- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Poor Volta...
-
LOGOUT
-
(rögzített hozzászólás)
Kedves mindenki, én is nagyon izgulok, remélem találkozunk is 5-én 0 órakor talán valahol, de a megkaptam a visszajelzést/lemondtam/levonták a pénzt stb. (és majd 5.-től a S2-t megkaptam/késik/nem jött meg/a futár k@pj@ b& stb. hozzászólásokat kéretik off-ba tenni. Nagy köszönet a megértésért és az együttműködésért.
-
(rögzített hozzászólás)
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
Game Park sztori.:
Szóltak. hogy nem lesz alapgép határozatlan ideig, csak a Mario-s bundle.
Akkor módositva lett arra, és szóltak, hogy a gépet csak kp-ban tudom kifiztetni, ami netto baromság, megjött a mail, abban ott van, hogy kp vagy kártya. -
Viper26
nagyúr
Végül csak lemondtam Alzánál, és Game Parknál lett egy sima, majd csak megérkezik egyszer.
-
Viper26
nagyúr
Le van adva a rendelés Alzánál egy jó ideje, és gondoltam változtatnék rajta, mert a Mario kart idővel jobb lenne fizikai inkább.
Vagy ne szarozzak rajta és rendeljek mellé egy simát is a game nélkül?
Mondjuk nem tudom, hogy sorrendben teljesitik a rendeléseket vagy sem. -
Viper26
nagyúr
Előrendelés leadva Alzában.
-
Viper26
nagyúr
Remélem.
Egyébként dobozos Mario-t adnak vele, ha olyan csomagot vesz valaki?
-
Viper26
nagyúr
válasz
gainwardgs #3806 üzenetére
De tényleg...vicc.
-
Viper26
nagyúr
"Gyakorlatilag kukázhatjuk Switch 1-es mentéseinket és fejlődésünket a két fő Zelda-játékban, hiába vásároljuk meg belőlük a Switch 2 Editiont. Egyik sem em támogatja az előfizetéshez kötött felhőalapú adatmentéseket. "
[Nem vihetjük át Nintendo Switch 2-re a Zelda-játékok mentéseit]
Akkor mégis mire jó a felhő náluk?
-
Viper26
nagyúr
Zelda notes honnan érhető el?
Fent van az app de nem látom. -
Viper26
nagyúr
válasz
TrishtanAG #2165 üzenetére
De azt lehet használni akkor is ha dokkolva van?
Bt miatt gondolom igen -
Viper26
nagyúr
"- It has been confirmed that it will use a joystick with Hall effect technology."
Akkor ez tuti?
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Linux kezdőknek
- Yettel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest