Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz PETEE78 #2099 üzenetére
Itt ilyen sok lóvét dobnak, vagy vmit trükkölni kell? 1m elég durvának tűnik, nekem most van vmi 6 millám.. /igaz sose adok el semmit, mindent betörök a kovácsnál/
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
PETEE78
senior tag
válasz Tyler Durden #2101 üzenetére
nem kell trükközni... csak suppat használni , mert amúgy elég brutál mission farmra, nekem legalább is.
~100k, 90 másodperc egy menet. tegnap lemértem...You are being revived
-
PETEE78
senior tag
válasz Tyler Durden #2101 üzenetére
ja és a pálya legelején mikor lejössz a lépcsőn jobbra a fa tövében van 1 whetstone. szóval 90mp-ként plusz 1 whetstone farmolható
You are being revived
-
sp8787
addikt
válasz PETEE78 #2103 üzenetére
Hat nem tudom de mindig is a Restless Spirits volt a legjobb Gold farm minden nehezsegen.
Bemegy csitt 1 csatt 2 vege kilepsz kapsz 2 millat vagy mennyit.
Lejjebb is 200K,500K,1.5M.
Vagy csak siman Marobashi es eladod az osszes loot-ot.Persze ertelemszeruen ez akkor igaz ha gyorsan meg tudod csinalni.
-
addikt
Nahh, nem tűntem el, csak az IRL dolgok elvitték az időt, így nem jutott játékra. Most hétvégén viszont befejeztem az utolsó DLC-t is. Számomra így lett komplett a játék, élveztem minden pillanatát. Kicsivel 200 óra felett végeztem, de nem rohantam sehova, szal ez teljesen okés. Most még a platinához kell 3 trophy azokat akarom kihalászni, illetve a következő nehézségi fokozatokat megmászni + grand tournamentben és abyssban kicsit elmerülni. Annyi van, hogy mostantól kicsit érintőlegesen fogok játszani, el akarok kezdeni más játékkal is foglalkozni /GoW ill DQXI a két nagy esélyes/. Gondolkoztam rajta, hogy megveszem a Sekirot, de egyelőre a gameplay-ek engem nem győztek meg, úgyhogy majd vmikor akciósan.
Szeretném megköszönni a topiklakóknak a segítséget, illetve, hogy elnézték a mások számára triviális kérdéseimet (:
Végszóként annyi, hogy nagy kár lett volna, ha ezt a címet kihagyom, nálam egyértelműen azon kevés játékok közé tartozik, ami must have kategória.."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
PETEE78
senior tag
válasz Tyler Durden #2109 üzenetére
A Sekiron annyira begurult tesóm (ps-en tolja), hogy letörölte a mentését meg asszem a játékot is dühében pedig platinum fan, mindent kicsontoz és imádja, ha egy játék szívatja.... Most próbálja visszanyerni a mentését valami pc-s progival a vinyóról
Egyszer s Demon's Souls-on baszarintotta földhöz a kontrollerét, ami visszapattant a földről és a vadi új FHD Samu 104-es szélét lepattintotta. Még szerencse, hogy csak a keretet és nem a képet verte be.Vasárnap reggel éhgyomorra nekem is meglett ng+ Demon King Revealed. Most jön majd a Queen's eyes
You are being revived
-
Deck
titán
Lassan eltelik 1 év a Nioh 2 hivatalos bejelentése óta és ezalatt semmi új nem történt
PS5
-
Deck
titán
-
sp8787
addikt
Nem sporolnak a Jokai-kkal ahogy nezem.
Amugy eleg jol nez ki sztem igy elsore.Mondjuk az azert duhito ,hogy vszinuleg ebbe a closed korbe egy rakat YT-er kerult be aki sztem a jatek 1/3-at nem csinalta meg.
De lehet am ,hogy lesz open Beta az meg vszinu osszel.Vagy a megjelenes lesz osszel.
-
sp8787
addikt
Jobban belegondolva minek?
Ha kicsit is hasonloan csinaljak mit az 1esnel akkor ugyis ezt fogom jatszani fel evig. Ujra osszejon a regi banda es szetcincalunk minden lehetoseget benne ugyis.Gondolom te azert nem ezt fogod fel evig tolni.Mint ahogy sztem a tobbseg sem, az majd lenyomja az alapot es nem fogja majd 2-3 honap mulva elovenni.
-
sp8787
addikt
Persze de meddig?
Mondok egy peldat! Annakidejen versenyeztunk ki eri el hamarabb az 500 millio goldot mert nem nagyon volt mit csinalni.Meg ,hogy ki tud osszepattintani 50 milliard amritat mielott kijon a kovetkezo DLC.
Vagy pl. ,hogy ki tud bekerulni az elso 10be a Todo-nal.Ilyenek.Alapba ezt normalis jatekosok nem csinaljak sztem.
[ Szerkesztve ]
-
sp8787
addikt
Abyss-nak a vegere ertel?
En most ugy tervezek ,hogy ez vszinu kijon osszel.Ugyhogy ezt a DQ11-et befejezem vhogy, utana Div2 meg meg van 2 karakterem az Abyss elott. Az egyikkel a speedrunt akarom lejjebb vinni a masikkal meg az Odachi-s teljesitesre vagyok kivancsi ,hogy mennyi idobe telik.Meg meg akartam egy BB Arcane build-et de az nem fog beleferni sztem.
De mielott kijon akkor biztos kedzek egy sima NG-et megint rahangolodasnak.
-
Deck
titán
Nem, van pár játék amiket kiakarok még pörgetni és platinázni így azokat nyomom. Illetve, öcsémmel akarjuk végig csapatni az Abyss-t így rá is várok. Holnap kezdem a Darksiders 3-at Apocalyptic-on Összes souls game platinát is megakarom szerezni.
Milyen hosszú az Abyss? Hány óra lesz kb?
PS5
-
-
sp8787
addikt
LOL
[link] -
addikt
-
sp8787
addikt
válasz Tyler Durden #2130 üzenetére
Az en velemenyem sztem nem mervado mert az alapjan biztos nem venned meg.
En is szerettem a turn based jatekokat a Wiz7 nalam meg mindig minden idok egyik legjobbja.De ez egy tokatlagos, nyulik mint a retesteszta, gyermeteg/gyerekes jatek.
Siman elhiszem ,hogy ezt sokan imadjak amugy de ha hosszu jatekot akarok jatszani akkor mar inkabb a Div2.Ha vegzek vele az is lesz mert az vszinuleg egy istenkiraly jatek ehhez kepest. -
addikt
Thx, meglássuk akkor majd, hogy mennyire jön be. Ha nem nagy eresztés, max nem lesz platina, csak sima végigjátszás. Mondjuk nem várok tőle komolyságot, nekem a képi világ illetve ahogy írtam ez a körökre osztott harc nagyon bejön /FF7 rajongó is vagyok/.
Wiz7 nahh ezt se gondoltam, hogy vki megemlíti. Kötelező darab, anno nagyon büszke voltam magamra, hogy végigjátszottam.."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
sp8787
addikt
válasz Tyler Durden #2132 üzenetére
Sztem nem lesz vele gondod ha az ilyen jellegu jatekokat szereted akkor ez sztem maga a tokely.
A Wiz7 volt az a jatek amelyik miatt elkezdtem tanulni angolul annakidejen.En is igy vagyok vele, az egy fantasztikus "utazas" volt. Cane of Corpus FTW!
-
addikt
-
Deck
titán
Ezt a Nioh 2 tesztelést meglehetett volna oldani normálisabban is.. Pl: Storeba előrendelhető lenne és ha előrendeled akkor kapsz kódot.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
addikt
-
Deck
titán
válasz Tyler Durden #2136 üzenetére
Szintgy.
Elvileg random. Twitteren, Facebookon, Redditen is megy a kuncsorgás. Mindenki azt bizonygatja, hogy neki mindenképp kell kapnia..
PS5
-
addikt
-
Deck
titán
-
Deck
titán
Lehet én puhultam el de sokszor halok..
PS5
-
sp8787
addikt
Nem igaz ,hogy egy epkezlab jatekosnak se adtak kodot!
Nezem ezt a sok ketbalkezest! -
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest