- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
PETEE78
senior tag
nem megy rá a soulmathel a 7.slot
-
sp8787
addikt
válasz
PETEE78 #2092 üzenetére
Az nem az Umbracite hanem a Divine Fragment.
Umbracite-bol van 4 tier : alap,Quality,Fabled,Divine
Onnan tudod szerezni ahol irtam> napi Twigligh-ok,Mission Reward,Random EncountersTempereles-be ugy tudsz bemenni ,hogy bemegy a Reforge menube raallsz az adott gear-re es megnyomod a Haromszoget.Temperelni csak Umbracite-el tudsz nem Divine Fragment-el.
Amirol at akarod rakni annak a Familiarity-jet kell maxra huzni fegyvernel Whetstone-al ,armornal Nikawa Glue-val vagy siman hasznalattal de az eleg sokaig tart.
Ezutan az alapfegyveredre raSoulmatch-eled a hasznalni kivant tulajdonsagot.
Ha utkozes van akkor nem fog menni igy az utkozo tulajdonsagot elotte atReforge-olod. -
PETEE78
senior tag
Az umricitek ugye a zöld sima150-es cumok szétszedéséből jönnek gyorsan, eddig így csináltam.
úgy felhúztam kb 300db 1 óra alatt seNa látod ez a legofntosabb infó aminek nem voltam tudatában és az egész kovácsolásnak lényeges része:
"2 slot reforge-olasa reseteli a Temper tablat."
Így már más a képlet
Ok temp- 2 reforge-temp- 2 reforgeMár alig várom, hogy kipróbáljam
és a [>]Close Combat Damage 15%-os inheritable-t. Vagy Spear vagy Hammer. Na azok kozul vmelyikrol atrakod a CCD-t a Nami-ra
azt úgy lehet, hogy mindkettő maxra van húzva, amúgy nem engedi igaz?
-
-
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden #2089 üzenetére
Ha meg tudod oldani akkor azert a Fam A-t meg probald meg rarakni.
Ami meg fontos lehet az a Ranged fegyvered-nek szintje marhara lenyegtelen.
Ugyhogy oda nem artana az Agility Damage Bonus A-t rarakni legelabb az egyikre es amikor melee-be bonyolodsz figyelni ,hogy az legyen bevaltva.
Azert mondom az Agility-t mert gondolom nincs a sulyod 30.1 folott, ha ott van akkor Equipment Weight Damage Bonus A-t.
Ha Tataneshi-t hasznalsz az alapbol adja 3 db-nal az Equipment Weight Damage Bonus A de ugyanugy 30.1 felett kellene lenned es akkor a ranged-en Agility Damage Bonus A kell. -
Bakker, lementettem a képet, ilyenem sose lesz
Szerintem most még nem fogok szenvedni ennyit, próbálok egy 20ccd-t rálökni azt hali. Majd rakok fel képet, hogy nekem jelenleg milyen van, és akkor max arra adsz javaslatot (: Nagyon sokat nem akarok most még költeni, játék elején vagyok, itt még nem hiszem, hogy értelme lenne elkölteni rakat lóvét egy cuccra..
-
sp8787
addikt
válasz
PETEE78 #2087 üzenetére
Legegyszerubben/legolcsobban Temper-elessel.
Ott ahol farmoltad e revenantokat szinte tuti ,hogy dobott vmelyik [>]Close Combat Damage 15%-os inheritable-t. Vagy Spear vagy Hammer. Na azok kozul vmelyikrol atrakod a CCD-t a Nami-ra es azutan raTempereled a Familiarity A-t meg a CTA-t. Ennel tobbel sztem nem kell foglalkozni de a tobbit reforge-olgathatod es ha tetszik akkor annyi.Tempereleshez Umbracite kell
- Napi Twiglightok, Nemelyik mission
- Random Encounters ahol az alap meg a Quality Umbracite-et nagy mennyisegben be lehet szerezniUmbracite-el ugy tudsz sporolni ha 2 slot-ot reforge-olsz. 2 slot reforge-olasa reseteli a Temper tablat.
Temper-ben negnezed > Nem tetszik > Reforge 2 Slot > Temper-ben negnezed > Nem tetszik > Reforge 2 Slot > ......Temper-ben negnezed > Tetszik > Temperelsz
-
PETEE78
senior tag
a kovácsnál már csak 1 dolog nem tiszta....
ha a megfelelő komponensek szerepelnek a namyn, csak alacsonyabb értékekkel:
pl FAM A+ helyett FAM C, vagy a % értékek alacsonyabbak a max értékeknél és már felhúztam a kardot +9 re, akkor hogy lehet javítani az értékeken a legolcsóbban, vagy legésszerűbben?A Namy textem megvan....
Érdemes inkább forgeolni egy újat, roll a megfelelő értékekre és felhúzni inkább azt +9-re?
vagy hagyjam a fenébe mert ez még csak zöldike és később lesz ethernal is? és az gondolom nem kompatibilis...
-
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden #2078 üzenetére
Igy nez ki a Perfect Iai QDR Katana!
Ugyhogy jol nezd meg!Ami feltetlenul szukseges minden fegyveren fontossagi sorrendben:
- CCD20
- Familirity A
- CTA
Katana-nal sztem mindenkeppen jo ha vagy *Iai QDR vagy *Flowing Shadow is van rajta de ez inkabb feljebb fontos.A Finalblow sztem egy Katana-nal alap.Ugyhogy marad 1 perk amit valtoztathatsz.
A Guard Ki Reduction 30% csak a Katana-ra rakhato en ezert hasznaltam azt.De lehetne Weaken Torso/Melee Weapons is peldaul. -
-
Megcsináltam a sparrow flies again submissiont. Azt kell mondjam ez embertpróbáló volt, 3 boss jött egymás után + az elsőnél még lőfegyveres addok is spawnoltak időnként. Az ilyen kihívásokra mondom azt, hogy van tartalom a játékban, ha esetleg vki nagyon könnyen haladna a sima sztorival (:
-
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden #2073 üzenetére
Way of the Nioh-ig egy armorhoz hozza nem nyultam ilyen teren, nem foglalkoztam a +-okkal se a lvl-el tulzottan.De persze 1st playthrough az mas.
-
-
sp8787
addikt
válasz
PETEE78 #2070 üzenetére
WotSam/WotStron 150 + 7 max upgrade is +10.
WotD 200/210 +17 max is +20.
WoW 250/260 +27 max is +30.
WotN 300/310 + 37 max is +50.
Abyss 300/320 + 135 at the last floors.Abyss
Possible + value = (Floor Number / 10) + 35 +-3
999 +135
900 +125
800 +115
700 +105
600 +95
500 +85
400 +75
300 +65
200 +55
100 +45 -
válasz
PETEE78 #2070 üzenetére
Ez engem is érdekelne, most akarok nekiállni bohóckodni a kovácsnál.
Közben második dlc 1 submission kivételével pipa, uccsó subnál elvileg 2 ellenfél ellen kellene menni, nahh ahhoz most nem volt idegrendszerem, így bele se néztem. Kiv leszek 3. kiegre, hogyan is ér véget a történet.
-
PETEE78
senior tag
ng+ ban meddig lehet húzni a fegyókat? +10?
+7 es a kardom kb 170 szintű a karakterem... csak funból játszom az új kártyáig... DLC-k meg Abyss majd utána....
A geart is húzzam párhuzamosan, vagy először kard +10 ig vagy +15 nem tudom mi a cap...?
-
Mindenről csak utólag vidiztem, nem rontom el ilyesmivel a játékélményt (: Abyss is nagy feeling volt elsőre, ráadásul még csak 2 szintet mentem rajta, oda is kéne vmikor időt szakítani.. Az a baj ez a játék is egy jó nagy timesink, sejtettem, hogy párszáz óra bele fog pörögni../nem is zavarna, ha mondjuk 20 éves lennék, és tengernyi idővel rendelkeznék
/
-
Deck
titán
válasz
Tyler Durden #2067 üzenetére
Főleg ng+okon
Ne nézz róla semmit. Legyen meglepi -
-
Deck
titán
válasz
Tyler Durden #2065 üzenetére
Grand Tournament-et lesd majd meg a 3.dlc végén
-
2. dlc is sztori rész is pipa. 2db sub mission maradt még belőle, amit terveim szerint letolok még a hétvégén, aztán elvileg indul a 3-as, vagy haladok egy kicsit ng-ben az alapjátékkal.
Eddig ez a rész tetszett legjobban a játékban, az Osaka siege az szerintem vmi fenomenális. Nemtom mitörtént, de cuccömlés lett a játékban, rengeteg zöldet dobálnak most már /van +1, +2, +3-as itemem, csak még mindig nem álltam neki kovácsolgatni/.
Szintben is megszaladtam + farmoltam is egy kicsit, jelenleg 220 környékén vagyok a hayabusa buildet használva. Egyelőre nem is tervezek váltani, bejön ez a katana/kusza vonal, pedig pár fegyvert ha másért nem a trophykért még fel kell húznom. Közben elkezdtem csinálni a twilight missionoket is, megint csak a trófea miatt, egyelőre nem volt fennakadás, 200as küldit is egész simán abszolváltam. Kérdésem az lenne, hogy most már megéri elkezdeni kicsit pimpelni a felszerelést, vagy hagyjam a fenébe és toljam NG-t majd NG+-t? -
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Tyler Durden #2062 üzenetére
Nekem az egyik kedvenc pályám a Siege of Osaka
Ennek van Twilight Mission verziója is, az még brutálisabb.
-
válasz
Kai_Rong #2061 üzenetére
Most kezdtem el a második DLC-t, hát bakker ez a siege of Osaka vmi eszméletlen állat. Az alap játékban is nagyon tetszett az ostrom rész, de ehhez képest az piskóta. Komolyan mondom nem gondoltam volna, hogy ennyire jók a kiegek a játékhoz.. Mondjuk most keresgetem a pályán a kodamákat, hát nagy "élmény", mikor közben nyílzáporral bombáznak, fedezék meg sehol (:
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Tyler Durden #2060 üzenetére
Igazából majdnem mindegy, hogy hogy haladsz a DLC-vel. Szerintem a harmadik DLC-hez nem árt, ha már NG+ alatt játszogattál egy kicsit, mert lehet érezni a nehezítést (mire a harmadik DLC kijött a többség már vígan végignyomta az NG++ kört, szóval a nehézségi szint NG+ közepének a környékére lett belőve). De ha élvezed a kihívást, akkor persze, nyomassad előbb a DLC-ket, aztán pedig jöhet az NG+. Engem anno nagyon riogattak a DLC-kkel, szóval én már majdnem végeztem az NG++-szal, mire az első DLC-be belekósoltam volna, nem is volt benne semmi kihívás Way of the Samuraion
-
-
Kai_Rong
senior tag
Completionben még mindig a ritkábbak között van (elsősorban az időigényesség miatt), de az kétségtelen, hogy jóval nagyobb szívás lehetett ezt az első DLC alatt megcsinálni, amikor a WotD volt a legmagasabb nehézség, cappelve volt a zöld loot +20-ban, nem volt Ethereal gear és nem volt tempering
-
Köszi mindenkinek!
Cortez71: azt néztem én is, hogy mik hiányoznak, azt mikor megláttam, akkor realizáltam, hogy az el lesz napolva
1 dolgot rontottam el, az egyik spa-t nem találtam meg, és most nézem egyik mapon 2 van, szóval most végig megyek megint a one-eyed dragon's kastélyon..
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Tyler Durden #2053 üzenetére
Gratula
A DLC-s trófeákkal nem fogsz repeszteni sajnos, az egyik ugyanis azt kéri, hogy minden, az alapjátékban és az első DLC-ben lévő küldetést csinálj meg Way of the Demon nehézségen
(ami az NG++ nehézség) Az alsó hangon egy jó 2-3 hetes projekt, attól függően, hogy mennyi időd van játszani egy héten.
-
Deck
titán
válasz
Tyler Durden #2053 üzenetére
Szép! Hajrá
-
1es dlc pipa, megcsináltam az összes küldit a Tohoku map-on. A végén a dupla ellenfeles elég durva volt, de azt is sikerült megoldani kb fél órányi try után. Eléggé bejön ez a Hayabusás build, karddal is illetve kuszarigamával is. Még maradt 1 vagy 2 trophy ami hiányzik, azt beszerzem aztán repesztek tovább a köv dlc-re.
-
Várjál ott még nem tartok, hogy felpimpeljem a fegyókat. Egyelőre összeraktam a buildet és próbálom megszokni. Kovácsolás rakat pénz, meg szerintem ott ahol én tartok még nem éri meg fullos geart rakni, hiszen a köv fokozatnál lecserélem. Majd lövök pár képet, hogy jelenleg mi van a gearemen, amit revenatoktól kukáztam
-
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden #2050 üzenetére
Yep ez a sima Hayabusha. Egyebkent ott azert van egy *Iai.
Amugy en elbol leszednem/kicserelnem a *Yokai CCD-t a Dragon Sword-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged