Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
Aktív témák
-
Wictor
őstag
No, mit találtam: "A tökéletes férfi: -nem bunkó -nem iszik, -nem dohányzik, -nem drogozik, -nem kurvázik, -nem létezik."
Ez egy mai, egyszer használatos, 3P-s ribanc véleménye.
[ Szerkesztve ]
-
Wictor
őstag
válasz runner 125 #40204 üzenetére
Le lehet szállni rólam.
-
runner 125
nagyúr
válasz Stalker-2572 #40206 üzenetére
Ezt beszptad, mert láttam.
Tőlem nyúltad a smiley-t mi?!
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
művésznő4
senior tag
válasz runner 125 #40204 üzenetére
Naaa!
Tessék elférni egymástól!SzalaiG: Bizony, hogy vannak. Csak sajnos nehéz olyan fiút találni, aki szintén ilyen régimódian gondolkodik... Nagyon kevés az ilyen...
Wic: Te sem cigizel, iszol, drogozol, k.zol és bunkó sem vagy!
Akkor már 2 ilyen egyedünk van!
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz művésznő4 #40194 üzenetére
Hogxyismondják, van amikor viszket az embernek , és nem is akar komolyabb kapcsolatot. Én nem ítélem el , ha mindkét fél tisztában van ezzel.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
művésznő4
senior tag
válasz Stalker-2572 #40211 üzenetére
Miért, te a drogozó, ivó, cigiző emberek szájából is kiveszed a cuccot?
Vagy miért lennél te duplán rendes?Mellesleg azért hiszek a fiúknak, mert:
1. Wictort jobban ismerem, mint a tenyeremet.
2.SzalaiG-ra meg van bizonyítékom, hogy ő tényleg nem űzi eme tevékenységeket...tildy: Én akkor is elítélem az ilyesmit. Nemi aktust vagy a szerelemeddel vagy senkivel!
[ Szerkesztve ]
-
művésznő4
senior tag
válasz Stalker-2572 #40214 üzenetére
Ehhez miért kell az én képem? Megteheted anélkül is...
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz művésznő4 #40213 üzenetére
És ha épp nincs szerelmed, de jólesne a szex? Nőiesen bevallom, nekem már volt ilyen. Na és? Tiszta lap, miért lenne ez baj?
Nyugodtan ítélj csak el."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
SzalaiG
addikt
válasz Stalker-2572 #40212 üzenetére
Olyat mint tildy én is.
-
művésznő4
senior tag
válasz Stalker-2572 #40223 üzenetére
Úgy nézek ki, mint az avatarom!
Nem elég? -
művésznő4
senior tag
válasz Stalker-2572 #40225 üzenetére
Most mondd azt, hogy nem jó!
-
-
művésznő4
senior tag
válasz BÁ Nutrition #40231 üzenetére
A TOSZ-t nem félreérteni... Egészen más jelentéssel bír...
(Temperamentumos Olasz Szőke) De ez egy hosszú történet...
-
művésznő4
senior tag
válasz BÁ Nutrition #40233 üzenetére
Anyukám azt mondta, hogy fura, világító kék szemű, szakállas bácsikkal ne álljak szóba!
-
művésznő4
senior tag
válasz BÁ Nutrition #40235 üzenetére
Gondolod?
-
művésznő4
senior tag
válasz Stalker-2572 #40240 üzenetére
A férfiak meg sosem, igaz?
-
művésznő4
senior tag
válasz Stalker-2572 #40242 üzenetére
LOL
Honnan vetted azt, hogy okosabbak vagytok??? -
Rica
senior tag
válasz művésznő4 #40213 üzenetére
Az a baj, hogy ez kesobb fog majd viszzanyalni, mondjuk 16 ev huseges hazassag utan. Ott van az benned, csak elfojtod, ketyeg a bomba mar most. A szex jo es egeszseges, nem latok semmi elitelni valot a "sima" oromszerzesben, ha nem versz at vele ocsmanyul senkit.
https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
-
tildy
nagyúr
válasz #56474624 #40237 üzenetére
Elég gáz ezt a következtetést levonni belőle. Évekig egy kezemen meg tudtam számolni hogy hány pasi volt úgy az életemben, és még most is elég rá két kéz, bőven .
Egyébként a mondatodban láttatlanban kimondtad, hogy az a pasi akinek sok nővel volt dolga, jó pasi, aza nő, aki meg nem állt meg egynél az egy k. Mégha csak átvitt értelemben is, de rettentő lealacsonyító ránk, nőkre nézve , hogy ilyet mondasz .
Stalker : nem feltétlen. Tiszta lapok kellenek, és akkor gond egy szál sem.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Rica
senior tag
válasz Stalker-2572 #40246 üzenetére
Ez igy van. Ugyanakkor en meg nem lattam olyan kapcsolatot, ami valamilyen szinten ne lett volna egyoldalu. Vallalni kell a kockazatot, en per pillanat most ugy szertnek kockaztatni egy nagyot, hogy esetleg beleszeretek a szexpartnerembe.
https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
törölt tag
Szerintem nem gáz. Abban azért egyetértek, hogyha egy férfi kapcsolatban van, akkor legyen hűséges ő is, itt viszont kimerül az egyenjogúság. Én (és valószínű nem csak én) még úgy szocializálódtam anno, hogy attól a csajtól, aki az osztályban minden fiúnak (többek között nekem is) hagyja magát fogdosni, meg egyebeket, nem akarok semmi komolyat. Tudom, ez kettős mérce, de ez már régóta jelen van a társadalomban, nem hiszem, hogy újdonsággal álltam most elő.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
- új állapotú Panasonic laptop: Intel Core i5 / 512Gb m.2 SSD / 8Gb Ram / Windows 11
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest