- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
PETEE78
senior tag
nagyon szívesen!
De ne mondd már, hogy nincs ismertető, meg tutorial anyag...
felül a fejlécbe, a keresőbe beírod pl: "familiarity" és megnézed mennyi infót kidob ráugye ugye? a zsütüb videókról nem is beszélve
vagy reddit
ha nem megy az angol akkor fordítgasd le amiket nem értesz, előbb utóbb menni fog
én is jártam nem egyszer tévúton, sőt még most is van sötétség... sőt, most még hülyébbnek érzem magam
-
PETEE78
senior tag
itt már mindent leírtak kb. Szerintem azok a pontok nagyon nincsenek jól elosztva...
oszd újra, ha tudod...
katanahoz:
Heart, Strength, Skill-re gyúrni és egy namy sword, meg mondjuk egy warrior of the west set vagy kombózva...
olvass vissza honnan tudod beszerezni, a dojokat is éremes megcsinálni, sokat tanulhatsz belőle.
a működését meg kell értened, mert amíg nem ásod bele magad nem lesz erős a karaktered.
több dolgot össze kell hozni láncolatban. gear set bonuszok kihasználása,lvl pontok elosztása, majd később
a megfelelő tulajdonságok kipörgetése a kovácsnál.
az se mindegy, hogy a fő fegyvereden milyen tulajdonságok vannak (familiarity A, CCD,CTA,)?
ha nem tudod ezek a dolgok mit jelentenek keress rá, olvass utána és máris könnyebben megérted a játék működését.
a kovácsnál ruhára még nagyon nincs értelme költeni a zsebpénzt, max a fő fegyvered rolljára, ha nincs
meg rajta valami.érdemes akár úgy elindítani egy missiont, hogy azt mondod most csak tesztelsz...
első ellenfélhez odamész, aki közel van a shrine-hoz, és kipróbálod, milyen fegyverrel, milyen oldalról,
milyen "gúnyában"
, milyen skill-el stb... mekkorát sebzel rajta.
-
PETEE78
senior tag
Ha úgy érzed gyenge a karaktered, akkor nézd meg mitől lehet... pl a statokat jól osztottad? Arra raktál amire szükséges? Ha már van rá lehetőséged, akár oszd újra. A felszerelésed bónuszait kihasználtad, amit lehet?
Érdemes egy nagy felülvizsgálatot tartani, ha nagyon megfog a játék, vagy csak szimplán addig gyúrni a dojokat meg a bossokat, míg meg nem tanítanak a helyes technikákra. Teszteld a különböző fegyvereket, melyik mekkorát sebez, hogy tudod a legtöbbet kihozni belőlük...Nekem most a legújabb nehezítés, hogy bedöglött a kontrolleren a right trigger és kontaktol, ha kell , ha nem...
Nem bosszant áááá
-
PETEE78
senior tag
Igen lépj mielőbb szintet WotD-ra mert nagyságrendekkel több lóvé és arany bezsebelhető.
Azért nem tudsz fejlődni mert nincsenek arányban a lvl és a mission szintek.
Ahogy Cortez71 is írta, meg előtte már sp8787 is, menj tovább azokkal a küldetésekkel amik mennek, aztán ahogy jönnek majd a jó cuccok...Magyarán ne tökölj strongon
Mondom én, akinek alig van ideje leülni a gép elé...
-
Kai_Rong
senior tag
Azért ennyire bika a sebzése, mert a mutatott fegyó már a Way of the Wise nehézségtől megnyíló ethereal cucc (narancssárga), neked pedig Strongon maximum divine (zöld) itemed lehet
Egyébként WotStrongon én a helyedben a könnyű missionöket csinálgatnám, egészen addig, amíg az utolsó térkép meg nem nyílik, és ott farmolgatnám a Demon King Revealed pályát, marha sok Amrita jön össze, meg decent cuccok. Aztán lenyomnám a Queen's Eyest és mennék tovább WotD-ra, még jobb cuccokért
-
Ugyanaz a térkép csak a pályák szintje emelkedik. A sorrend mindegy, bele tudsz kezdeni a kieg előtt már a köv nehézségbe.
A fokozatok:
Way of the Samurai encompasses missions of Lvl 1 up to Lvl 155 (Main Game) and up to Lvl 270 (DLC).
Way of the Strong encompasses missions of Lvl 160 up to Lvl 330 (Main Game) and up to Lvl 470 (DLC).
Way of the Demon encompasses missions of Lvl 450 up to Lvl 580 (Main Game) and up to Lvl 720 (DLC).
Way of the Wise encompasses missions of Lvl 700 up to Lvl 830 (Main Game) and up to Lvl 970 (DLC).
Way of the Nioh encompasses missions of Lvl 950 up to Lvl 1080 (Main Game) and up to Lvl 1220 (DLC). -
-
-
2x jutottam el odáig a kb 10 próbából, de eléggé szivatott. Pedig a terheltségem kékben van, szal elég gyorsan mozgok. Arra már rájöttem, hogy a lila paralizáló felhőt amit lő azt fixen dodge-olnom kell, különben ledarál, mint a mákot. Emellett dobálja a shurikeneket is + előbb utóbb rámcharge-ol, és ott se egészséges bekapni a közeli kombózást. Tegnap próbáltam katanával ill kusarigamával is. Lehet utóbbival fogok próbálkozni, mivel a high stance-ben lévő nagy ütésnek elég durva range van, talán ez lesz a nyerő.
-
sp8787
addikt
Te amiota ide irogatsz akkor ,hogy a f*nebe lehetsz meg mindig csak lvl125?
Amikol Saelin kezdte kb. akkor kezdtem en is ezt a 3(4)-ediket es mikor nala legurult a focim en mar akkor Way of the Nioh-on voltam.Most meg mar egy ideje lvl750 vagyok csak a luck factor fog vissza(mondkuk mar igazandibol csak 1etlen1 dolog kellene de az a legnehezebb) de mondjuk az lehet meg akar meg egy het vagy ketto is.
-
saelin
veterán
Most egy tüzes spear builddel. Red Demon Armor Set és a lándzsája Akaoni-no-Sankaku. Rolloltam rá egy weaken armor torso-t (22,9%), egy fire damage weapon-t (48%), Ki damage Vs Scorched-ed (15,3%) és még van rajta egy pierce guard (13,8%). A lényege, hogy a kicsikre használom a sima támadást és kombókat, a nagyokat pedig felgyújtom, hogy nagyobb sebzést kapjak rájuk a bónuszok miatt. A gyújtáshoz Suzaku-t (mert béna vagyok és a talizmán képessége op) és Enko a Red Demon bónusza miatt, +42 Attack és Defense.
A statom még mindig nagyon hibrid és lehet változni fog:
- Body 60
- Heart 40
- Stamina 9 (hogy agility "A" meglegyen)
- Strength 5
- Skill 6
- Dexterity 6
- Magic 34 (ezt vagy 40ig elviszem szerintem)
- Spirit 34 (mert így gyorsabban töltődik az ulti + úgy olvastam ez a max ami kell az utolsó guardian spiritnek)Ezt lvl 152-esen, 3254 HP-val és 149 KI-vel használom.
Abban viszont segítsetek már, hogy mi értelme +1, +2-re növelni a fegyvert, ha nem is nő semmi statja?
sp8787
Jogos. Quality over quantity. -
lbandi777
aktív tag
-
Deck
titán
A játék lényege a stamina is, hogy arra is figyelni kell stb. De te fogtad magad és csalást alkalmaztál, hogy végtelen legyen és ne fogyjon el. Ez csalás, még ha van nagyobb is, te akkor is csaltál.
Persze, hogy beragadt meg csalt is ellened
Te jössz itt a warezzel, mennyire képben vagy. -
snake78
tag
Nekem csak egy kérdésem lenne
Ha tudod azt, hogy a Ninja Gaiden agyrém volt (ugyan ez a csapat készítette )
És mások szerint is “csal a játék” és napok eltelte után sem megy a Boss leverése, mert “csal”
Igaz mások megoldják (és itt vegyük az alap esetet mindezt egyedül teszik meg ) akkor szerinted hol van a hiba a mátrixban ?
Mert ugye két opció van egy jateknál (pl: Nioh) tetszik az a része, hogy “csal” (ami a tanulás része szerintem) végig viszem és bebizonyitom magamnak azt, hogy meg tudom csinálni.
Vagy hagyom az egészet a fenébe mert “csal” a játék és nem érdekel az egész
Személyes példa
Nagy Ds fan vagyok
Párszor végig vittem már
Több fele karakterrel
Ami hiányzott a sorból az egy sl 1
Elkezdtem vannak benne durva részek
De nem a játék hibája az, higy meghalok
Az az én hibám
Nem “csal” a játék
De nem adtam és nem adom fel
Mert végig szetetném vinni
De a játék nem “csal”
Pedig néha úgy halok meg és szúrnak kardta, hogy a közelébe sem vagyon
Ilyen a hitbox el kell fogadni
Vagy ki lehet kapcsolni a gépet
Ez személyes döntés -
snake78
tag
Az nem csalás az a hitbox
Tudom ez nem az a fórum, de jatszottal pl Dark soulssal
A Ds 3 ban van egy Boss Nameless king
Mindenki csak úgy hívja, hogy hitbox King
De ez ilyen a játék része és itt a niohban nem is olyan vészes
Nagyon én meg nem is találkoztam annyira vészes hitboxal
Sp8787 már többször mutatott itt videó linkeket pl nioh sl1
Nem tűnt európai feliratnak a videobal szereplő betű típus -
Deck
titán
-
snake78
tag
Azok akik egy ütésből kinyírják azok valószínű de csak valószínű beletették a maguk kis kb 700 órájukat lementek 999 ig Abbysban és osszerakta egy b@szós build et
A játék meg szerintem nem csal
Maximum nem megy az általa előírt tanulási rendszer
Japánok meg nem hiszem, hogy bármit is csináltak volna magukkal
Hiszen pont nekik “fizetsz “ a jatekert -
saelin
veterán
Legördült a stáblista... Az a zene a végén!
A lényeg hogy egy fegyvertípust használj és fejlessz főként. Első végigjátszásra jó ha van egy lándzsád, mert néha jól jöhet, de az is lehet, hogy csak a kusarigama-val vannak gondjaim. Voltak bossok amiket egyszerűen nem tudtam azzal a fegyverrel megcsinálni, míg lándzsára átváltva egyből meglett. Onmyo-ként nem volt nehéz a játék annyira, mert mindig tudtam valamit használni a bossok ellen. Van egy sloth nevű talizmán, ami lelassítja az ellenfél mozgását és támadási sebességét, sőt, még a képességeit is! Szvsz eléggé broken... Igyekeztem nem használni vagy csak akkor ha valamit akartam csinálni. Pl sloth + heal/buffok, debuffok. Mivel ez volt az első végigjátszásom, így nem tudom más buildekkel mennyire lehet bajos a játék.
Még valami:
- Sima ellenfelek ellen tanulj be kombókat.
- Bossokat pedig csak szúrkáld! Én is sokszor a türelmetlenségem miatt haltam meg, mert már kevés HP-ja volt és be akartam darálni... Nem jött össze. -
-
Deck
titán
-
sp8787
addikt
Nem is az ,hogy megcsinalta hanem van amikor valtogatja ,hogy mikor milyen fegyverrel megy be. Sztem unalmaban vagy nem tudom. Shige-t volt mikor egy fcking Hammerrel nyomta le.
Vagy Haybusha-t is egy ugyanolyan sz*ros Hammer-el. Mondjuk Hayabusha az elegge kihasznalhato mivel folyamatosan blokkol. Na de akkor is ne man.
Egyebkent ha megfigyeled van amitol kimondottan tartozkodik. Peldaul a nehezebb human bossok ha jo vagy akkor Iai loopolhatok hatulrol. Azt sem teljesen egyszeru megcsinalni de ez a joember meg ettol is tartozkodik es csak komboban rakja be az Iai-t.
-
sp8787
addikt
Minden kombo utan tart egy enyhen szolva feltuno szunetet na akkor kell. Ezert is kell viszonylag kozel lenni es nem hasznalni Sloth-ot mert az teljesen felboritja a ritmust.
Keress egy fightot innen es az nezd meg : Whitegoat Abyss
Itt a lista ,hogy melyik levelen talalod meg > Abyss Levels
-
Deck
titán
Nue a "villámos patkány". Dojoba leverted már fakardal?
Nem lehetsz olyan véna ha már eddig eljutottál. Csak elég 1 figyelmetlenség és meghalsz. Amiket írtam Omnyo Magic azokat használd + Suzaku úgy könnyen. A Hundred Eyes is meglesz majd csak nézz tutorial videókat hozzá ha nem megy
Fel ne add!
-
-
Deck
titán
Sokszor van 2 Boss egyszerre sőt van hogy több jön egymás után. Sőt van tournament ami rengeteg körös, folyton jönnek az ellenségek minden amivel a játékba találkoztál és van vagy 8 boss is kb tuti benne ott is van, hogy egyszerre jönnek kette . Mikor először csináltam nagyon durva volt sose akartak elfogyni...
-
Djuree
félisten
nem, a sima dobókés. nézz youtube vidit, brutál darálós. bár egy szint után már nem elég erős, vannak már utána jobb buildek. de way of the nioh végéig simán el lehet vinni, utána már leszel vagy 600-as szintű, könnyű akármire átállni. a dlc-k már way of the niohon nem mennek így. azok már nagyon durvák.
-
sp8787
addikt
A Spirit azt hatarozza meg ,hogy mely Guardian-okat tudod hasznalni es mely tulajdonsagaik unlockolodnak plusz a Spiritbond ami gyakorlatilag semmi. 10-es Spirit-nel Kato kimaxolodik. Konnyu beleesni abba az illuzioba ,hogy ahogy haladsz elore egyre jobb GS-eket kapsz es ez igaz is mivel jokat kapsz de csak bizonyos celokra. Kato-n kivul nincs semmi szukseg masik GS-re az elso runnal.
Nincs olyan ,hogy noveled a LW-t. A LW-nek bizonyos dolgait tudod befolyasolni.
Az 223 az nagy valoszinuseggal a LW Durability ,semmi koze a sebzeshez.Tokmindegy milyen sulyut veszel fel ,nem az a lenyeg hanem ,hogy a vegen hol van az Agility-d.
Az armoroknal a Defense cca semmit nem er a Damage Reduction az ami szamit. Ezert van az ,hogy solumatchelgetes nelkul siman vegig lehet menni ugyanabban az armorban mondjuk az alapjatek vegetol a WOTD vegeig.Mindenki az csinal amit akar de az elso runnal nem erdemes tobb fegyverre koncentralni. Valasztani kell egyet es kesz. Majd eljon az ido amikor azzal nyomod amivel akarod.
"A kovácsnál nagyon nem tudok fegyvert fejleszteni már és ha igen akkor is a kalapácsra teszi ami használhatatlan,mert lassú."
Oszinten mondom gozom sincs mit akarsz ezzel mondani. -
sp8787
addikt
Nem lehet rosszul elosztani?
Ne viccelj!
Egyebkent nincs olyan ,hogy Living Weapon stat olyan van ,hogy Spirit de az teljesen mas teszta.
Latod ,hogy nem tudod mire erdemes rakni!Milyen armor-t hasznalsz, es melyik fegyvert ez cca eldonti az elso vegigjatszast ,hogy mire/mikre kell pakolni.
-
sp8787
addikt
Te most az elso vegigjatszast nyomod?
Egyebkent sztem rosszul vannak elosztva a pontjaid ez szinte biztos. Peldaul Magic-re 30-nal tobbet teljesen felesleges rakni elso vegigjatszasnal meg aztan foleg.Twiglight Mission-okre gondolsz? Mint minden mas mission-nel az Abysst kiveve ki tudsz Himorogi Branch-olni akkor megmarad minden ha Fragmentelsz akkor bukod az amritat.
-
sp8787
addikt
Itt vannak a Set, Grace bonuszok: Nioh Sets and Graces
-
sp8787
addikt
Ha nagyon jo vagy akkor nincs de kb. az a lenyege a jateknak ,hogy ,hogy tudsz optimalizalni.
Ha elso vegigjatszasrol beszelunk ott tul sok nincs. Ha ossze tudsz pakolni pl. egy Warrior of the West + Kingo kombot akkor ok de ha csak az egyiket az is ok. Azzal a Way of the Strong es a Demon joresze is siman vegigviheto.
-
sp8787
addikt
Ha a Kusa-t valasztod akkor azert nem art hat tudod ,hogy a Spear meg a Katana Dojo mission nem fog olyan konnyen megnyilni igy az egyik legfontosabb submission majd kesobb kell vhogy unlockolnod.
Na mindegy elso vegigjatszasnal ha ujraosztod a pontokat akkor cca ez a menet.
Annyit raksz az ilyen Body, Stamina...etc.-kra amennyi a kovetelmeny ahhoz az armorhoz amit viselsz, viselni akarsz.
A Spirit-et feltolod 10-re es Kato-t hasznalod. Ezutan nem art minimum 10-re tolni a Magic-et es a Dexterity-t.
A Kusa fo skalazodasa Dex igy azzal nincs gond. Tehat a te esetetben annyit raksz a Magic-re ami szukseges az alap spellekhez majd az osszes tobbi pontot a Dexzterity-re rakod. A jatek folyaman a vege kornyekere, legvegere nem art ha megvan a 20-20 Magic es Dex de ugye az esetedben a Dex a fo tehat azzal nem lesz gond.Nem kell elso korben ilyenekkel foglalkozni. Nem kell soulmatchelni, reforge-olni...etc. Semmi, zero.
Ami a legmagasabb szintu fegyver abbol amit hasznalsz azt hasznald es kesz. Az armoroknal meg vegkepp nem kell foglalkozni a szinttel. Ha van pl. egy alacsony szintu Warrior of the West-ed folosleges folsoulmatchelni.. etc. azt hasznald es kesz.A Familiarity a fegyveren azt jelzi mennyire szoktad meg az adott fegyvert ha feltoltodik a kek csik akkor eri el a maxot. Minden mashol a Familiarity plusz bonuszt ad.
-
sp8787
addikt
Csak el kellene azert donteni melyiket akarod hasznalni.
A Spear-nek Body a Kusanak Dexterity a fo skalazodasa. Ez sztem az egyik legroszabb parositas ha a masod meg a harmadrendu skalazodasokat is megnezed.Felreertes ne essek en is lattam ,hogy pl. ray ugy megy naked ,hogy szinte mindenhova egyenletesen pakolja a pontokat. Tehat meg lehet csinalni csak el kell donteni van e ertelme.
-
sp8787
addikt
Eloszor el kellene dontened melyik fegyvert akarod hasznalni. Az elso vegigjatszas nem az amikor erdemes tobb fegyverrel foglalkozni. Persze lehet csak nem sok ertelme van. Ha ezt eldontotted es van egy Book of Reincarnation-od akkor onnan kezdve tudok segiteni, tanacsot adni ,hogy ,hogyan kellene ujraosztani a pontokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged