Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
Aktív témák
-
Nowhereman
őstag
válasz lorcsi #39692 üzenetére
Aranyos volt az a feminista terrorszervezeti maszlag is. Simán terrorszervezet az ilyen nőmozgalom is, mert a "sexizmus" címszóval, pont ugyanúgy korlátozzák az emberek humorizálási jogait, mint ahogy azok hisztiznek, hogy Mohameddel se lehessen tréfálni. Már csak azt hiányoltam, hogy mindig nők szerepelnek a tamponreklámokban nem nyilvánították sexizmusnak.
A végére még hozzátehetnék, hogy azonos bűncselekményekért fele büntit kapják, meg ha váláskor a nő nem bizonyul totál alkalmatlannak, garantáltan kinullázhatja a férfit a közösből...Utánam a kondenzcsik!
-
válasz d_Gabesz007 #39695 üzenetére
Háháá, akkor itt az ideje GENNYTAHÓ-módba váltani.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Rica
senior tag
válasz Csakénvagyok #39701 üzenetére
Konkertan ismerek az exem baratnoi korebol (embert baratjarol) 2 videki csajt is, akik a fovarosban dolgoznak egy nagy cegnel, es ezt mivelik. A harmadik illen bringa meg egyutt lakik a "volegenyevel", de a cegnel meg ket kolun faszi reszeli, ugy hogy a 3 manus nem tud egymasrol. Ugyes, es meg csak 22...
https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
sagvary
aktív tag
Saját és mások tapasztalatából, van egy érdekes emberi reakció, főleg a nőknél fordul elő, legalább is náluk tapasztaltam.
Hosszú kapcsolat esetén, ha valami vita ritkán előfordul(hol nincs ilyen?), akkor szemrehányásként ritkán csak azt említik fel ami a konkrét bajuk, ilyenkor jellemzően azt is megkapja az ember ami a történelem elötti időkben volt, akár valós akár vélt dolgot. Az nem számít, ha már régen lezárt a téma, a kutya nem emlékszik rá, mégis felhozzák, piti dolgokat is.Miért nem csak a konkrét ügyre koncentrálnak, miért kell ezt mindig litániává alakítani?
A fórumra benéző lányoknak mondom, nem eredményes módszer!
[ Szerkesztve ]
"Hadrianus falának felhúzásához 750 milliárd köbméter követ mozgattak meg."
-
Vladi
nagyúr
válasz sagvary #39710 üzenetére
Hát igen. Pont ezért volt előző csajomnál* egy olyan szabály, hogy 1 sérelmet csak 1 meghatározott ideig hozhattunk elő.
Ha jól emlékszem 2-3 hét volt.Addig kellett megbeszélni, utána nem hozhattuk fel! Működött!
Jah 1 év egyedüllét után újra van csajom, említettem már? Mi? Hogy senkit nem érdekel? Szokni kell még. Jah és még mindig van lány barátom.
Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!
-
Vladi
nagyúr
válasz AMD Power #39715 üzenetére
Hát egy ilyen 200 km-t.
Nem tudom még, hogy ez mennyire lesz akadály. Lehet nagyon,
de ha belegondolok, most amúgy is olyan az életem, hogy alig lenne rá időm.
Úgyhogy akár még jó is lehet. A távoli jövőn meg nem gondolkodunk.Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!
-
domi007
őstag
Állj össze negyedessel, hátha ugyanabba az irányba vagy tok 200km-re szíveitek hölgyétől
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
negyedes
addikt
válasz Csakénvagyok #39726 üzenetére
hat sajnos most csak 1et sikerult odacsabitani, de johetne tobb is.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
negyedes
addikt
válasz Csakénvagyok #39728 üzenetére
en meg azoktol menekulok. na a legidealisabb szamom a mas megyelbol jottek, vagy akik nem varadiak(kevesebbet kell aggodni a szulok miatt)
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
sagvary
aktív tag
Három évig motoroztam, vagy ha nem lehetett azzal menni, akkor vonatoztam a barátnőmhöz kb. 130 km-re minden hétvégén, általában éjfélre értem vissza.
Nem éreztem terhelőnek, ez nem most volt, már tegnapelőtt.
Ma is meglevő jó házasság lett belőle. Nekem megérte![ Szerkesztve ]
"Hadrianus falának felhúzásához 750 milliárd köbméter követ mozgattak meg."
-
adam_
senior tag
Ha együtt vagyok egy lánnyal, komoly a dolog, akkor csak az engem tud idegesíteni vagy "nem esik jól", mondhatni egy picikét zavar is, ha iwiwjére, myvipjére meg facebookjára egyedülálló címkéje van kirakva? Erről még vele se beszéltem, de szerintetek ez miért van, és ezzel én miért foglalkozok ennyire?
Nemrégiben mondjuk pont erről olvastam egy cikket "facebook-féltékenység" címen, az egyik napilapban, érdekes volt, bár abból sem lettem okosabb...
[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
Miattam dobta az előző pasiját. Amikor vele volt, akkor se tette át magát kapcsolatban... vagyis én nem tudok róla.
Tényleg ez egy hülye filózás a részemről csak... nem tudom, mert igazából addig lesz@rom, amíg érzem, hogy tök jó minden, szeretjük egymást, de valamiért meg mégis zavar, hogy ez van kint az ilyen közösségi oldalakon, ami.
[ Szerkesztve ]
-
Rica
senior tag
válasz lorcsi #39705 üzenetére
20 evet dolgoztam nagy es orias multiknal. Az a tapasztalatom, hogy minel nagyobb az adott ceg es pinel porgosebb iparagrol van szo, annal nagyobb az erkolcsi ferto es a gatlastalansag minden teren. Engem konkretan buzinak neztek hosszu evekig, mert nem csaltam az asszonyt, de mivel manusom se volt, egy ido utan rajottek, hogy csak siman hulye vagyok.
Sagvary: emlexel meg a Markos-Nadas fele Erzsike valaszra, hogy hogyan birta a 92-szeres nemi eroszakot elviselni? "Szeretek kefelni" Loveja nincs belole a kis hulyenek. mellesleg en is ezt mondtam az exemnek, hogy legalabb valami haszna lenne, ha mar ennyire megkurvult.[ Szerkesztve ]
-
sagvary
aktív tag
-
Lirion
addikt
Érdekes, én több, mint egy éve vagyok a bnőmmel és még eszembe se jutott, hogy iwiw-re kiírjam, hogy kapcsolatban vagy hogy felrakjak közös képet. Facebookon még annyira se. Valószínűleg azért van ez, mert magasról leszarom az iwiwet meg a hozzá hasonló idióta web5.0-ás közösségépítő szennyet és pláne nem teregetem ki a magánéletemet egy olyan cégnek, ami az én személyes adataimból él.
Gondolom, a te bnőd is simán leszarja az iwiwet. Az viszont gáz, hogy ez téged ennyire zavar.
-
akos3
addikt
Sztem nincs különösebb jelentősége. Kérdezd meg nyugottan, sztem semmi komoly. Kicsit furi azért h egyedülállót ír ki és nem csak simán elrejti az állapotát. Nálunk ez volt. Simán egyikünk se tett ki semmit állapotnak azt kész. Közös kép se volt.
Te ígyis tudjátok (meg közeli barátok), h együtt vagytok és ez a lényeg nem? -
.:InnoMan:.
senior tag
Srácok, az mennyire gáz, ha egy csaj ott lent szőrös? Bevallom nektek, én inkább az "alul-semmit" dicsőítem. Ti hogy vagytok vele? ... és gáz közölni ezt a csajjal, hogy "figyelj, de ott lent le kéne nyirbálni picit a dolgokat"
-
Rica
senior tag
válasz .:InnoMan:. #39745 üzenetére
Miota az oralis szex alap, kifejezetten udvariatlan dolog a masik elott kozak kucsmaban megjelenni. Nem beszelve arrol, hogy sokkal higenikusabb is.
fordfairlane: nem ertem, mi a kerdes?[ Szerkesztve ]
-
-
Rica
senior tag
válasz fordfairlane #39747 üzenetére
Ha meg nem hasonlit a Family Guy-hoz vagy Simpsonekhoz, akkor semmi gaz.
Azert remelem csak akad itt olyan is, aki nemi tanulsagot is lat belole, mar a topikhoz kapcsolodoan.[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
válasz .:InnoMan:. #39745 üzenetére
Nem gáz közölni. Ma már elég általános higiénés szokás.
Plusz ugye izlés kérdése.persze ne úgy állj hozzá, hogy "wazz vágd már le azt a szart! "
Meg lehet ezt kultúráltan beszélni! "én kedvelem, ha egy lánynak ott is tudom simogatni a selymes bőrét"(#39747) fordfairlane:
Azért ennyire nem gáz. Most ő ebben az élethelyzetben van, nem kell feltétlenül az arcába tolni.
Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!
Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
- új állapotú Panasonic laptop: Intel Core i5 / 512Gb m.2 SSD / 8Gb Ram / Windows 11
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- MSI mag coreliquid 360r v2 + 850 Gold táp
- Új Dell 13 XPS Plus 9320 UHD 4K+ Touch i7-1260P 12mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Iphone 13 Pro Max(garanciális)Sierra Blue 128 GB/Media Markt/
- Xbox Series X 1TB -GARANCIA- konzol beszámítás ok! -
- Fortnite GAMER // i5 7.gen / DDR4 / SSD / 8GB VGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest