Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Ennél olcsóbban nem fogod megkapni, csak nem tudom PC ügyileg hogy állsz otthon. Nekem meg van U-ra, csak még mindig nem jutottam el odáig

-
Agyzuzo
addikt
A PDP gyárt még ilyesmit (elég giccs, Afterglow) az még úgy so-so. Bár én most pont úgy jártam hogy HORI classic battlepad-et rendeltem amazonról és PDP-t küldtek helyette és visszaküldtem mert baromira gagyi volt a 2 trigger rajta. Lehet jobban játsz ha próbálsz keresni egy használtat valahol.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Inkább itt a MyNintendo oldalán szoktak lenni ajánlatok, érmeket lehet beváltani bizonyos árkedvezményekre. Ha veszek ilyesmit, többnyire ezeket használom. A baja az, hogy ritkán (~havonta) jönnek új ajánlatok. A régiek pedig kikerülnek egy idő után.
-
-
Petreszku
senior tag
Szia! Én egy Mario Kart 8/Splatoon letöltő kódos gépet vettem használtan. Első lépésem volt, hogy "formáztam" a gépet, használt gépeknél nekem mindig ez az első dolgom. Utána megcsináltam a saját profilom és a Mario Kart 8 a gépen volt. Gondolom az előző tulaj ezt a játékot letöltötte a gépre és a játék a géphez lett társítva nem a profilhoz.
-
Reedly
tag
Valami profilnak lennie kell. Úgy emlékszem az az első lépés, amikor veszel egy új gépet és bekapcsolod. Amikor bekapcsolod és a főmenüben szaladnak az emberkék, te középen állsz, az vagy te, vagyis a profilod. Szóval szerintem profil nélkül a menübe se enged be. Több profil persze lehet, ez teljesen logikus. Valami nálam sem volt teljes az új profillal, ezért nulláztam le.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Bontatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ha lesi időm majd írok
Ami Gamepad-es játék, annak egyáltalán nem kell.

Dr.F.E.R.I.