Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sirandrish

Topikgazda

válasz Vebber #5064 üzenetére

Én azt nem értem hogy neked miért jó az ha mindenkivel szembe mész? Ettől nagynak és erősnek érzed magad? Többen, és többször kértünk már, de te csakazértis a " de "kérésedhez" biztos nem alkalmazkodok," dumát lököd megállás nélkül.

Nem komálom az Xboxot mert nincs rá exkluzív tartalom. Mit gondolsz? Odamegyek és kardoskodok a gép ellen? Nem! Miért tenném? Van akinek az kell, vegye meg, játsszon és örüljön. Ez kéne itt is, és ez is van amíg néhány hetente fel nem bukkansz például te. De ugyanezt elmondhatom az iPhone-ról is. Rettentően túlárazottnak tartom, de nem megyek az alma topikokba meggyőzni az embereket, hogy adjátok el...drága és sz*r is..

Mindenki tisztában van vele hogy nem egy erőmű a Switch, ezerszer ki lett már tárgyalva.
    Mindenki tisztában van vele hogy főleg az elején voltak gondok, ez is ezerszer ki lett tárgyalva.

De (javarészt biztosan) felnőtt emberek vagyunk, és el tudjuk dönteni hogy megér-e nekünk ennyit vagy annyit. Ha betéved egy olyan ember aki még nem döntött, az meg fogja látni a negatív (néhol jogos) véleményedet, akkor is ha itt és most abbahagyod, és nem játszod a rendszer ellenségét.
    Soha senkit nem korlátoztunk abban hogy elmondja a véleményét, de ami sok az sok.

Nem hiszem hogy engem vagy Koncsikot vagy bármelyik más felhasználót látod napi vagy heti szinten leírni hogy oh micsoda gép, vegyen mindenki 5t mert hibátlan.Viszont sajnálatos módon, te és néhány másik illető valamiért abban lelik örömüket hogy gyakran adnak hangot a negatív véleményüknek, és még mindig nem értem hogy miért. Persze más lenne a helyzet ha új infók miatt szidnátok a cuccot, de nyilván a már megjelenés előtt tudható dolgokon lovagoltok a végtelenségig..

Nyilván sosem fogom megérteni, és ez az én hibám..

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés