Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kai_Rong
senior tag
-
addikt
Haladtam tovább a kettes szigeten, pár twilight mission submission illetve 2 főszál is megoldásra került. 2 boss-t vertem le az egyik a Giant Centipede volt a másik pedig Umi-bozu. A százlábúval kicsit szenvedtem, mert nem nagyon blokkoltam, dodge-olással próbáltam megölni, nahh az nekem nem ment. Végül dual karddal ment le, blokkolva a csáprágós támadását, mikor felágaskodott, akkor meg dash-el be és szétkaszaboltam. Maga ez a pályarész a méreg miatt elég idegesítő volt, illetve nagyon sok időmbe került, mire az összes kodamát sikerült összevadászni. Ehhez képest a kikőtői pályarész maga volt a felüdülés. Szerintem egyáltalán nem volt nehéz /jópár ellenfelet sikerült a vízbe taszigálnom/, illetve nagyon tetszett, hogy a tetőn rohangálva is új helyekre juhattunk el. Eléggé sikerült eltalálni a pálya hangulatát. Maga a boss azt hittem keményebb lesz, igazából pár próbálkozással meglett. Nagyon bonyolult move setjei nincsenek, illetve a fire buff miatt elég jókat lehet rajta sebezni. Ez kuszarigamával lett meg, a high stance-es moveset itt is bevált, nagyon lehetett darálni.
Olyan kérdésem lenne, hogy geart hol lenne érdemes farmolnom? Jelenleg lvl45 vagyok és 30-35 lilákban pompázok.."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
saelin
veterán
válasz Tyler Durden #1504 üzenetére
Nem tudom megéri e még Umibozu környékén cuccot farmolni. Én csak a fegyveremre koncentráltam kb az első dlc-ig és nem nagyon voltak gondjaim. Szvsz a zöld cuccok megjelenésével kezdenek el újra farmolni, mert azok szignifikánsan jobbak.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
Itt a God of War letöltve, van benne vagy 3 órám és inkább játszom Nioh-t Way of the Strong-on. Wtf?
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Tyler Durden #1504 üzenetére
Zéró értelme van farmolni, nagyjából minden második új pályán jobb cucc esik majd, mint amit aktuálisan meg tudsz szerezni. Mivel első végigjátszásnál még a buildeddel se kell foglalkozni, ezért csak haladj előre a küldetésekkel, és bármilyen jobb cucc esik, azt kezdd el használni. A finomhangolás az első DLCig nem fontos.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
addikt
válasz Kai_Rong #1507 üzenetére
Nemtudom, akkor lehet peches vagyok, de nekem pl most a kikőtős pályán se jött semmi upgrade. Warrior of the westet hordok, aminek ahogy írtam is 30-35 lvl-es lila darabjai vannak. azoknál a 40-45 kék sárga se ér a nyomába. De köszi a tanácsot, akkor haladok előre, azt csak jön upgrade.
saelin: nekem is itt a GoW meg a DQXI, de egyelőre esélyt nem látok rá, hogy a következő hónapokban bármelyiket is elővegyem..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Tyler Durden #1508 üzenetére
Én első végigjátszás alatt elengedtem a fix szetteket - jól jön a bónusz, de valszeg nem tudsz majd , szóval fegyverekből automatikusan mindig beraktam a magasabb szintűt, függetlenül a színétől, armorból pedig B agility mentén egyensúlyoztam a legmagasabb damage reductionért. Valószínűleg már észrevetted, hogy egy adott missionben a loot maximális szintje nem magasabb a mission ajánlott szintjénél.
A fix szettek bizonyos pontig hasznosak lehetnek a bónusz miatt, de mivel random a loot, ezért kicsi az esélye, hogy minden armordarabból fog esni az adott pályán.
Ha mindenképp ragaszkodsz a Warrior of the West cuccokhoz, akkor be lehet gyűjteni a smithing textet Tachibanától, akár a fő missionben, akár a párbajos mellékküldetésben, de jelen ponton valószínűleg nem tudod még hatékonyan farmolni ezeket. Ha szerenéd magasabb szintre húzni a meglévő cuccaidat (fodder elemként egy magasabb szintű, bármilyen színű armort raksz be), akkor soulmatchelhetsz is, de az egy idő után drága mulatság lesz. A harmadik régióban lesz egy mellékküldetés, a The Battle of Ohashi Bridge, ami jellemzően egy revenant temető, ott tudsz farmolni, ha nagyon akarsz, de mint fentebb írtam, a level cap miatt nincs sok értelme.
-
PETEE78
senior tag
Na az első végigjátszás megvolna ( ha lassan is... )
Akkor a legfontosabb teendők:
1, Request fro Ginchio WOTS Yakasani
2. Ohashi Bridge WOTS divine cuccok gyűjtése, illetve kasszázás, és persze nem lépek szintet. hány milkát érdemes összekapni?)
3. Soul Match és Roll az új fegyverekre, ruházatra. A legfontosabb tulajdonságokat már veséztétek, bár nem teljesen tiszta még a kép... :/Még valami, tanács tipp?
You are being revived
-
addikt
válasz Kai_Rong #1509 üzenetére
Én is lassan kukázni fogom, ráadásul ezzel zöldben van a terheltségem, nekem jobban bevált a kék, szal inkább ilyen papírarmorokat tervezek használni. Egyáltalán nem ragaszkodom hozzá, lehet mákom volt, hogy az 5ös bonuszt össze tudtam szedni. Nyílván eleinte nagyon jó volt, mostanra viszont már kicsit divatja múlt (: Megfogadom a tanácsod, haladok tovább azt majd csak esik vmi upgrade, ill még a magasabb szintű twilightokból lehet esetleg jó loot.
Egy kérdés: a pályán lévő revenantokat ti fel szoktátok "kelteni"? Én nem nagyon foglalkoztam velük, azokkal küzdöttem csak meg, amik fixen "felkelnek""It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Kai_Rong
senior tag
válasz PETEE78 #1510 üzenetére
Szerintem Yasakani Magatama farmolásra a Request for Ginchiyónál jobb és megbízhatóbb a Trail of the Master küldi a negyedik régióban, nekem mind a Yasakani Magatama, mind a Yata Mirror ott jött össze, kevesebb, mint 5 próbálkozáson belül. A negyedik régió unlockolásához 5-6 pályát végig kell vinned WotS-on, de mehetsz a könnyűekre/gyorsakra, és pikkpakk megnyílik. A Ginchiyós loot az elég random. Viszont ott is tudsz revenantokat farmolni, mint az Ohashi Bridge-en, Ginchiyo nagyon sokat segít, egy igazi tank
Aktív soul matcheléshez WotS-on nem árt 8-10 milliónyi goldot összeszedni, attól függően, hogy használtad-e a patronage glitchet a kovácsnál az első végigjátszás során. Ha nem, akkor drágábban fog dolgozni, szóval a pénz fontos szempont lesz.
Fegyvernél három fő tulajdonság van, amit érdemes kirollolni: Familiarity Damage Bonus, Close Combat Damage, és a legmagasabb skilledre Change to Attack (ezt érdemes a fegyvernek megfelelő alapkategóriával összehangolni, pl. Katana esetében Heart, Dual Katana esetében Skill, stb.). Én emellett szeretem a Weaken Melee Weapons tulajdonságot is, nagyban növelte a túlélési esélyeimet Way of the Demonon. Ehelyett a Weaken Armor (Torso) is lehet egy jó választás, az még agresszívebb játékot tesz lehetővé.
Armornál abszolút build függő, hogy mit érdemes: én első körben plusz attackot próbálnék kirollolni, hogy gyorsabban ölj, jól jön a plusz toughness is egészen addig, amíg a 200 toughnesses szintet el nem éred. Az evasion / dodge ki usage is hasznos tud lenni ezen a szinten.
Szerintem a felsoroltakon túl próbálj meg megálmodni egy buildet, ami mellett egy darabig lecövekelnél. Használj nyugodtan Book of reincarnationt a respecre.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Tyler Durden #1511 üzenetére
Eh, az előzőnél félbemarad az üzenetem Szóval van egy befejezetlen félmondatom, amiben azt akartam írni, hogy vannak jó szett bónuszok, de valszeg nem tudsz majd mindig megfelelő armordarabokat lootolni, szóval majd ha végignyomtad az első végigjátszást, akkor utána megszerzed a kinézett armorszett divine verzióját, és azt tudod fejlesztgetni, addig fő szabályként a legmagasabb szintű új fegyvert és armort érdemes használni.
A revenantokat csak akkor keltsd fel, ha shrine közelében vagy, illetve ha biztos vagy abban, hogy le tudod őket gyűrni. Jó esetben valami jobb lila cuccot dobnak NG-ben. NG+ során lesz jelentősége a farmolásuknak, amikor a konkrét armorszettekre vadászol majd.
-
PETEE78
senior tag
válasz Kai_Rong #1512 üzenetére
2 dolog az előzőekhez....
Utoljára A DS sorozatnál voltak ilyen mozzanataim
The Queen's Eyes mission: hulla fáradtan este 11 kor csak heccből nekimentem, de perszre tudtam az előző próbálkozásokból, hogy ha eddig nem gyaktam le a labor kulcs örzőit, akkor így sem fog most sikerülni. Csodák csodájára 3. alkalomra sikerült. Ezután már úgy mentem fel a bosshoz, hogy legalább megnézem az átvezető intrót aztán majd biztos századikra valamikor legyakom...
Hulla fáradtan 1 próbálkozásra sikerült, minden guide és extra próbálkozás nélkülÉs a másik luck, hogy tegnap futottam az első Request for Ginchiyo-t, és elsőre beadta a Yasakani Magatamat.
You are being revived
-
Kai_Rong
senior tag
válasz PETEE78 #1515 üzenetére
Gratula Hundred Eyes szerencsére egyik nehézségen sem túl vészes, ha a klónokat ki tudod nyírni, onnantól már egy sétagalopp a pálya. Későbbi nehézségekre egy jó tipp a klónokra az, ha egyesével hátrahúzod őket a lezáródó kapuig, és Living Weapon módban elkalapálod őket.
A Yasakanival nagy mákod volt, remélem, hogy ha már lúd legyen kövér alapon a statjai is jók lettek
-
Kai_Rong
senior tag
-
Woodslave
félisten
Ez a tachibana miafaxom már. Komolyan annyit nem tudok kezdeni vele mint a lord of cinderrrl ds3-ban.. Vmi tipp?
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
PETEE78
senior tag
válasz Woodslave #1530 üzenetére
Amúgy tényleg baromi sokrétű a játék, és minnél jobban beleásod magad annál több lesz a kérdőjel De ne izgulj a kérdőjelek miatt csak még nehezebb lesz.
Viszont, ha megfejted eöröm és bodosáááÉn rendesen mosolyogva mentem melózni, mikor eszembe jutott az előző esti szerencsés farmolásom
első végigjátszás után kezded el a játékot kb. Addig csak ismerkedés. Szóval hosszú az előjáték
......
The Battle of Ohashi Bridge farmoláshoz már behűtöttem a sörömet
You are being revived
-
addikt
válasz Woodslave #1530 üzenetére
Ezt írtam neked a ps4 topikban, hogy kemény lesz. Én is elbasztam vele 1 órát minimum, azt rájöttem, hogy ide még az itemek is szarok. Most vagyok lassan 50, szal ha úgy van, akkor nemsokára visszanézek az öreghalhoz (: Amúgy meg side mission, szal ne kapj idegbajt, hogy még nincs meg, ahogy írták haladj tovább, azt majd felrúgod később.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Deck
titán
válasz Tyler Durden #1535 üzenetére
Öcsém megcsinálta akkor pedig mondtam neki később menjen vissza de 1 óra alatt kb meglett neki.. Énis otthagytam amúgy
PS5
-
addikt
Én párszor levertem fél hp-ra, de aztán realizáltam, hogy baromi sok idő lenne mire beadom, inkább haladtam a sztorival. Amúgy amire én rájöttem, hogy a kő körül kergetőzve ha van elég türelmed le lehet verni. Én inkább normál fightban leverem majd, csak kicsit még kipattintom magamat
[ Szerkesztve ]
-
sp8787
addikt
Egyebkent meg most is eleg hamar ossze lehet pattintani egy buildet. Tokai-ban vagyok es mar 4 RD + 4 WotW-ben feszitek.
-
Woodslave
félisten
Ez a szint ajanlas mennyire komoly? 40-es szinten vagyok. Most öltem meg barba papát vagy übü ibit kinek hogy. Tovább mentem de a pókos hely kemény. Aztán a korábbi pálya mellék kuldije is fektetős. Szamuráj áll továbbra is. Valahol szintezzek vagy ennyit tudok.?
-
addikt
válasz Woodslave #1539 üzenetére
Én is az uborkát vertem le utóljára, azóta nem volt időm jáccani, viszont én asszem lvl49 vagyok, szal ha úgy van, akkor tudsz kicsit exp-t farmolni. Illetve a dojo missionoket megcsináltad?
-
Woodslave
félisten
válasz Tyler Durden #1540 üzenetére
A fakardozós? Egyet de akkor egy kis powerleveling 50-re
-
addikt
válasz Woodslave #1541 üzenetére
Azaz a fakardos, meg a nindzsás. Azokat figyeld és ha van ott mission, akkor told le.
Nahh kicsit gameltam én is, 2es sziget pipa, minden kodama/dojo/melléküldi/főküldi kész. Az uccsó melléküldi megszivatott, illetve én magamat. Ugyanaz a pálya ahol az ubit kellett leverni, ott megin wave-ben jönnek az ellenfelek. Kb 1 óra szívás után rájöttem, hogy egyszerűbb lenne az életem, ha tüzet is raknék a kardomra.. Utána 3. tryra le is ment, igaz a Tengu a végén azért még így is tudott meglepit okozni, 1 ütéssel killelt több alkalommal is /1700hp-s ütés../. Gyakorlatilag blokkolnom kellett ellene, pedig általában csak dodge-olni szoktam..
Megnéztem a szintemet is jelenleg 47 vagyok.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Tyler Durden #1542 üzenetére
Na az öreg elleni harc az én szintem mármint nem játék hanem játékos
-
Woodslave
félisten
válasz Tyler Durden #1542 üzenetére
Neke ez a wave pálya a halálom. Mindhogy. A híd vagy tengerpart. Meg ahol több van egyszerre egy nagy szörny két koponya..
-
addikt
válasz Woodslave #1544 üzenetére
Ez igazabol nem lett volna durva. Egy duplapenges demon + ket kocsonya, majd egy egyszemu ogre + 2 kocsonya van meg a vegen a tengu. A tuzes buff miatt lehet daralni rendesen, csak en egy oraig anelkul mentem. Sikerult amugy meg nagyobb szintu warrior of the west cuccokat talalnom, igy most az van rajtam 7es setbonussal.
-
TIT
veterán
Nem találom az omnyo-ba ezt a francos lehetőséget,hogy az elixir több legyen.
A zsiráf+a seggrázós kikészít.
Ha a staminát fejlesztem akkor többet tudok csapni vagy akkor is 1-2 csapás és kifulladok? -
addikt
-
Woodslave
félisten
Úgy álltam neki okosan jatszok majd erre 30-as szinten látom hogy van skillfa. Igazából a parry miatt néztem meg YouTube. Ninjutsu minek szamuráj vagyok meg se néztem a misdion abort itemről ne is beszéljünk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest