- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
Legyen reggeli a dönciben, még van 1-2 elfekvő kajajegyem, besegítek én is.
De lehet, h az kéne
- FIGYELEM, VULGARITÁS KÖVETKEZIK! -
h előtte seggberakd és utána az arcáraverd. Lehet, utána megtanul tisztelni. Nem biztos, de NEKED nincs vesztenivalód - ÍGY vagy ÚGY, de jól jársz...
-
Pala
veterán
válasz
dr faustus #2997 üzenetére
Hát...annyian, de annyira mondják már (nem csak itt a ph!-n,hanem ismerősi körben is), hogy hagyjam ezt a csajt a fenébe, hogy úgy érzem, hallgatom kéne ezekre az emberekre. Több szem többet lát alapon. Ennyien már nem tévedhettek.
-
dr faustus
senior tag
Legeslegutolsó:
De mi a rákért csinálja ezt? Jól esik egy nőnek, ha az orránál fogva húzhat valakit?
Azért, mert nem érzi a súlyát, neki egy kellemes tartalék, és lelki szemetes. Ugye halottad már ezt a kifejezést, "lelki szemetes"? Na, ez a helyzet pont az.
Ne kényszerítsd bele magad egy ennyire alárendelt helyzetbe csak azért, mert félsz a magánytól.
-
bolondember
MODERÁTOR
Palatesó kezd felnőni?
A verzió: csajnak hedsát (képletesen), aztán ha végre keres max annyit mondasz neki, randim van/barátokkal sörözök
B verzió: kiállsz a házuk elé egy villanyborotvával és fennhangon kiabálod: "KIÍRTOM MIATTAD AZ EGÉSZ CSALÁDOM! MAGAMMAL KEZDEM!"
C verzió: szenvedsz továbbra is.
Esélyek:
A- 0%
B- -50%
C- 101% -
Pala
veterán
válasz
dr faustus #2989 üzenetére
De mi a rákért csinálja ezt? Jól esik egy nőnek, ha az orránál fogva húzhat valakit? Ez valami szellemi kielégülést jelent számára, vagy mi?
Nekem nem lenne pofám ezt megcsinálni senkivel sem.
Abszolúte dominánsnak érzi magát a kapcsolatunkban. Ha akarok tőle valamit, nekem kell megkeresnem. És ő tudja is, hogy megkeresem, ez a baj. Él azzal az erőfölénnyel, amit valszeg az ad neki, hogy én jobban szerelmes vagyok belé, mint ő belém (love is never equal).
Valakitől egyszer hallottam, hogy a természet rendje sajnos az, hogy a nő irányít. Igazság szerint ennek igazolásához elég csak megfigyelni az állatvilágot, tényleg így van. -
Bubu79
addikt
Most még megteheted, hogy fejed felcsapva távozz.. Ne várd meg, amíg ő mondja azt, hogy fel is út, le is út, mert attól gennyesebb érzés nincsen, amikor az ember az önzetlen szeretetéért megalázást kap cserébe...
Nem Rád gondoltam amikor az oltást emlegettem... Eddig akárhányszor szóbakerült a problémád, mindig volt valaki, akinek sikerült meggyőznie Téged arról, menj mégegy kört a "borzalmak hullámvasútján"
B@sszus mégiscsak írtam mégegyet...
-
tbs
addikt
Passzold át a csajt Tim82-nek. Neki most úgyis csak "barát" kell...
#2990, Pala. Öregem, 17 évig voltam egyedül egyszer. Kibírtam? Igen. Nehéz volt? Nem. ÖNÁLLÓ férfi vagy. A génjeid diktálják, hogy szórd a magod. Ha nem diktálják, akkor elvisz a kontraszelekció. Sajnálnám, csökkenne a humán genom diverzitása... Ugye fRém..?
Amúgy ismerek valakit, aki 35 éve van egyedül...
-
Pala
veterán
Dehogyis. Jól látod a dolgokat teljesen.
Csak bennem (még) nincs meg a kellő akarat, hogy erőt vegyek magamon és egy majdani jobb kapcsolat reményében "emelt fővel" távozzak. Bár még talán megtehetem. Igaz, így is komplett idiótát csináltam magamból.
A fő visszatartó erő, hogy ezelőtt majdnem 3 évig egyedül voltam. És kísért ennek az időszaknak a letargikus hangulata, semmi kedvem újból átélni, se azt a bizonytalanságot, hogy mikor jön helyette valaki más.... -
dr faustus
senior tag
Összefoglalom a mondanivalómat, aztán csöndben is maradok
Én úgy állok hozzá a dologhoz, arra, hogy kinek mire jut ideje, ahogy azt már leírtam. Elképzelhetőnek tartok olyan átmeneti időszakot, amikor valaki elfoglalt, leterhelt, vizsgaidőszak, stb... ami miatt nincs ideje, ez rendben is van.
Azt is elfogadom, ha valakinek olyan habitusa van, mint ahogy azt leírtad, hiperaktív, állandóan pörgő, minden lében kanál. Itt már felvetődik az a kérdés, hogy két ilyen eltérő életritmusú, igényű ember képes-e kibírni egymást, de az ellentétek néha, és rövidtávon vonzóak lehetnek egymásnak.
Amiket viszont írtál, mert jópár dolgot említettél itt, pl. ez az elfeledkezés mindenféle válaszolásról, semmiféle minimális kezdeményezőkészség felmutatása, ez sem a mentalitással, sem pedig elfoglaltsággal nem magyarázható, pláne úgy, hogy azért már felnőtt nő, ő ossza be a saját idejét, nem a szülei zavarják el különórákra, meg macskát babusgatni. Itt másról van szó: Te csak egy ismerős vagy, aki nem ér meg neki energiabefektetést. Nem vagy számára ellenség, bizonyára jól kiönti a lelkét, mikor néha együtt vagytok. De ez nem egy kapcsolat, ez egy egyoldalú függés.
-
Bubu79
addikt
Megígérem ez az utolsó hsz-em Hozzád...
Vedd le végre a rózsaszín pektát és állj ki Magadért. Ez a lány nem foglalkozik Veled, csak eltűr maga mellett, amikor éppen olyanja van.
Ha ez így jó, folytasd tovább nyugodtan, ha szeretnéd, hogy szeressenek, akkor hagyd el, mert nem fog megváltozni.
Mocskosul szarul fogod érezni Magad egy darabig, őrületesen fog hiányozni, hogy vele legyél akár csak kéthetente is, de ez így nem kapcsolat...
Ne hagyd, hogy levegőnek nézzen - abból ahogyan viselkedik ( leírásod alapján ) úgy néz ki, hogy egy darab vagy, a gyűjtemény egy része ( macskák, pihenés, hobbi... Pala ) nem pedig Pala, akiért megdöglene a csaj...
Újabb közhely, de nem tudom elkerülni, mert kikívánkozik belőlem:
Sokkal többet érsz annál, amit érzelmileg kapsz ettől a csajtól... Ha értékelne, nem feledkezne meg Rólad...Ne hagyd, hogy lábtörlőnek nézzen, aki azért is hálás lehet, ha szóbaáll Veled !
Most pedig elmegyek melóba - azt hiszem úgyis mindjárt kapom az oltást, hogy persze megint rosszul látok mindent és ki kell tartanod, mert nincsen más...
-
Pala
veterán
Tesóm nem az esetem. Szerintem ez genetikailag kódolva van.
mod: de ha nem akar, akkor miért ment bele a kapcsolatba. Miért megy bele a találkákba velem kb. hetente? Ez most nem a nincs ló, jó a szamár is effektus. Szerintem egész egyszerűen az ő kicsi fejében így működnek jól a dolgok. Ezt látom/érzem a visszajelzéseiből. Mi sem természetesebb. És még csak rádöbbenteni sem lehet arra, hogy ez bezony így ebben a formában marhára nem okés.
Ez bírt maradásra. Ezért nem hagytam még ott eddig. Mert úgy látom, hogy nem direkte csinálja, hanem ilyen a neveltetése, mentalitása, szokásai.... és reménykedem, hogy esetleg ez változhat, bár nem hiszem, hogy reális esély van erre. -
Pala
veterán
válasz
dr faustus #2983 üzenetére
Igen, tényleg sokat elvesz neki a suli, meg a meló. De amikor van 4-5 szabad órája, akkor az esetek nagy részében inkább "pihen". Részben talán érthető is. A kapcsolatunk szempontjából viszont egyáltalán nem elfogadható.
Megjegyzem, az utóbbi 2-3 hónapban, mikor találkoztunk, szinte kivétel nélkül megjegyezte, hogy ő bezony mennyire fáradt.(És most hová szarjak? Én is fáradt vagyok időnként, de bazz, örülök, ha végre hozzábújhatok
) Mindezt olyan hangnemmel, mint aki szívességet tenne nekem, hogy hajlandó talizni
-
Pala
veterán
válasz
dr faustus #2983 üzenetére
Az hát. Tudom én is.
Főleg azért tűnik fel, mert itt van tesóm, aki a barátjával (mindketten dolgoznak!) legfeljebb kétnaponta találkozik. Egy fáradt nap után örülnek, mikor egymás karjaiba zuhanhatnak. Na én ebből sose kaptam egy másodpercet sem. -
dr faustus
senior tag
Az, hogy eltérő a mentalitásotok, egyáltalán nem átlátszó és óvodás kifogás. Azért kanyarodjunk vissza a válaszolás részre. Lehet bárki bármilyen impulzív, egy iwiw üzenetre nem írni legalább pár sort, ez nem egyszerű feledékenység vagy izgágaság, pláne ha még külön megkéred rá, és az anyagiakra sem nagyon lehet ráfogni. Ez nemtörődömség.
A másik felét meg átalussza meg átlustulja, mert inkább szeret otthon fetrengeni, minthogy találkozzunk.
Egy pillanat, azt hittem, hogy barátnőd azért nem találkozik veled, mert be van táblázva az egész napja.
-
Bubu79
addikt
Szerinted mit lehetne még mondani ebben a helyzetben? Már minden érv elhangzott...
Palának nagy a szíve és ködbe burkolózik... Még mindig mentegeti a lányt, bár Ő is látja a gondot...Egy szép közhely a végére:
''A szerelem a férfi egyetlen letagadhatatlan gyöngesége...''
tbs:
Ez van sajna
-
Pala
veterán
Pontosan. Ez volna a normális hozzáállás.
De mondott le már találkát amiatt, mert a macskát állatorvoshoz kellett vinni, mert ferdén nőtt az egyik foga
Tart 2 óráig az egész, de ő ezt úgy adja elő, hogy ettől az egész napja be van táblázva. A másik felét meg átalussza meg átlustulja, mert inkább szeret otthon fetrengeni, minthogy találkozzunk. Hogy miért ilyen, azt nem tudom. De nagyon látszik a viselkedésén, hogy őt bezony így kell elfogadni és szeretni. Időnként már úgy érzem, hogy büszke is rá. -
Pala
veterán
válasz
tekeyagd #2971 üzenetére
Tudod mi a gáz? Hogy ez alapból egy rendkívül óvódás és átlátszó kifogás..de a nemtörődöm mentalitása miatt (az egész csaj ilyen, szanaszét hagyja a saját holmijait, minden tönkremegy a kezében... a szobája tornádó-pusztította terület) attól félek, hogy nála ez természetes. Azért annyira hülye én se vagyok, hogy ne kezdjek el gyanakodni ilyen szövegekre.
-
Bubu79
addikt
Ha valaki szeret, akkor nem feledkezik meg a másikról, nem felejt el válaszolni és nem fontosabb a két macskája, mint az, akit szeret ( tudom, van két macskám, "akiket" szőrgombóc koruk óta nevelek - fontosak, de nem veszik el minden szabadidőmet )
Ha igazán szeret, akkor gondol Rád, keres Téged...dr faustus: Az idézett részt irónikusnak szántam...
-
Pala
veterán
válasz
dr faustus #2970 üzenetére
Ez így van. De féltékenység nem gyötör,emiatt nincs miért aggódnom... a kevés szabadidejében is főleg a hobbijainak meg az ökörségeinek él, nem szánna huzamosabb időt másra sem.
-
Pala
veterán
válasz
tekeyagd #2967 üzenetére
ő sose küldött semmit sem.
Sosincs pénz a telóján. Az a baj, hogy tényleg így van. Az a kevéske pénzt, amit megkeres (előre leírom: szüleitől egy vasat sem kap semmire!!!) elkölti könyvekre (ez oké, szeret olvasni, semmi kifogásom ellen) meg a 2 méregdrága fajtiszta mittoménmilyen macskájára (ez már szúrja a szemem, mert gyakorlatilag csak 2 nyamvadt szőrgombócért él, minden egyéb dolog másodlagos - engem is beleértve), ennyi. Semmi másra szinte. Nem érdekli, hogy elérhető-e egyáltalán. Hívni is csak otthoni telefonról szokott, ha néha van párszár forint a telefonján, akkor esetleg nagyon ritkán felhív, de kizárólag akkor, ha előtte kifejeztten megkérem rá.
iwiwen szoktam még neki üzenni, de amikor időnként belép, akkor vagy nem olvassa el (elfelejti) vagy elolvassa, de nem válaszol rá, mert elfelejti.mikor direkt odaírom, hogy írjon vissza mindenképpen....elfelejti
Hogy a viharba lehet valaki ennyire rövideszű, nemtörődöm??? Vagy ha válaszol, akkor annyit, hogy majd felhív...azt meg elfelejti "természetesen"...
-
Bubu79
addikt
Hidd el muszáj valamit lépned, mert ez így csak kikészít...
Pocsék lesz nélküle, az biztos ( hiszen Te szereted Őt ), de még mindig jobb ha Te szakítasz vele és nem Ő keres meg azzal, hogy megvan a cserepartner, mert hát jó volt Veled, de a másik sokkal jobb mindenben ( tudom, nincsen ideje igazán pasizni - leírtad sokszor ).Nem papolok tovább, mert már így is többet mondtam, mint amit eredetileg szerettem volna...
"Mindegy, szarok rá...ha majd eszébe jutok fél hónap múlva, akkor felhív, addig meg nézelődök más irányba." - ne dugd a fejed a homokba, csak Magaddal szúrsz ki, ha ámítod Magad - lépj a sarkadra
-
Pala
veterán
Az biztos.
Véget kell vetni ennek, mielőtt kapok valami gyomorfekélyt, vagy mittomén.mod: tudom, tudom....nem azért írtam, hogy megint 3 napon át én legyek a középpontban...csak úgy leírtam, mert le akartam.
mod2: mindig is ilyen volt szinte...mondjuk az elején, mikor összejöttünk, akkor még valamivel intenzívebben érdeklődött utánam. 1-2 hónap után már nem nagyon.
Mindegy, szarok rá...ha majd eszébe jutok fél hónap múlva, akkor felhív, addig meg nézelődök más irányba. Csak sajnos nem tudok elindulni, így marad az utcán leszólítós módszer. -
Pala
veterán
Váá, ilyen egyszerűen nincsen!
5 napja nem tudom elérni az asszonyt telón....vagy ki van kapcsolva, vagy nem veszi fel, mert nincsen nála, vagy mittomén... iwiwen írtam neki, ott se válaszol... ráadásul már több, mint egy hete nem láttam, és abszolúte egyszer sem jutott volna eszébe legalább egy fél perces érdeklődő hívást kezdeményezni felém.
Csak tudnám mi a fenéért vagyok olyan hülye, hogy foglalkozom valakivel, aki nagy ívben sz@rik rám! -
Majstor
senior tag
Zalatnay nem egy bányarém (de közel vanhozzá
) de nem értem hogy merték berakni a képeit Playboy magazinba
Ilyenek után szerintem külön kéne a nagytaták számára kiadni a Playseniort -
dragonfx
veterán
mostkomolyna eza téma?
Zalatnay egy hányás nő...max. a pénze miatt kapna egy szódát+kézimunkát más semmit...végülis megérné lenne m-packet a bmwmen.
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #2952 üzenetére
A parizernyi mellbimbót nem lehet másképp értelmezni...
-
fokukac
nagyúr
----------------
Frame : támadd már le. ha rosszul sül el, mondd azt, hogy az alváshiány teszi.
-
frame>24
addikt
az utóbbi összes hsz-re feltehetően igen a válasz
najóccakát, este tíztől folyt. (vazze...malenkij robot)
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
agrarfiatal #2945 üzenetére
hát, ha a fájdalomtűrő képességéből indulunk ki...
-
dragonfx
veterán
válasz
agrarfiatal #2945 üzenetére
valszeg igen..
-
frame>24
addikt
A kollegina, akit a #2763-as hsz-ben jól elmarasztaltam, itt tolja velem a melót folyamatosan (mármint a tényleges melót - nem x!) a steril fülke előtt ~28 órája. Semmi nyafogás, sőt, hozott nekem resztelt májat rizzsel (ő "főzte"). Impressive.
Sőt, gyakorlatilag jobban bírja, mint én. Asszem igaz, hogy a nők tűrőképessége a fájdalommal szemben nagyobb.. -
tud valaki valami érdekes programot jelenleg a fővárosban? elvileg szabad a délutánom. meg egy lánynak is
-
fokukac
nagyúr
válasz
Twiggydoll #2938 üzenetére
bántottam őket?
vagy ha rájuk fogok nyomulni, az bántás? -
fokukac
nagyúr
válasz
Twiggydoll #2936 üzenetére
hmmm?
-
fokukac
nagyúr
válasz
elmoraan (r) #2934 üzenetére
bocs főnök.
többé nem fordul elő.mostantól kimondottan a csúnyákra és kövérekre fogok nyomulni.
-
dragonfx
veterán
a francot nem, ha egy nő ilyet ír akkor akarja, mert......na jó nem tiltatom ki magam
kukac>>vagyis még mindig írtóra szereted, és ezzel csak felelevenítette magát benned....tudom xar de ne foglalkozz vele,mertlelkileg összetör... a sör pedig csüt. vagy péntek..de sokan nem tudják eldönteni itt mikor jó...várom az időpontot....csak szóljatok mert teához tudok menni autóval, sörrel nem ....vagyis nem a bejáratig mert nem hagytok majd utána beülni
-
fokukac
nagyúr
na, találkoztam szombaton az eksszel.
nem kellett volna. bár még mindig ő a legvonzóbb nő, akit valaha láttam, (monica belluccit képzeljétek el zöld szemekkel) ráadásul gyönyörűbb volt, mint valaha, de rideg volt, és unszimpatikusan fellengzős. fájdalmas volt, nem is kicsit.utána kurvaszarul éreztem magam, de szerencsére előrelátóan beszerveztem egy szombat esti bulit, amelyen sikerült elfogyasztanom 1 liter bort, 3 jégert és 1-2 pohár sört, szóval a méltó felejtés útjára léptem, de jólesett, nagyon.
ma pedig extra jó napom volt, ma az msn-en - egy órán belül - két eksznek is eszébe jutottam (dupla élvezet), de gyorsan elküdtem mindkettőt a búsba... lehet, hogy a törlés gombot is hamarosan megérik.
na, hol a söröm?
-
dragonfx
veterán
válasz
ladybug #2924 üzenetére
Akkor veled semmi gond, de szeritnme ez negatívum ha ezt egy nő nem ilyen.
"De szép is lenne, ha a fiatal lányok/nők nagy része is így látná
Egyébként én is ilyen vagyok, szeretek gyöngéd lenni azzal akit szeretek és szeretem, ha valaki gyöngéd velem. De valami csak hibádzik itt, mert egy idő után ez is unalmassá válik a szemükben. "---na ez amiről kb. én is beszélek..ez mi a faxé van?"Sőt...egyre inkább az a tapasztalatom, hogyha meg akarok szerezni valakit hamarabb sikerülne ha bunkó és "közönséges" vagyok"---na ez azé nem igaz....
Tildy>>jójóóóó...én nem arra gondoltam...
-
tildy
nagyúr
válasz
dragonfx #2923 üzenetére
A nőknek mér nincs szüksége folyamatos állandó gyengédségre?Mér érzik azt hogy az érezelmeik 100%os kimutatása gyengédség/csicskaság/megaláztatás?
Mindennek megvan a maga helye és ideje
A gyengédségnek is, de van bizony, mikor az emberneka sarkára kell állni
Természetesen lehet ezt úgy, hogy ne sértse meg a másikat, de szerintem egy kapcsolatban az jó, hogy olyankor gyengéd az ember mikor gyengédnek kell lenni , node akkor nagyon
-
ladybug
őstag
Egyszerűen nem az a fajta. Vannak, akik vágynak erre az egész napfolyamán, van, akinek elég, ha hazamegy, és egyszer megölelik. Ennek több oka is lehet, pl. a neveltetés, az otthoni dolgok miatt is kialakulhatott.
Páromék családjában sem ölelkeztek. Aztán, ahogy megtaláltuk egymást, őbenne is előtörtek ezek a múltból megmaradt hiányosságok. Én pedig szívesen bepótolom neki/vele.
-
The DJ
addikt
válasz
ladybug #2924 üzenetére
De szép is lenne, ha a fiatal lányok/nők nagy része is így látná
Egyébként én is ilyen vagyok, szeretek gyöngéd lenni azzal akit szeretek és szeretem, ha valaki gyöngéd velem. De valami csak hibádzik itt, mert egy idő után ez is unalmassá válik a szemükben. Sőt...egyre inkább az a tapasztalatom, hogyha meg akarok szerezni valakit hamarabb sikerülne ha bunkó és "közönséges" vagyok, mintha odafigyelő és gyengéd. De szerepet játszani nem szeretek, úgyhogy megint ott vagyok ahol elindultam: Sehol
A nőket (nagy részüket) pedig lehetetlen megérteni azon egyszerű okból kifolyólag, hogy legtöbbször ők sem értik magukat.
-
ladybug
őstag
-
dragonfx
veterán
mikor lesz tea/sör
délután?
csüt.péntek jónak látszik.Más:
A nőknek mér nincs szüksége folyamatos állandó gyengédségre?Mér érzik azt hogy az érezelmeik 100%os kimutatása gyengédség/csicskaság/megaláztatás?..
-
Tim82
félisten
ej, de nehéz lesz ezt a találkozót összehozni...
-
frame>24
addikt
francznak írtam oda a cigit, de hülyén jött ki:
ott se leszek, aztán, mintha énhozzám kéne alkalmazkodni...természetesen NEM!
csak 1 by-the-way kérdés volt! -
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #2917 üzenetére
Na ugye, hogy ki lehetett bírni.
-
Bubu79
addikt
válasz
frame>24 #2915 üzenetére
Ezt még szakközépben rekviráltam egy osztálytársamtól, mindig ezzel jött, ha nem sikerült neki valami.
Ő is úgy hallotta valamerre, ezért is van ismeretlen megadva a "szerzőnél".12 évesen kezdtem - kocadohányosként - suttyomban elszívva egy-egy bűzrudat az iskola wc-jében, bokorban, vagy éppen a mezei futóverseny egy félreeső helyszínén. A csúcs az volt, amikor beültünk egy 50 filléres szódára az egyik helyi késdobálóban, rágyújtottunk, és nagyfiúnak éreztük magunkat, mert a pincérek a csodánkra jártak ( legalábbis akkor azt gondoltuk
)
Aztán egy alkalommal a bátyám előtt lebuktam ( akkor volt 19 ), amikor otthon fetrengtem az ágyon enyhe nikotinmérgezéssel - megkínált mellé néhány sallerrel és rájöttem, hogy ez így együtt sokUtána mégegyszer utoljára a szalagavatómon füstöltem - azóta egy slukkot sem, de nem is baj
De ez már nagyon OFF, sorry
-
-
frame>24
addikt
Tudtam, h még baj lesz ebből, hogy nem a fővárosba mentem dolgozni. Én szívesen mennék (élő társalgás a legjobb), de mostani hosszú hétvégén Pécsről oda fel nem jó. Szállásom lenne, egyéb családi okok szólnak közbe. De majd feltétlen jelzem, mikor legközelebb biztosan fent járok. (Hellyel kapcs.: sör - nagyonjóó!, de csak én szívok mellé cigit is?
)
-
lorcsi
veterán
válasz
Twiggydoll #2895 üzenetére
olyanok, mint két jól felültztetett ovis
-
VargaI
senior tag
Kiruccan az ember egy-két gólyabálra közben meg egy hétvégi tréningre és 6-800 hsz
.
Csüt-péntek belefér sörözés vagy tea nekem mindegy.
Egyébként meg a bunkó nőkkel, akkor-ott nem kell foglalkozni. Majd mások előtt néha-néha ha közeledik akkor ironizálni azt amit csinált veled. Rövid tőmondatokban elutasítani. Ezek után egészen kezesbárány lesz. Fura dolog, de működik
. Nem állítom, hogy ő változna akármit is, de legalább a hozzád irányuló viselkedése fog. Nekem meg ennyi is elég.
Az aranyos, mindenkivel jófiús részhez:
Az elmúlt félévemet, ennek a levetkőzésével töltöttem. Egy ideig biztosan fogom is még. Akármilyen szép és jó volt ez "régen", manapság ebből szinte csak hátránya származik az embernek (lábtörlő effektus).
"Minél többet engedsz az embereknek annál pofátlanabbakká válnak."A HP képek nem semmik
. (nem, nem házi pálinka
)
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember #2904 üzenetére
nincs jobb ötletem a megnevezésre.
legjobb tudomásom szerint csütörtök és péntek is munkaszünet. ezért volt ma munkanap.
ha tévedek, az azért van, mert még mindig álláskeresőben vagyok, tehát még nem érint húsbavágóan, mikor van tényleg munkaszünet és mikor nincs.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest