Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sp8787
addikt
Eloszor el kellene dontened melyik fegyvert akarod hasznalni. Az elso vegigjatszas nem az amikor erdemes tobb fegyverrel foglalkozni. Persze lehet csak nem sok ertelme van. Ha ezt eldontotted es van egy Book of Reincarnation-od akkor onnan kezdve tudok segiteni, tanacsot adni ,hogy ,hogyan kellene ujraosztani a pontokat.
-
sp8787
addikt
Csak el kellene azert donteni melyiket akarod hasznalni.
A Spear-nek Body a Kusanak Dexterity a fo skalazodasa. Ez sztem az egyik legroszabb parositas ha a masod meg a harmadrendu skalazodasokat is megnezed.Felreertes ne essek en is lattam ,hogy pl. ray ugy megy naked ,hogy szinte mindenhova egyenletesen pakolja a pontokat. Tehat meg lehet csinalni csak el kell donteni van e ertelme.
-
sp8787
addikt
Ha a Kusa-t valasztod akkor azert nem art hat tudod ,hogy a Spear meg a Katana Dojo mission nem fog olyan konnyen megnyilni igy az egyik legfontosabb submission majd kesobb kell vhogy unlockolnod.
Na mindegy elso vegigjatszasnal ha ujraosztod a pontokat akkor cca ez a menet.
Annyit raksz az ilyen Body, Stamina...etc.-kra amennyi a kovetelmeny ahhoz az armorhoz amit viselsz, viselni akarsz.
A Spirit-et feltolod 10-re es Kato-t hasznalod. Ezutan nem art minimum 10-re tolni a Magic-et es a Dexterity-t.
A Kusa fo skalazodasa Dex igy azzal nincs gond. Tehat a te esetetben annyit raksz a Magic-re ami szukseges az alap spellekhez majd az osszes tobbi pontot a Dexzterity-re rakod. A jatek folyaman a vege kornyekere, legvegere nem art ha megvan a 20-20 Magic es Dex de ugye az esetedben a Dex a fo tehat azzal nem lesz gond.Nem kell elso korben ilyenekkel foglalkozni. Nem kell soulmatchelni, reforge-olni...etc. Semmi, zero.
Ami a legmagasabb szintu fegyver abbol amit hasznalsz azt hasznald es kesz. Az armoroknal meg vegkepp nem kell foglalkozni a szinttel. Ha van pl. egy alacsony szintu Warrior of the West-ed folosleges folsoulmatchelni.. etc. azt hasznald es kesz.A Familiarity a fegyveren azt jelzi mennyire szoktad meg az adott fegyvert ha feltoltodik a kek csik akkor eri el a maxot. Minden mashol a Familiarity plusz bonuszt ad.
-
Djuree
félisten
azok nem pár órásak. 1-1 bossal elvagy pár óráig, főleg nehezebb fokozaton.
nagyon durva bossok vannak bennük.
hát a térképen adnak plusz területeket, ott tudod kiválasztani őket.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
sp8787
addikt
Ha nagyon jo vagy akkor nincs de kb. az a lenyege a jateknak ,hogy ,hogy tudsz optimalizalni.
Ha elso vegigjatszasrol beszelunk ott tul sok nincs. Ha ossze tudsz pakolni pl. egy Warrior of the West + Kingo kombot akkor ok de ha csak az egyiket az is ok. Azzal a Way of the Strong es a Demon joresze is siman vegigviheto.
-
sp8787
addikt
Itt vannak a Set, Grace bonuszok: Nioh Sets and Graces
-
Djuree
félisten
én már way of the nioh-on vagyok. 600 valahányas szintű vagyok. igyekezz minél gyorsabban végigszaladni hogy eljuss way of the nioh-ig, itt van az igazi játék.
ki lehet lépni twilightból persze, csak akkor bukod a cuccokat amiket ott kaptál.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
sp8787
addikt
Te most az elso vegigjatszast nyomod?
Egyebkent sztem rosszul vannak elosztva a pontjaid ez szinte biztos. Peldaul Magic-re 30-nal tobbet teljesen felesleges rakni elso vegigjatszasnal meg aztan foleg.Twiglight Mission-okre gondolsz? Mint minden mas mission-nel az Abysst kiveve ki tudsz Himorogi Branch-olni akkor megmarad minden ha Fragmentelsz akkor bukod az amritat.
-
sp8787
addikt
Nem lehet rosszul elosztani? Ne viccelj!
Egyebkent nincs olyan ,hogy Living Weapon stat olyan van ,hogy Spirit de az teljesen mas teszta.
Latod ,hogy nem tudod mire erdemes rakni!Milyen armor-t hasznalsz, es melyik fegyvert ez cca eldonti az elso vegigjatszast ,hogy mire/mikre kell pakolni.
-
sp8787
addikt
A Spirit azt hatarozza meg ,hogy mely Guardian-okat tudod hasznalni es mely tulajdonsagaik unlockolodnak plusz a Spiritbond ami gyakorlatilag semmi. 10-es Spirit-nel Kato kimaxolodik. Konnyu beleesni abba az illuzioba ,hogy ahogy haladsz elore egyre jobb GS-eket kapsz es ez igaz is mivel jokat kapsz de csak bizonyos celokra. Kato-n kivul nincs semmi szukseg masik GS-re az elso runnal.
Nincs olyan ,hogy noveled a LW-t. A LW-nek bizonyos dolgait tudod befolyasolni.
Az 223 az nagy valoszinuseggal a LW Durability ,semmi koze a sebzeshez.Tokmindegy milyen sulyut veszel fel ,nem az a lenyeg hanem ,hogy a vegen hol van az Agility-d.
Az armoroknal a Defense cca semmit nem er a Damage Reduction az ami szamit. Ezert van az ,hogy solumatchelgetes nelkul siman vegig lehet menni ugyanabban az armorban mondjuk az alapjatek vegetol a WOTD vegeig.Mindenki az csinal amit akar de az elso runnal nem erdemes tobb fegyverre koncentralni. Valasztani kell egyet es kesz. Majd eljon az ido amikor azzal nyomod amivel akarod.
"A kovácsnál nagyon nem tudok fegyvert fejleszteni már és ha igen akkor is a kalapácsra teszi ami használhatatlan,mert lassú."
Oszinten mondom gozom sincs mit akarsz ezzel mondani. -
Djuree
félisten
nem, a sima dobókés. nézz youtube vidit, brutál darálós. bár egy szint után már nem elég erős, vannak már utána jobb buildek. de way of the nioh végéig simán el lehet vinni, utána már leszel vagy 600-as szintű, könnyű akármire átállni. a dlc-k már way of the niohon nem mennek így. azok már nagyon durvák.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Deck
titán
Sokszor van 2 Boss egyszerre sőt van hogy több jön egymás után. Sőt van tournament ami rengeteg körös, folyton jönnek az ellenségek minden amivel a játékba találkoztál és van vagy 8 boss is kb tuti benne ott is van, hogy egyszerre jönnek kette . Mikor először csináltam nagyon durva volt sose akartak elfogyni...
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Djuree
félisten
dehogynem. sőt van h egy korábbi boss sima ellenségként jön...egyszerre mondjuk 2 belőlük. a dlc-kben az egyszerre 2 boss még a lazább kihívás. de jobb esetben eddigre már elég tapasztalatod van hogy leverd őket.
betegek ezek a japók...majd a nioh2.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Deck
titán
Nue a "villámos patkány". Dojoba leverted már fakardal?
Nem lehetsz olyan véna ha már eddig eljutottál. Csak elég 1 figyelmetlenség és meghalsz. Amiket írtam Omnyo Magic azokat használd + Suzaku úgy könnyen. A Hundred Eyes is meglesz majd csak nézz tutorial videókat hozzá ha nem megy Fel ne add!
PS5
-
sp8787
addikt
Minden kombo utan tart egy enyhen szolva feltuno szunetet na akkor kell. Ezert is kell viszonylag kozel lenni es nem hasznalni Sloth-ot mert az teljesen felboritja a ritmust.
Keress egy fightot innen es az nezd meg : Whitegoat Abyss
Itt a lista ,hogy melyik levelen talalod meg > Abyss Levels
-
sp8787
addikt
Nem is az ,hogy megcsinalta hanem van amikor valtogatja ,hogy mikor milyen fegyverrel megy be. Sztem unalmaban vagy nem tudom. Shige-t volt mikor egy fcking Hammerrel nyomta le.
Vagy Haybusha-t is egy ugyanolyan sz*ros Hammer-el. Mondjuk Hayabusha az elegge kihasznalhato mivel folyamatosan blokkol. Na de akkor is ne man.
Egyebkent ha megfigyeled van amitol kimondottan tartozkodik. Peldaul a nehezebb human bossok ha jo vagy akkor Iai loopolhatok hatulrol. Azt sem teljesen egyszeru megcsinalni de ez a joember meg ettol is tartozkodik es csak komboban rakja be az Iai-t.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
-
Deck
titán
Van rengeteg tutorial videó youtubeon, hogy csináld ha nem menne.
Ha végig vitted a játékot és a dlc-ket is akkor leszel olyan erős, hogy egy boss 2-3 ütés. Jutsuk, Spirit is.. Na meg megtanulod a bossok move setjét is. Nem kell ehez 100x-or végig vinni.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
saelin
veterán
Legördült a stáblista... Az a zene a végén!
A lényeg hogy egy fegyvertípust használj és fejlessz főként. Első végigjátszásra jó ha van egy lándzsád, mert néha jól jöhet, de az is lehet, hogy csak a kusarigama-val vannak gondjaim. Voltak bossok amiket egyszerűen nem tudtam azzal a fegyverrel megcsinálni, míg lándzsára átváltva egyből meglett. Onmyo-ként nem volt nehéz a játék annyira, mert mindig tudtam valamit használni a bossok ellen. Van egy sloth nevű talizmán, ami lelassítja az ellenfél mozgását és támadási sebességét, sőt, még a képességeit is! Szvsz eléggé broken... Igyekeztem nem használni vagy csak akkor ha valamit akartam csinálni. Pl sloth + heal/buffok, debuffok. Mivel ez volt az első végigjátszásom, így nem tudom más buildekkel mennyire lehet bajos a játék.
Még valami:
- Sima ellenfelek ellen tanulj be kombókat.
- Bossokat pedig csak szúrkáld! Én is sokszor a türelmetlenségem miatt haltam meg, mert már kevés HP-ja volt és be akartam darálni... Nem jött össze.[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
snake78
tag
Azok akik egy ütésből kinyírják azok valószínű de csak valószínű beletették a maguk kis kb 700 órájukat lementek 999 ig Abbysban és osszerakta egy b@szós build et
A játék meg szerintem nem csal
Maximum nem megy az általa előírt tanulási rendszer
Japánok meg nem hiszem, hogy bármit is csináltak volna magukkal
Hiszen pont nekik “fizetsz “ a jatekert
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest