Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Aktív témák
-
Cs.Orsolya
senior tag
A Férfi-anima Integrációs Bizottság Központi Irodájában, ami most nem tudom pontosan, hogy a Harmadik Mennyország Hetedik Kapujában, vagy a Hetedik Mennyország Harmadik Kapujában van. Jó lenne, ha felhívnád a Tizenkétfejű Sárkány Információs irodát, ott a helpdeskes talán tud segíteni neked. Tudom, hogy bonyolult dolog nőügymentes naphoz jutni, de hát ez van, kéremszépen. Ez a Föld nevű bolygó, és itt így működnek ezek a dolgok.
Hja, vigyázz, mert nem mindegy, hogy melyik fejével beszélsz majd, néha kiszámíthatatlanul szeszélyes tud lenni egyik- másik, és ha nem vagy elég kedves vele, nem adja meg az információt!
-
tildy
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #21034 üzenetére
Nekem fogalmam sincs, hogy szerelmes vagyok-e
Rózsaszín ködösen tuti nem. Racionálisan talán .
De imádom a párom és jó vele .Most jött sms, fél éve vagyunk együtt, én el is felejtkezdtem róla
A pasik imádják ha rajongóan csillogó érdeklődéssel nézünk rájuk
Ez mondjuk igaz -
válasz
whitezo88 #21024 üzenetére
Szerintem megér még egy találkát, most érettségizett, nem? Valószínűleg azzal voltak elfoglalva a gondolatai, lehet nem tudatosan, egyszerűen én is szoktam gondolkozni a vizsgáimon utána (persze fölösleges
) , és hát neki ezek az első vizsgái...
mikor mondta hogy annyira kócos vagyok..neked azt kelett volna mondanod hogy így is ugyanúgy szeretlek
-
Tim82
félisten
válasz
Cs.Orsolya #21033 üzenetére
Nyereményemet hol vehetem át?
-
Cs.Orsolya
senior tag
Bingó! Napunk Legműveltebbjének kijár egy jutalom nőügymentes nap!
Miss Franz könyveit már egyszer végigrágtam a szakdolgozatom írásakor, most újra olvasom őket, mert közben a Nő, mint olyan egy csomó aspektusában tárta ki magát a tudatom számára, így mindig izgalmas újfajta és mélyebb rétegeket értek meg a jungiánusok írásaiból. Ami nem biztos, hogy nekik köszönhető, sokkal inkább a meséknek, és a nyelvünk szimbolikusságának.
-
Tim82
félisten
válasz
Cs.Orsolya #21031 üzenetére
Marie-Louise Franz (Jung-tanítvány) írt ilyeneket. Én mondjuk Boldizsár Ildikó könyvében találkoztam a témával.
Én is offolok, nőm van, tehát nőügyeim nincsenek.
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
elmoraan (r) #21030 üzenetére
Most olvasom a mesekutatásaimhoz az egyik könyvben, hogy van egy jelenség, amit anima-típusú nőnek hívnak, aki nagyon érzékeny a férfia animájára - = tudattalanjában lévő nőre -, és észrevétlenül azonosul vele (és ha nincs jelen a férfi, akkor nem igazán találja a helyét nőként, sokszor emberként sem). Most biztosan én is azonosultam a tudattalanodban lévő nővel, és játszom a Te animádat. Ez a lélektani teljes hasonulás. De nem merem ragozni tovább...
Inkább áttérek más nyelvi játékokra.
Még egy másik, ami ide illik: Néha - majdnem mindig - hazaviszem a klienseim tüneteit, ráadásul úgy, hogy még nem is tudom, hogy az ő tünetük, hanem utóbb derül ki, és akkor esik le nekem a tantusz, hogy már megint "jól sikerült az összehangolódás", és nem hipochonder vagyok.
Ez mindig megnyugtató, mert ilyenkor bebizonyosodik, hogy csak tehetséges vagyok, nem pedig agyahagyott őrült.
Szóval, van úgy, hogy találkozok az életemben, vagy magamban valami elképesztő problémával, megoldom, és akkor kibukik a következő találkán a kliensemből, hogy hát hetek óta kínlódik azzal a problémával, amit nekem is meg kellett oldanom. Na, az ilyen hajmeresztő sztorik egyre nagyobb számban érnek utol. Ennek köszönhetően azért vagyok olykor magammal elfoglalva, hogy másokat kipucoljak belőlem, és végre rátaláljak arra, ki is vagyok valójában. Nem könnyű a terapeuták élete. Nem is ajánlom senkinek...
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
Cs.Orsolya #21028 üzenetére
Hé, az az én reszortom!
Neked mindig van nőügyed, ha más nem, hát magaddal vagy elfoglalva. -
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
whitezo88 #21024 üzenetére
Ugyan, csak rossz passzban voltatok. Van ilyen is... Ő magával volt elfoglalva, nem Veled, Te meg nem kaptál érdeklődően, olykor rajongva tündöklő tekintetet, hogy azonnal érezd, itt van valami. Más részről, ha enélkül nem érdekel a másik, akkor kár erőltetni...
Mellékesen: A pasik imádják ha rajongóan csillogó érdeklődéssel nézünk rájuk - én szinte mindig így nézek arra, ami él és mozog -, és ettől már azt hiszik, hogy teljesen odáig vagyunk értük. De mire én erre rájöttem!
Tegnap a dokibácsira is így kellett volna néznem, és akkor biztosan megereszt egy mosolyt is, de annyira kész voltam és elveszett attól, hogy baja van a kígyónak, hogy elfelejtettem istenként nézni arra a férfira, aki megmentette a kígyómat a végső pusztulástól... De ha az egyhetes kontroll után kiderül, hogy nem maradt idegrendszeri károsodása köszönhetően a kollektív felelőtlenségünknek, akkor majd rajongok érte egy kicsit. Sőt, kap valami nekivalót is, aminek örülhet...
-
tibi666
senior tag
nem tudom, elég gyakran említi a fazon nevét, hogy ő ezt gondolta, ő sem szeret múzeumba járni (mint én). viszont mindent megjegyez, amit mondok. tegnap is csak utaltam valamire és közbevágott, hogy mire, majd mondta, hogy látod mindent tudok rólad és mosolygott. mondjuk ez nem jelent semmit, mindig mosolyog.
-
Goose-T
veterán
válasz
whitezo88 #21019 üzenetére
Talán egy kis szívatással, ugratással, gonoszkodással lehetett volna menteni a helyzeten. Mondjuk a "jaj de kócos vagyok"-ra mondhattad volna, hogy "ja, nem is tudom, hogy mertél így az utcára kijönni".
Vagy ilyesmi. Ha találkoztok még, akkor érdemes ebből az irányból megközelítened. Ha nem akkor mindegy.
-
Tim82
félisten
válasz
Cs.Orsolya #21018 üzenetére
Erről az a sztori ugrott be, amikor John L. Austin, a neves nyelvfilozófus egy előadásában azt fejtegette, hogy az angolban a kettős tagadásnak lehet pozitív jelentése, míg a kettős helyeslésnek (bocs, reggel van
) nem lehet negatív. Erre valaki beszólt neki gúnyosan a hallgatóságból, hogy "ja, ja".
Aktív témák
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest