- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 8th: Ezt is megéltük gyerekek
Aktív témák
-
-
Goose-T
veterán
válasz
tolts.hu #41891 üzenetére
Mondjuk "Szia, nem tudod véletlenül, merre van a játékbolt? A négyéves unokaöcsémnek szeretnék venni valamit..." Aztán ha elmagyarázza, akkor mondhatod neki, hogy fogalmad sincs, mit kellene venned, segíthetne esetleg a választásban. Esetleg a húgodnak ruha karácsonyra, bármit kitalálhatsz. Nem kell megvenni, mondhatod, hogy "jó ötlet, még a tesómmal megbeszélem". A telefonszámkérést stb. már neked kell elintézned.
-
tolts.hu
őstag
Nem szoktam gondba lenni csajozás téren, elég laza / gátlástalan csajozós típus vagyok, simán odamegyek hozzájuk utcán / buliban... de most egy kissé zavarban vagyok.
Egy bevásárlóközpontban nagyon néz egy lány, állandóan kiszúr messziről, még most az ünnepi forgatagban is..
Félek hogy mire odaérnék elpirulnék és meg se tudnék szólalni..
Valami jó tipp egy ilyen helyzetre? -
orbano
félisten
válasz
Stalker-2572 #41886 üzenetére
csakis óvszerrel
-
orbano
félisten
válasz
lajafix #41887 üzenetére
nekem több kapcsolatom is lett ilyen önáltatásból. a mostani kapcsolatom is ilyen évekig tartó önáltatásból született
de nem kötelező ez, lehet egy irányba szaladni és megmagyarázni egy lányra, hogy fúúú most vagy őt, vagy spha többé senkit mert ő más, és nélküle nem élet az élet... nekem valahogy ennek nagyobb önáltatás szaga van... -
Goose-T
veterán
-
pat86
tag
orbano most jól beszél
és támogatom a bunyó ötletét is
-
orbano
félisten
válasz
Stalker-2572 #41876 üzenetére
fingom sincs, nem én ismerem a csajt. nyilván sablon szöveg nem sokat segít egy ilyen helyzetben. no meg sok múlik a metakommunikáción.
mondjuk így belegondolva jók azok a szituációk, amikor segítséget/tanácsot tudsz tőle kérni. nem kell sok, ezzel a lánynak is esélyt adsz, hogy saját "nem vagyok lotyó" védelmi mechanizmusait is megkerülje, elvégre ő feltehetően még szívesebben magyarázza be magának (a lelkiismeretét megnyugtatva), hogy ez csak semleges, baráti találkozás.
persze ez csak tipp -
pat86
tag
válasz
Stalker-2572 #41847 üzenetére
más kárán nem leled meg saját boldogságodat
-
orbano
félisten
válasz
Stalker-2572 #41873 üzenetére
Te nem érted. csak szerinted átlátszó megjátszó dolog a barátként tali. csak óvatosan kell, és akkor nem riad el. nem könnyű, ellenben roppant jó móka
-
Vladi
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #41870 üzenetére
Ilyen van. De szerintem jobb nem belemenni egy ilyen 3-asba. Van sok más nő, találsz magadnak hamar.
-
orbano
félisten
válasz
Stalker-2572 #41870 üzenetére
ilyenkor kell csak barátként tenkiteni rá és néha elhívni mint embert találkozni
-
törölt tag
válasz
Lirion #41867 üzenetére
Most komolyan azt akarod, hogy idézgessek, elemezzek? Tessék, így kezdted:
[link]
Itt valóban a randikról volt szó általában. Persze már itt is kezdted a sehonnai elméleteidet elővezetni.Aztán így folytattad:
[link]
Itt már ugye jött, hogy nem vagyok képes megszólítani a csajt (amiről ráadásul szó sem volt!). Ez már nem az a téma, ráadásul légből kapott hazugság.Következő:
[link]
Újfent a már bejáratott hazugság. Plusz még egyéb semmiből vett infók, képzelgések, elméletek rólam, kifogásokról, stb. Mese....
Akkor nem volt terelés, nem volt hazugság? Ne égesd már magad tovább a komplexusoddal. Figyelemreméltó, hogy közben mennyien reagáltak neked, és rájuk sem bagózol (én közben más topicban is jártam, matek, hifi, itt meg nem reagáltak rám).
Nos én befejezem, de csak mert a többiek is nagyon unhatják, és nem vagy még vitapartner se, pláne nem korrekt, egyenes vitapartner. -
-
törölt tag
válasz
Lirion #41862 üzenetére
Ó, dehogynem volt terelgetés. Igen, most visszatértél szándékosan a kiinduló problémához, de közben bizony bőven el-elkalandoztál, és nem voltál rest hazugságokkal sem megfűszerezni. Tudnám, mi okod volt rá...
Tényleg, mi is?
Amit meg a randiról írsz, arról már volt szó. Arról beszéltem, hogy hosszútávon el tudnám képzelni. Nem arról, hogy mindjárt megkérem a kezét, és biztos, hogy együtt maradunk. Semmi sem biztos. De ha nem is bízom, hiszek benne, akkor talán jobb? Nekem ugyan nem.
A szexproblémánál valóban lehetnek gondok, de jobb meg sem próbálni megoldani (nem a méretproblémára gondolok, mert az nyilván nem igazán lehet)? Hozzáteszem megint, hogy azért ez nem egy teljesen külön dolog, ki mit, hogyan csinál az ágyban.
(#41864) Vladi:
Einstein biciklizett. Hányan bicikliztek/-nek még rajta kívül? Akkor már ő egy ugyanolyan pali, mint bárki? Ne már.
Amúgy igazad van a vitával kapcsolatban, bár nem hiszem, hogy ez a legalja. Nem engem frusztrál rendszerint nyugalmi állapotban ("boldog békeidőkben") ő, hanem én őt.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Lirion #41862 üzenetére
"Mellesleg a szex sem úgy működik, hogy ha nem jó, akkor majd betanítod. Vannak fizikai korlátok is, pl. lehet neked túl kicsi/nagy az ő méreteihez a farkad és máris kellemetlenebb lesz az egész együttlét (ismerek olyan csajt, aki kétszer is ment orvoshoz a túlméretes barátja miatt), az is lehet, hogy amire te vágysz, attól őt a hideg kirázza és fordítva"
Úristen! -
Vladi
nagyúr
válasz
Lirion #41849 üzenetére
"Kaptál egy kritikát és védekezésképpen támadsz, tipikus emberi vonás, mutatja, hogy te is épp olyan kommersz fiúcska vagy, mint az átlag."
Egyrészt szerintem már a legalja amit itt vita gyanánt műveltek. Másrész: és akkor mi van? Mi van, ha valaki olyan mint az átlag? Valójában az emberek 90%-a lényegében olyan mint az átlag, ettől normális.
-
Lirion
addikt
válasz
#56474624 #41858 üzenetére
Mondom én, hogy az elit iskolában csak elbutulsz, már a memóriád sem a régi..
A terelgetésről meg talán olvasgass vissza kicsit, hogy miről is írtam én neked eddig.(#41859) Ba cy lus
Ja és amennyiben hülyeség számodra, hogy két randi nem elég eldönteni, hogy tartósabb kapcsolatot is el tudnék-e képzelni az illető csajjalJa és amennyiben hülyeség számodra,Ahhoz elég lehet, hogy eldöntsd, kivel nem akarsz együtt lenni, de ahhoz, hogy kivel tudnál hosszútávon jó kapcsolatban együtt lenni, ahhoz nem. Majd ha egyszer legalább 1-2 héten át együtt fogsz lakni egy barátnőddel, akkor rá fogsz jönni, hogy rengeteg apróság van, ami randin nem derül ki, de még akkor se, ha éveken át együtt vagytok, de külön éltek. Nem látod, hogy mennyire tiszta, rendszerető, takarékos, pontos, milyen amikor felébred, meddig éjszakázik, mennyi ideig sminkel meg válogatja a ruháit, hogy főz (ha egyáltalán) stb... Az együttlét nem csak arról szól, hogy okosak vagytok és kielemzitek a kvantumfizika legújabb felismeréseit.
Mellesleg a szex sem úgy működik, hogy ha nem jó, akkor majd betanítod. Vannak fizikai korlátok is, pl. lehet neked túl kicsi/nagy az ő méreteihez a farkad és máris kellemetlenebb lesz az egész együttlét (ismerek olyan csajt, aki kétszer is ment orvoshoz a túlméretes barátja miatt), az is lehet, hogy amire te vágysz, attól őt a hideg kirázza és fordítva. Ráadásul a félte őrzött vágyakat sem az első 1-2 randin osztja meg az ember a másikkal, hanem inkább 1-2 év után. -
negyedes
addikt
válasz
Stalker-2572 #41856 üzenetére
En mar kolcsonzot nyithatnek annyi valon talonban.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Annyira sejtelmesen fogalmazol, hogy nagyon.
Akkor rákérdezek: pasija van az illető hölgynek, akivel alakul valami kapcsolat?
Ha a válasz igen, akkor olvasd tovább.
Egyrészt 3.-nak lenni mindig a legnagyobb szívás (volt benne részem
), másrészt olvasd el a nyitó hozzászólást.
Tehát?
-
törölt tag
válasz
Lirion #41857 üzenetére
Ja és amennyiben hülyeség számodra, hogy két randi nem elég eldönteni, hogy tartósabb kapcsolatot is el tudnék-e képzelni az illető csajjal, úgy ismét csak azt bizonyítod, hogy nem látsz túl a saját orrodon. Igen, valakinek elég, nem vagyok ezzel egyedül, nem kirívó eset. Csak épp neked nem elég, meg Stalker-nek nem, na és? Akkor már nem is lehet igaz? Nem vagyunk egyformák. Se te, se én, se más. Ezt lenne jó megértened végre, az individuum, a szubjektum tiszteletét.
-
törölt tag
válasz
Lirion #41857 üzenetére
Hurrogok le embereket? Amennyiben okot adnak rá, mint te is, úgy természetesen. Egyébként nem emlékszem ilyenre. Amúgy szép fokozatosan elterelted a témát, hogy legyen még okod pattogni.
A tapasztalat nélkül észosztás meg egyrészt nem állja meg a helyét (szerintem még mindig nem tudsz rólam semmit, maradjunk ennyiben, a meséket hagyd), másrészt ki a megmondója annak, hogy a sok tapasztalat ér is valamit?
Durván általánosítasz. Most is: minden nő rendes. Következő az lesz, hogy minden ember ugyanolyan (sőt nemre való tekintet nélkül).
-
Lirion
addikt
válasz
#56474624 #41854 üzenetére
Megsúgom, nem arra reagáltam, hogy el akarod felejteni a csajt, hanem a többi összehordott hülyeségedre. De úgy látom, a fene nagy elit iskoládban nincs jelentősége az írott szöveg értelmezésének. Még egyszer leírom neked, hogy megértsd a probléma gyökerét: tapasztalat nélkül osztod az észt a csajozásról és hurrogsz le embereket (igen, hihetetlen módon beletaposol az érzékeny lelkembe azzal, hogy engem is leszólsz, mindjárt sírok is egy csöndes sarokban...).
-
Stalker-2572
veterán
-
törölt tag
válasz
Lirion #41849 üzenetére
Kaptál egy kritikát és védekezésképpen támadsz, tipikus emberi vonás, mutatja, hogy te is épp olyan kommersz fiúcska vagy, mint az átlag.
Hát persze. Aludni is mindenki szokott. Olyan tipikus emberi reakció arra, ha ez ember fáradt.
Nézd, megmondom, engem mi tud dühíteni. A hülyeség, meg a hazugság. Az meg dől belőled. Ne ugorjunk már át azokon a dolgokon, hogy megmásítod a tényeket (pl. hogy szóltam-e már a csajhoz, vagy sem, szólítottam-e már le nekem tetsző nőt, avagy nem), és saját szájad íze szerint alakítod. Szóval akkor mi is a probléma? Min vergődünk épp?Mert ha azon, hogy még nekem tetsző nőt sem szólítok meg, akkor az megintcsak bukós a fentiek értelmében, nem egyszer volt ilyen. Arról meg nem tehetek, hogy jelen esetben számodra kifogásnak tűnik, hogy tanulni kell. Nyilván oka van, mert nem tanultál olyan elitebb helyeken, ahová még agy is kell, meg maximális koncentráció, pláne vizsgaidőszakban. És még az sem garancia semmire, lásd még villamosmérnöki.
A heves reakciókról ugye annyit, hogy nem én szoktam rendszerint oly hevesen beléd kötni, hanem te belém. Nyilván "segítőszándékkal", csak a stílust nem tudom hova tenni.
Már korábban is írtam, az általánosítások nagy mestere vagy. Szerintem azért, mert egyszerűbb próbálni mindenkire ráhúzni a vizes lepedőt, mint szembenézni azzal, hogy mivé lettél a profi személyiségfejlesztő tréninget követően. Érzed te, hogy szar van a palacsintában.Egyébként sincs szükségem segítségre, irányítom az életem. Annyi volt ugye a kérdésem most, hogy mi a legjobb módja, hogy legalább időlegesen kiűzzem a fejemből a leányzót. Erre te kapva kapsz az alkalmon, és nekiállsz meghazudtolni, hogy ahh, kifogás, és mekkora baj van velem, amit orvosolni kell, de én úgyis makacs vagyok, és el vagyok veszve, bezzeg te kinőtted. Te akarsz segíteni rajtam? Ne vicceljünk már. Előbb megírom a saját requiem-emet.
-
lajafix
addikt
válasz
a világ tele van SOK nővel, miért 1re vagy reménytelenül ráakadva? Megsúgom, hogy a nöknél kár várakozó álláspontot felvenni.
-
Lirion
addikt
válasz
Ez a két mondás megint csak a nőtlen lúzerek agyszüleménye. Minden nő rendes, csak tudni kell, hogyan viselkedj velük.
Az a nő egyébként sem kacsingat félre, akit te szólítasz le, randizni meg lehet úgyis, hogy valójában nem randiztok ("véletlenül" futtok össze, segít neked vmiben, te segítesz neki vmiben..). Legyél találékony. -
Lirion
addikt
válasz
#56474624 #41848 üzenetére
Kaptál egy kritikát és védekezésképpen támadsz, tipikus emberi vonás, mutatja, hogy te is épp olyan kommersz fiúcska vagy, mint az átlag.
Megjegyzem, annak csak örülök, hogy ilyen heves reakciókat váltottam ki belőled, ez bizonyítja, hogy nagyon jól sikerült felmérnem a helyzetedet. Ha tovább látnál a marhaságaidon, rájönnél, hogy tényleg csak gyáva vagy és nincs önbizalmad és akkor érdemben tudnál tovább fejlődni, de így..
Másrészt nem azért kaptad a kritikát, mert kevés csaj jön be neked, hanem azért, mert még ha véletlenül be is jön egy, ahhoz is gyártasz millió kifogást, hogy miért ne próbálj férfiként közeledni felé és mellette meg osztod az észt a fórumon. -
törölt tag
válasz
Lirion #41846 üzenetére
Tényleg rosszul? Lényegében nem hiszem.
Engem nem érdekel, hogy a csajnak igaza van-e vagy sem, de úgy látszik, veled ellentétben én vállalok magamért felelősséget. Bármi történik veled, azért te magad vagy a felelős (kivéve persze a természeti katasztrófák egy részét).
Akkor fordítok, aranybogaram.
Most az történt veled, hogy sikeresen felizgattalak pár hozzászólásommal (ennyire unalmas vagyok, hogy ez rendszerint összejön), válaszul valami oknál fogva légből kapott un. "tényeket" kezdtél el tudni vélni, amiről szó sem volt, és ugye ezerrel szajkózod a saját marhaságod/elméleted, hogy ami tény, az nem is úgy van.
Hadd tudjam/érezzem már én jobban, hogy melyik csaj jön be nekem (igen, nem rólad van szó, hanem rólam), meg melyik nem. Ennyi erővel, ha ez mind kifogás lenne, ugye senki nem tetszene, szerinted mi az oka, hogy mégis valaki megtetszik (nyilván nem jut mindennapra, de mondjuk félévente, évente biztosan), és múltkor is ugyan buktam annál a csajnál, de odamentem hozzá? Hát nehéz kérdés nagyon.
De ha teszem azt elolvasod Nietzsche Ecce Homo című könyvét, és odaérsz ahhoz a részhez, hogy neki egyetlen nő jelent(ett) valamit, Cosima Wagner, rávágod, hogy 'ó de biztos a többi is bejött neki, csak kifogásokat keresett'. Mert te ilyen f*sz voltál valamikor.
Hülyegyerek, erre mást már nem tudok mondani. -
Stalker-2572
veterán
Szeretnék építő jellegű hozzászólásokat olvasni
Oldjátok fel nekem inkább azt a paradoxont, hogy:
"a legtöbb rendes nő foglalt"
"egy rendes nő nem kacsingat félre, nem randizik mással"
vs véletlen kiderül, hogy bejöttök egymásnak és lehet hajlanátok mindketten egy komolyabb kapcsolatra a másikkal .... DE ahhoz, hogy bizonyos legyen, ahhoz randiznotok kéne, ami eleve lehetetlen(és most itt nem az a lényeg, hogy nem lehetne minden áron elérni, hanem, hogy ha mégis, akkor az nem lenne tisztességes pont a dolog bizonytalansága miatt)
Erre a helyzetre 1 megoldást látok: elültetni a bogarat + várni h a kapcsolata magától defektre menjen
mondjuk ez elég kis százalékban hagy nyerő kimenetelt számomra
mind1
-
-
törölt tag
Ollé, legalább nem potyára írtam ennyit, bár közben ment a matekozás (szó szerint) is ezerrel.
Egyébként ha randiznék, nyilván én is olyannal randiznék, de már írtam, hogy én akármilyen félig-meddig véletlen jellegű ismerkedést most randinak vettem, mert végülis a lényeg az ismerkedésen van.
-
törölt tag
Mi ezen az irreális? Könyörgöm, megismerkedsz valakivel, lesz róla benyomásod. Nem csak az alapján, mit mond, hanem a nonverbális kommunikációja alapján is. Ez vagy szimpatikus neked, vagy nem. De most komolyan, mi ezen ennyire hihetetlen? Kifejlett értékrendszer magával hozza a kritikai képességet is.
Másrészt lehet egy ember személyisége összetett, mégis valahogy, valamiképp át tud jönni egészben. Akár egy művészi alkotás. Kell ám a jobb agyfélteke is hozzá, nem csak a vadul elemző bal.Egyébként hogy tovább borzoljam a kedélyeket, nálam már a hang egy fontos szempont. És ha számomra idegesítő, akkor bizony kizáró tényező. És ne higgyétek, hogy a hang, vagy a hanghordozás/beszéd nem viseli magán a személyiséget, és hogy az egy huszadrangú/lényegtelen dolog.
-
Ijk
nagyúr
válasz
#56474624 #41838 üzenetére
Nem sértésből mondom, de olyan irrealisztikus amit leírsz. Lehet hogy nekem nem jön át teljesen, de túl leegyszerűsítettnek tűnik ez az egész, mintha valami képleted lenne mindenre, miközben valóságtól elrugaszkodott.
Annyira összetett egy ember személyisége, hogy azt két találkozásból, beszélgetésből szinte semennyire nem ismered meg. Egy teljesen idegen személy nem fog megnyílni neked ennyi idő alatt, és legfeljebb a felszínen tapogatózol. Ha pedig egyáltalán kölcsönös a szimpátia mindketten feszültek vagytok ilyenkor, ez pedig még tovább ront az őszinte beszéden. Persze nyilván a negatív dolgoknak mindig nagyobb a súlya, de ez a két randi... Az egyik vizsgáztatóm jut eszembe, aki 3 perc alatt eldöntötte kit fog megbuktatni. -
Stalker-2572
veterán
-
törölt tag
válasz
Lirion #41839 üzenetére
Jó lenne, ha végre tényekről beszélnél, és nem az alíz csodaországbant próbálnád ide újraírni. Az a baj, hogy fogalmad sincs a valóságról (pl. hogy bejövök-e a csajnak, tettem-e rá hatást, vagy hogy mi a frászkarikát kell tanulni alkmaton, vagy hogy ki is vagyok én, vagy hogy... sorolhatnám ugye), csak vergődsz, kitalálsz ezt-azt, hátha. Uncsi. Elhiszem, hogy ütött néhány dolog, amit leírtam, nyilván nem véletlen kezdtél el fejetlenül vagdalkozni. De miután te egy olyan ember vagy (állítólag, ezt te írtad régebben, látod hogy emlékszem!), aki elsősorban mindig magában kezdi el keresni a hibát, és nem a környezetében, így nem is értem, mi a francért nem járod most azt az utat. A te szennyesed, fogd.
-
Lirion
addikt
válasz
#56474624 #41836 üzenetére
Vicces, ahogy próbálod magad görcsösen különlegesnek bemutatni. A tény az, hogy nem tudod felkelteni egy lány vonzalmát és még csak nem is bízol benne, hogy ez sikerülhet, különben nem mentegetőznél, hogy most jön a vizsgaidőszak.. Ugyanolyan szürke, gyáva, töketlen hétköznapi pali vagy, mint mindenki más és ugyanúgy te is azzal mentegeted magad, hogy de bezzeg neked kevés csaj jön be. Nagyon sokan takaróznak ezzel...
-
törölt tag
Mert most pl. a suliban ha nem is ismered, de látod a gesztikulálását, hallod beszélni másokkal, abból pedig márcsak kiderül néhány dolog?
Pontosan, de azt meg nem hívom el külön randizni, minek öntsem "hivatalos" köntösbe, ha úgyis van esély találkozni, ismerkedni, beszélni. Az lett volna a pontos megfogalmazás, hogy kb. 2 randinyi infómennyiség elég számomra.
Szerintem ha valaki nem hót sötét, akkor 1-2 randi alatt semmi válóoknak számító nem derül ki, mert mindenki képes annyira a jobbik oldalát mutatni.
A hangsúly azon van, hogy kinek melyik a jobbik oldal? Szerintem elég szubjektív.
Emiatt nem tudom komolyan venni ezt a színészkedés dolgot sem (erről már volt szó korábban): hogy a francba talál bele a közepibe, ha csak halvány sejtelmei vannak, merre kell célozni.
A túlzott izgulás meg őszintén szólva nem jó előjel (nem tud feloldódni a társaságomban, görcsösen meg akar felelni), talán nem is kéne sajnálni, ha emiatt megy az egész a levesbe.
De én tényleg nem tudok erről többet mondani. Esetleg még az abbéli hibalehetőséget látom, hogy idővel kiderülnek róla számomra nem tetsző dolgok, de azért mikor már az embert egészben megfogja valaki, és beleszeret, ez nem jelenti azt, hogy automatikusan kuka (nem megcsalásra gondolok). Ezért emlegetem az intuíciót, és az egészben való megfogását egy nőnek, mert a lényeg, hogy egyáltalán esetemben kialakulhat-e valami életképes erősségű kapcsolat, az kiderül ennyi idő alatt. A részletek meg már igencsak el tudnak veszni később a rózsaszín felhőben. -
Ijk
nagyúr
válasz
#56474624 #41832 üzenetére
Ezt a nulláról dolgot nem igazán vágom. Hogyan érted ezt, meglátsz egy csajt az utcán, leszólítod és elhívod randizni? Hányszor csináltál ilyet? Mert most pl. a suliban ha nem is ismered, de látod a gesztikulálását, hallod beszélni másokkal, abból pedig márcsak kiderül néhány dolog? Szerintem ha valaki nem hót sötét, akkor 1-2 randi alatt semmi válóoknak számító nem derül ki, mert mindenki képes annyira a jobbik oldalát mutatni. Mondom, olyan életszerűtlen ez az egész számomra.
-
törölt tag
válasz
Lirion #41835 üzenetére
Sír a pici szád, hogy nem vagy képes megszólítani a csajt
Mikor is sírtam emiatt?
De még csak arról sem volt szó, hogy beszéltem-e vele, vagy sem. Hogy legyen itt némi tény is a légből kapott infóid helyett: hosszasabban valóban nem beszéltem vele, de rövid viccelődés-szerű már nem egyszer volt. Én így szoktam közeledni emberek felé, aztán tovább.
Én is voltam olyan, mint most te, nem szégyellem beismerni, csak én felismertem, hogy amit csinálok, az csak nagyüzemi kifogásgyártás és elkezdtem változtatni. Azon, amin szerinted nem lehet.
Miután csak neten vélsz ismerni (még élőben sem mondanám azt, hogy sokan ismernek mélyebben), és már annyiszor meg annyiszor mellétrafáltál, így szerintem ne találgass, hogy olyan voltál-e, mint én vagyok most.
Aligha. Lehet nálad kifogásgyártás ment ezerrel. Nálam viszont tényleg kevés csaj jön be alaphelyzetből. Sőt nem csak nőkről van itt szó, kevés emberrel is értem meg magam igazán. Roppant valószínű, hogy ott is kifogást keresek, nemdebár?
És most figyelj jól: nem is kívánok ezen változtatni. Lehet, sőt biztos, hogy távolról sem vagyok normális (bölcsődés koromban sem voltam az, nem a szellemi képességeket illetően), de én így érzem jól magam, és valahol szarok is rá, hogy valakinek ez nem tetszik. Magamnak akarok megfelelni elsősorban mindig, de annak nagyon. Ha beállnék a normális emberek társaságába, azzal megásnám a saját síromat. Legyél büszke rá, hogy be tudtál hódolni a közakaratnak.
Számomra az az elképesztő, hogy valaki még dicsekszik is ezzel (rendszeresen), hogy különleges exportcikkből leértékelt kommersz áru lett belőle (ezek szerint viszont csak különlegesnek látszó exportcikk volt). Hát nézzél már körbe a világban, hogy akik csináltak/csináltattak is valamit ezen a kibaszott földön (nem csak ettek, lerészegedtek, dugtak, hánytak, szartak), azok mennyire voltak normális emberek: félőrült, pszichopata volt mind, egytől-egyig. Akkor van létjogosultsága nemnormálisnak lenni? Naná, hogy van. Nemhogy ide nem írhatnál most nekem ilyen okosságokat, de ami lenne, az valahol a semmi felé konvergálna.
Mindösszesen azért írom le, mert baromira fárasztó, hogy azt hiszitek itt páran, hogy egyetlen út van: a legszélesebb, és ha valaki egy keskenyebb ösvényen talál utat (ami talán másnak is alternatíva, nem biztos, hogy mindenkinek/többségnek), az az út nem is létezik, járhatatlan, le kell térni róla. No én ezt nevezem szűklátókörűségnek, vagy szimplán csak a fantázia hiányának tudjuk be?
Egyébként meg ugye nem arról volt szó, hogy két randi után megkérem a kezét, hanem hogy azzal a nővel hosszú távon el tudnám képzelni a jövőt akkor, és eközött én érzek némi differenciát. Ehhez nem kell médiumnak lenni, csak 1, tisztában kell lennem vele, mik az igényeim 2, oda kell figyelnem az intuícióra, az érzéseimre. Túl a sunáznám gondolat leárnyékoló hatásán.
-
Lirion
addikt
válasz
#56474624 #41820 üzenetére
Sok a duma. Lassan rosszabb leszel, mint lezso6 volt annak idején. Sír a pici szád, hogy nem vagy képes megszólítani a csajt, mellé meg magyarázol itt jobbra-balra. Persze, elhiszem én, hogy könnyű a fotelből osztani másnak az igét, ha nem rólad van szó. Én is voltam olyan, mint most te, nem szégyellem beismerni, csak én felismertem, hogy amit csinálok, az csak nagyüzemi kifogásgyártás és elkezdtem változtatni. Azon, amin szerinted nem lehet.
Egyébként még azt is megértem, hogy nem akarsz semmit kezdeni olyan csajjal, akivel nem tudsz hosszútávon elképzelni semmit, csak hát nem is próbálsz találni megfelelő lányt, ha mégis összeakadnál eggyel, akkor meg jönnek a kifogások (jajj, sokat kell tanulni, jajj lúzernek fog nézni, ha bukok egy tárgyat, jajj mi lesz velem, jajj...). Megjegyzem, ahhoz már tényleg médiumnak kell lenni, hogy két randi után megállapítsd akárkiről is, hogy vele akarod leélni az egész életedet... -
törölt tag
válasz
Stalker-2572 #41833 üzenetére
Fog is még érni meglepetés, ha abszolút elsődlegességet élvez, hogyan dug, és ennyi.
Persze ez is fontos, de csak szükséges feltétel. Azzal együtt, hogy látok is benne valamit (a szexen kívül), alkot elégségest. De nekem utóbbi a fontosabb, mert ezen nem lehet alakítani igazán (kivéve a gyenge jellemű átváltozóművészeket, de ők alapból nem játszanak), a szexen meg lehet finomítani idővel.
-
törölt tag
Hát ha már valamennyire ismered, akkor az már nem is az első két randi igazán szerintem. Én úgy értettem, hogy kb. 0-ról indul a dolog. Tetszik külsőre, aztán kész, tegyük fel ezt.
Szerintem bőven kiderülhetnek dolgok még ezek után. Ha most nekiállnék felsorolni, akkor elmenne vele a maradék hátralévő nap, így nem is teszem.
De szerintem a megérzések, az intuíció a legfontosabb.(#41831) Stalker-2572:
Azt hiszem miután nem én kezdtem a szokásos lirionos stílusban ironizálni a másikon, így ezt a letámadós kérdést sem nekem kéne feltenni. Ha valaki ad egy pofont, én visszaadom, mert becsületes ember vagyok.
honnan tudod, hogy a csaj valóban kell neked, ha még azt sem tudod, hogy csókol, milyen az érintése, milyen az illata, a valós természete stb??!
Mégis honnan? Mondjuk érzem?
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Most minek kell egymást letámadni
Ez a fórum azért van, hogy mindenki kifejthesse a véleményét az adott témáról. Kit érdekel, hogy ki mit gondol a másikról?
Első randin lehet, hogy a csaj izgul és a rosszabbik énjét látod. Az is lehet, hogy remek szinész és a túlságosan jót. De nem is erre értettem... honnan tudod, hogy a csaj valóban kell neked, ha még azt sem tudod, hogy csókol, milyen az érintése, milyen az illata, a valós természete stb??!
Nem azt mondom, van akiről 2 randi után kijön, hogy bukó, de semmiképp sem jön ki az sem, hogy nyerő -
Ijk
nagyúr
válasz
#56474624 #41825 üzenetére
Biztos nekem nem jön át a dolog, de mi az amivel nem tud megfelelni az első 1-2 randin? Úgyértem ha már eljutottál vele addig hogy randizgattok, akkor csak nem lehet annyira lepusztult személyisége (ráadásul ilyenkor mindenki próbálja magából a legjobbat kihozni) hogy esélytelennek látod a dolgot. Olyan életszerűtlennek, hollywoodinak tűnik nekem az ilyen szituáció.
-
törölt tag
válasz
SzalaiG #41826 üzenetére
Azt teszem, fontossági sorrendben.
Később ráérek lazítani, ha megérdemeltem. Egy éve kis híján idegbajt kaptam, mikor kiderült, hogy plusz egy évre "elköteleztem magam". Azt nem akarom még egyszer átélni. A csajnál meg ha "játszom" egyáltalán, akkor ráér. Hova szaladnátok ennyire előre?
-
törölt tag
Nézd, lehet, hogy te így működsz, én nem. Nekem mondhatni túlfejlett az értékítéletem. Ha nem felel meg első két randin, akkor később sem fog igazán. Mert mi lesz később? Ha valamit teljesen összeegyeztethetetlennek tartasz elsőre, másodjára, azt majd tizedjére nem, talán megszokod? Hát én nem így működöm.
Olyan mereven nem törekszem a tökéletesre, mint képzeled, de szerintem amit írtam (hogy nem lenne jó "alábukni" négy év kordifi mellett), az teljesen alap, ehhez nem kell perfekcionistának lenni, csak realistának. -
Ijk
nagyúr
Az ex-barátnőmmel úgy jöttem össze, hogy barátokkal közös nyaraláson beszélgettünk, majd este jól berúgtunk, és egy mulatóhelyen fél éjszaka táncoltunk, miközben leloptam az első csókot. Persze nagyon tetszett az a lány, már nyaralás előtt is, de ez egy nem várt alkalom volt. És ebből lett egy 4 éves kapcsolat, lelki társak lettünk, egymásban láttuk a tökéletest, nyilván minden nehézséggel együtt. Persze, vége lett, de nincs örök szerelem, sok tapasztalatot szereztem és tovább kell lépni.
Sohasem tudhatod, hogy miből fog valami kialakulni. -
Ijk
nagyúr
válasz
#56474624 #41822 üzenetére
Látod ez itt a nagy baj, hogy a belső feled kívánja a kapcsolatot, a szexet és egyéb örömeit, miközben folyamatosan bemagyarázod magadnak hogy ebből miért nem lehet semmi. Ha saját magad lúzernek tartod, akkor más is annak fog. Bármikor találsz a jövőben kifogást, hogy éppen miért nem vagy valakihez elég.
Bmeg, itt vagy egy életerős fiatal, most kell élni mert később mindig egyre nehezebb lesz. Nem töltheted azzal az életed hogy a saját magad és kapcsolatbeli tökéletességet keresd. Úgy fogod később bánni ezeket az elcseszett éveket. Az élettapasztalat pofáraesésekből, kalandokból, próbálkozásokból áll. Ha beburkolózol a saját ideális világodba akkor baromi nehéz lesz belőle később kitörni, márpedig muszáj lesz előbb-utóbb. -
törölt tag
Ha elbukok egy bizonyos vizsgán (de igaziból a többi is szívás lenne, mert közel ellehetetlenítené a dolgomat utolsó két félévre), és én plusz egy évet maradok hozzá képest, akkor meg pláne nem lesz semmi, mert mit látna bennem. Leginkább egy lúzert. Tehát ez prioritást élvez. Ha meg amiatt nem lesz semmi, mert végzem a dolgom, és közben nem léptem, akkor annyit is ért az egész.
Egyébként nálam gyorsan mennek a dolgok kialakulás szempontjából. Akivel gyorsan tud, azzal gyorsan alakul.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Szerintem mindenkinek betesz az érzelmi túltengés és a visszautasítás, de lépni kell, mert különben nem lesz SEMMI. Én is az a típus vagyok, aki nem bepróbálkozós, aki keresgéli a jeleket, de ezt nem tartom erénynek, hanem szívásnak. Most mindig várjam a nő felől az első lépést?
Az meg hogy összejöttök egy hosszú folyamat, sok kis lépéssel, nem az hogy neked pikk-pakk 2 nap alatt el kell dönteni hogy ebből házasság lesz vagy néhány jó dugás. Szerintem túlbonyolítod ezt az egészet. -
törölt tag
válasz
Lirion #41818 üzenetére
Volt a múltkor is egy csaj, aki küldte a mikrojeleket, aztán kiderült, hogy csak te magyaráztad be magadnak, mert a csaj semmit nem akart tőled.
Szerintem az antennám az arra vonatkozik és vonatkozott eddig is, hogy én látok-e benne valamit. (Elemezzem megértés céljából?)
Az a csaj meg, aki most tetszik, arra bizony már első pillanatokban felfigyeltem. Érzések még nem voltak kapásból, de sejtettem, hogy rá érdemes figyelni. Nem is fogtam mellé. Megint más kérdés, hogy kölcsönös-e az érdeklődés.
Egyébként sajnálatos dolog, hogy olyan suttyó helyeken tanultál, ahol nincs szükség koncentrálásra, illetve hogy ott legyen az agyad is, így elképzelni sem tudod a dolgot, hogy egy újonnan kibontakozó szerelem által okozott érzelmi túltengés (avagy egy lekoptatós szöveg által okozott letargia) milyen szinten tud betenni.És akkor hozzáteszem, hogy egy randin még beszélgetsz is a célszeméllyel, hát b*zd meg, k*rva nehéz eldönteni, hogy hosszútávon is kezdenél-e vele valamit, vagy csak dugnád. Ehhez már tényleg nagy tehetség kell.
Mondd, mennyiszer akarod még bizonygatni ebben a topicban, hogy a magabiztos férfi álarc mögött egy összelapátolt, foltozgatott, gyenge személyiség áll, akit töknyilvánvalóan frusztrál a jelenlétem?
Ne égesd magad, kérlek, a vergődéseddel.(#41819) Ijk:
Két randit írtam, de valójában már egy randi is elég az esetek nagyrészében. Pont annak eldöntésére, hogy hosszútávon nem tudnám elképzelni. Mondtam már, hogy ilyen tekintetben én nem vagyok toleráns, tényleg sok minden alapján szűrök. A magabiztosság, határozottság "netovábbjával" (azaz Lirion fórumtárssal) szemben én pontosan tudom és jól, hogy mit akarok, mi tesz igazán boldoggá, elégedetté, nem hagyom magam kenyérre kenni.
Ha csak ránézek, és nem látom az értelmet a tekintetében, akkor már kuka. -
Ijk
nagyúr
válasz
#56474624 #41816 üzenetére
Húha, túl sok az általánosítás. Nemtudom neked milyen antennád van, de két randi alatt mit tudsz eldönteni, de komolyan? Legfeljebb azt, hogy ezt nem akarod, de azt be kell látnod, hogy randiknál nem igazán önmagukat adják az emberek, kapcsolat elején mindenkinél van némi színészkedés, különböző fokozatban.
-
Lirion
addikt
válasz
#56474624 #41816 üzenetére
Felőlem nyomhatod ezt a maszlagot, de az egész nem más, mint egy jól kifundált kifogás, hogy miért ne csajozz.
Ha meg annyira nagy mester vagy, miért nem vagy képes leszólítani azt a csajt, akinél attól félsz, hogy a nadrágodba élvezel, ha meglátod és nem fogsz tudni a nap további részében másra gondolni? Na meg mennyi idő után is váltott ő ki ilyen érzéseket benned? Nem 10 mp volt...
Volt a múltkor is egy csaj, aki küldte a mikrojeleket, aztán kiderült, hogy csak te magyaráztad be magadnak, mert a csaj semmit nem akart tőled. Szal ennyit a hiperérzékeny antennádról..
-
törölt tag
válasz
Lirion #41815 üzenetére
Lirion, nocsak, megint előbújt velem kapcsolatban a kisebbségi komplexusod?
Te ugyebár egy remek távkapcsolat alapján, meg egy önbizalomnövelő, személyiségújrafelépítős/összefoltozgatós kurzust követően dumálsz most, Stalker barátunk meg maga panaszkodott, hogy a ribancok látnak benne fantáziát, na vajon miért?
Nem tehetek róla, hogy te meg Stalker nem rendelkeztek érzékeny vevő antennákkal, amivel vennétek a jeleket így emberekkel kapcsolatban, illetve képtelenek vagytok elsősorban egészben megfogni egy embert, aztán haladni a részletek felé.
Én ezért tudok gyorsan dönteni, két randi még lehet sok is valakivel kapcsolatban, talán még 10 perc is untig elég némely nő esetében.
Egyszerűen tudom, hogy milyen nőre biztosan nincs szükségem, mert pontosan tisztában vagyok vele, mivel tudok megbékélni, és mivel nem (tudom, nem vagyok elég toleráns, ez van). De egyébként is, ha figyelembe veszed, hogy eleve csak 130-as iq feletti nő jöhet szóba, akkor azért már eleve nem olyan nehéz ez alapján szűrni.Hogy valamiben igazat is adjak neked, valóban volt olyan, hogy egy lánynál több idő elteltével tapasztaltam, hogy valamit megmozgat bennem, és addig semmi, tehát a dolog nem lehetetlen, de gyenge jellegű vonzalom alakult ki, amit nyilván feldúsíthattam volna némi képzelőerővel, de minek, teljesen nyilvánvaló számomra, hogy nem illik hozzám, és hogy könnyen el fog múlni, akár egy szúnyogcsípés, ha nem vakarom. Kicsire nem adunk.
-
Lirion
addikt
válasz
Stalker-2572 #41797 üzenetére
Fölöslegesen vitázol vele, hisz mérhetetlen tapasztala van már a nőkkel kapcsolatban, ránézésre megmondja, hogy neki való-e az adott csaj és két randi után teljes életpálya elemzést ad a múltjáról és a várható jövőjéről is... Épp ezért aztán nem jut el a csókig sem, mert hamar kiderül, hogy nem passzolnak össze és ő természetesen nem pazarolja az időt ilyen lányokra, hisz az túl élvezetes lenne és még az is lehet, hogy kiderülne, mégsem ismeri ki annyira a csajt két randi alatt, mint hiszi...
-
Ijk
nagyúr
válasz
Stalker-2572 #41813 üzenetére
Hát mitől? Kellő akarat is kell.
-
Ijk
nagyúr
válasz
#56474624 #41803 üzenetére
Én nemtom hogy van ez, nálam előbb volt szerelem aztán a szex. Fordítva még sohasem sikerült.
De ez olyan mintha a kúpcserépnél kezdeném lefelé építeni a házat. Nem tudom elképzelni hogy ha valakivel jó néhány dugás akkor abból bármi komoly is kialakulhat. Egyszerűen nem tudnám úgy tisztelni, látni benne a tökéletest miután már megkaptam.
Szerintem a nőknél előbb előfordul, hogy beleszeret a szexpartnerébe. Aztán mindig jön a pofára esés, mert a férfi azért küzd ami nem az övé. -
törölt tag
válasz
Stalker-2572 #41806 üzenetére
Akkor legyél szíves kipróbálni, hogy a fő érzékszerveid (látás, hallás) kiiktatásával mennyit is fogsz érezni.
-
törölt tag
válasz
Stalker-2572 #41804 üzenetére
Még jó, hogy nem.
Mondjuk ahhoz képest, hogy ösztönös, érdekes volt a kérdés, hogy nem látok valakiben előzetesen semmi különöset, aztán lefekszem vele, jó volt, és hopp már szerelmes is vagyok.
-
törölt tag
válasz
Stalker-2572 #41802 üzenetére
Nos én nem leszek szerelmes valakibe önmagában azért, mert jó vele a szex.
Az egy külön dolog. Az szerintem úgymond egy többdimenziós dolognak pár dimenziós kivetülése, lényegében. Mert valakivel jó a szex, még nem lesz szimpatikus, ha mondjuk közben egy hülye picsa. Szóval ebben az irányban szerintem nincs nyíl. A másik irányba viszont van. Nem a semmiért vonzanak bizonyos típusú nők, pláne ha nagyon erős a vonzalom.
-
törölt tag
válasz
Stalker-2572 #41800 üzenetére
Nem tudom, mire gondolsz pontosan "jó volt vele" alatt. De én nem kívánom túlbonyolítani ezt a dolgot. Inkább próbálom egészben megfogni, és nem külön részegységekre bontani.
Amikor azt írtam arra a csajra, hogy brutálisan szexinek látom, nem arra gondoltam elsősorban, hogy állandóan fantáziálgatok róla úgy. A leghétköznapibb, legártatlanabb mozdulataival, cselekedeteivel egyszerűen olyan hatással tud lenni rám (nem tapasztaltam még ilyet egyébként), hogy az teljesen kész, azt hiszem ez már a művészet legmagasabb foka.
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- Két méretben debütált a Samsung Galaxy S10 FE, a nagyobbik nagyobb lett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- PlayStation 4
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- ASUS TUF RTX 3070 Ti - Bármelyik RX 6800 (XT) / 125 000 Ft
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest