Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
akos3
addikt
válasz Wictor #32631 üzenetére
Nekem is hasonló a helyzet mível végzős vok én is. De nekem pont az ellenkezője van. Régebb óta bejön egy csaj am, akivel el tudnék képzelni többet is csak hát van ügye ez a "házinyúlranemlövünk" faszság. Azt a bnője mondta, h lehet h ballagás után, de addig nincs esély.. Utána meg leszarom sztem, mert hát ha felvesznek akk jobban vonzanak az egyetemi csajok
tibi666 nah ez jó hír! Ezt hiszem erre vártál rég óta! sok sikert!
-
tibi666
senior tag
válasz Wictor #32649 üzenetére
akkor változtass azon, amit nem szeretsz magadon.
nekem sokszor fájt a fejem amiatt, hogy hamar eljárt a szám. főleg, ha ittam. ma már részegen is tudom magam kontrollálni, így ebből nem lehet gond.
azt sem szerettem magamban, hogy idegen társaságban feszélyezett voltam, nehezen oldódtam. időbe tellett, de ezen is sikerült úrrá lennem.a külsődön meg aztán főleg könnyű változtatni.
[ Szerkesztve ]
-
tibi666
senior tag
válasz Wictor #32651 üzenetére
legalább járj el sétálni, vagy ilyesmi. az is sokat számíthat.
egyél kevesebbet, egészségesebben. aludj többet, művelődj, ne rohadj a számítógép előtt. öltözz igényesen.felismerni a hibákat az első lépés, viszonylag egyszerű. ha ezután nem teszel ellene, az a legnagyobb gyengeség, amit el tudok képzelni. lehet járni ide siránkozni, mint jómagam, vagy lezso6, de ha nem akarsz hasonlóan járni, akkor kezdj el tenni ellene már ma.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Wictor #32649 üzenetére
Keress valamit, amiben úgy érzed, tehetséges vagy, szereted is csinálni. Sokat adhat.
Ajánlom figyelmedbe a Jason Becker-sztorit.
Elképesztő technikai tudással bíró gitáros, volt. Nem adta fel, ma sem adja fel, pedig gyógyíthatatlan beteg. És hány ilyen van. Számomra az ilyen emberek az igazi példaképek.(#32656) Wictor:
Akkor gondolkodj nagyobban picit, kezd el nagyban csinálni. Nem feltétlen ezt, akármilyen vállalkozást.[ Szerkesztve ]
-
Kidus
őstag
válasz Wictor #32660 üzenetére
Nem konnyu egyutt elni egy ilyen dologgal, szoros csaladban van hasonlo pelda.
Viszont az a tarsasag, ami kikozosit emiatt, oda nem is akartal tartozni sosem, remelem ez tiszta
Kitartas.... vannak azert olyan emberek, akikert/akikkel erdemes, csak nehez oket megtalalni.Assuming Control
-
Goose-T
veterán
válasz Wictor #32683 üzenetére
Eleve hülyeség az alapötlet, nagyon gyerekes másokon keresztül érdeklődni az esélyek felől. Egyébként is, kit érdekel, hogy van-e esély vagy nincs? Cselekedni kell, és kész.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
brumesz
aktív tag
válasz Wictor #32721 üzenetére
öngyilkos? semmiképp? már csak becsületből sem...egy lány ne tudjon olyan fájdalmat okozni hogy megöngyilkoljam magam
egy aszpirin meg kevés pálesz nem öl meg. tapasztalat. régebben "játszottunk" olyat ismerősökkel, amikor valami hasonló miatt iszonyat ki akartuk ütni magunkat, hogy VBK-t toltunk. nem a klasszikust, hanem vodka-bomba-kataflam. az tuti nem tett jót, de 12óra instant alvás, vagy nemistudom minek nevezzem. a bomba meg azért hogy előtte pörögj
de mielőtt lecsesznétek hogy kicsivagyok, és ne legyek hülye meg ne tegyem tönkre magam, ilyet egyikünk sem csinál már...hejesírásó:pesti vagyok, itt is tanulok, barátok mind ősökkel laknak még...
mephi666: valami ilyesmi lesz szerintem. próbálkozom, de ma még találkozom vele, és ez tuti nem fog jót tenni. de ma így vagy úgy, megpróbálom vele lezárni ezt az egészet. akkor ma este nagyonszar lesz, de holnap talán már jobb
[ Szerkesztve ]
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!
-
runner 125
nagyúr
válasz Wictor #40115 üzenetére
Azért ez elég gyalázatos, h lassabb voltál, mint én.
Fentebb pedig pedzegetted a sebességed. .. - vagy az a hálószobai részre vonatkozott?![ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
tildy
nagyúr
válasz Wictor #40280 üzenetére
A vágy mióta kizárólag pénzbeli szolgáltatás?
És ha valakivel nem képzel az ember komolyabb kapcsolatot, viszont van egy vágy, ami jön majd elmúlik , mert egyszerűen tudja a két fél, hogy nem passzol össze, ráadásul egyik félnek sincs kapcsolata, de tudod van valami a levegőben, és akkor abba a helyzetbe netán belemegy , akkor az miért lenne érzelmi "elsikkadás" ?
Miért nem fogadható el inkább az, hogy van ilyen eset is, és - mint esetemben is -alapvetően nem ez dominál valakinél ?
MEgértenélek, ha tényleg csak és kizárólag pár hónapos kapcsolatok lennének a hátam mögött. De így, hogy több évesek, sőt majdnem egy évtizedes is, nem értem miről beszélsz.
Én is voltam 18, én is gondolkodtam hasonlóan mint ő. És igencsak valószínű, hogy változni fog.
Kicsit inkább naívságra, mint érettségre vall az ebben a témában kifejtett véleménye.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Hani
aktív tag
válasz Wictor #40280 üzenetére
Saját részről nem ítélem el, nyugodtan gondolja úgy a dolgokat, ahogyan csak szeretné, az ő döntése, hogy neki mi felel meg és mi nem. Szépen megférünk egymás mellett, nincs ebből semmi gond.
A pénzért szexpartner - vonalat viszont nem teljesen látom, hogy hogy jön a képbe, erről szó sincs.
-
frame>24
addikt
válasz Wictor #40085 üzenetére
ÉÉÉéés egy újabb FAIL! bváhááá!!! (jah, régen követtem már a topikot, de érdemes volt visszaolvasni!)
Azon gondolkozom, ha rászabadítom a barátnőmet topikra, hogy vajon mennyi idő után röppenne rá valaki?
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
runner 125
nagyúr
válasz Wictor #40425 üzenetére
Te miről beszélsz? Hol írtam olyat, h Te értelmileg korlátozott vagy?
Meg mi az, h "önmaga jellemzése" ? Hol jellemeztem én magam, he?Egyébként meg hatalmas a pojjénfaktorod.
Ezt viccszámba venni hallod... de nem baj, egyszer majd lyukadra akadsz, s megtudod milyen érzés férfinak lenni, ne add fel!
Lirion
Egy kelés, reggeli, délutáni program, tök mind1.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Android játékok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- ASUS notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest