Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• xAttilax

őstag

válasz horkovy34 #62401 üzenetére

jaj bocsánat, nem gondoltam, hogy lehet új vagy a videojátékok terén vagy netán fiatalabb korosztály.
    Akkor egy kis tisztázás :)
    Az, hogy valami Deluxe vagy Collector's Edition csak a hozzáadott vackokból különbözőik az alap verziótól és a játék teljesen ugyanaz, szóval a 30K-s játék pont annyit tud mint az alap 18-as alap.
    Ahogy írtam fentebb ezek eredeti portok és nem nyúlnak a játékmenethez / kódhoz . Akkoriban alapból nehezek voltak a játékok, hogy a kevés pályát vagy a nem túl tartalmas játékot (pl mortal) ki tudják tolni és "tartalmasabbá" tegyék a sok újrakezdés és tanulás miatt. Utána raktak bele story és egyéb modokat, hogy azért tartalmasabb legyen, jó példa az ulti MK3 DS verzió 2007-ből ami egy puzzle-t kapott, hogy ne csak a régi alapjáték legyen. + Régen inkább pozitívum volt, hogy valami nagyon hasonlít a játéktermi változathoz, mert az volt a lényeg, hogy a jatékterem jön a nappalidba.
    Nagyon sok ilyen gyűjtemény van ami nem remaster vagy egyéb javított változat (street fighter 30th ac, sega md classics, crash trilogy..stb) és ezekben ugyanazok nehéz mai fejjel játszhatatlan játékok vannak mint régen.
    DE azért vannak segítségek, mentések vagy visszatekerés.
    A Mortal Kombat rendelkezik visszatekeréssel és az eredeti játék által tartalmazott cheat menukkel ami külön, könnyen elérhető.
    De ami a legjobb és szerintem a legnagyobb segítség, hogy ki tudod íratni a combokat és a speckokat a kijelzőre és nagyon gyorsan betudod tanulni őket mivel az arcade, trilogy, mk4-ben van gyakorló rész! Szóval mindenkivel tudsz speckokat, combokat, kivégzéseket gyakorolni!
    Messze ez a legjobb ilyen mortal gyűjtemény, csak nézz rá a 2011-es Mortal Kombat Arcade Kollection-ra :D
    Szóval a lényeg: Ha nem vagy kíváncsi régi nehéz játékokra akkor kerüld ezeket a collection témákat, kb az összes ilyen csalódás lesz ami 2000 előtti, de ha mégis nagyon szeretnéd akkor itt érdemesebb E-shopba venni, mert ezek mindig akciósak lesznek egyszer. Ez a mortal pár hónap múlva szerintem 10 euro (de lehet kevesebb) is lesz.
    Remélem tudtam segíteni és nagyon sajnálom, hogy nem tudtad, hogy mit veszel ilyen sok pénzért és ekkora csalódás ért :(.. Próbáld gyorsan eladni, hátha kis bukóval kijössz a kalandból.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés