- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
PETEE78
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére

köszi -
TIT
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
köszi.
A dlc-be van ez és most 225 körül vagyok,viszont a way of the strongba csak olyan 185-ös szintű pályák vannak. -
PETEE78
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
hétvégén legyaktam hurrá hurrá.
és már megnyitottam a végső mission-ökhöz tartozó részeket.
ja és persze majd egy kis gold farm kellene mert elszórtam a pízemet. -
Deck
titán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
PS4 topikba ajánlották fel a kódot, én vittem leggyorsabban

-
Deck
titán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Szintgy.

Elvileg random. Twitteren, Facebookon, Redditen is megy a kuncsorgás. Mindenki azt bizonygatja, hogy neki mindenképp kell kapnia..

-
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Sztem nem lesz vele gondod ha az ilyen jellegu jatekokat szereted akkor ez sztem maga a tokely.
A Wiz7 volt az a jatek amelyik miatt elkezdtem tanulni angolul annakidejen.En is igy vagyok vele, az egy fantasztikus "utazas" volt. Cane of Corpus FTW!
-
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Az en velemenyem sztem nem mervado mert az alapjan biztos nem venned meg.
En is szerettem a turn based jatekokat a Wiz7 nalam meg mindig minden idok egyik legjobbja.De ez egy tokatlagos, nyulik mint a retesteszta, gyermeteg/gyerekes jatek.
Siman elhiszem ,hogy ezt sokan imadjak amugy de ha hosszu jatekot akarok jatszani akkor mar inkabb a Div2.Ha vegzek vele az is lesz mert az vszinuleg egy istenkiraly jatek ehhez kepest.
-
PETEE78
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
A Sekiron annyira begurult tesóm (ps-en tolja), hogy letörölte a mentését meg asszem a játékot is dühében
pedig platinum fan, mindent kicsontoz és imádja, ha egy játék szívatja.... Most próbálja visszanyerni a mentését valami pc-s progival a vinyóról 
Egyszer s Demon's Souls-on baszarintotta földhöz a kontrollerét, ami visszapattant a földről és a vadi új FHD Samu 104-es szélét lepattintotta. Még szerencse, hogy csak a keretet és nem a képet verte be.Vasárnap reggel éhgyomorra nekem is meglett ng+ Demon King Revealed. Most jön majd a Queen's eyes
-
PETEE78
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
ja és a pálya legelején mikor lejössz a lépcsőn jobbra a fa tövében van 1 whetstone. szóval 90mp-ként plusz 1 whetstone farmolható

-
PETEE78
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
nem kell trükközni... csak suppat használni
, mert amúgy elég brutál mission farmra, nekem legalább is.
~100k, 90 másodperc egy menet. tegnap lemértem... -
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ha meg tudod oldani akkor azert a Fam A-t meg probald meg rarakni.
Ami meg fontos lehet az a Ranged fegyvered-nek szintje marhara lenyegtelen.
Ugyhogy oda nem artana az Agility Damage Bonus A-t rarakni legelabb az egyikre es amikor melee-be bonyolodsz figyelni ,hogy az legyen bevaltva.
Azert mondom az Agility-t mert gondolom nincs a sulyod 30.1 folott, ha ott van akkor Equipment Weight Damage Bonus A-t.
Ha Tataneshi-t hasznalsz az alapbol adja 3 db-nal az Equipment Weight Damage Bonus A de ugyanugy 30.1 felett kellene lenned es akkor a ranged-en Agility Damage Bonus A kell. -
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Igy nez ki a Perfect Iai QDR Katana!
Ugyhogy jol nezd meg!

Ami feltetlenul szukseges minden fegyveren fontossagi sorrendben:
- CCD20
- Familirity A
- CTA
Katana-nal sztem mindenkeppen jo ha vagy *Iai QDR vagy *Flowing Shadow is van rajta de ez inkabb feljebb fontos.A Finalblow sztem egy Katana-nal alap.Ugyhogy marad 1 perk amit valtoztathatsz.
A Guard Ki Reduction 30% csak a Katana-ra rakhato en ezert hasznaltam azt.De lehetne Weaken Torso/Melee Weapons is peldaul. -
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Way of the Nioh-ig egy armorhoz hozza nem nyultam ilyen teren, nem foglalkoztam a +-okkal se a lvl-el tulzottan.De persze 1st playthrough az mas.
-
Deck
titán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Főleg ng+okon
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ne nézz róla semmit. Legyen meglepi
-
Deck
titán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Grand Tournament-et lesd majd meg a 3.dlc végén

-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nekem az egyik kedvenc pályám a Siege of Osaka
Ennek van Twilight Mission verziója is, az még brutálisabb. -
Kai_Rong
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Igazából majdnem mindegy, hogy hogy haladsz a DLC-vel. Szerintem a harmadik DLC-hez nem árt, ha már NG+ alatt játszogattál egy kicsit, mert lehet érezni a nehezítést (mire a harmadik DLC kijött a többség már vígan végignyomta az NG++ kört, szóval a nehézségi szint NG+ közepének a környékére lett belőve). De ha élvezed a kihívást, akkor persze, nyomassad előbb a DLC-ket, aztán pedig jöhet az NG+. Engem anno nagyon riogattak a DLC-kkel, szóval én már majdnem végeztem az NG++-szal, mire az első DLC-be belekósoltam volna, nem is volt benne semmi kihívás Way of the Samuraion

-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Gratula

A DLC-s trófeákkal nem fogsz repeszteni sajnos, az egyik ugyanis azt kéri, hogy minden, az alapjátékban és az első DLC-ben lévő küldetést csinálj meg Way of the Demon nehézségen
(ami az NG++ nehézség) Az alsó hangon egy jó 2-3 hetes projekt, attól függően, hogy mennyi időd van játszani egy héten. -
Deck
titán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Szép! Hajrá

-
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Yep ez a sima Hayabusha. Egyebkent ott azert van egy *Iai.
Amugy en elbol leszednem/kicserelnem a *Yokai CCD-t a Dragon Sword-on. -
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Melyik 2ot? A Fegyveret?
Merthogy az Armoroknak vannak kovetelmenyei. -
Kai_Rong
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Mindegyik DLC-ben 3 fo mission van. Az utolso side missionok jellemzoen az egyes DLC-k utolso main missionje utan nyilnak meg. Az elso DLCnel egyebkent az utolso main mission eleg rovidke, majd meglatod

-
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Na azt se hasznaltam soha.
Ilyen Ninja meg Kunai meg ilyeneket soha nem hasznaltam.Probalj meg legalabb 2 set-et kombinalni pl. Kingo+WotW. Egyebkent az a nagy helyzet ,hogy full Tatenashi + barmilyen fegyverrel a Way of the Demon lehozhato kulonosebb gond nelkul.
Way of the Wise-nal de akar mar a Way of the Demon-on mar nem art vmi komolyabb. En a Tatenashi+Obsidian Todo Klan(Todo for life!
) amit hasznaltam. Az Axe+Katana nekem nagyon bejott.A vegefele amikor mar van olyan ,hogy ha eltalalnak akkor debuffolodhat a fegyvered es olyan mintha fott spagettivel utogetnel na ott en Futsunishi+Tatenashi kombot hasznaltam szinten Axe+Katana felallasban.
-
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ha nincs meg a 7db-os bonusz akkor addig en azt hanyagolnam.Soha nem hasznaltam de annyit azert tudok ,hogy a 7pcs Dragon Sword: Truth az ami miatt ezt hasznaljak.Minden mas tekintetben egy kalap fosch.
-
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
En Way of the Nioh-ig nem szinteztem a Guardian-t. Egyebkent eleg egyszeru, a masodlagosnal mutatja ,hogy mit ad pluszba.
Pl Kato az elsodleges es Itokuri a masodlagos akkor kapsz plusz Luck-ot.Ertelemszeruen meg kell lennie a megfelelo mennyisegi Spiritnek hozza de gyakorlatilag 10 Spirit-nel nem kell tobb mert minden ami hasznos annal mar unlockolodik.De ha beleszeremesedtel vmi masik Guardian-ba akkor annak megfeleloen noveld meg a Spirit-et.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Utolso DLC utolso main missionje utan.
-
Deck
titán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nehezek a DLC pályák. De a Date srácokat, Sasuket és S. Yukimurat leszámítva a többi boss könnyű lesz. Legalábbis nálam mind megvolt 2.ra a többi. Pedig azt hittem a végső boss nagyon nehéz lesz de egyáltalán nem

Grand Tournament viszont nagyon szo*atós
-
Deck
titán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Grand Tournament?

-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Azért vannak itt kihívások. Disturbances of the North submissiont toltam most. Röpke másfél óra volt szerintem mire meglett. Baromi nehéz volt a vége..
-
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Yup en is igy vagyok ezzel.
-
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Egy kis oktato video.
[link] -
Deck
titán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Dodge a legjobb. Hajrá meglesz

-
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Siman marminthogy "siman" ha ismered.Egyebkent az Iai QD az egyik legjobb ellene sztem.Sloth-ot meg sztem ne is probald mert csak bekavar.
Masik verzio ,hogy majd kesobb csinalod de akkor sztem a tobbi DLCbe sek kezdj bele mert nem vszinu ,hogy menni fog.
-
Deck
titán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én Katanával győztem le spirit nélkül

Amúgy sose parryztem a Nioh-ba. -
PETEE78
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
"esélytelenségem felháborító.. "

-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
lassítót? Én azzal meg minden gyengítő spellel vertem le. Nem láttam más esélyt

-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
nem tudom. Nekem még slothal is túl gyors volt

-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
na pedig azt mondtad nem maradsz fent mert a reggeli edzés 
Mi ez hogy a twilight mission abbys volt.? Ez is az is? Abbys csónakkal mentél vagy be a barlangba
-
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
A Droplet of Decay az a Defile-olashoz kell. Az Abyss-ban a Shrine-nal megjeleneik ez az opcio. Defile-olsz egy gear-t(accessory is lehet) ami Decay-be plusz Amritaba kerul. Ezutan ha haladsz elore minimum 3 szintet az AByss-ban es ott kilepsz akkor egyreszt a lvl-je biztosan a +ja is biztosan Abyss leveltol fuggoen es adott esetbel a rarityje is emelkedik.Azaz egy lila itembol tudsz Divine itemet csinalni ha akarsz.Viszont ha meghalsz a Guardianod nelkul akkor minden defile-olt cuccot buksz es kirepit az Abyss-bol.
A Divine fragment az forgeolashoz es reforgeolashoz kell. Ha Disassaemble-ed barmelyik divine geart akkor 1 Divine fragmentet kapsz ha Ethereal-t akkor 3-at.
Reforge-nal ha Divine Fragment-et hasznalsz akkor vmivel nagyobb az esely a jobb perkekre es magasabb %-ra. -
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Kíváncsi vagyok a dlc hogy tetszik majd

-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Jaja, a Way of the Strong az NG+, ott érdemes haladnod. Jobb zöld cuccok esnek (már van + érték a szintjük mellett) ott.
A DLC-khez menj vissza Way of the Samuraira a négyzet gombbal, és válaszd ki az Omi utáni régiót.
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nem volt egy nagy eresztés, simán le lehetett zúzni. Megkaptam way of the strongot, ezek szerint kezdhetem magamat itt pimpelni? DLC-ket merre találom?
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de a dual bossfightokat még jó ideig nem fogod tudni megcsinálni (Queen's Eyes után sem
), hacsak nem LW cheese-elsz masszívan (értsd: Spirit Stone-okat és Soulstone-okat ropogtatsz csata közben, mintha robbanós cukorka lenne). Azok úgy lettek kitalálva, hogy kb. NG+ közepén menjen rá vissza az ember. -
Kai_Rong
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
A Trail of the Master küldivel próbálkozz, ott sok onsen van, amit el lehet hagyni
A fő küldikben ha megtaláltad őket, akkor a pálya kiválasztásánál egy fürdőző démon emblémával jelzi, hogy megvan. -
Kai_Rong
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Azért Yamata no Orochi után még verd le a true bosst
(Queen's Eyes mission) -
Deck
titán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Kevés játék van aminél megérik a DLC-k és szuperül sikerültek. A Nioh pont ebbe tartozik

-
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Normal mode
NG ---> DLCs ---> NG+
Easy Mode
NG <--- DLCs
---- -------> DLCs
\...................................... /
...--------------> NG+ --------- -
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
spearrel az a bajom hogy teljes mértékben dual kardra vagyok statolva 90 skillel

-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
nem tudom nem vettem észre ilyet mondjuk az pálya elég nagy káosz volt nem igazán tudnám visszaidézni mi történt

Ja most játszogatok kicsit, lehet legalább ezt az első 3 mapot megcsinálom +ban. Aztán a 2. dlct mindenképpen megpróbálom még
-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Na tegnap megnéztem 165-ös szint azért megmaradt. Szóval annyira nem xar a helyzet. Ma reggel volt egy órám megcsináltam pár submissiont az első térképen ng+. Megint nehezen szokom meg hogy nem r1-2 az ütés

-
PETEE78
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nem feltétlen kell farmolnod 190-hez NG+ missönök jobban tejelnek és vissza tudsz menni ng+ ból az alapra ( én is azt fogom. Nekem még hátra van a DLC nyitogató. Az abyss ng+ban már megnyílt, de oda még nem mentem.
Oda hányas szinten érdemes menni? Meg tudom Abysshoz egy rahedli dologra kell figyelni... az nekem még magas, de majd utána fogok olvasni... -
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
ng+-ban nyilik egyből. próbáld meg sp revenantját farmolni ha
gyorsolcsó megoldásra vágysz
-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
én őt nem vertem le ilyen könnyen karddal, de nagyon bejött az a harc. láttam ott is mit kell csinálni, csak végre kellett hajtani. Ja dlc ha nem 190-es szinten vagy
azért kihivás. A második már annyin is az volt.
(nekem) Viszont a második hangulata olyan mint ennek az 5-ös pályának. ha nem sikerül ilyen jól a downgrade átstatolás
akkor játszottam volna, így most inkább nem 
-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
na ezt mondtam mennyire jó volt. De komolyan most már elhiszed hogy kihivás nem sok lesz..
Tényleg nem vágom miért mondhatta bárki is hogy ez nehezebb mint a souls játékok. ok. dlc kemény azt aláírom, az ng+ -ok is adhatnak az érzésnek, de a bossok innentől kezdve... 
Aki problémát okozott az a emma, a nue meg a jégkirálynő. Nem mondom hogy nem haltam meg mindegyiknél meg ezeknél is csak az volt hogy egy pofonba belefut az ember.
De csak azért nem szabad ezt a játékot kihagyni mert "nehéz"

-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
coopban mindenképpen benne vagyok

-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
ja. Mondom gyorsan elszintezem, nézem 0. Mondom miafax.

Mindegy amúgy könnyen jött könnyen ment ez az isteni igazságszolgáltatás

-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
az ilyen oltári hülyeségeket utólag nehéz megmagyarázni
De utána még eszemben is volt hogy meg kell mentenem, ami sikerült is csak elbaxtam a kilépést.. -
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
vmi assasin build hátulról támadásra ilyen 20k-kat nyom 130-as szinten. Nem értek hozzá de jónak tűnik.
Pláne ilyen ki meg guardian spammelés mellett ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
lehet hogy bemelegítés, de nem látom hogy mit adna az ng+.. Amit szeretek a felfedezés és fejlődés hogy legyőzzem a bossokat nem igazán van már benne. Sztem ezekkel a varázslatokkal meg ezen a szinten senki nem fog gondot okozni. Vagy okozna ha próbálnám. Oggress is tartott 10mp-ig

-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
ezzel a módszerrel amit sp írt nem volt túl nagy szám.
Felhúztam 190+ra de mintha utána eltűnt volna a revenantja. De lehet csak már nem volt annyira értelme, "csak" egy szintet adott és nem vártam elég ideig vagy nem léptem ki elégszer. itt már 5m+ egy szint.De képzelheted amikor 500k volt egy szint és adott 8.7 milliót. Azzal a sakeval meg 13 milliót

Az első dlc-t megcsináltam. Néhány bosst a ng+-ban. Csináltam egy +4 divine kardot. Most egy builddel szemezek amit láttam egy videóban meg próbálok egy normális cuccot összerakni aztán bepróbálom a 2. dlc-t megint.
De megnéztem a the surge-t és bejött szóval nem tudom. Meg god of wart is akarom kicsit játszani.
De ilyen abbys meg mittomén egyelőre felejtősnek tűnik
-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
ez mondjuk akkor elég fax megoldás így
Eszembe se jutott a kusiragama skillfára ránézni 
-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Hát annak nem látom értelmét hogy ismert palyakon végig menjek és levágjam a bosst sloth-al. De komolyan most mi értelme egy ng+-nak? Meg mondom még egy nue 3s harakiri pedig sok van

-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Milyen coop trófeát nyertél?

-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Szerintem nem lesz túl sok problémád már.
Én úgy döntöttem lerakom kicsit a játékot. Ng+-hoz nincs kedvem a második dlc viszont tetszik majd meglatjuk
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nahh közben rájöttem, most spear-el osztom az észt. Szokatlan kicsit, de elég durva dmg outputot lehet tolni vele..
-
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Bemegy a Giant Frog Brawl-ba es a kozelben levo revenantoktol anelkul ,hogy aggroznad a Bekat. Utana ha mar nincs kozel akkor vagy kinyiratod magad vagy Return to Title Screen es ezutan replay.
-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
mindig túl óvatos voltam a blokkolással de a Niohban meglehetősen hatékony

-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
milyen samurai van ott?
Hogy érted a békát nem bírtad submissionben leverni? Ja a Honda duel akit amúgy a kővek szétverésével nyomtál le. Nem volt valami emlékezetes. Én a kiscsajjal többet szívtam mint Thaci után bármelyik szamurájjal -
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
lehet nekem is szórakozni kellene már a kováccsal hátha nagyobb powerlevelezés nélkül is tudok erősebb cuccot csinálni Na meglátjuk ma 4 után haza egész éjszaka nyomni fogom

-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Benéztem még adott 2-t submissiont, majd most egy 3-t is. Elég szívás, mert már 20 szinttel alacsonyabb vagyok, mint a küldi szintje, papírruciban nyomom, rengeteget halok..
-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
háát megmondom őszintén nem tudom vágyok-e erre az élményre amit ez nyújt. Tényleg az alapjáték nagyon jó, bossok faxák kezelhetőek. Pályák élvezetesek, de ez a ng+ nekem egyelőre sok. Nem az elporoszkálok, ismerem a mobokat, tudom hogy kell leverni, de a fenének van kedve egyel ennyit baxakodni. Bossoknál is ez a tűvel szurkálós szint, ráadásul tudom nue mennyire "elnéző" egy-egy hibával. Ennyire nem tanultam meg jól játszani. Meglátjuk
-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ez nem kihívás. Ez..

Na megcsaptam az utolsót is. Way of strong megnyilt
Sp: az melyik?
-
Deck
titán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én sose parry-ztem a játékba

Woodslave: Ez amúgy jó dolog mert, nem kell olyan cuccba lenned ami nem tetszik de jó a stat-ja. Jövőre talán Nioh 2, várod velünk?
-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
a kovácsnál át lehet fazonírozni. Tehát lehetsz warrior kinézetű cuccban bármil is legyen
ha már faschion a lényeg. De tényleg van pár ruha ami röhej, nagy bojtokkal, nyúlfüles siasak arany vesszővel
Nem próbáltam még én se pedig találtam pár maszkot ami qrva jól néz ki ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kardrántás nálam is megy most. Különösen jó a földön leszúrás után, esetleg előtt ha nem ront bele
-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
mindenkinek megvan a stílusa. Én csak karddal, legutóbb már csak dupla. Ogrekat, lógó nyelvűeket, trollokat (aki boxol) - bocs a japánom hiányos
kardos szobrokat, mindig (99%) felső erős ütéssel ütöm kivárva. Van aki pont nem. Mondjuk a kiscsajt lándzsával vertem le, aztán egy pályán is próbálkoztam vele, de nem volt jó. Tonfával se boldogultam. Ezt a kusziragamát néztem lehet ezt még kipróbálomNéztem egy csajt játszani soha nem váltott mid stance-ről.
Monjduk a jégkirálynőnél 3 napot töltött, de még lw-t se használt, de nem elvből mert később láttam hogy használta. Azért ha ennyit cumiznék akkor lexaromnám biztos bevetnék mindent amit a játék enged.Vagy a béka. Még mi ketten is teljesen más stratégiával csaináltuk.
-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
nem feltétlenül kritikaként írtam én se, jobb így hogy nem akadsz meg napokra vagy legalább látod hogy meg lehet csinálni záros határidőn belül.
Spoiler ne nézd meg ha zavar!
A 6-os az 5-öshöz képest gyenge, ott a hangulat nagyon. Meg ok hogy nem kell idegbaj, de azért a főgonoszt akit egész végig üldözök ne verjem le egy souls like játékban mittonén harmadik próbára, a felélesztett hadurat meg másodjára egy tök "olcsó" megoldással

-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
ha a boss videókból indulok ki akkor igen.

maradt még skill. ninja csak passzív - medicine man amit igazából használok
mágia: steel, protection, carnage bossnál magamra rakom. Ki regeneráció elleni, meg a két gyengítőt is ráküldöm

Faxa játék meg minden, de az 5-ös pályán szerzett kis előnyét elvesztette nálam a 6-os pályával. A bb és ds3 sztem sokkal jobb minden tekintetben.
De továbbra is fenntartom, hogy nehézségben meg se közelíti azokat. Most nem a fakardos harcmodorról beszélek nyilván megnehezítheti magának az ember, de a játék adta lehetőségek olyan erőt adnak a kezedbe hogy coop nélkül is teljesen kezelhető. Mondjuk nekem jobban bejött a boss fightok kiismerhetősége itt jobban látom. De a skillek, varázslatok (a slothról nem beszélve) lw tényleg nagyon sokat segít. Ezt arra mondom aki kazuál játékosként "fél" a játéktól.
-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Sztem egyáltalán nem.
-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Hanzo kifekudt második nekifutasra. Elsőre nem mert puszta kézzel mentem neki mire észrevettem hogy van kard már késő volt.
mondjuk én 105-ös szinten vagyok nem mindegy azért.Na hatos pálya szamuráj feküdt elsőre lw nélkül.. Nem volt vmi nagy durranás
-
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Sztem nem ugyanarrol beszelunk mert az utolso Onmyo Dojo-ban elso fokozaton nincs egy darab Tengu se ha jol emlekeszem. Mondjuk most elspoiler-eztem ,hogy nincs Tengu nade majd meglatod mit van benne.
-
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
A Ninja Dojo-s az nem is Hanzo csak szolok! Marmint az utolso az nem Hanzo raadasul full easy Backwave Tempest check az egesz.
Nem a boss-on vannak a debuff-ok hanem rajtad ha nem csinalod meg a hajokat. Amik a bossokon vannak azok bossbuffok.
-
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Az Onmyo-os utolso-t nem akarom elspoiler-ezni ami 20-nal unlockolodik de ha oda nem overleveled megy az eleg jo kis moka.A Way of the Nioh-os ugyanezen dojo meg cca olyan ,hogy a TN-nak sztem ott elgurult a gyogyszer.

De mondom ez csak akkor ervenyes ha nem az easy mode-ot valasztod.
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ehh lejárt a szerkesztés :I Az onmyo-s viszont egy totál EZ mode, betáraztam a buffokat spelleket, mondom jön vmi tápos, erre kb vicc szint az egész..
-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
ja ennél már csak a két tengu a durvább párosítás. Mondjuk kezdem megszokni őket a hatos tartományban szinte őslakos faj
Mondjuk ha nem muszáj akkor még mindig inkább békén hagyom vagy lw egyből rámegy -
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
na király akkor nem okozott túl sok fejfájást..
Tegnap megcsináltam 90-es twilightben, ott már másodjára levertem, az elsőnél is nagyon kicsi kellett mondta is a gyerek hogy noob vagyok

-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
A sonynak nem a ps5-ön kellene dolgozni hanem egy időburkon amiben nem telik az idő

-
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Weakness,Resitance,Protection,Carnage(Ha nem hasznalsz Rage-t),Reciprocity(ha van gatyan *Status Ailment increase Attack es/vagy Kigetsu,Earthfolding(kesobb elengedhetetlenul kell),Guardian Spirit Tal.
Quick Change,Tigerrun mas nem nagyon kell.Ha megtanultad a Sneak Attack-ot akkor azt sem art kikapcsolni mivel egy adott skill sokkal nagyobbat sebez.Ugyanez igaz a Grapple Attackra is azt is ki kell kapcsolni.
Az Extraction meg jo lehet ha van a sisakon *Increase Attack Amrita Absorption, a Leech, Pleaides csak LW buildnel erdekes amugy nem.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Onmyo Magicből Extraction Talisman, Pleiades Talisman, Kekkai Talisman, Rejuvenation Talisman, Steel, Carnage, Weakness, Sloth, Leeching Talisman (ez utóbbi csak Tenacity statú cuccal együtt).
Ninjutsuból Quick Change Scrollból mind a három, Suppa Scroll, Catwalking Scroll, Groundfire Trap, Medicine Man és a különféle kunai-ok és shurikenek.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nem röhej az, nekem is ő volt a legnehezebb
Ha valaki azalatt a négy óra alatt azt mondja nekem, hogy egyszer végigcsinálok majd mindent küldetést Way of the Demon nehézségen (NG++), illetve elviszem a játékot addig, hogy a Way of Nioht unlockoljam, akkor kiröhögöm, és látom, mégis összejött
Azóta is ő az egyetlen boss, akit úgy istenigazából kitanultam a játékban, és a támadásait már hangeffektek alapján, becsukott szemmel is tudom dodge-olni.Egyedül ez a tudat tartja bennem a lelket a Sekiróban, amikor egy-egy bossnak már vagy 40-edjére megyek neki

-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Eszembe jutott közben Carnage + Steel-t rakok fel a keményebb ellenfeleknél /már amikor nem felejtem el/. Aki jártas a varázslásban, oktasson már ki, hogy mi az amit még érdemes megtanulni. Akár elementál akár ninja ágról.. /ninja ágról használom a medicine man-t illetve a fire shuriken még állat/
-
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ha stimmel a leiras akkor 10 Magic plusz az Ocean Roars Again kell hozza ,hogy a Dojo unlockolodjon.
-
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nem tudod megtanulni az elso mapon mert ahhoz kellene a dojo de az meg nem unlockolodik sztem csak vhol a masodikon vagy harmadikon.
Van meg a password-os megoldas is azzal vittem at par emberket annakidejen.
-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
ja. Bár az még az eleje nagyon lehet azért is. Én a békával szívtam míg rá nem találtam a saját stílusomra vele.Meg a 4. tartomány talán második bossa. Azzal annyit nem de nem igazán éreztem rá.
-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
egyelőre itt nagyon élvezem a boss fightokat. Kezdem látni mint Neo a mátrixot
A ds-bb vonalon nem ez volt a jellemző. -
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
lehet választani a coop partnert? Azaz össze lehet hozni baráttal egy játékot vagy csak random embereket dobál be.
-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
igen most már mindenem az. Nem full egyen cucc meg nem is vagyok benne biztos hogy így kell, de továbbra is legnagyobb def multiplier a 70%-os határon belül amihez megvan a statom-
Megint dual katana. Elementes mind a kettő. Egyik tűz a másik föld. Nem tudom miért element mániás vagyok.
De a 11x-esnek mondott küldetés pályán se érzem hogy a gear vagy a szint miatt lenne probléma
Az jutott eszembe hogy az alacsony szintű twilight pályákat megcsinálom olyan fegyverrel amit nem használok hogy tudjam a dojo küldetéseket csinálni.
A kodamákat nem keresgélem, illetve ezért nem járom be újra a pályákat

-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
most pont 90. Nekem egy 200k-s volt a legnagyobb bukás most. Barlang mondom semmi mob addig aki problémát okoz.. Ja csak a guruló kőről felejtkeztem el

-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
igen. Tényleg eddig a legjobb volt. Kicsit gyanús is hogy elég könnyű (mármint nioh viszonylatban) mármint lehet haladni nem halok meg úton útfélen. Mondjuk az utolsó az elment volna egy normális játék utolsó pályájának a fő bossal, vagy még berakták volna utána a varázslót. Komolyan el se tudom képzelni ezek után mi lesz, de nem is akarok utána járni azt se akarom tudni hol tartok.
Az 5-ösön egy subot hagytam ott a már említett két tengus... Van ott egy ágyú egyszer az egyiket meglőttem de erre utaltam korábban hogy feleslgesen nem szívatom magam.
A 6-on egy subot csináltam, egy ismerőst kell levágni szerencsére nem egyedül (mármint gépi segítség nem coop) A fő missonbe nem fogtam bele mert éjfél volt és tudtam hogy akkor megint nem alszom
Mondjuk elég nagy a bossok meg pályák újrafelhasználása ez elég okos megoldás (mondjuk tényleg lehet kritika is, amennyi féle fegyver van mob az aránylag szű választékban)
-
Woodslave
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
kár mert jó lenne dumálni róla ha már játszani nem tudok melóban.
Megoldás nem kell annyit aludni
Amúgy te megcsinálod/megcsinálnád a twilightokat amiket bedob. Tegnap 15-ös blessed village volt, bementem 85-ös szinten, de arra gondoltam ezzel már nem fogom tölteni feleslegesen az időt, meg az aréna szerű nagyon szivatós submissionoket is valszeg skippelem egy időre. Nem bánom ha kihívás egy pálya, de feleslegesen nem szopatom magam.
Tegnap sikerült párszor parryzni egy kardos mobbal meg tudtam csinálni (alkalmanként
) amit a youtube vidin Thaciva. Parry, hátbaszúrás, földön leszúrás kardrántás. Annyira jól nézett ki de továbbra is teljesen feleslegesnek találom legalábbis amennyire nekem megy. Kuriózumnak, látványnak elsőrangú de alkalmazása nagyon eshetőleges és kockázatos (meg felesleges) -
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nem olyan nagy az egyebkent. A DN Thruth bonusz amugy eleg durva, nalam ez a DN amugy kimarad se kinezetre se papirugyileg marhara nem tetszik.
Lehet am akkorat sebezni ,hogy ki sem tudja irni normalisan csak 999.999. Amugy a Gameplay Records-ban benne van mekkora az eddigi legnagyobb utesed ott megnezheted.
Pl meg a patcheke elott 5.254.492
A peccsek utani az EZ
Egyebkent ezek sem fullra huztottak ha jol nezem.
-
sp8787
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Semmi extra az csak egy sima egy DN+Izanagi ahogy nezem.
Kb ezek az endgame buildek: Select Set Comparisons
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
- ÚJ Lenovo ThinkBook Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB, RTX 4060(8GB) IPS 60Hz
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és már megnyitottam a végső mission-ökhöz tartozó részeket.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

---- -------> DLCs

Hogy érted a békát nem bírtad submissionben leverni? Ja a Honda duel akit amúgy a kővek szétverésével nyomtál le. Nem volt valami emlékezetes. Én a kiscsajjal többet szívtam mint Thaci után bármelyik szamurájjal