- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
darnellsmith #4192 üzenetére
Neten párt találni nem lehet; az ellenpéldák bugok a Mátrixban
(igen, nekem is volt ilyen barátnőm...)
-
tildy
nagyúr
válasz
elmoraan (r) #4182 üzenetére
Ha már emlegetett szamár... Akkor ma majdnem vettem egy virágot.Cserepeset of course. Vitorlavirágot. Csak kicsit sokalltam az árát
-
hanee
senior tag
válasz
darnellsmith #4192 üzenetére
Szia!
Én is netről ismerem a páromat.
De ez egy érdekes ismerettség volt, mert az ismerkedésünk nem direkt történt.. volt egy blogom, amit egy barátnőm olvasott, aki egy irc-n lévő ismerősének megmutatta, aki megmutatta a mostani páromnak, és amikor elolvasta írt nekem e-mailt, hogy mennyire tetszik neki a stílusom, meg amiket írtam. És aztán kezdtünk el beszélgetni, ismerkedni..
Szerintem nincs gond a neten való ismerkedéssel, ha őszinték a felek, és önmagukat adják ott is. Pl. én soha nem írok le egy fórumba se olyan dolgot, amit ne mondanék el valakinek a szemébe is, és így végső soron önmagam vagyokhanee
-
darnellsmith
senior tag
Sziasztok.
Elég hosszú a topic, sok hozzászólás van, remélem nem olyat irok ami már volt, ha netán igen akkor bocsi.
Én arra lennék kíváncsi hogy kinek mi a véleménye az internetes ismerkedésről?
Én a mostani barátnőmmel a neten ismerkedtem meg, kb 1 hónap chat-msn után találkoztunk először élőbe. Bár küldtünk egymásról képet azért élőbe mégis kicsit más volt a dolog, de szerencsére bejöttünk egymásnak és most is együtt vagyunk (augusztusba volt 1 éve.) ja és a kisebb nagyobb összezörennéseket leszámitva minden okay -
orbano
félisten
-
frame>24
addikt
válasz
philoxenia #4188 üzenetére
[OFF]
amúgy köszönöm az eddigi 2 véleményt...[/OFF]
najó: az én véleményem egyébként az, h elleheteleníti a kapcsolatot...
Ami érdekes, (ezt nem tetem fel először), h mennyire fájó, mikor alapvetően ua. a táborban van a 2 fél, de egy adott részletkérdésen összevesznek. Bizony, bármily nevetséges is az. Erre volt példa, persze békével végződött, de egész csúnyán fájt egy ideig.
És itt haragszom a politikára, mint kihagyhatatlan veszély-lehetőségre:
szvsz az ember nem engedheti meg magának, hogy totál kivonja magát alóla, ne kövesse, de emiatt ~elkerülhetetlenül bejön 1 potenciális riz.faktor... -
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia #4186 üzenetére
Ne piszkáld azt a nőszemélyt légyszi - annak idején tele volt a szobám fala a képeivel ( nyammogós smile )
Hülyén nézne ki, ha a pasiét tudnám csak jól
#4188:
Hogy Te milyen vagy... Mivel lettek volna tele? RÚZSFOLTOKKAL, amik pont egy tűsaroknyival feljebb voltak, mitn az alap magasságom
-
hanee
senior tag
válasz
frame>24 #4183 üzenetére
Szerintem ettől függetlenül lehet jó a párkapcsolat, cska nem szabad politikáról beszélgetni otthon. Nálunk is vannak dolgok, amikben nem értünk egyet, és így inkább nem erőltetjük a témát egymásnak. A politikai álláspont múlandó, pár év múlva majd jön más, stb.. csak hát nyilván nehéz úgy végighallgatni a másikat, hogyha te azt gondolod hogy ő hülyeségeket beszél. Ilyenkor nyelni kell egy nagyob és témát váltani
-
frame>24
addikt
Szerintetek mennyire számít egy nő-férfi (pár-!)kapcsoltban, ha nem egyezik a politikai nézet?
(jó, picit költői kérdés, de azért érdekelne mások véleménye) -
elmoraan (r)
aktív tag
Ami a hírt illeti, ilyenkor csakugyan hajlamos az ember eszébe villanni a "Ha ölni kell" című film...
Más téma (az előző hajlamos egy kissé off lenni ebben a topikban):
tegnap unalmamban "ráfanyalodtam"House doki kalandjaira, éppen a 3x19 volt soron, az utolsó jelenetnél egyből harcos lelkű amazonjaink jutottak eszembe, úgymint Tildy és aesir (aki nem látta, bizonyos vágott virágok cserélnek gazdát az ominózus helyzetben).
Újabban olybá tűnik az embernek, hogy szinte divat lett ez a virág-ellenesség. Az ember már az antiszociális doktor-adagját se tudja anélkül elfogyasztani, hogy az orra alá ne dörgölnék. Még szerencse, hogy a pocok kirágta a rózsáim felétTegnap még volt valami mélyebb elmélet-kezdeményem is, de úgy látszik, kialudtam.
-
EQMontoya
veterán
-
Kokkantas
senior tag
válasz
philoxenia #4176 üzenetére
Fejlövés mind3 gyereknek a helyszínen...
-
whitezo88
nagyúr
válasz
philoxenia #4176 üzenetére
huu általánosban alsóban nálunk is volt ilyen roma kissrác aki ilyennel szórakozott bár azt nem lehetetett erőszakolásnak nevezni.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nem jutok szóhoz. [link]
-
sK0t
tag
Re
Olvasgattam eddig is, és látom h a tánc a téma... :-)
Én másodikos vagyok gimiben, és 4.-es csajjal táncolok a szallagavató nyitótáncában bécsi keringőt...
Legalább azt is megtanulom... csak az bosszant, hogy vannak emberek akik poénkodnak rajtam, és fikáznak!
Amivel nem nagyon foglalkozom, mert ha odakerül a sor és legalább már tudok valamit táncolni egy bálban.
De mivel nem hiszem, hogy a bálokba akarok majd járni -
frame>24
addikt
válasz
fokukac #4169 üzenetére
Jó, nem kellet egyedül odamenni, mert épp tanfolyam indult a suliban, jött mindenki. Ez még általános végén volt. Előtte voltam néptáncos is, de az nagyon más tészta, azzal nem sokra megyek. Mostanra megkoptam, ezért nemrég jelentkeztem megen - ezúttal egyedül; még nem volt visszajelzés, h pontosan mikor indul a tanfolyam (létszám) - szal vissza kell kicsit hozni a bonyolultabb táncokat. ~10.000 HUF, de szvsz megérő befektetés
mod: 4171: hmmm..elgondolkodtató
-
7
addikt
válasz
frame>24 #4163 üzenetére
Szeretem en is a balokat, egesz jol el lehet huncutkodni. Amikor olyanom van, meg szivesen fel is kerek masokat.
Ellenben a mai "modern tanc" nekem nem megy -- vannak alkalmak, amikor olyan helyre keveredem, ahol tancolni is lehet, de a legtobb zene tulajdonkeppen arra osztonzi a tancteren levo embert, hogy csak guggoljon ossze-vissza (
), esetleg kalimpaljon hozza a kezevel. Nekem ez nem jelent semmit, ezert nem is tudom hatekonyan csinalni.
Amikor viszont olyan muzsika szol, amihez mar akar poenbol is lehet keringoSZERU lepeseket lejteni (termeszetesen csakis partnerrel), az nekem jo. Ilyenkor van az, hogy nem veszem komolyan magat a tancot, direkt elnagyolt mozdulatokat teszek, stb. Valahogy megis elvezem.Ugyhogy tulajdonkeppen egyes zenek engem is zavarnak a tancban.
-
frame>24
addikt
na, térjünk kicsit vissza bál témára:
- legális "peacocking", hisz mindenki kötelezően kiöltözik
- előző miatt a nőket a lehető legszebb formájukban látni, eleve ~vizuális orgazmus
- még "vadideghenkehez" sem ciki odamenni felkérni, hiszen mért lennél hülye, ha bálban táncolni kérsz fel valakit
- táncolni jó
- egy gyönyörű nővel táncolni mégjobb
- a nők többsége is azért megy oda, hogy találjon valakit...nagyon kell
-
tekeyagd
aktív tag
válasz
darnellsmith #4158 üzenetére
jah,hát ki mihez keres.
én a 27 évemmel már nem keresek nyávogós barbibabákat,ezekből már kinőttem... -
frame>24
addikt
Ezér írtam korábban vmelyik hsz-ben, hogy a megoldás, bármily ridegnek is hangzik, hogy el kell menni olyan környezetbe, ahol rövid idő alatt sok ÚJ inger(emberek) ér. Ez szvsz nem azt jelenti, hogy fosol a volt szerelemre, + törlöd, mint ember, mintha mit sem jelentett volna.
Azért gondolom h ez jó, mert másokhoz hasonlóan megértem mindegyik "post-break-up" megoldást:
- ivászat barátokkal (0)
- ivászat egyedül (dupla 0, szánalom magasfogon)
- munkába temetkezni (rövid Nobel-díj esély, de 2 hét után hirtelen elmegy a motiváció, csüggedés)
- otthon ülni és csapkodni a klavitaúrát a game-mel (megin' posvány)
- és akkor az élet úgy hozta egyszer, hogy még aznap hogy szakítottunk, utaznom kellett nyári gyakorlatra Tihanyba. ---> Sok új ember, buli-hangulat, új hely, új feladatok. Induláskor ~bőgtem a kocsiban, shenkyt nem volt kedvem látni, de ez a variáció segített a leghamarabb elterelni a beteg és fájó gondolatokat.tekeyagd:
Az izgató kolleganő elrontott egy 2 hetes munkát, ami rossz hatással volt rám.
Egyébként nem akarom. Szerzek mást, amúgy is most vannak a gólyabálok. -
frame>24
addikt
és akkor az milyen, hogy nekem minden egyes helyről, ahol csak 3 év alatt együtt csináltunk vmit a volt nővel, (és Pécsen sok ilyen hely van), eszembe jut az összes emlék, mintegy lavinaszerűen. Nem értem, mi ez a nagy felejtés-fétis mindenkinél, ezzel nem lehet mit csinálni, gondoljunk má' bele, ha csak úgy elfeljetenénk azt, aki egykor a legfontosabb volt, az felérne egy durván előrehaladott Alzheimer-kórral. ~életünk végéig kísérnek az emlékek, az idő azon változtat, hogy hogyan reagálunk rájuk...
-
bocX
tag
válasz
fokukac #4133 üzenetére
jha, hát igen, nekem is igy 1év után jutottak eszembe dolgok, hiába próbáltam elfelejteni, kitörölni mindent (telszám, mindenféle kép, kapcsolat etc), azért párszor mindig végigfutott az agyamon. na aztán most ismét előjött, de most jobban, gondoltam egy próbát megér, de végül csaj megmondta, találkozni sem akar. hát jolvan
de legalább most már "(????), után szabadon"...
hát majd csak lesz valami...csak már meg kéne mozdulni...most jól esne egy sült galamb...na jo, talán ma emberek közé is bemerészkedem
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember #4136 üzenetére
"egyszer aránylag intimebb körülmények között azt találtam mondani Évinek, h "Szilvi pocija"."
Óbazz. Pedig ősrégi aranyszabály: intim körülmények között nem a nevén szólítjuk a nőt, hanem "kedvesnek", "édesnek", "drágámnak" nevezzük, nehogy lebukjunk, hogy rosszul/nem tudjuk a nevét!
-
SzalaiG
addikt
Mi ez az off topic?
-
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #4138 üzenetére
mittudomén, nem voltam ott.
-
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #4136 üzenetére
nyugodjatok meg, jól vagyok.
csak az évforduló, ugye, én meg minden dátumot fejből tudok 5 éves koromig visszamenőleg.
ezt dobta a gép. majd dob másikat. : )
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Wolverine #4135 üzenetére
elfelejtés:
én egyszer, hát, h is mondjam: nem telt el sok idő az ex és az (ex)menyasszony között (2 hónap köbö talán), és mivel ex Szilvi, ex-m. megy Évi, egyszer aránylag intimebb körülmények között azt találtam mondani Évinek, h "Szilvi pocija".
@ fokukac:
na kérlek, tehát felejtés projekt KURVA gyorsan beindít.
Csaj elfelejt.
keress magadnak másikat.
értem?nem szomorkodunk múlton, meg ilyenek.
Előrenézünk.
Értem?vagy vessem be a fenyegető üzemmódot?
-
Wolverine
félisten
-
fokukac
nagyúr
milyen bölcs ez a quimby...
de sajnos így van - és ezt oly nehéz elfogadni, mindig, amikor eszembe jut a temérdek kihagyott lehetőség...egy órája full depis vagyok. realizáltam, hogy egy éve jöttem össze a göndör zöldszemű szörnyeteggel...
és nincs itthon se sör, se bor, se tömény.
asszem, meg kell néznem egy doktor háuszt. -
bocX
tag
"...ami egyszer volt, újra nem jön el." - na ez most bejött
asszem tovább köll lépni.... -
EQMontoya
veterán
pedig én még annyira nem is használok szlenget... mi lenne Veletek a privi.hu-n?
-
fokukac
nagyúr
ez az oltás = lealázás valami újmagyar jelentésmoduláció, amiről lemaradtam?
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Windows 11
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Revolut
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest