Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Wii U (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#13653) szika87


szika87
aktív tag

Nagy nehezen sikerült fel raknom a kijelzővédő fóliát a gamepad-ra. Biztos én is béna vagyok (még szerencse hogy többet vettem belőle) a 3. sikerült jól.
Előtte frankón lezsírtalanítottam/portalanítottam, a sarkokat fogkefével megtisztítottam nehogy porosak legyenek a sarkok. Felrakom a fóliát, bekapcsolom a gépet, nem érzékeli, azt hittem hülyét kapok, oké leszedtem. Jön a második (megint tisztítás előtte), megcélzom hogy biztosan jók legyenek a sarkok, és mire rásimítom az egészet látom bal felül picit kitartja a sarok, de legalább szép buborékmentes máshol, bekapcsolom, működik király, de idegesített hogy a bal sarok kitartja és levegős volt picit az a rész, elkeztem szépen nyomkodni hogy simuljon rá, mikor már tűrhető volt mondom jó lesz ez így, szerintetek működött utána? Persze hogy nem...

Végül harmadjára már úgy csináltam hogy bekapcsolva volt a kijelző végig, és a hogy simítottam rá a fóliát, menetközben teszteltem hogy érzékeli-e, mikor rá ment teljesen, és jól is sikerült, picit el egyengedtem rajta a fóliát és most végre jó (kár hogy utólag láttam meg, a fólián van egy 1 cm karc :D ) de már nem érdekelt úgy hagytam mert legalább a kijelzőt védi, és tudom hogy az karcmentes.

We are here for a good time, not a long time.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Wii U (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.