsi az esély szerintem, hogy jó. Csinálja az, aki időmilliomos.
Élőben azért "némileg" jobb hatásfokkal lehet kiválasztani, kivel érdemes foglalkozni.
Csak persze egyszerűbb egy idegent így elhívni randizni, és így kapni esetleg 'nem'-et, mint élőben ugyanezt elszenvedni, szerintem ez van mögötte.
-
Vicoo
senior tag
Na , úgy tűnik hogy ez egy igen xar lekoptatás volt, azóta sem keresett, úgyhogy jöhet a következő .
-
Stalker-2572
veterán
válasz
qantum #41309 üzenetére
Csak ha annak fogod fel
Úgy is nézheted a dolgot, hogy bókolsz a csajnak, ő meg milyen "ász" hogy nem adja magát könnyen. Lehet kell neki fél év zsírozás és utána beadja a derekát
Te meg kitartó voltál és kemény
Csak nem szabad követelni tőle semmit, hagyni kell h érezze tetszik neked, de nélküle is tökéletesen megvagy
Igazából nincs ideális megoldás erre a szituációra sem. Mindenkinek meg kell találnia a saját stílusát, amit jól el tud adni. -
törölt tag
válasz
Stalker-2572 #41307 üzenetére
Piszkosul mellé lehet ám fogni neten megismert emberekkel kapcsolatban élőben. Én nem is tudnék komolyan venni egy nőt, aki ugrana nekem elsőre pusztán a neten "ismerve", látva. Komoly, gondolkodó, valóban okos nő szerintem eleve nem ismerkedik céltudatosan társkeresés céljából neten.
quantum: Látod, ezért érheti meg türelmesnek lenni. Ha már érzi, hogy közel biztosra mehet, akkor ráér lecsapni. Ahogy orbano írta, minden nap egy randi nekik, a szex hiányán kívül (amit megtalálhat máshol is
) mi indokolja, hogy szerelmet valljon?
-
Stalker-2572
veterán
válasz
qantum #41305 üzenetére
Mondjuk el tudom képzelni ezt a verziót is
Csak határozottan kell feltenni a kérdést. (Ellentmondást nem tűrő tekintettel
)
Én most egy ilyenben vagyok benne: csajjal megtaláltuk egymást iwiw-en (vmi alkalmazásban v én jelöltem be v ő engem, már nem rémlik) aztán ennyit írtam neki első levélként: "Szia! Randizol velem?" és jött a válasz, hogy "Igen, randizom Veled! Mikor, hol?
"
(Akinek meg valami vicces megjegyzést írtam csak nevetett, de nem folytatta a beszélgetést.)mondjuk még szerencse, hogy ő tetszett így látatlanban a legjobban...
Vakrandi, fogalmam sincs milyen lesz, de bizakodó vagyokSzóval megint csak annyi tanulságot szeretnék levonni, hogy ha megvan a kölcsönös szimpátia, akkor mindegy mit mondasz (csak ne legyen túl hajmeresztő meg beszari se).
-
qantum
senior tag
de negatívok vagytok , és ha jól sül el ?!
-
qantum
senior tag
válasz
orbano #41288 üzenetére
alapvetően egyetértek veled !
Azonban itt már a srác beleszerelmesedett a csajba, akkor meg mi a fenének kerülgetjük a forró kását ?! Itt nem egy ismerkedjünk meg járjunk kapcsolat van, hanem ő már beleesett , tehát kár kertelni, tomi érzelmi állapota adott.
Persze ha a hölgy nem akarja az igen kellemetlen lesz, nehéz úgy együtt dolgozni.
Aktív témák
Hirdetés
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest