- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
Én azt nem értem hogy neked miért jó az ha mindenkivel szembe mész? Ettől nagynak és erősnek érzed magad? Többen, és többször kértünk már, de te csakazértis a " de "kérésedhez" biztos nem alkalmazkodok," dumát lököd megállás nélkül.
Nem komálom az Xboxot mert nincs rá exkluzív tartalom. Mit gondolsz? Odamegyek és kardoskodok a gép ellen? Nem! Miért tenném? Van akinek az kell, vegye meg, játsszon és örüljön. Ez kéne itt is, és ez is van amíg néhány hetente fel nem bukkansz például te. De ugyanezt elmondhatom az iPhone-ról is. Rettentően túlárazottnak tartom, de nem megyek az alma topikokba meggyőzni az embereket, hogy adjátok el...drága és sz*r is..
Mindenki tisztában van vele hogy nem egy erőmű a Switch, ezerszer ki lett már tárgyalva.
Mindenki tisztában van vele hogy főleg az elején voltak gondok, ez is ezerszer ki lett tárgyalva.De (javarészt biztosan) felnőtt emberek vagyunk, és el tudjuk dönteni hogy megér-e nekünk ennyit vagy annyit. Ha betéved egy olyan ember aki még nem döntött, az meg fogja látni a negatív (néhol jogos) véleményedet, akkor is ha itt és most abbahagyod, és nem játszod a rendszer ellenségét.
Soha senkit nem korlátoztunk abban hogy elmondja a véleményét, de ami sok az sok.Nem hiszem hogy engem vagy Koncsikot vagy bármelyik más felhasználót látod napi vagy heti szinten leírni hogy oh micsoda gép, vegyen mindenki 5t mert hibátlan.Viszont sajnálatos módon, te és néhány másik illető valamiért abban lelik örömüket hogy gyakran adnak hangot a negatív véleményüknek, és még mindig nem értem hogy miért. Persze más lenne a helyzet ha új infók miatt szidnátok a cuccot, de nyilván a már megjelenés előtt tudható dolgokon lovagoltok a végtelenségig..
Nyilván sosem fogom megérteni, és ez az én hibám..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- ELADÓ Steam Deck OLED 512Gb modell
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Playstation fiók eladó kihasználatlanság miatt!
- Nintendo Switch OLED (újszerű, ajándék kontroller)
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest