- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
Aktív témák
-
-
őszitomi
csendes tag
A bókolgatás nem rossz ötlet, de több helyen is bukhat a dolog. Egyrészt ma már nem igazán veszik a nők a bókokat, mert a férfiak már csak viccből is bókolnak agyba-főbe. Másrészt, és ez az ami súlyosabb, hogy szerelmesen az ember csak azt tudja elfogadni, ami egész konkrét. Tehát ha egyszerűen nem reagál a bókokra, akkor hiába tudja az eszem, hogy ez nem fog menni, amíg nem kapok egy konkrét visszautasítást, addig úgyis ott marad a talán. Így pedig félek, hogy az idő nem fog meggyógyítani egyhamar.
Megpróbálnám én finoman közölni a lánnyal a dolgot, vagy elhívni valahova, ahogy Iscariah is javasolta, de mivel kolléga és nap mint nap találkozok vele, felsülés esetén elég cikin érezném magam.
Meg lehet ő is. -
orbano
félisten
válasz
őszitomi
üzenetére
Szerintem kezdj el kicsit pimaszkodni, flörtölni, aztán meglátod a reakciókat. Mindenképpen legyél proaktív, de ne lépj egyértelműen. A jópofizás mellett néha akár fel is idegesítheted. A lényeg, hogy a nagy haverkodás közepette igyekezz nem haverként viselkedni vele, mert a fene nagy jófejségnek pofáraesés a vége. Szvsz.
-
őszitomi
csendes tag
Üdv!
Több, mint 1 éve dolgozom a jelenlegi munkahelyemen. Itt dolgozik egy 30 körüli kolléganőm, akit átlagos csajnak tekintettem. Az utóbbi 2 hónapban azonban kicsit kedvesebb, közvetlenebb lett velem, meg én is vele. Már nem úgy, mintha valamit akarnánk egymástól, hanem úgy ahogy más olyan kollégáival is teszi azt az ember, akivel jóban van. Na azt hiszem ez vezetett oda, hogy az eddig átlagosnak látott csajt most tökéletesnek tartom mind külsőleg, mind belsőleg. Szóval szerelmes lettem.

A gond az, hogy 5 évvel idősebb nálam a csaj, valószínűleg csak egy "kisfiút" lát bennem, meg nem is vettem észre, hogy esélyem lenne. Nem tudom mit csináljak, de ez így nagyon nem jó, csak szenvedek.
Jó lenne ha az érzés mihamarabb elmúlna, de félek, hogy nem fog... -
negyedes
addikt
Koszi sracok.
Ti aztan tudok biztatni 
-
törölt tag
válasz
negyedes
üzenetére
Valószínű én fordítva írtam volna ezt az aranyos/nem aranyos dolgot, ami visszavezethető arra, hogy az érzelgés nem az én asztalom; tehát ha úgy néz rám egy csaj, mint az első képen, az nekem kényelmetlen szituáció.
Hangnál meg sok idő után rájöttem, hogy a mélyebb fekvésű női hang (abból se mind, nem a legeslegmélyebb) általában sokkal inkább vonz.
Sőt ha figyelembe vesszük azt is, hogy érzékeny a fülem, és a magas cincogó hangú csaj egyetlen perc beszéddel súlyosan lefáraszt, és az átlagos magasságú fiatal női hang is 10 perc alatt "padlóra küld", akkor egyértelmű a választás ebből a szempontból, legalábbis a dolog szükségességét tekintve.
Mert ugye ez is egy fontos szempont: hogy ha már nem érdekel, amit mond, legalább kibírjam, amíg végigmondja, és legalább úgy tudjak csinálni huzamosabb ideig, mint akit érdekel.
(Na jó, ez csak vicc volt, van olyan nő, akinek értelmes mondanivalója van.
) -
-
qantum
senior tag
na ja, akkoriban én is nyomtam neki, mert azt hittem tudok vezetni, tudtam is , csak egyet hagytam ki, a fizikát ! manapság meg letolnak az útról
dragon - én a múltkor egy lumma M5-ben ültem, egy baj volt csak , hogy egy karosszéria műhelyben, de mondtam is, hogy a kulcsot nem kéne ide adni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
negyedes
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
nem.
es nem is tudom mi a jo abban...... 
hat ilyen vagyok en
.qantum
ad1:neki van baratja
ad2:nekem mar van kiszemeltem
ad3:nem tudom mennyire jo otlet ezt igy most megtenni tekinve az en es az o lelki vilagat. -
MiNiM
tag
válasz
runner 125
üzenetére
nem szakítok vele, isten ments, imádom.
-
dragonfx
veterán
válasz
negyedes
üzenetére
megdugtad legalább?

#41149:eléggé off.de ha nagyon durván megtolja és borul.a z4ek angyrésze kabrio.a bukocső véd valamit de nem sokat.a merevített kasztniból kirepülsz ki tudja merre.mert persze ha gyorsulgat minek kösse be magát az már alap.eléggé off a téma ja.azért elhajtogatnék egy z4et én is.tegnapláttam épp egy 3.0si.t 265 ló.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#41150:

-
negyedes
addikt
Tegnap az exemel buliztam(akivel egyutt voltam 3 evet). tok jo volt.
ahoz kepes hogy mennyire szerelmes voltam bele, annyira hidegen hagyott most. haver es kesz. bar O eleg sokat kacsingatott felem.... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ijk
nagyúr
válasz
Joe fiú
üzenetére
A friss jogsis a legkevésbé veszélyes állatfajta, mert még nincs elég tapasztalata és bátortalan. Az a veszélyes aki azt hiszi hogy már van kellő rutinja.
Egyébként azt sem állítottam, hogy a fiatalként a 18 éves korosztályt értem. Szerintem a 22-30 éves férfiak okozzák a legtöbb halálos közúti balesetet. Szegény hülyék nem találják meg máshol a módját férfiasságuk kifejezésére. -
Joe fiú
senior tag
Naaa..azért nem minden friss jogsis ilyen.Két éve van jogsim.Nyílván én is feszegettem néha a határokat,de csakis egyedül,üres úton.
Szerintem egyáltalán nincs friss jogsihoz kötve az úton valók ökörködés.Statisztikák alapján lehet,hogy közülök kerül ki a több idióta,de akkor se általánosítsunk
. -
törölt tag
Alapvetően igaza volt itt többeknek: nagyon fiatalok vagytok még. Évek múltán csak nevetni fogsz a mostani magadon. Egyszerűen eleve másképp gondolkodik egy 15 éves, mint egy már 22, más a kapcsolat jellege is.
Én mondjuk ennyi idősen még nagyban tanultam (bár ez annak az iskola diákjainak jó 80%-ára jellemző volt)...
-
MiNiM
tag
nem az a problémám, de amikor nem voltunk együtt ő találkozott ezzel a sráccal, mondtam neki, hogy én meg találkozni fogok egy régi ismerősömmel akit egy éve nem láttam, és lebaszta a hisztit h ő akkor majd olyan pasikkal találkozik akiknek bejön..
döntse el, vagy én is, vagy ő se..
-
Ijk
nagyúr
válasz
üzenetére
Itt kecsón még a 10k-t érő vacak kerékpárokat is ellopják a cigányok, ilyen bringával legfeljebb háztól-házig mennék.
Szerintem annyira elenyésző azoknak a száma itthon akik méregdrága kocsit kapnak aputól, hogy nem érdemes vele foglalkozni. Igazságosság pedig még a nagy kommunizmusban sem létezett. -
törölt tag
Én előbb irigykedem valami méregdrága titánvázas országúti bringára, mint egy autóra, és ezt nyugodtan veheted komolyan.
Amivel baja van az embernek, az inkább az igazságtalanság: valaki egy bmw-ért sok-sok évet ledolgozik, gürcöl, aztán mondjuk 30 éves korára lesz neki egy, és akkor vannak azok, akik épphogy megszerezhették a jogsijukat, de már autót kapnak maguk alá. Aztán ugye csinálnak egy balesetet, halálra gázolnak valakit, apuci itt is kimenti őket, és csont nélkül megússzák. Na jó, a nyugati "igazságszolgáltatásba" ne is menjünk bele, mert csak kinyílik a bicska a zsebembe.
Amúgy tényleg van olyan gazdag haverom (2-3 is), aki karácsonyi ajándék gyanánt semmivel sem kapott értékesebbet, mint én, akinek a szülei tizedannyit kerestek. És hadd ne mondjam, hogy emberileg is mennyire rendben vannak. 
-
MiNiM
tag
na megbeszéltük, és jó volt minden, nem balhéztuk, de rövid pórázon tartom azért..
-
Ijk
nagyúr
válasz
negyedes
üzenetére
Mindazonáltal erőgép, és elég sok ember nincs ismeretében a határoknak, főleg a fiatalabbak. Azt hiszi, hogy tud vezetni, nem tudja felmérni az út állapotát, fékutat, egyáltalán a kocsi mozgását magasabb sebességnél. Persze sok esetben megvéd az erős kasztni, de mást nem.
A bmw is közlekedési eszköz, amit ésszel kell használni. A versenyzés pályára való, megfelelő technikai és biztonsági eszközökkel. -
Ijk
nagyúr
Úgylátom kitört a topikban a bmw-re való irigység.
-
dragonfx
veterán
mér mit tett?
szakított?megcsalt?
isten igazából ez ellen egy verdával tudnál javítani.
és 2 év még nagyidő nem is bizti megkapja.
egyértelmű a másik csávónak bejön.
azért egy bmw z4 nem pista.
..lebeszélném hogy elsőre megmutassa mit tud a 6henger.mert friss jogsival nem bizti versenyezni kéne.könnyen árok , fa lehet a vége.nagyon fiatal.és ha gazdag elkényeztett ennél csak rosszabb lesz.bocsi de ezt mutatja a tapasztalatok angy része.
-
törölt tag
Nem is most, 15-16 évesen fog ez kijönni, hanem sok év múlva. Először is legyünk túl azon, hogy megkapja a bmw-t (amit azért elfogad, picit nagyobb értékű dolog ez a merci csokinál
), aztán a későbbiekben még ki tudja mit, diplomaosztóra lehet kap egy jó nagy házat is. 
Mondjuk úgysem neked lesz gondod ezzel, hanem a leendő férjének.
-
törölt tag
Ehhez meg annyit még, hogy nem gyenge ez a bmw-s dolog. Most akkor jól értem, hogy a csaj megkapta az autót ajándékba, vagy csak kölcsön?
Mondjuk még nem is az a baj, ha gazdag, mert ott is hatalmas különbségek vannak. Vannak abszolút korrekt neveltetésben részesült gazdag "csemeték", meg van a másik véglet, akik tejben-vajban fürösztik a gyereküket. Aztán ha egy olyan pasival kerül össze, aki ezt a megszokott színvonalat nem tudja nyújtani, akkor van a bökkenő.

-
törölt tag
-
törölt tag
Ilyenkor kell csapkodni az asztalt.

Szerintem mondjuk elég fiatal vagy, nem kell lecövekelned egyvalakinél, aki nyilvánvalóan éretlen gondolkodású még. Keménynek kell lenni ezekkel, nem puhapöcsködni, kell ez a pofon nekik, a nevelő hatás, ha már otthon nem tanították meg dolgokra. Nehogymár még te alázkodj meg.
-
MiNiM
tag
válasz
üzenetére
hát de ez most mi? barátnőcske megkapja apucitól a Z4-es bömbit 2év múlva amikor jogsizik, egy srác akivel jóba van bnőm ledumálták, hogy együtt kocsikáznak, a srácnak seatja lesz, kilinkelt bnőmnek egy videót, amin a seat otthagyja a bmw-t, és akkor ott jó pofiznak meg barátnőm találkozni akar a sráccal mert jó barátok, de ha én egy barátommal akarok találkozni aki csaj már szar vagyok, meg ilyen-olyan srácokkal fog találkozni.. hát bassza meg.. pedig elgondolkodhatna, hogy milyen geci volt velem az elmúlt 3napban..
-
MiNiM
tag
hát emberek faszom a facebookba.. megint megy miatta faszán a vita...

-
VIPowER
őstag
Azt hiszem én is beállok a sorba.
Van egy szerelmem, lassan több mint 18 éve, és az érzésem iránta, bevallom nem múlik.
De mint mindennel, vele is egyre nehezebb.
Sokat bulizunk együtt, és őszintén szólva szinte mindig jól érzem magam vele.
Sajnos az anyagiak egyre jobban behatárolják együttlétünket, mondanom sem kell, a kormány a felelős ezért.
Nem értem miért érzik jól magukat attól odafent, hogy idelenn rosszabb.
Jó lenne ha visszajönnének azok a régi szép idők, amikor még probléma nélkül szerethettük egymást. Áh, ha lenne egy időgépem.
Na de elég ennyi nyafogás mára. Szeretlek kicsim. -
törölt tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Azt jól tetted, ennek semmi köze ahhoz, amit nőnek nevez az ember. Eleve engem az taszít, ha egy csaj iszik, pláne ha sűrűn, na meg fiúkkal, és még ne legyél féltékeny. Keressen egy balekot.

(#41118) Vladi:
Na ja, ha egy lányt emberként is ténylegesen nagyon bírok, és megmarad a szexuális vonzalom is, akkor a szerelem elmúltával miért is lenne nekünk annyira rossz?
Persze más a dolog, ha akkora rózsaszín köd volt, hogy miután az eltűnik, amit látunk egymásban, kiábrándító, akkor felesleges erőltetni. -
dragonfx
veterán
volt ma szemezés egy lánnyal hazafelé.hát apám olyna combja volt hogy....nagyon ühaaa

-
akos3
addikt
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Teljesen eyget értek!
Keménykedés semmit nem ér. (tapasztalat)
Néha viszont igen, ahhoz h megtartsunk vkit és ki akarjuk nyilvánitani h fontos nekünk, akk kell áldozatokat hozni! Tetszik v nem tetszik, ez az igazság. -
akos3
addikt
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Teljesen eyget értek!
Keménykedés semmit nem ér. (tapasztalat)
Néha viszont igen, ahhoz h megtartsunk vkit és ki akarjuk nyilvánitani h fontos nekünk, akk kell áldozatokat hozni! Tetszik v nem tetszik, ez az igazság. -
Stalker-2572
veterán
válasz
Lirion
üzenetére
Szerintem kár egy ilyen szitut túlreagálni. Nem kell se kutyába lemenni, sem keménykedni. Annyi jelentőséget kell neki tulajdonítani, mint amennyit ér: szinte semennyit

Az "önhírdetés", feltűnősködés, kurvulás az valóban más tészta, olyankor nem szabad kesztyűs kézzel bánni
-
Lirion
addikt
Ha a bnőm egy ilyen kis szar miatt szakít, akkor ő nem szeretett igazán engem, és így mindjárt átértékelődik a kapcsolat értelme is. Ha pedig tényleg szakítás lenne egy ilyen eredménye, akkor is a bnőm veszít el engem, nem én őt.

Egyébként nekem is eshetne szarul, hogy a bnőm néha találkozik egy olyan sráccal, aki a bnőm szerint is egy kúrógép, hetente váltogatja a nőit és a bnőmet is szívesen megdöntené. Mégsem esik. Miért? Mert biztos vagyok benne, hogy én jobb parti vagyok, mint az a srác. Van önbizalmam. Ez hiányzik a mai srácokból, ezért mennek le kutyába és fosnak attól, hogy majd elhagyja őket az imádottjuk, aki nélkül élni se tudnak. Mintha nem lenne még pár millió gyönyörű lány a Földön...
Egyébként annyit kellett volna tenned, hogy közlöd a bnőddel, hogyha zavarja, hogy számodra teljesen ismeretlen lányoknak ennyire bejösz, hogy találkozgatni akarnak és minden jöttmentnek elhiszi, hogy másokkal is kavarsz, akkor nyitva az ajtó. Ha szeret, akkor felfogja, hogy idióta volt, ha meg elmegy, akkor megkímél téged pár hónapnyi fölösleges együttléttől, ami előbb-utóbbi mindenképpen szakítással végződne (ugye nem lennél szívesen egy olyan csajjal, aki feltétel nélkül, jobban hisz egy idegen csajnak, mint neked?).
Most az szted a másikat mire engedné következtetni, ha ergo így interneten se vállalja fel?
Másfél év után sem "vállaltuk fel" a neten, se a bnőm, se én. A probléma nem az, ha nem írja ki minden szar web2-es oldalra, hogy kapcsolatban van, hanem ha azt hirdeti, hogy szabad a pálya. -
adam_
senior tag
válasz
Lirion
üzenetére
Meg még egy kis adalék. Most az szted a másikat mire engedné következtetni, ha ergo így interneten se vállalja fel? Jó hülyeség lehet ez az egész, mert a való életben való érzések, érzelmek számítanak, az a lényeg, de azért néha bántani tudja az ember csőrét, ha a barátnője ilyeneket művel. ..és ha meg kitérsz rá, hogy szívem, mégis miért nem vállalsz fel ott is, kicsapha a hisztit. Személyes szitumban nálam ez még rosszabb is tud lenni, mivel tudom, hogy velem is úgy jött össze a csajszika, hogy kivolt neki mittudomén, minden ilyen netes közösségi portálokra, hogy egyedülálló, holott mint utólag kiderült, közben folyamatosan volt pasija, amit konkrétan velem "szolídan" is csalogatott. Velem simán bejátszhatná ugyanezt ilyen esetben. De megpróbálok nem ezzel foglalkozni. Csak igazából én érzem ezt a legjobban "bántónak" is, ha tényleg hülyeségről is van szó, de csak picit kell belegondolni az én részemről, hogy már ne is legyen "akkora" hülyeség ez, ezután a személyes szituk után. Én az ilyen dolgok felett nem tudok szemet hunyi, ilyen a természetem.

sagvary: Mivel gondolom ő azt akarta, hogy mi szakítsunk ezmiatt... ő meg összejöhessen velem. Arra írtam, hogy nem véletlen, hogy ez a vadidegen csajszi publikusan, mindenki számára láthatóan tette ezt közzé.
-
adam_
senior tag
válasz
Lirion
üzenetére
Jó szegényt, az ő szitujába is belegondoltam, vagy nekem is biztos szarul esett volna, ha egy pasi olyanokat írkál, hogy így szereti, úgy szereti, ennyire meg annyira várja a találkozást. Belegondolva, ez neki tényleg szarul eshetett, ha tényleg semmi tényalapja nincs is a dolognak. ... és azt meg nagyon nem szerettem volna, ha egy ilyen miatt szakítottunk volna, ennyi szép dolgot mögénk tenni, egy ilyen "sz@rság" miatt, mert ez tényleg az. Én nem tudom, néha lekell menni kutyába, nem tudtam egyszerűen jobbat akkor és abban a szituban. De hát megérte, most már nem mérlegelem tovább. Amúgy meg én általában karakán szoktam lenni, ekkora sajnos ez nem lett volna célravezetőbb, vagy te hagytad volna ez miatt, egy tényleg hülyeség miatt, elveszítsd a barátnőd, akit nagyon imádsz?!
Én nem leszek annyira keményfiú, hogy most erre verjem a mellem, néha kell egy kis alázat, az se jó, ha mindig mi húzzuk fel a bakancsot, és az se jó, ha papucsok vagyunk. Két véglet közé próbálom magam mindig helyezni, néha megesik, hogy átbillenek, de hát ember legyen a talpán is, aki egyszer megérti a nőket, és mindig a kettő között tud állni stabilan.
Az élet, meg a kapcsolat, úgyis úgy fog alakulni, hogy egyszer a keményebb máskor meg a gyengébb oldalunk is felszínre fog kerülni mindkét fél részéről, ettől szép ez, vagy mi.
-
adam_
senior tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Szóval nálatok konkrétran a FB miatt mentetek szét?

..vagy csak most velem egycipőben jársz, és szintén a barátnőd nem ismerősöd ott, közben meg minden okés?
vagy mi a szitu, nagyon érdekelne, én is hasonló cipőben járok, jártam. 
-
Stalker-2572
veterán
-
Z0C!
őstag
válasz
üzenetére
igazad van, nem azt mondtam hogy FB nélkül nincs élet..
mondjuk én megutáltam az MSN-t (vagyis WLM) mert egyszerüen nem úgy jön át a mondat, maga a beszélgetés nem az a hangvételü..inkább felhívom és úgy beszélünk.
persze a kapcsolat nem 100%os bizalom, mivel ott van a félsz...vagy valami kis féltékenység...viszont ha már az űrben is jártunk a technológiánkkal lassan elemezhetnénk a női logikát is

-
törölt tag
Miért, FB nélkül nincs közösség, vagy mi van?
Ne borítsatok már ki ilyen marhaságokkal. 
Oké, ne legyen féltékeny, de 100%-os bizalom nincs. Pláne egy kapcsolat kezdetén nincs még, elég amatőr dolog ilyennel elkúrni, de ti tudjátok. Egyébként én úgy gondolom, hogy minél inkább közkinccsé teszed a magaddal kapcsolatos dolgokat, annál több oka lehet a féltékenykedésre a másiknak. Nem biztos, hogy ki fogja mondani, de nem erősít egy kapcsolatot. Könnyű azzal visszavágni, hogy ne legyen féltékeny, bízzon meg benned, stb. (más kérdés, hogy a szóban forgó esetben a csaj reagálta túl) De nincs 100%-os bizalom. Ha tegyük fel, látnád a gondolatait csak egy-két nap erejéig, lehet te sem bíznál benne utána annyira.
Itt a bizalomnál is van egyfajta köd, kell egy kis naivság az ember részéről, hogy megbízzon a másikban, azzal, hogy olyan plusz információt szolgáltatsz a párodnak, ami okot ad rá, hogy ne bízzon benned (nem biztos, hogy kimondja, de lehet tüske), csak magad alatt vágod a fát. Dehát ti tudjátok, mi a fontosabb: a nagy netes "közösség" kiépítése/ápolása, vagy egy jól működő kapcsolat. Nekem egyértelmű utóbbi a válasz. Noha úgy gondolom, az életben vannak ennél fontosabb dolgok is számomra, de azért ez magasan prioritást élvez egy félig-meddig műanyag világgal szemben.
-
Z0C!
őstag
válasz
Lirion
üzenetére
Ez a hatás viszont elmúlik 2-3 év múlva
1et értek ezzel a mondattal.
tegnap volt 16hónapja hogy kapcsolatban vagyok...viszont már nem érzem azt amit kellene, ezt a rózsaszín ködöt a homályt a fejemben..egyre gyengébbnek érzem a dolgokart. Itt már a szerelem átment szeretetbe, és megszokásba.
nemtudom mit lehet vele tenni, talán újra fellángol...Ba cy lus
attól hogy törli magát FB-ről nem megoldás..így a közösség szerepét veszti...
most valami jött-ment csaj ír a képéhez, az nem jelenti azt hogy van/volt is valami...
itt a bizalom is szükséges az adott résztvevőkhöz.
Bizalom nélkül nincs kapcsolat..
pl én megmondtam a bnőmnek, hogy oda megy, azt csinál amit akar, csak tudjam hogy hol van, ha gond adódna... -
Lirion
addikt
Hát öregem, az nem gyenge, hogy egy ilyen szar hülyeség miatt lemész pincsibe. Én azt gondolom, hogy csúnyán elbasztad ezt a szituációt. Legközelebb majd mi lesz, neked támad, hogy mit képzelsz, hogy a barátoddal mész sörözni, ahol biztos lesz sok csinos lány is? Ne vicceljünk már..
Baromira nem viselkedtél férfiasan és most se viselkedsz úgy. Komolyan az zavar, hogy egy szar cybertérben nem vagy az ismerőse? Ha erre igen a válasz, akkor jobb, ha ezentúl csak a neten tartjátok a kapcsolatot és camszexeltek...
Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NBA és kosárlabda topic
- Kuponkunyeráló
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ugyanígy voltunk mi is, és nem tekintett kisfiúnak, én is azt hittem.
Hajrá, jó lesz az... 
Meg lehet ő is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jó lenne ha az érzés mihamarabb elmúlna, de félek, hogy nem fog...
Ti aztan tudok biztatni 

Jó hát persze azon kívül, hogy sovány. 
)

Amúgy tényleg van olyan gazdag haverom (2-3 is), aki karácsonyi ajándék gyanánt semmivel sem kapott értékesebbet, mint én, akinek a szülei tizedannyit kerestek. És hadd ne mondjam, hogy emberileg is mennyire rendben vannak.