Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Sajnos már csak ez az ügyfélkaput is megszégyenítő hülyeség ([link]) maradt a fizetésre. Én nem szeretem, mert egyrészt fel kell menni a netre tök máshová ha fizetni akarok, másrészt csak előre meghatározott összegekkel lehet az egyenleget töltögetni. Eltűnt a régi jó módszer, amikor "csak" a vételárat kellett valamiért kipengetni. Egyetlen jó oldala, hogy elvileg paypal egyenleggel is lehet fizetni.
-
tthom
senior tag
-
mirci18
addikt
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Sajnos.
Nálam már megszokott hogy hiába megyek be egy boltba nincs ekkora méret.
A kínai boltokban ritkán van rám való de Deichmann boltba szoktam járni de az is csak 90 km-re van tőlem.Szóval nehéz ügy nekem megfelelő cipőt találni.
De a méretezés sem mindíg jó a cipőknél.
Mert volt már olyan kínai cipőm ami 51-es volt. -
ayo
veterán
válasz
Agyzuzo
üzenetére
szerintem tudod mennyire nyitott vagyok főleg ha Nintendo-Mario párosról beszélünk. Legalább akkora hype-on voltam mint koncsik kolléga.. az Amiibo viszont tetszik, megtartom..
Feltettem ebay-re ott 10-12-ért elmegy és nagyobb a piac, az árából meg már karácsonykor megvettem a xenot
mellesleg mi a Wii U ID-d? nekem navigata.
Stunts-ot én is bírtam és a Track Maniát is.. bár a Stunts-ot jobban .)
(#9964) aya: jól mondod, hekkelt-mod az egész, semmi klasszikus érzés ráadásul teljes áron! 3d World, DK vagy bármi rendes cím jobb...
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- Ingyenes az Epic Store-ban a Universe fo Sale
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- Xbox series X+kontik+füles ajándék tölthető elemekkel és töltővel
- Nintendo Switch OLED 20.5.0, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- 1tb külső SSD ps4/5 45hó garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Razer gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L530 - i5-3G I 8GB I 500GB +16SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Dr.F.E.R.I.