Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
peternac
tag
egy kis játékajánló, ha már a Nintendo nem ünnepli meg a Zelda 40. évfordulóját (reméljük csak MÉG)
szóval: Under the Island (OpenCritic, MetaCritic)
egy nagyon jó kis retró Zelda-like, régi felülnézetes (A Link to the Past, The Minish Cap) szép pixeles grafikával
indie lévén nem olyan nagyon hosszú, de nekem nagyon adta a Zelda fílinget (overworld szépen fokozatosan nyílik ki, dungeonok, megszerezhető tárgyak, egy kis back tracking, harc, fejtörők, logikai feladatok, titkok stb.)
nekem 19 óra volt (lehet, hogy nem is rövid?) úgy, hogy "majdnem" kimaxoltam (gyűjthető tárgyak, upgrade-ek és acsik/trophy-k alapján, mert vannak azok is a játékon belül, ötletesen megvalósítva)
jelenleg 15%-os akcióban kapható, annak ellenére, hogy új megjelenés
én csak ajánlani tudom, vegyétek és játsszátok
*amúgy ez tök jó cucc, hogy megjelenéskor (esetleg előtte, preorder) az új játékok - főleg az indie-k - egy kis akcióval indulnak, pl. MIO is olcsóbb volt valamivel a megjelenése előtt, ha jól emlékszem
remélem ezt megtartja a Nintendo és/vagy a kiadók
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Diablo IV
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- HP ProDesk 600 G5 DM i5-9500T / 16GB DDR4 / 512GB NVME SSD
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

koncsik
Sirandrish