- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vebber
tag
válasz koncsik #5063 üzenetére
Olvasd már vissza csak az utolsó oldalakat, és nézd meg hány személyes írás volt -nem velem szemben-, ha valaki negatív véleménnyel volt.
Ez pedig így megy a megjelenés óta. Linkeld ide, mikor én kezdtem személyeskedni bárkivel. Nem fogod megtenni mert nincs ilyen.
Ez a véleményem, bocs. Nem más témáról írtam soha, hanem mindig a témában. Ha pedig megszólítanak, engedtessék már meg nekem is, és mindenki másnak, hogy reagáljon rá. A gép mellett kardoskodók is mindig ugyanazt írják.
Az viszont mindig állandó itt, hogy azokkal szemben megy a piszkálódás, akik negatív véleményt írnak.
Nem sokat írok ide, de "kérésedhez" biztos nem alkalmazkodok, ami megint csak személyeskedés. Épp írta itt valaki -asszem- tegnap, hogy lehetőség van szűrni a felhasználók írásait. Tedd azt ha úgy látod jónak.
Ha vissza olvasol ott is személyeskedve Koho 1, 2, 3, és társai környezetében.András:
Az én írásaimat biztos nem olvasod nap mint nap, mert hetekig hozzá sem szólok.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jogász topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- GTA V
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Óra topik
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan