- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flynth
tag
-
lafaty80
addikt
Én gravi gömböket szedtem úgy, hogy az elsőnél jöttek a sentinelek + robikutya, aztán 20db-ig csak loholtak utánam
Más, próbáltam már vagy ezer beállítással is, de kb 30-45perc után belassul a játék, fps esés. A neten található minden módszert kipróbáltam, de nem értem miért csinálja. Ilyenkor ugyebár save-exit-start szentháromság megoldja a következőig... tudja valaki, hogy ennyi "patch" és netes trükk után miért?
(i7, 16gb ram, gtx 980, 1920x1080)
-
-
Shadowguard
senior tag
Én most nagyon jó bolygót találtam magamnak: hatalmas nikkeltömbök, rengeteg goldkristály, emeril és alumíniumtömbök. Egyedül a növényzet szegényes, alig pár aloeszerű növény van rajta, de annyi plutónium, hogy már mindent azzal töltök
Ha végre elkezdené dobálni a hajóroncsokat akkor maxos hajóig fel se szállnék innen
Viszont amit idáig végképp nem találtam: Chrysonite. Ezt mégis honnan a francból lehet szerezni? Nem voltam túl sok bolygón eddig, de ezzel még végképp nem találkoztam, pedig néhány fejlesztéshez kellene.
Egyébként az létezik, hogy a Gek-eknél nincs fali multi-tool tartó vagy csak nekem nem volt szerencsém náluk? Cirka 25 órát töltöttem az előző rendszer három bolygóján, de egyet sem sikerült találni. Most átjöttem a Vrykulokhoz és már 21es kispuskával szaladgálok pár óra után. Ráadásul ezt ingyen kaptam, a 18ast cseréltem el erre
-
Romvr
őstag
Pontosan. Van hogy ott állok, látom hogy 20 méterre Plutónium van, scannelek erre a 200 méterrel távolabb lévőt jelzi, meg minden mást a közelben, csak amit éppen látok azt nem. De van hogy semmit nem jelez ki, aztán lépek kettőt és a következőre már minden ott van.
A hajó scannere pedig semmit nem jelez ki konkrétan csak az űrben talál ezt-azt, elvétve. Pedig ha a talaj fölött repkedve, scennelésre ugyanúgy kiírná az összes erőforrást és épületet, az nem lenne rossz.
Szóval van még mint javítani.
-
warcat
veterán
Jók a kérdések engem is érdekelne pár
Multi toolt nem tudom lehet-e fejleszteni viszont az idegeneknél van néha fali dobozban én onnan szedtem egy jobb félét mint ami volt.
Táskahely (exosuitra gondolsz ugye?) meg véletlenszerűen van a bolygókon ha leszállsz a lakottnak tűnő helyeken,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Windows 11
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay
- Rap, Hip-hop 90'
- Projektor topic
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Gumi és felni topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- Switch OLED készlet 512es SD kártyával eladó
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- 89999 Ft Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest