- Fórumok
- Konzol játékok
- Nintendo Switch
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-11-18 09:17 Téma összefoglaló
-
koncsik
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
-
icemad
nagyúr
-
cactuar
senior tag
-
ρσгτσ
addikt
Igen, de a ti "régiótok" egy fekete lyuk.
Soha nem értettem mi folyik arra. Amikor Series X -et is kb. mindenhol lehetett már kapni, majdnem hogy Afrikában is azt osztották az éhezőknek, akkor is kilátástalan volt nálatok a beszerzése.Egyébként digital -t most is el lehet felejteni. Mindenhol. Még hivatalos partnereknek is nagyon sok idő beszerezni.
De nem akarok tovább OFF -olni.
-
ρσгτσ
addikt
Nem Magyarországról beszéltem én sem, hanem globálisan. Más kontinensen is vannak már polcon. Az új bundle. Csomó helyen fotózgatják már, hogy ott van polcokon. Pl. Walmart -ban is.
Meg Fizzie is tudott volna szerezni gépet előfizetés vásárlással a Sony -tól. Ő sem Magyarországon él, hanem tudtommal a németeknél.
Szerk.:
Egyébként nem azt mondom, hogy mindenhol, minden országban tökéletes, de már rég nem igaz az, ami korábban volt.Tegyük hozzá azt, hogy OLED -nél közel sem volt ekkora ellátási probléma.
Szerk.2.:
Amúgy lehet neked is itt kellene venni. Már ha még tudod oldani. -
dud998
őstag
-
koncsik
MODERÁTOR
-
Scarletiel
őstag
-
ayo
veterán
-
ayo
veterán
-
30z.Samu
titán
-
Rage47
nagyúr
-
Sirandrish
Topikgazda
-
CactuS
Arcképgyáros
-
ldave
félisten
-
ldave
félisten
-
f3rdzs0
senior tag
-
30z.Samu
titán
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Norb79
addikt
-
pachito
őstag
-
ayo
veterán
hát eléggé flame komment volt már bocs, főleg a Switch topikban, ahol mai napig friend code-okkal kell bénázni és nincs egy normális voice chat funkció.
Steamen family view van, ott megadod mit érhet el, melyik játék vagy pl store-hoz legyen hozzáférése v nem. azt végig nyomod és utána kapsz egy pint, amivel vissza tudsz váltani. többet nem tud alapból, max nyakatekert megoldások vannak. idővel szerintem ezt is át fogják jobban venni a konzolos rendszerekből, mert ahogy neked is másnak is tuti igénye van ezekre.
-
törölt tag
-
ldave
félisten
-
-Nándesz-
tag
-
30z.Samu
titán
-
Zsolty20
senior tag
-
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
-
kutyamutya
csendes tag
-
cornholio002
csendes tag
-
bwoay
nagyúr
-
30z.Samu
titán
-
daninet
veterán
-
Farkassacred
őstag
-
hadam98
senior tag
A Nintendo mindig is megvolt azért mert leginkább a játékok adták el az egészet. Jó ha van egy jobb konzol, mint a Switch lett de alapvetően náluk a játék a lényeg. Fontos, hogy jó játékokat csináljanak még az Xbox megvan anélkül is, valamint viszonylag a PS is. A Nintendo-nak nincs akkora háttere, ezért is lett a Switch is ilyen, volt egy olcsó chip amivel össze rakták és az nekik elég. Még olyan játékokat csinálnak mint a Zelda, Bayonetta, Mario addig nincs mitől félni. Rekordokat döntenek folyamatosan eladásokba. A következő Switch konzol nagyon alsó hangon 2024 de inkább ilyen 2026-ra tippelnék. Rengeteg exkluzív fog jönni rá, a konzolt és a játékokat is viszik mint a cukrot!
Szóval nem, a Nintendo-nak nem a mobil játékok és nem az Xbox/PS a konkurenciája. A Nintendo az Nintendo és ennyi (egy teljesen más világ). -
Farkassacred
őstag
-
Norb79
addikt
-
Norb79
addikt
Switch lett most már a legtöbbet eladott konzol, szóval most már biztosan kijelenthetjük, hogy a nintendo mellé lőtt és elhibázta a koncepciót?
Nem tudom minek kell állandóan itt rugózni ezen, hogy jajj miért nem lett 8k rdy, végtelen idejű aksival és 20ezer forintért. Hát nem lett az.
Van ez az izé, hogy kompromisszum, és egyensúlyozni kell, hogy üzemidő, képminőség, ár, és ők ide húzták be a közös nevezőt, és mivel ez a legtöbbet eladott konzol így nyilván azért sikerült jól felmérniük, hogy mi az ideális kompromisszum.
Emellett meg olyan játékokat csinálnak, amiből el lehet adni 40-50 milliókat. -
rakkimcer
tag
azért ilyen grafika alá kell hardver
steam deck-nél is panaszkodnak, ha felveszik a grafikát max-ra, akkor 90 perc és lemerül
de egy DeadCells esetén, akár több órát is megy
nagyobb aksi, nagyobb súly, máris oda a hordozhatósági tényező
handhely-ben pl. az Arceus is szép, talán arra optimalizálták
annak ellenére, hogy tavalyi statiszka szerint sokat volt kézben nálam is, inkább a dock verziót részesítem előnyben, aminél viszont már számít a grafika
nem szükséges a 4K, az még az új konzolokat is megizzasztja, de fullos fullHD az jöhetne végre
-
pethYeti
addikt
-
bwoay
nagyúr
jogos, bár ezért írtam, hogy gyakorlatilag mindegy. a bankkártyás beszedésnek valóban van egy külön díja, mint ahogy a kártyás fizetésnek is az üzletekben. de aki annak érdekében, hogy ezt megspórolja, nem biztosít kártyás fizetési lehetőség a vásárlói számára bárhol... az minimum fura. mondjuk biztos van ilyen is
az elmúlt két évben meg aztán az emberek még a kaját is kártyával, előre fizették ki, a készpénzforgalom drámaian leesett, nem is életszerű az az elvárás, hogy az én kedvemért ejtsen már útba egy automatát és vegyen fel készpénzt, mert az én üzletemnek az költséghatékonyabb. előbb rendeli meg mástól, ahol ezen nem baszakodnak. -
CactuS
Arcképgyáros
-
Scarletiel
őstag
Nem akarok vitát generálni de általános 1-2-3 osztályba már mi is simán nyomtuk a mortal kombatot, power rangerst, GTA 1-et. Amikor kijött a Vice City maga volt az álom. Persze voltak akkor is aranyos mesés játékok mint a Spyro, de nem csak a kedves játékokkal játszottunk mi sem, mégis rendes ember lett belőlem

-
solti
senior tag
-
CactuS
Arcképgyáros
Köszönöm a tippet, az van. Kinect kisebbeknél nem annyira pontos - és az input lag engem is eléggé idegesít -, ezért szokott néha frusztrációt okozni, főleg a kisebbnél, ha a tesóval akar játszani. Van ott is 1-2 kedvenc - pl. adventures csónakázás vagy a bowling.
A switch részben nekem is lenne - van egy erős PCm meló miatt, de játszani se gond rajta, így XSX nem kell, PS5-öt meg nem hoz lázba -, szóval ezért esett a választás erre.
koncsik: Hát, ettól tartok én is. Nálunk azért bőven van klasszikus mese a NASon, amiket szeretnek is, reklámot sose látnak, de már most van olyan, hogy jön az ovis társa, hogy mi az, hogy még nem látta a Deadpoolt meg az Avengers Endgame-et? Az ilyeneknek nem örülök, de próbálom irányban tartani őket.
-
pacni120
tag
Köszönöm mindenkinek a választ!
Ezt a konzolt speciel ajándékba kaptam, csak egyáltalán nem használom, a BotW-os is emulatorral nyomtam PC-n...

Sajnos itthon nem nagyon ismerik a colorware-t, pedig tényleg minőségi cuccokat csinálnak (persze dupla áron), de azért érdemes ránézni. Az eredeti 600 dolláros árat nyilván nem kérném el érte, de más termék esetében árképző az egyediség (nem a gagyi matricás megoldás), de arra valóban nem gondoltam, hogy ez inkább a gyárilag egyedi dolgokra vonatkozik. Örültem volna ha egy gyűjtőhöz kerül, de akkor árulom tovább, aztán max megmarad dísznek
30z.Samu Valóban semmivel nem tud többet mint egy sima switch, mivel ez is az.

-
ρσгτσ
addikt
-
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
-
ρσгτσ
addikt
-
cactuar
senior tag
-
30z.Samu
titán
Igen, kell neki idő, de aztán felpörögnek az események Voice acting se ártana, pokémonoknál is sokat dobna a dolgon. De az ugye meló, meg pénz...

Amúgy vicces, de az AC-nél ez nem zavar, még az sem hogy mindennél közelít meg távolodik a kamera. Meg a sok felesleges párbeszéd stb. Látom benne hogy felesleges, de valahogy nem zavart sose. Pokémon mellett nem nyomom annyit, de elkezdtem a szigetemmel foglalkozni, vannak terveim vele. Ha már nem ad új dolgokat a játék (bogár, hal stb), valamivel el vagyok.

-
pethYeti
addikt
-
scyllafren
senior tag
-
cactuar
senior tag
-
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
-
scyllafren
senior tag
A regi pokemon jatekoknal 2 dologra kellett figyelni: a pokemonjaid szintje legyen minimum annyi, amennyi a celteruleten levoke, es legyen minden tipus ellen 1-2 szuper effektiv tamadas valamelyik pokemonodon. Pl viz a tuz ellen, tuz a noveny vagy bogar ellen, stb.
Minden pokemonnak van gyenge pontja.
Itt is ez legyen az egyik cel, itt a plusz az, hogy harc kozben kiirja, hogy mennyire effektiv a tamadas, igy konnyebb a tamadas kivalasztasa.
Ami ebben konnyebb, mint a regiekben: a pokemon skill listaja tetszolegesen valtoztathato, a 4 skillslotba barmikor berakhato az osszes, altala ismert skill, nem felejti el a regieket. -
30z.Samu
titán
-
Kvelstadt
veterán
-
scyllafren
senior tag
-
Norb79
addikt
Ja, pl a diablo3.
Sajnos ez a rögvalóság, ebből a 12-13 játékos listából nálam is itt figyel a polcon 10, és mindet rongyosra pörgettem vagy én, vagy egyik gyerek vagy a másik.De nézd meg a top3 játék több, mint amennyi switch elment. Akkor mindegyik switch vmelyikkel egybe volt csomagolva? Az eladott switchek fele se ilyen "csomag", esetszerűen készül tematikus switch csomag, ami aztán 100ezres eladásokat hoz max.
Nintendo tényleg ezekkel adja el a konzolját, de nem úgy, hogy mellécsomagolják, hanem hogy ezekért veszik a konzolt, hogy ezekkel játszanak, nem úgy, mint egy másik gyártó, aki az előző genes gépéből eladott 100 milliót, ahogy a nintendo a switchből, a saját systemseller cuccaiból meg 2-5-10 milliókat, nem 20-30-40 milliókat.
Azt a gépet CODozni, Fifázni veszik a népek, ezt meg ezekért a játékokért. -
horkovy24
senior tag
-
horkovy24
senior tag
Huuhhhhh... Hát ha a Luigi's Mansion 3 nem jön be akkor ez lehet hogy tényleg nem a te asztalod!
Szerintem ez az egyik legjobb nintendo által kiadott játék a gépre ami nem mellesleg kivételesen nem egy port! A Luigi's Mansion első részét még Wii-n toltam végig és onnantól engem ez a széria be is szippantot. Nagyon bejött számomra ez a szellemporszívózós dolog, meg úgy a játék egész hangulata. A második részhez nem volt szerencsém 3ds hiányában viszont kárpótol érte a harmadik rész hisz amúgy is azt írták a tesztekben hogy ez az eddigi legjobb. 
-
Scarletiel
őstag
Mario meg Pokemon ami van mobilra az meg se közelíti minőségben azt amit Switch-en kapsz. Jelenleg 2 olyan játékkal játszol amit más platformon is tudsz játszani valószínűleg jobb módon.
Próbálj ki párat ezek közül ha van rá módod:
Fire Emblem Three Houses
Astral Chain
Bayonetta 1-2
Mario Odyssey
Monster Hunter Rise
Xenoblade Chronicles 1-2
Persona 5 strikers
Pokemon Sword and Shield vagy az új Arceus
Luigi's Mansion 3
Mario 3D world + Bowsers fury
Hyrule Warriors Age of CalamityHa ezek közül max 1-2 jön be csak akkor igen a Nintendo nem a te platformod. Ezzel nincs semmi baj csak akkor valóban nem kell beleinvesztálni. Handheld módban meg valóban kényelmetlen egy idő után a konzol, oda érdemes venni vagy Satisfie grip-et vagy Hori-t vagy amit én is használok Skull & Co Neo Grip-et.
-
Scarletiel
őstag
Azért, mert ezekre olyan játékok vannak amik szórakoztatóak, vagy átgondoltak. Most nem akarok konzol war-t mert szeretem én a PS-t és Boxot is, sőt egy gamer PC is van itthon. Viszont Switch-re van Zelda Btow aminek a világa olyan komplex mint sehol máshol (fizika, környezeti interakciók, feladatok megközelíthetősége sbt)
Van Mario Odyssey ami tökéletesen mutatja, hogy lehet olyan játékot csinálni ami egyszerre könnyed és egy 4 éves is elvan vele meg lehet élvezhető egy 30 évesnek is mint én aki szeretne benne minden titkot felfedezni, megszerezni.
Vagy ott a Xenoblade Chronicles 1-2 ami véleményem szerint a két legjobb jrpg amivel eddig játszottam, mert a történet zseniális, a karakterek szerethetőek, a világ amiben van olyan szinten egyedi és szépen van felépítve (él az egész), amit szintén máshol nem láttam.
Ott Fire Emblem Three Houses ami csodálatos stratégia konzolon, remek történettel, több szállal és rengeteg nettó játékórával (értsd nem hülye point of interesteket gyűjtesz 30 órán át egy acivementért)
Van nekünk Animal Crossing New Horizons is ami egy végtelenül chilles játék és remekül ki tudod aknázni benne a fantáziád.
És még sorolhatnék jópár címet de a lényeg mindegyikben ugyanaz: Egyedi játékok amit sehol máshol nem kapsz meg vagy ha megkapsz hasonlót akkor olyan mintha a kínai piacos verziója lenne és nincs meg benne az a lélek csak pár elem.
Nem mondom, hogy más platformoknak nincsenek meg a saját lélekkel készített repertoárja, de szerintem itt van a legtöbb ilyen alkotás és akik szeretik ezeket a címeket, genréket, azok ezt a konzolt fogják választani független attól, hogy megér-e reálisan egy gyenge tablet joyconokkal 130 ezret vagy nem. A válasz reálisan mindig az lesz, hogy nem éri meg, de amíg nincs ellenfele ennyibe fog kerülni és még mindig több szórakozást ad számomra például mint a 34. Farcry, 43. Assassins Creed és a 21344. Battlefield hiába szebbek vagy futnak jobban ezek a játékok PC-n, PS-en, Xboxon. -
consono
nagyúr
-
ρσгτσ
addikt
Nekem bejön a mérete. Persze nem mondom, hogy nem jönne be egy Lite levehető joycon -nal (vagy kettő közötti méret), de én még NYXI -vel vagy Split -tel csatolva is jól elvagyok vele.
Szerk.:
Igaz hogy én alig használom dokkolva, de nekem bejött ez a hibrid megoldás. Ez pedig (szerintem) sok embert győzött meg arról, hogy vegyen egyet magának. Akár második konzolnak is. -
dud998
őstag
-
nylontacsko
senior tag
-
nylontacsko
senior tag
-
nylontacsko
senior tag
-
KKaresz45
senior tag
-
draco31
veterán
-
horkovy24
senior tag
Pedig de! Szerintem pont hogy ki akar maradni a grafikai versenyből.
Most is megtette és sikerrel is járt. Persze nyilván nem azt akarom ezzel mondani hogy a következő generációs gépüknél is a 720p-1080p között lesz a plafon. Mondjuk én egy stabil 1080p-re gondolok acélosabb fps-el. De kb ennyi. Szerintem a Nintendo-s játèkok eddig sem a 4k-ról meg a 120 fps-ről szóltak. Egyszerűen a meseszerű grafikájuk még a jóval gyengébb hardver ellenére is pompásan festenek. Még annó a Wii-s Galaxy is pedig aztán az is mennyi volt?! 480p?!
Pedig aztán a Wii is eléggé el volt már a megjelenésénél is maradva az xbox360 meg a ps3 mellett.

-
Szabi®
veterán
-
RolXX
tag
Szerintem arra gondolt, hogy egy játék vagy aktívan épít a mozgásszenzoros mechanikákra, vagy nem. Nem készítenek ilyet is, olyat is. Inkább simán elhagyják az egészet, és akkor jó a lite-ra is, meg a v1, v2, oledre is.
Amit írsz, hogy lehetne kiadni 4k textúrával is, vagy a nélkül, az jogos. De nem csak akarat kérdése, hanem költségeket is számolgatnak. És nem 1 játékról beszélünk, hanem a következő generáció összes játékáról, de minimum több tucatról. Kb úgy nézne ki a dolog, mint a witcher 3-nál: mindenből össze kéne rakniuk egy szuper 4k grafikás verziót, aztán azt valahogy kiherélni, lebutítani, hogy fusson valahogy a kézi konzoljukon is. Vagy ha nem teszik, akkor csak fele, vagy harmada lesz a vevőközönség. És ahogy előttem is írták, ebben az esetben, az asztali játéknak és asztali konzolnak a ps-el és xbox-al kéne versenyezni, amiben úgyis alul fog maradni.
Eddig is inkább tartalomban, kreativitásban voltak erősek a nintendo játékok. Sikerült arra kondicionálni jó pár millió embert, hogy ne a grafikát nézzék, hanem az élmény, a szórakozás ami fontos. (Ma is rengetegen veszik 20ezer forintokért a link's awakeninget, vagy a super mario u delixe-ot, miközben ennyi pénzért far cry 6-ot is lehetne venni). Ha ez így működik és hülyére keresik magukat vele, akkor felesleges öngól lenne kettéosztani a konzoljukat és belemenni egy nagyon drága, de eleve vesztesnek ítélt grafikai versenybe a következö generációs PS-el és Xboxal.
-
ayo
veterán
-
szabonagyur
félisten
-
solti
senior tag
-
Just486
senior tag
-
cornholio002
csendes tag
-
ooooobi
őstag
-
minilego
senior tag
-
consono
nagyúr
-
ρσгτσ
addikt
-
Tin
veterán
-
Just486
senior tag
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
-
icemad
nagyúr
-
draco31
veterán
-
consono
nagyúr
-
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Konzol játékok
- Nintendo Switch
- (kiemelt téma)
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! HP 14-ck0xxx - i5-7GEN I 4GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lian Li Strimer Wireless RGB Kábel PACK! 24Pin + CPU + VGA + Kontroller
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Soha nem értettem mi folyik arra. Amikor Series X -et is kb. mindenhol lehetett már kapni, majdnem hogy Afrikában is azt osztották az éhezőknek, akkor is kilátástalan volt nálatok a beszerzése.
)
Az átlag embernek sajnos abból van a legkevesebb na meg a pénzből! 

koncsik
Sirandrish